Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@17:14:02 GMT

قرنطینه سخت در قاره سبز؛ اروپا گرفتار زمستان کرونا

تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۲۲۳۱۲

قرنطینه سخت در قاره سبز؛ اروپا گرفتار زمستان کرونا

به گزارش روز یکشنبه شنبه ایرنا، «امانوئل مکرون» رییس جمهوری فرانسه به دنبال شدت گرفتن مجدد شیوع کرونا، روز چهارشنبه گذشته برای کمی بیش از یک ماه در این کشور قرنطینه عمومی اعلام کرد.

بر اساس گزارش رسانه های فرانسه، در این کشور از دو روز اخیر قرنطینه مجدد برقرار شده و طبق اعلام امانوئل مکرون، این قرنطینه تا اول دسامبر (۱۱ آذرماه) ادامه خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تنها مدارس فرانسه است که طبق تصمیم دولت، باز خواهد بود.

آمار کرونا در فرانسه، همچنان نگران‌کننده است. در شبانه روز منتهی به جمعه که نخستین روز از دور جدید قرنطینه سراسری در فرانسه بود، شمار کلی مبتلایان کرونا در کشور ۴۹ هزار و ۲۱۵ نفر اعلام شد. هم‌اینک رقم مجموع مبتلایان نزدیک به ۱ میلیون و ۳۳۲ هزار نفر شده و فرانسه پس از آمریکا، هند، برزیل و روسیه در جایگاه پنجم جهان از این حیث قرار دارد.

با توجه به آمار بالای مبتلایان و مرگ بیش از ۳۶ هزار و ۵۰۰ نفر تاکنون بر اثر ابتلا به کووید ۱۹ در فرانسه، به نظر می‌رسد که تلاش دولت این کشور برای جلوگیری از اعمال قرنطینه مجدد، بی‌فایده بوده است.

به گفته مکرون، موج دوم شیوع ویروس کرونا در فرانسه شدیدتر از موج اول است.

به دنبال فرانسه و افزایش شدید آمار مبتلایان به این بیماری در اروپا، بلژیک نیز به عنوان آخرین کشور به قافله کشورهای اروپایی پیوست که برای دومین بار قرنطینه سراسری وضع کردند.

به گزارش یورونیوز، «الکساندر دکرو» نخست وزیر بلژیک اعلام کرد برپایه مقررات تازه قرنطینه که از فردا - دوشنبه - دوم نوامبر (۱۲ آبان) در این کشور اجرا می‌شود، بخش‌های تجاری غیرضروری در کشور تعطیل شده و کارکنان بخش‌های دولتی و خصوصی تا حد امکان مشمول دورکاری خواهند بود. قرار است تعطیلات جاری مدارس در این کشور نیز سه روز تمدید شده و تا ۱۵ نوامبر (۲۵ آبان) ادامه خواهد یافت.

در مدت قرنطینه جدید که قرار است دست کم تا یک ماه و نیم ادامه پیدا کند، شهروندان حق پذیرفتن بیش از یک نفر از افراد خارج از خانواده را در خانه خود ندارند و حق دارند در گروه‌های حد اکثر چهار نفری از خانه خارج شوند.

تنها در هفته گذشته حدود ۱۰۰ هزار مورد جدید ابتلای قطعی به کرونا در کشور ۱۱ و نیم میلیونی بلژیک مشاهده شد، آماری که در از زمان شیوع کرونا در این کشور تا کنون رکورد به حساب می‌آید.

در عین حال، پارلمان اسپانیا نیز تمدید رژیم هشدار آمادگی سطح بالا را تا ماه می تصویب کرده است؛ در این کشور با وجود محدودیت‌های شدید اعمال شده از ماه ژوئیه، آمار کلی مبتلایان کرونا از ابتدای شیوع این ویروس تا کنون از یک میلیون و ۲۶۴ هزار نفر بیشتر شده و شمار جان باختگان آن از ۳۵ هزار نفر فراتر رفته است.

به گزارش رویترز، مردم اسپانیا، خسته از محدودیت ها و قرنطینه های سخت کرونایی، در اعتراض به این محدودیت ها در مادرید پایتخت این کشور به خیابان ها ریختند و باپلیس درگیر شدند.

تقریبا، هم اینک در تمام مناطق اسپانیا مقررات جدید قرنطینه به امید مهار کرونا وضع شده است، اما در کاتالونیا بارها و رستوران‌ها از اواسط ماه اکتبر بسته شده و مقام‌ها محدودیت‌های اضافی اعمال کرده‌اند. روز جمعه پلیس با استقرار در جاده‌های اصلی خروجی بارسلون، مانع بیرن رفتن شهروندان از این شهر شدند.

شامگاه جمعه صدها نفر در مرکز شهر بارسلون اسپانیا علیه مقررات جدید قرنطینه اعتراض کرده و با پلیس درگیر شدند. به گزارش خبرگزاری فرانسه، درگیری‌ها زمانی آغاز شد که صدها نفر با تجمع در مرکز شهر، به محدودیت‌هایی که شامل منع رفت و آمد شبانه و ممنوعیت خروج از شهر برای تعطیلات آخر هفته است، اعتراض کردند.

در بریتانیا اما روزنامه گاردین نوشته، قرنطینه مجدد در این کشور از هفته آینده برقرار می‌شود و آلمان رکورد روزانه تازه‌تری ثبت می‌کند. نزدیک به ۹۹۰ هزار نفر در بریتانیا و افزون بر ۵۱۷ هزار و ۷۰۰ نفر در آلمان ارقامی است که از میزان ابتلا در این دو کشور ثبت شده است.

کشورهای اروپایی در نشست روز گذشته وزرای بهداشت اروپا، با یادآوری نقایص بی‌شمار در کار سازمان جهانی بهداشت در تجربه کرونا، خواستار دادن اختیارات بیشتر به این سازمان برای تحقیق مستقل در مورد شیوع بیماری‌ها و اجبار کشورها به دادن اطلاعات بیشتر در این زمینه شدند.

«ینس اشپان» وزیر بهداشت آلمان پس از نشستی که روز جمعه ۳۰ اکتبر (۹ آبان) با حضور وزرای بهداشت کشورهای عضو اتحادیه اروپا برای بحث درباره چگونگی تقویت سازمان جهانی بهداشت برگزار شد، گفت که این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد باید از «حمایت سیاسی و مالی بیشتری» در تلاش‌های بین المللی خود برای مدیریت بحران‌های حاد بهداشتی برخوردار شود. او در جریان یک نشست مطبوعاتی پس از این رویداد گفت: «سازمان جهانی بهداشت وزن چنین بیماری همه‌گیری را به تنهایی نمی‌تواند تحمل کند.»

«استلا کیریاکیدز» کمیسر بهداشت اتحادیه اروپا نیز در این نشست خاطرنشان کرد که نهادهای اروپایی سال گذشته ۱۰۰ میلیون دلار به سازمان جهانی بهداشت کمک کرده‌اند.

کشورهای عضو اتحادیه اروپا در سندی که پیش‌نویس آن را روز جمعه وزارت بهداشت آلمان و کمیسیون اروپا ارائه کردند، گفتند که امکانات اضافی مورد نیاز برای مبارزه با کووید۱۹ «بیش از حد ظرفیت فعلی سازمان جهانی بهداشت و فراتر از توانایی آن در حمایت از کشورهای عضو» است. نمایندگان این کشورها بر حمایت خود از سازمان جهانی بهداشت تأکید کرده و در عین حال پیشنهادهای متعددی را نیز برای اصلاح ساختاری این نهاد بین المللی ارائه دادند.

در این میان، مهم‌ترین پیشنهادی که اتحادیه اروپا ارائه کرد، «ایجاد امکان ارزیابی مستقل بیماری همه‌گیر در محل، در مناطق پر خطر» بود، گرچه این کار هم اکنون با همکاری کشور درگیر انجام می‌شود.

سازمان جهانی بهداشت در حال حاضر هیچ اختیاری برای تحقیق مستقل در مورد همه‌گیری‌ها ندارد و برای تایید فهرست کارشناسان پیشنهادی خود برای هرگونه بازدیدی، باید به خود دولت‌های عضو اعتماد کند و بنابراین کارش عمدتاً منوط به دستور کار کشورهاست.

اتحادیه اروپا همچنین خواستار «شفافیت بیشتر» کشورها در ارائه اطلاعات به سازمان جهانی بهداشت در موارد اضطراری بهداشتی و نیز ایجاد سامانه‌ای شده است که کشورها با استفاده از آن بتوانند این اطلاعات را «به شیوه کارآمدتری گزارش بدهند». در هفته‌های نخست شیوع کرونا، سازمان جهانی بهداشت صراحتا از کشورهایی که اطلاعات بیماری خود را به حد کافی به اشتراک نمی‌گذارند، آشکارا انتقاد کرد، اما از هیچ کشور به خصوصی نام نبرد.

پیش‌بینی می‌شود پیشنهادهای اتحادیه اروپا برای اصلاح ساختاری سازمان جهانی بهداشت در نشست کشورهای عضو این سازمان در ماه آینده مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

برچسب‌ها کرونا فرانسه اتحادیه اروپا بلژیک قرنطینه سازمان جهانی بهداشت آلمان كميسيون اروپا بریتانیا پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا فرانسه اتحادیه اروپا بلژیک قرنطینه سازمان جهانی بهداشت آلمان كميسيون اروپا بریتانیا کرونا فرانسه اتحادیه اروپا بلژیک قرنطینه سازمان جهانی بهداشت آلمان كميسيون اروپا بریتانیا اخبار کنکور سازمان جهانی بهداشت اتحادیه اروپا کشورهای عضو محدودیت ها هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۲۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلاروس: ناتو باعث سلطه آمریکا بر اروپا شده

بلاروس در دکترین دفاعی اصلاح‌شده این کشور با انتقاد از نقش ناتو در سلطه آمریکا بر منطقه اروپا، مخالفت خود با گسترش این ائتلاف نظامی و نظامی‌سازی کشور‌های عضو آن یا کشور‌هایی که قصد عضویت در آن دارند را اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، طبق اصلاحیه دکترین دفاعی بلاروس که روز گذشته (پنج‌شنبه) به تایید کنگره ملی خلق بلاروس رسید، این کشور مخالف گسترش ائتلاف نظامی ناتو و نظامی‌سازی کشور‌های عضو آن است، اما مینسک آماده برقراری گفتمان فعال در این زمینه است.

خبرگزاری اسپوتنیک گزارش داد که در این دکترین آمده است: جمهوری بلاروس گسترش ادامه‌دار ناتو و نظامی‌سازی کشور‌های عضو آن یا کسانی که به دنبال ملحق شدن به این ائتلاف نظامی-سیاسی هستند را نمی‌پذیرد و این اقدامات را روندی خطرناک می‌داند که احتمال بروز درگیری نظامی را افزایش می‌دهد. در عین حال، جمهوری بلاروس آماده ازسرگیری گفت‌وگوی فعال با این کشور‌ها در حوزه نظامی به شرط متوقف شدن لفاظی‌ها و اقدامات خصومت‌آمیز آن‌ها علیه جمهوری بلاروس است.

طبق این سند، ناتو موجب سلطه آمریکا بر اروپا شده است و مینسک انتقال احتمالی تسلیحات اتمی به "کشور‌های همسایه غیردوست" را تهدید تلقی خواهد کرد.

در دکترین دفاعی اصلاح‌شده بلاروس همچنین مطرح شد که این کشور مشارکت کشور‌های سازمان ملل و در سازمان امنیت و همکاری در اروپا را عامل تامین‌کننده ثبات و امنیت جهانی و منطقه‌ای دانسته و با سوء استفاده از سازوکار‌های این سازمان‌ها برای اعمال فشار بر کشور‌های مستقل مخالف است.

دیگر خبرها

  • سازمان بهداشت جهانی: باید فورا در غزه آتش‌بس برقرار شود
  • زمستان به ۹ استان برمی‌گردد؛ بارش سیل‌آسای باران و تگرگ
  • زمستان به ۹ استان برمی‌گردد ؛ بارش‌ سیل‌آسای باران و تگرگ | طوفان گرد و خاک ۵ استان را در می‌نوردد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • بلاروس: ناتو باعث سلطه آمریکا بر اروپا شده
  • خوزستان عاری از بیماری مالاریا
  • کودکان و نوجوانان کدام کشور رکورددار سوء مصرف الکل هستند؟
  • ناتو، قلدر ۷۵ساله
  • انگلیس رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان
  • برگزاری آزمون اختصاصی برای کنکوری‌های گرفتار در سیل/ ثبت ۴ تخلف در آزمون سراسری