Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین رحمانی‌هزاررود در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه در شهر سلطانیه بالغ بر ۲۰۰ هکتار عرصه میراث فرهنگی داریم، گفت: محوطه گنبد سلطانیه نیز که در حدود ۱۴ هکتار است، به ثبت جهانی یونسکو رسیده است.

وی با اشاره به اینکه قوانین دست و پاگیر میراث فرهنگی باعث شده است تا هر مصوبه و تصمیمی در این خصوص به شورای عالی شهرسازی کشور ارجاع داده شود، افزود: مهم‌ترین مشکل در این حوزه مربوط به پیگیری نشدن طرح ویژه شهر سلطانیه است که هنوز به نتیجه مطلوب نرسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحمانی‌هزاررود تصریح کرد: این در حالی است که این طرح همزمان با طرح ویژه شوش مطرح شد اما امروز همه ما به وضعیت مطلوب شهر شوش واقف هستیم، در حالی که در خصوص سلطانیه این موضوع محقق نشده است. حال آنکه سلطانیه نزدیک به ۱۶ سال سابقه پایتختی ایران را به همراه سایر متعلقات ارزشمند در این محدوده به دوش می‌کشد و باید زودتر از این‌ها به نتیجه می‌رسید.

فرماندار شهرستان سلطانیه با یادآوری اینکه معتقدیم سلطانیه پتانسیل زیادی برای استان به شمار می‌رود، ادامه داد: در سال گذشته ۱۲۰ هزار گردشگر داخلی و نزدیک به ۵۰۰۰ گردشگری خارجی از این شهر بازدید کردند و این خود حاکی از آن است که سلطانیه این ظرفیت را دارد که مورد توجه گردشگران خارجی قرار گیرد.

رحمانی‌هزاررود با تاکید بر اینکه برخی مشکلات این شهر مربوط به زیرساخت‌ها است، اظهار کرد: یکی از این دلایل مربوط به توقف سرمایه‌گذاری‌ها در این منطقه است که دلیل اصلی این امر نیز مربوط به محدودیت‌هایی است که در پیرامون گنبد سلطانیه توسط میراث فرهنگی اعمال می‌شود و به همین خاطر بنا شد به خاطر قوانین سخت و دست و پاگیر میراث فرهنگی، چاره‌اندیشی دیگری در این زمینه صورت گیرد.

وی بیان کرد: اولین اقدام این بود که توسعه شهر به سمت غرب انجام شود؛ چرا که در این محدود نه از قوانین دست و پاگیر میراث فرهنگی خبری است و نه از محدودیت ساخت و ساز طبقاتی و همین امر باعث آبادانی و توسعه این منطقه از شهر خواهد شد.

فرماندار شهرستان سلطانیه عنوان کرد: مشخص نشدن طرح ویژه شهر هنوز یک دغدغه اساسی برای سلطانیه محسوب می‌شود، هر چند نماینده مردم سلطانیه در مجلس شورای اسلامی، قول مساعد برای پیگیری این موضوع در سطح وزارت کشور را نیز داده است.

رحمانی‌هزاررود با اشاره به اینکه شهرداری سلطانیه در سال گذشته ۵ میلیارد تومان درآمد داشت که از این میزان سهم ارزش‌افزوده و مالیات بالغ بر ۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان و درآمد خالص شهرداری سلطانیه در سال گذشته ۵۰۰ میلیون تومان بوده است، گفت: این در حالی است که از این ۵۰۰ میلیون تومان درآمد خالص، سهم ساخت و سازها فقط ۱۵۰ میلیون تومان بوده است که این میزان درآمد برای شهرداری شهری با نام و قدمت سلطانیه رقم بسیار ناچیزی است.

فرماندار شهرستان سلطانیه با اشاره به اینکه وقتی منطقه و شهری اعتبار و بودجه‌ای نداشته و درآمد شهرداری آن منطقه پایین باشد، قطعاً در راستای خدمات‌رسانی نیز به مشکل برخواهد خورد، خاطرنشان کرد: امروز شهرداری سلطانیه که از قدمت دیرینه‌ای نیز برخوردار است باید به مسئولان عالی‌رتبه کشور اعلام کند که با وجود اینکه این شهر از سال ۴۲ به شهر تبدیل شده اما به خاطر مشکلاتی که عمدتاً از سوی میراث فرهنگی آن است، دارای اعتبار کافی نیست و بتواند اعبارات خود را به صورت ویژه و مستقیم کسب کند.

کد خبر 5060987

منبع: مهر

کلیدواژه: گردشگری شهر سلطانیه حسین رحمانی ویروس کرونا شیوع کرونا شیراز آمار کرونا توهین به پیامبر بوشهر شهرکرد گرگان کرمانشاه نیروی انتظامی هفته وحدت پدافند غیرعامل ستاد ملی مقابله با کرونا اردبیل میراث فرهنگی میلیون تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۱۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل زیرساخت‌های محافظت از غار باستانی زل هستیجان

مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی گفت: زیرساخت‌های محافظت از محوطه غار باستانی زل هستیجان در شهرستان دلیجان مهیا می‌شود.

به‌گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی و به نقل از روابط‌عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان، محمود مرادی در بازدید از محوطه غار باستانی زل در شهرستان دلیجان اظهار کرد: غار زل هستیجان دربردارنده اسناد و شواهد فراوانی به خط و زبان فارسی میانه، متعلق به اواخر عهد ساسانی و اوایل دوران اسلامی است.

وی افزود: این غار بارها مورد هجوم غارتگران آثار ملی قرار گرفته و تا کنون بسیاری از این اسناد به شکل غیرقانونی از کشور خارج شده است.

مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی با اشاره به تصمیمات که در خصوص برنامه‌های در دست اقدام برای حفاظت و شناسایی بیشتر غار گفت: با استقرار کانکس نیروی یگان حفاظتی و نصب دوربین‌های نظارتی، حفاظت این اثر تاریخی تشدید خواهد شد.

مرادی با تاکید بر اینکه فصل دوم پژوهش غار هستیجان به زودی آغاز خواهد شد، ادامه داد: نیاز است به این غار توجه ویژه شود، فصل اول پژوهش این غار توسط محمدرضا نعمتی از اعضای هیئت علمی پژوهشکده باستان شناسی وزارت میراث‌فرهنگی در دست کاوش قرار گرفته است و فصل بعدی پژوهش‌ها در دستور کار قرار دارد.

وی گفت: خشت‌های خام و داده‌های سفالی تکه‌های پارچه و چرم نوشته دوره ساسانی از جمله آثار به دست آمده در فصل اول کاوش غار زل است که در دست بررسی و مطالعه بیشتری قرار دارد و فصل دوم پژوهش‌ها توسط پیمانکار ذیصلاح به زودی آغاز می‌شود.

کد خبر 747929

دیگر خبرها

  • ترمز ریزش قیمت خودرو کشیده شد/ آخرین قیمت پژو، سمند، شاهین، کوییک و دنا + جدول
  • گردشگری و صنایع دستی،‌ مردمی‌ترین نوع اقتصاد است
  • تکمیل زیرساخت‌های محافظت از غار باستانی زل هستیجان
  • ضرغامی: حال مردم خوب هست که به سفر می‌روند
  • یکی از ۴ سنگرِ اهواز در زمان جنگ از بین رفت
  • هویت ملی در هر حوزه‌ای ثبت جهانی شود
  • اجرای طرح احیا باغات و بافت تاریخی شهر شاهدیه
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • آخرین آمار حکایت از رشد قابل توجه گردشگری است
  • نرم افزار «لرستان سفر» چندزبانه می‌شود