Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24- وزیر کشور گفت: اجرای طرح غربالگری و تشخیص به صورت وسیع باید در اولویت باشد و تمامی دستگاه‌ها باید کمک وزارت بهداشت باشند و دادستان هم باید ضمانت اجرایی آن را بدهند.

عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور عصر امروز در نخستین جلسه قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله به کرونا اظهار کرد: بحث نحوه اجرای مصوبات است، ما هم باید منطقه‌ای و هم محله‌ای مصوبات را اجرا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استانداران و رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی می‌توانند در هر استان و شهرستان کمک کنند.

وی افزود: در محلات از نیروی انتظامی استفاده کردیم و موفق بوده است و باید از هلال احمر هم کمک بگیریم.

رحمانی فضلی گفت: چندین بار تاکید شد که وزارت صمت متولی قضیه کمبود ماسک است و برخلاف اعلام مسئولان هنوز در برخی مناطق دسترسی به ماسک سخت است و باید وزارت صمت و بهداشت به این موضوع ورود کند.

وزیر کشور ادامه داد: ظرف یک هفته گزارش تمام اقدامات باید به این قرارگاه ارسال شود تا نقاط ضعف را بدانیم.

وی گفت: اجرای طرح غربالگری و تشخیص به صورت وسیع باید در اولویت باشد و تمامی دستگاه‌ها باید کمک وزارت بهداشت باشند و دادستان هم باید ضمانت اجرایی آن را بدهند.

رحمانی فضلی بیان کرد: باید بتوانیم هرکسی که به بیماری کرونا مبتلا می‌شود را ردیابی کنیم و افراد مرتبط با او را شناسایی کنیم و از لحاظ بیماری تحت نظر قرار دهیم.

وزیر کشور ادامه داد: دامنه غربالگری وسیع می‌شود و از اینکه آمار ابتلاء زیاد می‌شود نباید نگران باشیم چون وقتی زود بتوانیم مبتلایان را شناسایی کنیم آمار فوتی ما کاهش پیدا می‌کند.

وی گفت: خواهش می‌کنم تمام کمیته‌ها با جدیت و قاطعیت تمام مصوبات را پیش ببرند تا تعداد بستری‌ها و مبتلایان کاهش پیدا کند.

منبع: مهر

منبع: ساعت24

کلیدواژه: وزیر کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۸۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتانیاهو: جنگ را تمام نمی‌کنم

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از گاردین، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درحالی‌که دومین روز از مذاکرات قاهره با هدف حصول آتش‌بس در غزه جریان دارد، با شدت بیشتری به تکرار موضع خود مبنی بر مخالفت با یکی از اصلی‌ترین درخواست‌های حماس پرداخت و گفت: جنگ را تمام نمی‌کنم.

درحالی‌که حماس موافقت تل‌آویو با خاتمه جنگ را پیش‌شرط آزادی گروگان‌های صهیونیست قرار داده است، نتانیاهو مدعی شد که موافقت با این خواسته به معنای باقی ماندن حماس در قدرت و تداوم تهدید امنیتی علیه اسرائیل است.

وی در ادمه پافشاری بر موضع خود، گفت: پذیریش درخواست حماس به این معناست که ما قبول کرده‌ایم آنها در قدرت باقی بمانند. جنگ در غزه تا را تا زمان تحقق اهداف ادامه خواهیم داد. پذیریش شروط حماس یعنی تسلیم شدن در برابر ایران.

امتناع نخست‌وزیر اسرائیل از پذیرش شروط حماس در حالی است که روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارانوت» امروز یکشنبه فاش کرد که فرماندهان دستگاه‌های امنیتی و نظامی رژیم حدود ۱۱ روز پیش در نشستی به این نتیجه رسیده‌اند که به علت عدم حمایت آمریکا از عملیات رفح جنگ در غزه به بن‌بست رسیده است.

همچنین، آنها در این نشست به اجماع نظر رسیدند که در حال حاضر اولویت با بازگردانی اسرای اسرائیلی است حال‌آنکه دستیابی به یک توافق درباره آرام‌سازی جبهه شمالی (مرز فلسطین اشغالی و لبنان) بدون آرام‌سازی اوضاع غزه ممکن نیست.

به باور افراد حاضر در این نشست، ارتش اسرائیل دیگر جنگی واقعی در غزه ندارد چراکه اسرائیل ۲ مسئله یکی حمایت آمریکا و دیگری حمایت شهرک‌نشینان را ازدست‌داده است؛ اما نتانیاهو و وزیر امنیت داخلی رژیم اسرائیل این حقیقت را نادیده می‌گیرند.

ناگفته نماند که وزیر جنگ، رؤسای ستاد کل ارتش، شاباک، موساد و مسئول پرونده مذاکرات آتش‌بس در این نشست حضور داشته‌اند.

نتانیاهو در حالی از پذیرفتن شروط حماس امتناع می‌کند که خانواده اسرای صهیونیست وی را به بهره‌برداری سیاسی از جنگ غزه و کارشکنی در مسیر توافق تبادل اسرا متهم می‌کنند.

شب گذشته، در تجمع اعتراضی گسترده‌ای که به همین منظور برگزار شد، خانواده اسرای صهیونیست خطاب به نتانیاهو گفتند: تاریخ تو را نخواهد بخشید که این فرصت را برای بازگرداندن اسرای اسرائیلی از دست دادی.

نتانیاهو در بهترین حالت با تعلیق و تعویق عملیات زمینی در رفح به‌عنوان نقطه تداوم جنگ موافقت کرده و حرفی از انصراف از عملیات به میان نمی‌آورد. او مدعی است که با یا بدون توافق، به رفح حمله می‌کند تا به‌زعم خود گردان‌های باقی‌مانده حماس را نابود کند.

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • «پل طبیعت» امشب قرمز رنگ می‌شود
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • وزیر اسبق زلنسکی در فهرست تحت تعقیب روسیه قرار گرفت
  • تعمیرات پلاژ بانوان و احداث پلاژ آقایان در جزیره خارگ اجرا می‌شود
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • نتانیاهو: جنگ را تمام نمی‌کنم
  • روسیه وزیر دفاع سابق اوکراین را تحت تعقیب قرار داد
  • بیانیه وزارت خارجه مصر درباره دیدار شکری و امیرعبداللهیان: دو طرف در راستای تلاش برای عادی‌سازی روابط بین ۲ کشور توافق کردند
  • بیانیه وزارت خارجه مصر درباره دیدار شکری و امیرعبداللهیان