Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، سیدمحمد حسینی روز جمعه درهمایش "نقش نخبگان و علمای تقریبی در برابر خیانت به آرمان قدس شریف و بزرگداشت مرحوم آیت الله تسخیری" و در جمع علمای شیعه و اهل سنت منطقه گنبدکاووس، با تبریک ولادت نبی مکرم اسلام (ص)، امام جعفر صادق (ع) و هفته وحدت، یادآور شد: همان‌گونه که پیامبر اسلام(ص) با اخلاق حسنه خویش، دیگران را به اسلام دعوت می‌کردند، امروز علما و نخبگان شیعه و اهل سنت نیز باید با پیروی از سیره پیامبر (ص)، از مکتب نورانی اسلام در برابر توهین‌های دشمنان دفاع کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به توهین چند روز پیش رییس جمهور فرانسه به ساحت مقدس پیامبر(ص)، افزود: این اقدام به خاطر ترس و نگرانی آنها از گسترش اسلام است و اگر علما و بزرگان دینی شیعه و اهل سنت جهان اسلام با منطق و استدلال و اخلاق حسنه مسائل و احکام اسلام را بیان کنند، علاوه بر تاثیرگذاری بر دیگران، مانع این چنین توهین‌هایی نیز می‌شود.

حسینی با یادآوری شعار "تفرقه بینداز و حکومت کن" انگلستان و برخی کشورهای استعمارگر غرب برای تسلط بر منابع و ثروت‌های کشورهای اسلامی و منطقه خاورمیانه از چند قرن گذشته تا الان، اضافه کرد: علما و روحانیون شیعه و اهل سنت باید مراقبت این توطئه‌ها باشند زیرا هدف دشمنان ضربه زدن به کلیت اسلام است. 

وی با تبریک هفته وحدت، پیامبر(ص) را محور وحدت امت اسلامی دانست و تصریح کرد: اگر مسلمانان هیچ نقطه اشتراکی جز نبی مکرم اسلام(ص) نداشته باشند، همین نقطه اشتراک برای وحدت کافی است مضاف براینکه شیعه و سنی و دیگر فرق اسلامی اشتراکات زیادی با هم دارند که بایستی مبنای وحدت قرار گیرد تا دشمن به اهداف خود نرسد.

رییس دانشگاه مذاهب اسلامی همچنین با یادآوری جنگ‌های صلیبی بین غرب و مسلمانان، ادامه داد: غرب با استفاده ابزاری از دین و به منظور تسلط بر منابع و ثروت‌های مسلمانان این جنگ‌ها را به راه انداخت و مسیحیان را وارد جنگ با مسلمانان کرد.

حسینی با تاکید برضرورت حفظ وحدت و تقویت آن در بین امت اسلامی، گفت: امروز دشمنان اسلام از گسترش این دین الهی و برافراشته شدن پرچم وحدت توسط جمهوری اسلامی که بدون نگاه قومی، نژادی، مذهبی و فرقه‌ای به دنبال تحکیم وحدت در امت اسلام است، نگران و عصبانی هستند.

وی افزود: البته توهین‌ها و هتک حرمت‌های آنها علیه دین اسلام و پیامبر(ص) نتیجه معکوس می‌دهد و وحدت و اتحاد مسلمانان را برای مقابله با این توطئه‌ها و هجمه‌ها بیشتر می‌کند.

حسینی با گرامیداشت یاد خاطره آیت الله تسخیری، اضافه کرد: این عالم ربانی، علاوه بر شخصیت علمی، با اخلاق حسنه و منطق و استدلال به فعالیت تبلیغی در جهان اسلام می‌پرداخت و مورد احترام بود.


انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: شیعه و اهل سنت اخلاق حسنه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۸۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکتب امام صادق مکتب انسان ساز و مسئولیت پذیری است

حجت‌الاسلام صادق صمدی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: مکتب امام صادق مکتب انسان ساز، مسئولیت پذیری و جامع است و عقلانیت، امنیت‌پذیری و عدالت‌خواهی از ویژگی‌های مکتب جعفری است.

وی خاطرنشان کرد: مکتب امام صادق (ع) در تبیین حقایق دین برای همه کسانی که امروز به دنبال تبیین حقایق انقلاب اسلامی هستند الگو و نمونه است.

رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مشگین شهر با اشاره به نقش حضرت امام صادق (ع) در مذهب تشیع گفت: امام صادق (ع) مرد مبارزه، علم و مرد تشکیلات بود به طوری که میدان آموزشی که آن بزرگوار به وجود آورد هم قبل از ایشان و هم بعد از ایشان در تاریخ زندگی امامان شیعه بی‌نظیر بود.

صمدی افزود: همه حرف های درست اسلام و مفاهیم اصیل قرآن که در طول بیش از یک قرن به وسیله‌ مغرضان و مفسدان یا جاهلان تحریف شده بود همه آنها را امام صادق به شکل درست بیان کرد.

وی به مبارزات دینی امام صادق اشاره و تصریح کرد: امام ششم شیعیان مشغول یک مبارزه دامنه‌دار و پیگیر برای قبضه کردن حکومت و قدرت و به وجود آوردن حکومت اسلامی و علوی شیعه یعنی شبکه حزبی بود.

حجت الاسلام صمدی تربیت شاگردان توسط امام صادق (ع) را یادآور شد و بیان کرد: ویژگی‌های شاگردان آن حضرت، تلاش مستمر در کنار تقوا و خدامحوری بود که با استفاده از آیات و روایات توانستند چهره واقعی اسلام ناب محمدی را به مردم معرفی و اسلام واقعی و غیرواقعی را بازشناسانند.

کد خبر 6096078

دیگر خبرها

  • امام جعفر صادق (ع)؛ شخصیت مهم در جهان اسلام و مکتب شیعه
  • امام صادق (ع) آغازگر جهاد در عرصه فقه بود
  • امام صادق(ع) آغازگر جهاد در عرصه فقه و تربیت جامعه اسلامی بود
  • مکتب کلامی امام صادق علیه السلام و امتداد آن تا عصر حاضر
  • مکتب امام صادق مکتب انسان ساز و مسئولیت پذیری است
  • مکتب امام صادق(ع) مروج ارزش‌های انسانی و اسلامی است
  • امام صادق(ع) مرجع امت اسلامی است
  • دیدار رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با رهبر شیعیان مالی
  • آیت‌الله حسینی بوشهری: اگر گفته‌های ما منطقی باشد مردم به سمت دین گرایش پیدا می‌کنند
  • بسیج ظرفیت مادی و معنوی جهان اسلام برای کمک به فلسطین