Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@05:31:09 GMT

نرخ مرگ ناشی از کووید ۱۹ حدود یک درصد است

تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۲۲۱۱۲

نرخ مرگ ناشی از کووید ۱۹ حدود یک درصد است

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری ساینس دیلی، این محققان که مسئولیت واکنش در برابر کووید ۱۹ را برعهده دارند، گزارش جدیدی را در رابطه با این بیماری منتشر کردند که نتایج آن نشان می دهد میزان مرگ ناشی از ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در کشورهای پردرآمد ۱.۱۵ درصد است و میزان مرگ ناشی از ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در کشورهای دارای درآمد پایین ۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲۳ درصد است.

همچنین خطر مرگ بر اثر ابتلا به کووید ۱۹ با هر هشت سال افزایش سن، دو برابر می‌شود و نرخ مرگ ناشی از ابتلا به کووید ۱۹ بر اثر افزایش سن، برای افراد کمتر از ۴۰ سال از ۰.۱ درصد آغاز شده و در افراد بالای ۸۰ درصد به بیش از ۵ درصد می‌رسد.

این گزارش با تجزیه و تحلیل ۱۷۵ مطالعه مرتبط با کووید ۱۹ و مدل‌سازی نرخ مرگ ناشی از بیماری انجام گرفته است.

در این مدل‌سازی بسیاری از محدودیت‌های موجود در پیش‌بینی‌های قبلی که به دلیل استفاده از اطلاعات اولیه به دست آمده از آغاز پاندمی بود، برطرف شده است.

نرخ مرگ ناشی از ابتلا به بیماری، یک متغیر آماری کلیدی برای تخمین اثرگذاری کووید بر سلامت عمومی است و از ابتدای پاندمی محل بحث بوده است.

نسخه کامل این گزارش در آدرس https://imperial.ac.uk/mrc-global-infectious-disease-analysis/covid-۱۹/covid-۱۹-reports در دسترس عموم قرار گرفته است.

برچسب‌ها کرونا ویروس کرونا کووید-19 بیماری های ویروسی پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا کووید 19 بیماری های ویروسی کرونا ویروس کرونا کووید 19 بیماری های ویروسی اخبار کنکور مرگ ناشی از ابتلا نرخ مرگ ناشی کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۲۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی؛ نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند

ایسنا/خراسان رضوی عضو هیات علمی گروه روماتولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی در افراد می‌تواند نشانه‌هایی از ابتلا به پوکی استخوان باشد و در چنین شرایطی انجام سنجش تراکم استخوان جهت بررسی دقیق‌تر وضعیت بیمار، امری ضروری خواهد بود.

سیده زهرا میرفیضی ضمن بیان این مقدمه که علم روماتولوژی دانشی جدید و مربوط به طبقه‌بندی بیماری‌های روماتیسمی است افزود: این بیماری، با امراض مربوط به تخصص ارتوپد، متفاوت است.

وی ادامه داد: بیماری پوکی استخوان یا استتوپروز که از آن به عنوان بیماری خاموش یاد می‌شود معمولاً در خانم‌ها و بعد از سنین یائسگی شایع می‌شود و از آنجا که علائم بالینی واضحی نداشته، بیمار با عوارض پوکی استخوان که به شکل شکستگی ستون فقرات کمری و یا شکستگی گردن و استخوان ران است به پزشک مراجعه می‌کند. همچنین باید به بیماران در زمینه کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی آگاهی‌های لازم داده شود تا در صورت بروز این علائم برای انجام تراکم استخوان به پزشک روماتولوژیست، مراجعه نمایند.

دکتر میرفیضی همچنین با تأکید بر اینکه پیشگیری همواره بهتر از درمان است، افزود: خانم‌هایی که در معرض ابتلا به بیماری پوکی استخوان هستند، پس از انجام ارزیابی تراکم استخوان باید با توجه به سن و میزان پوکی استخوان، رژیم‌های غذایی حاوی کلسیم و ویتامین D را دریافت و مصرف شیر و یا درمان‌های دارویی را در برنامه زندگی خود قرار دهند.

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، این فوق تخصص روماتولوژی ضمن تاکید بر نقش مؤثر رسانه‌ها در آگاه‌سازی مردم نسبت به بیماری فوق افزود: برخی بیماران مبتلا به پوکی استخوان، در مرحله شکستگی استخوان، ستون فقرات، گردن و استخوان ران قرار دارند که در این شرایط برای بیماران درمان‌های سنگین مورد نیاز است، پس بهتر است که اقدامات درمانی زودتر برای فرد آغاز شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • کنترل استرس و روش‌های خاص طب سنتی برای آن
  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی؛ نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن