Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-مشاور معاون آموزشی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه دانشگاه های علوم پزشکی در زمینه زمان شروع ترم جدید دانشجویان جدیدالورود استقلال کامل دارند، گفت: دستورالعمل کلی در این زمینه وجود ندارد بلکه دانشگاه خود بر اساس شرایط در این زمینه تصمیم خواهند گرفت.

دکتر حسین قنبری ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: بر اساس تصمیمات اتخاذ شده در معاونت آموزشی وزارت بهداشت در خصوص زمان بازگشایی نودانشجویان رشته های علوم پزشکی دانشگاه ها برای تمامی مقاطع تحصیلی از جمله ورودی های دوره کارشناسی از کنکور، قرار شد خود دانشگاه ها در این زمینه تصمیم گیری صورت بگیرد و این مراکز در این زمینه از استقلال کافی برخوردار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه برنامه دانشگاه های علوم پزشکی برای شروع ترم جاری از طریق سایت آنها به اطلاع پذیرفته شدگان خواهند رسید؛ تصریح کرد: همانطور که عنوان شد دانشگاه های علوم پزشکی کشور می توانند ترم جدید نودانشجویان را بعد از ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی از همین آبان ماه آغاز کنند و یا اینکه بر حسب صلاحدید خود زمان شروع آن را به بهمن ماه موکول نمایند. بنابراین محدودیتی در این زمینه وجود ندارد.

مشاور معاون آموزشی وزارت بهداشت تاکید کرد: طبیعتا اگر ترم دانشجویان جدیدالورود از همان آبان ماه شروع شود طبیعتا تعداد واحدهای ارائه شده در ترم جاری محدودتر خواهد بود اما به هر حال تصمیم گیری در خصوص شروع یا عدم شروع آن به شرایط دانشگاه ها بستگی دارد.

به گزارش ایسنا؛ نتایج نهایی و اعلام اسامی پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد گروه های علوم پزشکی سال ۹۹ روز دوشنبه ۵ آبان بر روی سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی قرار گرفت و ثبت نام داوطلبان پذیرفته شده در ھر دانشگاه تا ٢٠ آبان ماه ادامه دارد. همچنین ثبت نام پذیرفته شدگان کنکور ۹۹ نیز از ۱۴ آبان ماه شروع می شود.

بر اساس اعلام مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت نتایج نهایی دکتری تخصصی دانشگاه های علوم پزشکی نیز تا ۱۵ آبان ماه اعلام خواهد شد.

ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دانشگاه های علوم پزشکی پذیرفته شدگان وزارت بهداشت آبان ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۳۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت

فرشید رضایی سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد:  سواد سلامت رسانه از جمله مقوله های مهم سواد سلامت برای توانمندسازی جامعه و سازمان ها است که جای خالی آن و ضرورت توانمندسازی خانواده ها و دانش آموزان در مورد سواد سلامت رسانه، پس از همه گیری کووید-۱۹ بیش از پیش مشخص شده است.

وی بیان کرد: پیدایش ویروس جدید کرونا در سال ۲۰۱۹ و همه گیری جهانی بیماری تنفسی کووید-۱۹ یکی از بزنگاه های مهم تاریخ بهداشت جهان محسوب می شود. علاوه بر همه گیری بیماری تنفسی در ۴ سال اخیر، همه گیری اطلاعات نادرست و شایعات و باورهای نادرست بهداشتی نیز باعث رنج و مرگ هزاران نفر در جهان شد. ناکافی بودن سواد سلامت رسانه ی مردم جهان پاشنه ی آشیل برنامه های بهداشت در برابر این ویروس شناخته شد.

رضایی ادامه  داد: فرهنگ سلامت بعنوان یکی از اثرگذارترین حوزه ها در سلامت جامعه بسیار تحت تأثیر و تعامل دو سویه با فضای تبلیغاتی و رسانه ها است.

سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی افزود: توانمندسازی مادران و دانش آموزان و سفیران سلامت طلبه جزو اولین برنامه های توانمندسازی در زمینه سواد سلامت رسانه است.

وی افزود: در دوران پاندمی و گسترش اطلاعات نادرست بهداشتی مجهز بودن آحاد جامعه بویژه مادران خانواده و کودکان و نوجوانان می تواند سپر حفاظتی مهمی برای سلامت جامعه باشد. ارتقای سلامت جامعه و اعتلای فرهنگ سلامت در گرو افزایش سواد سلامت جامعه و توانمندی و مشارکت مردمی است و به همین دلیل بهبود سواد سلامت رسانه از اولویت های آموزش بهداشت محسوب می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال