Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید اسفندیاری‌نیا معتقد است که امکان کپی‌شدن لوح‌های فشرده و گسترش فایل‌های دیجیتال در سراسر دنیا باعث افزایش کپی در عرصه موسیقی شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، حمید اسفندیاری‌نیا تهیه‌کننده و ناشر موسیقی در برنامه رادیوییِ «ارغنون» به بررسی اوضاع نشر موسیقی در کشورمان پرداخت و گفت: نشر موسیقی در دهه‌های گذشته به شکلی محدود و اقتصادی انجام می‌گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در زمان‌های قدیم محدودیت در تکثیر آثار موسیقیایی باعث می‌شد تا ناشر از نظر اقتصادی با ضربه‌های کمتری مواجه شود.

جشنواره موسیقی نواحی در مصادره کرمان/ ابهام‌ها و ضعف‌های جشنواره

وی ادامه داد: پخش‌کننده‌ها‌ی ریلی موسیقی امکان قاچاق نداشتند و موسیقی در زمان صفحه‌های سنگی بدون درگیری با کپی شدن و قاچاق غیر قانونی منتشر می‌شد. قاچاق موسیقی از زمان کاست شروع شد و با ورود لوح‌های فشرده به بازار موسیقی حاشیه سود تهیه‌کنندگان کم شد.

اسفندیاری‌نیا تأکید کرد: امکان کپی‌شدن لوح‌های فشرده و گسترش فایل‌های دیجیتال در سراسر دنیا باعث شد تا تهیه‌کنندگان مختلف رغبت به تولید و نشر موسیقی را از دست بدهند. باید بگویم که نشر موسیقی در بستر دیجیتال به پیوست فرهنگی نیاز دارد. یک ناشر به سهم خودش به طور مستمر کارهای فرهنگی انجام می‌دهد و با مخاطبان خودش در مورد آسیب‌های قاچاق حرف می‌زند، اما یک یا چند ناشر موسیقی به تنهایی نمی‌توانند فرهنگ یک جامعه را تغییر بدهند.

این تولیدکننده موسیقی افزود: در فرهنگ‌سازی نشر موسیقی در بستر دیجیتال رسانه ملی باید فعالیت‌های متعدد و مؤثری انجام دهد. اگر مشکلات مرتبط با نشر و فروش موسیقی در کشور برطرف نشوند، تولیدکنندگان دیگر به سمت تولید آثار موسیقیایی نمی‌روند.

اسفندیاری‌نیا با اشاره به گسترش صفحه‌های سنگی موسیقی در آمریکا در زمان حاضر، گفت: تکنولوژی نشر موسیقی به عقب برنمی‌گردد. صفحه‌های سنگی حسِ نوستالژیک را به مخاطب القا می‌کنند و این صفحه‌های سنگی بیشترین کیفیت صوتی را ارائه می‌دهند.

این ناشر موسیقی با اشاره به هزینه تولید موسیقی در بستر صفحه‌های سنگی، گفت: در حال حاضر اکثر تولیدکنندگان صفحه‌های سنگی حاویِ محتوا را با قیمت حداقل یک میلیون تومان به فروش می‌رسانند، در حالی که هزینه‌ی تولید موسیقی در این بستر بسیار پایین‌تر از نرخ فروش است. فروش صفحه‌های سنگی حاوی موسیقی، با نصف و حتی یک‌سوم نرخ فعلی برای تولیدکننده توجیه اقتصادی دارد.

حمید اسفندیاری‌نیا با اشاره به این که اکثر مخاطبان موسیقی در ایران دستگاه گرامافون دارند، اظهار داشت: اگر صفحه‌های سنگی موسیقی با قیمت مطلوب و مناسبی به فروش برسند، مخاطبان موسیقی از این بستر با کیفیت و خوب استفاده می‌کنند.

برنامه ارغنون با موضوع بررسی فروش موسیقی دیجیتال در فضای مجازی، با حضور حمید اسفندیاری‌نیا (فعال عرصه تولید، نشر و پخش موسیقی) از شبکه رادیویی گفت‌وگو روی آنتن رفت.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: موسیقی موسیقی نشر موسیقی لوح های فشرده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۷۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری میز خدمت تبدیل شناسه یکتا برای صنف خرازان

میز خدمت تبدیل مجوزهای کاغذی صنفی به شناسه یکتا برای صنف خرازان تهران در مسجد سیدعزیزالله واقع در بازار بزرگ تهران برگزار شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، عبدالله اسفندیاری رییس اتحادیه خرازان تهران در حاشیه این مراسم با تاکید بر ضرورت تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا اظهار کرد: براساس قانون باید تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا تا 25 اردیبهشت ماه جاری صورت بگیرد.

وی افزود: الکترونیکی شدن مجوزها یکی از بهترین راهکارها برای مقابله با آن دسته از افرادی است که غیرقانونی و زیرزمینی فعالیت اقتصادی انجام می دهند.

اسفندیاری ادامه داد:  در حال حاضر یکی از چالش هایی که فعالان صنفی دارای مجوز با آن مواجه هستند این است که باید با واحدهای صنفی فاقد مجوز در شرایط نابرابر رقابت کنند.

این مسئول صنفی تاکید کرد: الکترونیکی شدن مجوزها و منوط شدن ارائه خدمات به تبدیل مجوزها می تواند منجر به شناسایی واحدهای صنفی فاقد مجوز شده و از ادامه فعالیت آنها به دلیل قطع شدن خدمات دولتی جلوگیری کند. 

اسفندیاری تصریح کرد: تبدیل مجوزهای الکترونیکی اقدامی در راستای اجرای قانون تسهیل و گامی در راستای تحقق دولت الکترونیک است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تلفیق آگاهانه بازیگری و موسیقی در آثار نمایشی
  • قدردانی از هنرمندان در یک پایگاه مهم موسیقی/ خاطراتی که زنده شد
  • مصائب یک واردات موسیقایی/ رایزنی با ارشاد اقدام با صمت!
  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد
  • برگزاری میز خدمت تبدیل شناسه یکتا برای صنف خرازان
  • چشم طبیعت، نمایشگاهی با الهام از زیبایی‌های طبیعت
  • تنظیم متفاوت از یک قطعه موسیقی نواحی ایران
  • ورود هیئت حماس به قاهره و آغاز مذاکرات فشرده با میانجیگران مصری
  • جایگاه میرنوروز از نگاه ملی مغفول مانده است
  • شعر میرنوروز آمیخته با مضامین قرآنی است