Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، اباذر سالاری ظهر شنبه در مراسم انعقاد این قرارداد که با حضور مدیرعامل آب و فاضلاب هرمزگان برگزار شد، با بیان اینکه این تفاهم نامه برای دو سال امضا شده است، گفت: سپاه ضمن تامین منابع مالی توافق شده در اولویت بندی پروژه ها با شرکت آب و فاضلاب هرمزگان مشارکت خواهد کرد.

به گفته وی، منابع مالی، تجهیزات، ماشین آلات، مصالح و… نیز بر اساس سهم توافق شده از سوی بسیج سازندگی تأمین خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سالاری ادامه داد، سازماندهی و بکارگیری نیروهای داوطلب جهادی، اقدامات فرهنگی در مدیریت مصرف، جمع‌آوری اطلاعات پایه، ارایه خدمات جهادی در زمان بحران، کمک به شناسایی و بکارگیری ظرفیت خیرین، مشارکت‌های مردمی و سایر نهادها، کمک به شناسایی نقاط دارای اولویت و … از جمله تعهداتی است که سپاه در جهت تحقق این تفاهم نامه به کار خواهد گرفت.

در ادامه این جلسه امین قصمی افزود: در اجرای این تفاهم نامه قرار است اقداماتی از جمله تأمین، انتقال و توزیع آب شرب از طریق ارتقا کیفی، توسعه شبکه و آبرسانی سیار در مناطق محروم، کم‌تر برخوردار و روستایی استان هرمزگان با مشارکت طرفین و جلب همکاری بخش غیردولتی به ویژه جوانان مستعد داوطلب و جهادگر مناطق صورت گیرد.

وی با با بیان اینکه با انعقاد این تفاهم نامه به دنبال تحقق رهنمودها و منویات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در سال جهش تولید به منظور کمک به رفع محرومیت و عمران و آبادانی مناطق محروم هستیم، ادامه داد، هم‌افزایی بین دستگاهی با استفاده از ظرفیت‌های موجود در جهت کمک به رفع مشکل آب شرب مناطق محروم، کم‌تر برخوردار و روستایی، راهبری و بهره برداری از تاسیسات ایجاد شده شامل ایستگاه پمپاژ آب، خط انتقال و شبکه توزیع آب، اصلاح شبکه‌های قدیمی و فرسوده و گسترش خدمات آبرسانی سیار و… از جمله اهداف این تفاهم نامه است.

به گفته مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان، با انعقاد این تفاهم نامه، اجرای پروژه‌های آبرسانی تک روستایی، احداث مجتمع‌های روستایی و تکمیل پروژه‌های نیمه تمام و همچنین توسعه و بهسازی ناوگان آبرسانی سیار در دستور کار طرفین قرار خواهد گرفت.

قصمی به اعتبار پروژه های موضوع این تفاهم نامه اشاره کرد و گفت: برای اجرای پروژه های این تفاهم نامه تا سقف ۲۰ هزار میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شده است که ۷۰ درصد آن از سوی شرکت آب و فاضلاب هرمزگان و ۳۰ درصد از طرف بسیج سازندگی تامین خواهد شد.

به گفته وی، شرکت آب و فاضلاب هرمزگان ضمن مطالعه اولویت بندی پروژه‌های آبرسانی مناطق محروم و روستایی، فهرستی از پروژه‌های قابل انجام بصورت مشترک و واگذاری به بسیج سازندگی را تهیه و برای اجرای مشارکتی آن اقدام خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان به تعداد روستاهای پیش بینی شده در این تفاهم نامه اشاره کرد و افزود: در اجرای این تفاهم نامه اصلاح و بازسازی شبکه آبرسانی ۲۸ روستای هرمزگان پیش بینی شده است.

کد خبر 5060587

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری سپاه امام سجاد ع استان هرمزگان آب و فاضلاب شهری هرمزگان آب روستایی ویروس کرونا شیراز شیوع کرونا آمار کرونا بوشهر توهین به پیامبر شهرکرد گرگان کرمانشاه نیروی انتظامی هفته وحدت مواد مخدر پدافند غیرعامل ستاد ملی مقابله با کرونا شرکت آب و فاضلاب هرمزگان تفاهم نامه بسیج سازندگی مناطق محروم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۵۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعریف ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه‌خانه برای ۹.۳ میلیون نفر

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور گفت: در بخش فاضلاب ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه‌خانه برای ۹.۳ میلیون نفر جمعیت کشور تعریف شده است که شاخص برخورداری از فاضلاب را در کشور به عدد ۵۷ درصد برسانیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شازند، هاشم امینی پیش از ظهر امروز در آیین بهره‌برداری از طرح مجتمع آبرسانی شهید سلیمانی شهرستان شازند اظهار داشت: صنعت آب و فاضلاب وظیفه تأمین آب شرب و بهداشتی مردم، جمع‌آوری و انتقال فاضلاب را عهده‌دار است، در دولت سیزدهم با تأکید آیت‌‍الله رئیسی در خصوص کار جدی در حوزه زیرساخت‌هایی که می‌توانند رفاه و آسایش را برای مردم به ارمغان بیاورند و زیرساخت‌های توسعه پایدار را به همراه داشته باشند و چرخ صنعت، اشتغال و غیره بچرخد نیز صنعت آب و فاضلاب کشور با وزارت نیرو در این حوزه تلاش خوبی را در قالب برنامه‌های پیشنهادی آغاز کرده است.

وی افزود: در بخش فاضلاب 75 پروژه در قالب 52 تصفیه‌خانه برای 9.3 میلیون نفر جمعیت کشور تعریف شده است که شاخص برخورداری از فاضلاب را در کشور به عدد 57 درصد برسانیم که یکی از پروژه‌ها تصفیه‌خانه فاضلاب شازند و آستانه است که امروز نخستین انشعاب فاضلاب نصب می‌شود و مردم از نعمت مفید و توأم با سلامت و بهداشت شبکه فاضلاب بهره‌مند می‌شوند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور تصریح کرد: یکی دیگر از اقدامات ارزشمند در راستای حفاظت از منابع آب؛ استفاده از ظرفیت صنایع برای استفاده از پساب است، امروز در دنیا و کشور نگاه به موضوع پساب تغییرها کرده و پساب به عنوان منابع آبی برای به گردش درآوردن چرخ صنعت قلمداد می‌شود. در سطح استان و شهرستان شازند پیگیری‌های متعددی برای اتصال صنایع به پساب فاضلاب انجام شده است، به طوری که پتروشیمی در قالب پایداری صنعت در این شهرستان و نگاه مسئولیت اجتماعی به مسئله پساب ورود پیدا کرد و می‌تواند از این پساب برای به گردش درآوردن چرخ صنعت و پایداری صنعت و عدم آلوده‌سازی چاه‌های آب شرب و عدم  برداشت از آب شرب و زیرزمینی و سطحی از ظرفیت پساب استفاده کنند که قرارداد آن با حضور رئیس جمهور منعقد شده‌ است.

امینی عنوان کرد: بخش دیگر از پروژه‌های مهم  آبرسانی دولت برای اقصی نقاط کشور، آبرسانی برای حدود 5.7 میلیون جمعیت کشور بوده است، 25 پروژه آبرسانی در دولت سیزدهم در سطح کشور برنامه‌ریزی شده است که تاکنون 15 پروژه در سطح کشور به مرحله بهره‌برداری رسیده است و که یکی از آن طرح تصفیه‌خانه شهید سلیمانی است که شهر آستانه و شازند و 10 روستا را از آب کیفی برخوردار می‌کند. تعلق خاطر و نگاه دولت به تأمین آب شرب و بهداشتی در قالب تأمین اعتبار صورت گرفت و 130 میلیارد تومان اعتبار به پروژه شهید سلیمانی شهرستان شازند اختصاص پیدا کرد تا امروز با حضور مردم و مسئولان محلی به بهره‌برداری برسد.

وی با اشاره به طرح جهاد آبرسانی در سطح کشور، ادامه داد: اتفاق بزرگی در کشور در راستای تأمین آب پایدار کمی و کیفی روستاهای کشور اتفاق افتاد و دولت برنامه‌ای در قالب جهاد آبرسانی ارائه کرد تا برای 10 هزار روستا در کشور آب پایدار تأمین شود که تاکنون برای بیش از 5 هزار و 200 روستای کشور آبرسانی انجام شده است و با تأکید رئیس جمهور مقرر شد تا پایان سال 1403 آبرسانی به باقی روستاها انجام شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور بیان کرد: طرح جهاد آبرسانی با حضور خیرین آبرسان و قرارگاه امام حسن مجتبی(ع)، سپاه پاسداران و بخش خصوصی انجام می‌شود و یکی از طرح‌های اثرگذار و مؤثر نظام بعد از انقلاب اسلامی بوده است. در گذشته برخی از نقاط کشور مانند سیستان و بلوچستان حتی آب نداشتند، اما امروز به برکت جمهوری اسلامی تمام شهرها و روستاهای کشور از آب شرب سالم بهره‌مند می‌شوند که این مهم به جهت تلاش شبانه‌روزی مسئولان کشور است.

امینی تصریح کرد: با افتتاح طرح‌های آبرسانی در روستاهای شهرستان‌های شازند و آستانه نیز اکنون از شرایط بسیار مطلوبی برخوردار هستند و 100 درصد جمعیت شهری و روستایی شهرستان شازند از آب سالم و بهداشتی مطمئن برخوردار خواهند شد. در بعد فاضلاب با حضور مجموعه صنایع استان و ادامه کار و تکمیل تصفیه‌خانه نیز مردم باید خرید انشعاب فاضلاب را در اختیار گیرند که با این کار هم آلودگی را از محل زندگی خود دور کنند و هم با جمع‌آوری فاضلاب، فاضلاب تصفیه می‌شود و به آب ارزشمند و سالم برای به گردش درآوردن چرخ صنعت و اشتغال تبدیل می‌شود و مدیرکل استان باید در واگذاری حقوق انشعاب به صورت بلندمدت به مردم این دو شهرستان کمک کنند.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • اولتیماتوم ۱۸ ماهه برای تعیین‌تکلیف شبکه فاضلاب بندرعباس
  • اتصال فاضلاب در بندرعباس به تصفیه خانه افزایش می‌یابد
  • صادرات غیرنفتی استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • افتتاح پروژه حرم تاحرم و پمپاژ آبرسانی به ۸ روستای بردسکن
  • ۳۰۰ طرح عام‌المنفعه توسط بسیج سازندگی اردبیل عملیاتی شده است
  • تعریف ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه‌خانه برای ۹.۳ میلیون نفر
  • طرح جهاد آبرسانی برای ۱۹۸ روستای استان مرکزی
  • آبرسانی بسیج سازندگی به ۵۰۸ روستای استان اردبیل + فیلم
  • آزادسازی آب شرب از صنایع آذربایجان شرقی
  • آبرسانی به ۵۲۰۰ روستا ظرف دو سال انجام شده است