Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، یکی از بخش هایی که در قالب یادداشت های توضیحی گزارش صورت مالی شرکت های دولتی مختلف، توضیحاتی درباره آن ارائه می شود، مطالبات این شرکت هاست.

* طلب 50.7 هزار میلیارد تومانی شرکت ملی پالایش و پخش از شرکت ملی نفت

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، براساس صورت مالی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران، این شرکت بالغ بر 50 هزار و 733 میلیارد تومان از شرکت ملی نفت ایران در سال 97 طلبکار بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران حدود 3 هزار و 607 میلیارد تومان از شرکت نفت ستاره خلیج فارس بابت فروش میعانات گازی در سال 97 طلب داشته است. در نتیجه، مجموع طلب این شرکت از سایر شرکت ها در سال مذکور، حدود 54 هزار و 341 میلیارد تومان بوده است.

این در حالی است که مجموع مطالبات شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران از این شرکت ها در پایان سال 1396، بالغ بر 28 هزار و 259 میلیارد تومان بوده است. به عبارت دیگر، مطالبات شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران از این شرکت ها در پایان سال 97 نسبت به پایان سال 96، حدود 88 درصد افزایش داشته است. همچنین طلب شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران از شرکت ملی نفت ایران در پایان سال 1396، بالغ بر 27 هزار و 445 میلیارد تومان بوده است یعنی مطالبات این شرکت از شرکت ملی نفت ایران در پایان سال 97 نسبت به پایان سال 96، حدود 84 درصد افزایش داشته است.

*جزئیات روابط مالی شرکت ملی نفت ایران و شرکت ملی پالایش و پخش

براساس این گزارش، جزئیات روابط مالی شرکت ملی نفت ایران و شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران در سال‌های 96 و 97 در جدول زیر آمده است:

براساس جدول فوق، بخش اعظم بدهی شرکت ملی نفت ایران به شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران در سال 97 مربوط به مانده ابتدای سال و فروش نفت کوره صادراتی و بانکرینگ توسط امور بین الملل شرکت ملی نفت ایران در سال مذکور بوده است. شرکت ملی نفت ایران بابت مانده ابتدای سال، بیش از 27 هزار و 445 میلیارد تومان و بابت فروش نفت کوره صادراتی و بانکرینگ توسط امور بین الملل شرکت ملی نفت ایران، بیش از 36 هزار و 60 میلیارد تومان به شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران در سال 97 بدهکار بوده است.

*هزینه واردات بنزین در سال های 96 و 97

براساس این گزارش، شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران هم بابت واردات بنزین در سال 97، حدود 3 هزار و 756 میلیارد تومان بدهکار بوده است. رقم بدهی این شرکت به شرکت ملی نفت ایران بابت واردات بنزین در سال 96 هم بالغ بر 6 هزار و 872 میلیارد تومان بوده است.

*بدهی شرکت ملی پالایش و پخش به شرکت ملی نفت ایران بابت خرید خوراک

به گزارش فارس، مجموع بدهی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران به شرکت ملی نفت ایران بابت خرید خوراک (نفت خام و میعانات گازی) در سال 97، بالغ بر 272 هزار و 794 میلیارد تومان بوده است. جزئیات این بدهی در جدول زیر آمده است:

گفتنی است بیش از 99 درصد بدهی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران به شرکت ملی نفت ایران بابت خرید نفت خام و میعانات گازی در سال 97 یعنی رقمی حدود 270 هزار و610 میلیارد تومان به خزانه داری کل کشور منتقل شده است. در واقع، این معامله شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران و شرکت ملی نفت ایران صرفا به صورت حسابداری در صورت های مالی این دو شرکت، ثبت می شوند.

*کل درآمد صادراتی شرکت ملی پخش بابت صادرات از طریق مرزهای خشکی

 همچنین مجموع درآمد شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران بابت صادرات از طریق مرزهای خشکی در سال 97، بیش از 135 میلیارد و 350 میلیون تومان بوده که طبق بندهای شماره 5 و 6 نامه شماره 2-788/20 مورخ 16 دی ماه 1397 وزیر نفت، کل مبلغ مذکور به حساب شرکت ملی نفت ایران واریز شده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شرکت ملی نفت ایران شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران روابط مالی واردات بنزین خوراک پالایشگاه ها شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران شرکت ملی نفت ایران بابت میلیارد تومان بوده شرکت ملی نفت ایران شرکت ملی نفت بدهی شرکت ملی پایان سال ایران در سال مالی شرکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۰۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تهران گفت: بیش از ۲۲ هزار بازدید کمّی و کیفی از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده از سوی بازرسان و کارشناسان منطقه در سال ۱۴۰۲ ثبت شد.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تهران، فریدون یاسمی دراین‌باره بیان کرد: بیش از ۱۸ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع، به‌منظور کنترل کمّی و کیفی انواع فرآورده و بررسی روند سوخت‌رسانی مستمر و شبانه‌روزی در سال ۱۴۰۲ در منطقه تهران انجام شد.

وی افزود: در همین بازه زمانی، کارشناسان منطقه عملکرد مصرف‌کنندگان عمده را با انجام بیش از ۴ هزار بازدید بررسی کردند.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تهران تأکید کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۳ کارشناسان منطقه تهران همراه با بازرسان شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و حوزه مقاومت بسیج منطقه در قالب ۶ گروه عملیاتی، عملکرد مصرف‌کنندگان عمده را راستی‌آزمایی کردند.

یاسمی با اشاره به اینکه منطقه تهران دارای ۳۴۸ جایگاه سوخت مایع فعال و بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ مصرف‌کننده عمده است، یادآور شد: سامانه پاسخگویی و ارتباط با مشتریان شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران (۰۹۶۲۷) به‌صورت شبانه‌روزی آماده دریافت انتقادها، پیشنهادها و شکایت‌های شهروندان تهرانی است.

دیگر خبرها

  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • فولادمبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی ایران
  • آمادگی ایران برای برگزاری دومین کمیسیون مشترک‌ همکاری‌ها با مالی
  • تمجید مالی از واکنش مناسب ایران علیه رژیم صهیونیستی
  • روحیه مبارزه و شجاعت ایران را تمجید می‌کنیم
  • اولین زیان غول گاز روسیه در ربع قرن گذشته
  • تحقق درآمد ۴۴۰ میلیاردی برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
  • برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • درآمد ترکمنستان از فروش گاز به چین از روسیه بیشتر شد