Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-05@23:57:10 GMT

هیدرالازین؛ موارد مصرف، عوارض جانبی

تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۲۰۹۶۰

هیدرالازین؛ موارد مصرف، عوارض جانبی

‍‍‍‍‍‍

هیدرالازین دارویی است که برای کنترل فشار خون بالا تجویز می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از webmd، هیدرالازین دارویی است که برای کنترل فشار خون بالا استفاده می‌شود.

کاهش فشار خون بالا به جلوگیری از سکته‌های مغزی، حملات قلبی و مشکلات کلیوی کمک می‌کند.

هیدرالازین یک گشادکننده عروق است که با شل کردن رگ‌های خونی کار کرده و باعث می‌شود خون راحت‌تر در بدن جریان یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نکات مهم در مصرف هیدرالازین

این دارو خوراکی بوده و معمولاً 2 تا 4 بار در روز مصرف می‌شود. بیشترین اثربخشی این دارو در مصرف مداوم و منظم آن است. قطع ناگهانی دارو بدون مشورت پزشک وضعیت بیمار را بدتر می‌کند. در صورتی‌که بیمار سابقه مشکلات قلبی و عروقی و همچنین مشکلات کلیوی دارد پیش از مصرف دارو باید پزشک معالج را مطلع کند. اين دارو بالا بودن فشار خون را درمان نمی‌كند، بلكه آن را كنترل می‌کند. مصرف همزمان هیدرالازین با برومپریدول منع مصرف دارد.

عوارض جانبی هیدرالازین چیست؟

سردرد، تپش یا ضربان سریع قلب، از دست دادن اشتها، حالت تهوع، استفراغ، اسهال یا سرگیجه از عوارض شایع مصرف این دارو است که معمولاً تا زمان منطبق شدن بدن با دارو رخ می‌دهد و در بیشتر موارد هنگام تنظیم شدن بدن از بین می‌رود ولی در صورت تداوم و یا بدتر شدن باید به پزشک معالج اطلاع داده شود.

منبع اصلی

انتهای پیام/4105

منبع: آنا

کلیدواژه: دانستنی های پزشکی کنترل فشار خون بالا فشار خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۰۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض مصرف زیاد پنیر

 

به گزارش تابناک ،خوراکی پنیر در تمام انواع و شکل ها خوشمزه به نظر می رسد و احتمالاً شما حداقل یک نوع از آن را بیشتر می پسندید .

عصرایران  نوشت: اما به نظرتان آیا مصرف روزانه پنیر خطرناک است و نباید این عادت را داشته باشیم؟

فواید مصرف پنیر به شکل و میزان صحیح
به گزارش نمناک، علاوه بر آنچه در مطلب خواص پنیر خواندید، خوردن پنیر میتواند به چند دلیل برای شما مفید باشد:

رساندن پروتئین به بدن
در هر وعده پنیر بین ۵ تا ۷ گرم پروتئین وجود دارد. در صورتی که یک تخم مرغ ۶ گرم پروتئین دارد و این موضوع نشان می‌ دهد که پنیر تا چه حد پروتئین بالایی دارد و مهمتر از همه این که مواد مغذی آن زیاد است و شما را سیر نگه می دارد.

افزایش کلسیم بدن
یک قاچ از پنیر تقریباً ۱۵۰ الی ۳۰۰ میلی‌ گرم کلسیم دارد و اکثر افراد با استفاده از پنیر؛ کلسیم بدن خود را تامین می‌ کنند و در نتیجه می توانید بفهمید که این ماده چقدر خاصیت دارد و می تواند برای سلامت استخوان هایتان مفید باشد.

تامین ویتامین، مواد معدنی و پروبیوتیک
اصلا نباید تعجب کنید، زیرا پنیر حاوی مقدار زیادی ویتامین آ است که نه تنها برای سلامت چشم اهمیت دارد، بلکه خواص آنتی اکسیدانی هم دارد. همچنین ویتامین ب ۱۲ به عنوان یک ماده کلیدی در آن وجود دارد و حاوی فسفر است که به رشد عضلانی می پردازد و وضعیت بدن شما را بهبود می‌ بخشد. مهم تر از همه اینکه پروبیوتیک نیز دارد.

معایب مصرف روزانه پنیر
خوردن زیاد پنیر مضراتی برای شما به همراه دارد:

وارد کردن مقدار زیادی سدیم به بدن
یک قاچ از پنیر ۴۵۰ میلی گرم سدیم دارد و در نتیجه این مقدار بسیار بالاست و باید مراقب باشید که خیلی در مصرف آن زیاده روی نکنید، زیرا اگر سدیم بالا برود، احتمال ابتلا به مشکلات جسمانی از جمله مشکلات قلبی بالاتر خواهد رفت‌.

وارد کردن مقدار زیادی چربی اشباع شده
چربی اشباع شده چربی است که نباید در مصرف آن زیاده ‌روی کنید. اما اگر هر روز پنیر بخورید، احتمال اینکه این ماده در بدن تان خیلی زیاد شود، افزایش پیدا می‌ کند و این موضوع اصلا خوب نیست.

دیگر خبرها

  • سالمندان مبتلا به فشار خون بالا چه بخورند؟
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • وارفارین چیست و چه کاربردی دارد؟ + عوارض، استفاده در دوران بارداری و منع مصرف
  • مزایا و معایب استفاده از لوله مانیسمان و لوله اسپیرال به عنوان لوله گازی چیست ؟
  • مصرف بیش از حد ویتامین D این عوارض را دارد
  • عوارض مصرف بیش از حد ویتامین D
  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / همه چیز درباره سندرم «درِس»
  • فشار خون عامل مرگ سالانه ۱۰ میلیون نفر در جهان
  • عوارض مصرف زیاد پنیر
  • علائم فشار خون بالا