Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، توئیت پرس گزارش داد: در تازه ترین نظرسنجی ها بایدن دموکرات جلوتر از ترامپ جمهوری خواه در ایالت پنسیلوانیا است.

جوبایدن 4.1 درصد جلوتر از ترامپ در ایالت حیاتی پنسیلوانیا است.بایدن 49.5 درصد و ترامپ 45.4 درصد آرای نظرسنجی‌ها را در اختیار دارند.

این در حالی است که ترامپ در تمام نظرسنجی‌های یک هفته اخیر در آمریکا عقب‌تر از جوبایدن بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس فردا مردم آمریکا رئیس جمهور خود را در انتخابات عمومی تعیین خواهند کرد،هرچند تاکنون 82 میلیون رای دهنده، از طریق پست، آرای خود را به صندوق‌ها ریخته و قرار است رای آنها بلافاصله پس از سوم نوامبر رسما شمارش و اعلام شود.تا اینجای کار دموکراتها برنده انتخابات هستند.

همچنین تازه ترین نظرسنجی درباره کرسی سنا نشان می دهد که  شانس بیشتر دموکراتها برای کسب 35 کرسی برآورد شده است.

دو روز دیگر همراه با انتخابات ریاست جمهوری مردم به صاحبان آینده 35 کرسی سنا نیز رای می‌دهند که بر اساس نظرسنجی‌ها هرچند 50-50 مساوی هستند، اما شانس دموکراتها برای تصاحب کرسی بیشتر است.

گفتنی است اکثریت سنا در حال حاضر در دست جمهوری خواهان است.

 در روزها و ساعت‌های پایانی کمپین های انتخاباتی ریاست جمهوری آمریکا، بنابر تازه ترین نظرسنجی سی‌ان‌ان، جو بایدن نامزد دموکرات ها در روندی یکنواخت همچنان از دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در چند ایالت کلیدی جلو است.

نتایج تازه ترین نظرسنجی سی ان ان که روز شنبه منتشر شده نشان می دهد که رای دهندگان احتمالی در ایالت های محل نبرد در آمریکا پیشتازی بایدن را با اختلاف زیاد در ایالت میشگان نشان می دهد و در این ایالت، ۵۳ درصد رای دهندگان احتمالی از بایدن و ۴۱ درصد از ترامپ حمایت می کنند.

در ویسکانسین، نتایج در راستای نظرسنجی های عمومی انجام شده در چند وقت اخیر است. ۵۲ درصد از رای دهندگان از بایدن و ۴۴ درصد از ترامپ حمایت می کنند.

در آریزونا، بایدن با اختلاف ۵۰ به ۴۶ از ترامپ جلوتر است که در راستای نتایج بدست آمده در نظرسنجی های چند وقت گذشته است اما نتایج با حاشیه خطای ۴.۱ درصد است.

در کارولینای شمالی بایدن با کسب ۵۱ درصد آرا به نسبت ترامپ با ۴۵ درصد آرا جلوتر است.

نظرسنجی های اخیر در این ایالت نشان می دهد که رقابت در این ایالت تنگاتنگ است اما نظرسنجی ان بی سی نیوز و شرکت ماریست که روز جمعه منتشر شد حکایت از پیشتازی ۶ واحدی معاون رئیس جمهوری پیشین آمریکا نسبت به ترامپ دارد.

ترامپ در سال ۲۰۱۶ میلادی در همه این چهار ایالت کلیدی پیروز شده بود و نتایج هر یک از این ایالت ها می توانند نقش مهمی در تعیین برنده انتخابات روز سه شنبه باشد. ترامپ و بایدن در هفته گذشته از  این ایالت های غرب میانه دیدار کردند.

نظرسنجی سی ان ان تلفنی و توسط شرکت اس اس ار اس و در بازه زمانی ۳۰-۲۳ اکتبر (۹-۲ آبان) با جامعه نمونه بیش از هزار نفر در هر یک از این ایالت ها انجام شده است.

 در آیووا؛ ترامپ پیشتاز است

تارنمای پولیتیکو گزارش داد نتایج نظرسنجی منتشر شده در روز شنبه روزنامه « دی مون رجستر» چاپ ایووا نشان می دهد ترامپ و سناتور جمهوریخواه جونی ارنست در رقابت های این ایالت کلیدی از رقبای دموکرات خود جلوتر هستند.

به گزارش ایرنا، در آیووا ترامپ با اختلاف ۷ نقطه ای از بایدن  جلوتر است و بدین ترتیب ۴۸ درصد از رای دهندگان در آیووا از ترامپ و ۴۱ درصد از بایدن حمایت می کنند.

این نظرسنجی در بازه زمانی ۲۹-۲۶ اکتبر (۸-۵ آبان) با ضریب خطای مثبت و منفی ۳.۴ درصد از بین ۸۱۴ نفر از رای دهندگان احتمالی در ایالت آیووا انجام شده است.

پولیتیکو نوشت: نظرسنجی که نتایج آن روز شنبه منتشر شده است نظرسنجی های اخیر درباره ایالت ایووا را نقض می کند؛ نتایجی که نشان می دادند بایدن و ترامپ در رقابت تنگاتنگی در این ایالت بسر می برند. نظرسنجی هفته گذشته دانشگاه مانموث نشان داد در ایووا ۴۸ درصد رای دهندگان ثبت نام شده از ترامپ و ۴۷ درصد از بایدن حمایت می کنند.

بر اساس این نظرسنجی حمایت از ترامپ در آیووا در بین رای دهندگان مستقل افزایش یافته در حالی که بایدن میدان را بین رای دهندگان زن از دست داده است.

در حالی که در نظرسنجی سپتامبر بایدن با اختلاف ۵۳ در مقابل ۳۸ درصد در بین رای دهندگان مستقل جلو بود ترامپ اکنون حمایت این گروه از رای دهندگان را کسب کرده و ۴۹ درصد از این رای دهندگان به ترامپ و ۳۵ درصد به بایدن رای می دهند.

پنجاه و نهمین انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برای تعیین رئیس جمهوری و معاون او روز سه شنبه سوم نوامبر (۱۳ آبان) برگزار می شود. ترامپ پیشاپیش مدعی تقلب در انتخابات و ربوده شدن آرای خود است و مواضع و رفتارهای او نشان می دهد در صورت شکست ممکن است مقاومت کرده و نتایج را با شکایت در دیوان عالی به چالش بکشد. از طرف دیگر برخی گمان زنی ها از احتمال بروز خشونت در روز انتخابات در آمریکا حکایت دارند. روزنامه واشنگتن پست در گزارشی نوشت: نگرانی مردم آمریکا از احتمال بروز خشونت خرید سلاح در این کشور را افزایش یافته است.

 در حالی که برخی، روند انتخابات در آمریکا  را با توجه به ارای الکترال و نقش تعیین کننده آنها در تعیین رئیس جمهوری که آرای مردمی را کسب کرده است غیردموکراتیک می دانند این دوره از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بستر تازه ای را برای تحولات جدید در آمریکا ایجاد کرده است.

310 310

.

کد خبر 1450123

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری امریکا جوزف بایدن دونالد ترامپ تازه ترین نظرسنجی رای دهندگان جمهوری آمریکا حمایت می کنند ریاست جمهوری رئیس جمهوری نشان می دهد نظرسنجی ها ایالت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۴۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنگ جهانی نفت؛ بایدن در تنگنای تحریم‌ها، قیمت‌ها و انتخابات

تدابیر تحریمی جدید مجلس آمریکا علیه ایران، ونزوئلا و روسیه می‌تواند با افزایش قیمت نفت خام، به شانس پیروزی مجدد بایدن در انتخابات امسال آسیب بزند.

به گزارش اکوایران، دولت بایدن از به کار گرفتن تحریم‌های نفتی برای تسلیم‌کردن کشورهای متخاصم بیزار بوده و از بالارفتن قیمت نفت در سال انتخاباتی آمریکا هراس دارد. اما ممکن است جو بایدن مجبور به این کار شود؛ چرا که قانون‌گذاران کنگره دور تحریم‌های جدیدی را علیه کشورهایی مانند ایران اعمال کرده‌اند که می‌تواند بخش بزرگی از نفت موجود در بازارهای جهانی را خارج ساخته و تعادل را به هم بزند.

به نوشته کیث جانسون برای وبگاه فارن پالیسی، سؤال این است که آیا تحریم‌های جدید بر تولیدکنندگان بزرگ نفت، منجر به افزایش قیمت نفت در اواخر سال جاری می‌شود یا اینکه جریان نفت از قاره آمریکا به واشنگتن این امکان را می‌دهد که قیمت نفت و رفتار کشورهای متخاصم را کنترل کند؟

وسواس کنگره به تحریم ایران

آخرین تلاش‌های کنگره شامل لایحه تحریمی جدیدی بود که صادرات نفت ایران (و خریداران چینی آن‌ها) را به عنوان بخشی از یک برنامه جامع هدف قرار می‌داد. این لایحه بخشی از بسته‌ای بزرگ‌تر است که شامل کمک‌های دفاعی به اوکراین، اسرائیل و آسیا-اقیانوسیه نیز می‌شود. در صورت تصویب، تأیید رئیس‌جمهور و اجرای کامل، این تحریم‌ها می‌توانند بیش از ۷۰۰ هزار بشکه در روز نفت ایران را از بازار حذف کند که تقریباً نیمی از صادرات فعلی ایران را تشکیل می‌دهد.

اما این همه ماجرا نیست. لایحه تحریم‌ها تنها چند روز پس از آن ارائه شد که دولت بایدن، تحت فشار دوحزبی کنگره، به دلیل نقض مکرر وعده‌های کاراکاس در مورد برگزاری انتخابات آزاد، امتیاز لغو تحریم‌ها علیه ونزوئلا را پس گرفت. این موضوع می‌تواند در آینده برای نفت خام سنگین که پالایشگاه‌های نفتی ساحل خلیج آمریکا به آن علاقه‌مند هستند، به مشکل تبدیل شود. در همین حال، برخلاف میل واشنگتن، کی‌یف به استفاده از پهپادهای دوربرد برای هدف قرار دادن زیرساخت‌های ضعیف صنعت نفت روسیه و آسیب‌زدن به توانایی صادرات محصولات نفتی این کشور ادامه می‌دهد.

مهار ناموفق اوپک

در مجموع، این اقدامات جدید بازار نفت که در حال حاضر با کمبود مواجه بوده را بیش از پیش تحت فشار قرار می‌دهد. شاخص نفت خام در لندن همچنان در حدود ۸۶ دلار در هر بشکه باقی مانده و اوپک و شرکای آن اعلام کرده‌اند که به طور داوطلبانه تا ژوئن برای حفظ قیمت‌ها، تولید نفت خود را محدود نگه می‌دارند و همچنین تنش‌های ژئوپلیتیکی در خاورمیانه نیز بازارهای نفت را نگران نگه داشته است.

روری جانستون، بنیانگذار شرکت مشاوره تحقیقات بازار نفت «کامودیتی کانتکست» گفت: «اوپک مقدار زیادی نفت را نگه داشته و ما در ابتدای امسال با رشد تقاضای قوی مواجه بودیم». او ادامه داد: «میزان افزایش تقاضا در سال جاری یا تسریع رشد نفت شِیل ایالات متحده دو عاملی هستند که تعادل بازارهای نفت را تعیین خواهند کرد».

از نظر عرضه جهانی نفت، در حالی که اوپک و شرکای آن همچنان به کاهش تولید خود (به جز برای عراق و ایران) ادامه می‌دهند، ایالات متحده، کانادا، برزیل وگویان در حال جبران این کمبود هستند.

ایالات متحده با تولید بیش از ۱۳.۱ میلیون بشکه در روز، دوباره به بزرگترین تولیدکننده نفت جهان تبدیل شده، اما بعید است در سال جاری، شاهد رشد قابل توجهی در این زمینه باشد. کانادا می‌تواند در سال جاری نیم میلیون بشکه در روز به تولید جدید خود اضافه کند که آخرین تلاش برای بهره‌برداری از شن‌های نفتی جنجالی آن خواهد بود. گویان به عنوان بازیگری غیرمنتظره در قاره آمریکا، حدود ۲۵۰ هزار بشکه در روز به تولید خود نسبت به سال گذشته افزوده است. همه این‌ها با هم برای جبران هرگونه کاهش تولید از سوی اوپک کافی خواهد بود، مگر اینکه تقاضای جهانی برای نفت بسیار بیشتر از حد انتظار باشد.

در گذشته، اغلب می‌شد روی عربستان سعودی، به عنوان بزرگترین تولیدکننده اوپک برای بازکردن افزایش تولید و صادرات به منظور حفظ قیمت‌ها در محدوده معقول حساب کرد و به طور تئوری می‌توان انتظار داشت که در صورت لزوم، برای ضربه‌زدن به ایران این کار را انجام دهد. مشکل اینجاست که هدف‌گذاری عربستان سعودی و اوپک تغییر کرده است.

آن‌ها قبلاً بر حفظ قیمت نفت در محدوده ۶۰ تا ۷۵ دلار در هر بشکه تمرکز داشتند. با این حال، جانستون می‌گوید: «در حال حاضر، آن‌ها کف و سقف بسیار بالاتری دارند». او افزود که قیمت نفت باید به نزدیکی یا بالاتر از ۱۰۰ دلار در هر بشکه برسد تا تأمین‌کننده اصلی بازار جهانی نفت، رویکرد خود را به طور کلی تغییر دهد.

به همین دلیل است که هرگونه نفتی که به دلیل تحریم‌های جدید از بازار خارج گردد، می‌تواند برای عرضه و تقاضای جهانی، قیمت نفت و از نظر سیاسی برای دولت بایدن، به مشکلی تبدیل شود.

چالش تحریم‌های جدید

با وجود افزایش صادرات نفت ایران به بالاترین سطح خود از سال ۲۰۱۸، چند دلیل وجود دارد که نشان می‌دهد قوانین جدید علیه این صادرات، دولت بایدن را فلج نخواهد کرد.

اول، به گفته بن کاهیل، کارشناس انرژی در مرکز مطالعات راهبردی و بین‌المللی، تحریم‌ها تا اکتبر اجرایی نمی‌شوند. دوم، آن‌ها آمریکا را ملزم می‌کنند تا بخش بسیار پیچیده‌ای از بازار صادرات نفت را هدف قرار دهد؛ یعنی پالایشگاه‌های مستقل چین که ارتباط کمی با مؤسسات مالی آمریکا دارند. این مؤسسات همان‌هایی هستند که معمولاً ابزار اصلی اعمال تحریم‌هایند.

کاهیل خاطرنشان کرد: «متوقف‌ساختن تجارت نفت ایران کار سختی است. این تجارت با پالایشگاه‌های کوچک چینی (معروف به «قوری») انجام می‌شود که اصلاً با سیستم مالی آمریکا در ارتباط نیستند. اگر می‌خواهید با این پالایشگاه‌ها مقابله کنید، باید با دولت چین تعامل برقرار داشته و من فکر نمی‌کنم بحث واردات نفت ایران مهم‌ترین مسئله در روابط دوجانبه پکن-واشنگتن باشد».

دلیل اینکه دولت بایدن نسبت به اعمال تحریم‌های جهانی بر صادرات نفت چه ایران، چه ونزوئلا و چه روسیه محتاط بوده، قابل درک است. در شرایطی که اقتصاد آمریکا رونق دارد، تورم همچنان بالاست و قیمت بنزین هم بیشتر از همه به چشم می‌آید. مشاور اقتصادی بایدن در هفته گذشته قول داد که هر کاری برای پایین نگه داشتن قیمت بنزین در طول تابستان انجام دهد و حتی به آزادسازی احتمالی ذخایر استراتژیک نفت آمریکا اشاره کرد.

کاهیل گفت: «هزینه‌های انرژی برای این دولت، از ابتدا، یک دغدغه جدی بوده است. بنابراین، آن‌ها در اعمال شدید تحریم‌هایی که می‌تواند بازار جهانی نفت را بر هم بزند، انگار روی لبه تیغ راه می‌روند».

سلاح مخفی آمریکا

شاید برای کنگره فعلی بیش از کاخ سفید، تحریم‌های نفتی همچنان آوازی خوش برای گوش مقامات است. طی یک دهه گذشته، ایالات متحده به لطف انفجار تولید نفت شیل، به تولیدکننده‌ای بزرگ، سپس صادرکننده و در نهایت به بزرگترین تولیدکننده نفت جهان تبدیل شد.

در طول این مسیر، از نفوذ تازه به دست آمده خود برای اعمال تحریم بر کشورهایی مانند ایران، ونزوئلا و روسیه استفاده کرد، با این اطمینان که چاه‌های فوران‌کننده نفت آمریکا، هر کمبودی را از سوی تحریم‌شدگان جبران کند. قانون‌گذاران فکر می‌کنند اگر آمریکا یک سلاح نفتی دارد، پس چرا از آن استفاده نکند؟

کاهیل گفت: «این واقعیت که ایالات متحده در دهه گذشته چنین منبعی برای رشد تولید بوده است، به آن امکان داده تا بر تعداد بیشتری از کشورها تحریم اعمال کند. و واشنگتن عاشق تحریم‌های انرژی شده است. وقتی می‌خواهید فشار وارد کنید، این همیشه راه‌حل ساده‌ای است؛ هرچند همیشه هم مؤثر نیست».

از دیدگاه کاخ سفید بایدن، صرف اینکه آمریکا بزرگترین بازیگر عرصه نفت است، به این معنا نیست که درست چند ماه مانده به انتخابات ریاست‌جمهوری، می‌تواند از پویایی بازار جهانی نفت که بر قیمت‌ها در همه‌جا، حتی در شهرهای کوچک آمریکا تأثیر می‌گذارد، چشم‌پوشی کند.

کاهیل گفت: «نفت شیل به آمریکا آزادی عمل برای اعمال تحریم بر کشورهای بیشتری می‌دهد، اما این مجوزی بی‌قیدوشرط نیست».

دیگر خبرها

  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • حد نصاب تازه «جو بایدن» کمترین میزان محبوبیت رئیس جمهور در ۷۰ سال اخیر
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • شمارش معکوس برای اتمام آزادراه مراغه- هشترود+ فیلم
  • موافقت اکثر صهیونیست‌ها با استعفای فرماندهی ارتش رژیم صهیونیستی
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا
  • بایدن: زمانی به خودکشی فکر می‌کردم
  • جنگ جهانی نفت؛ بایدن در تنگنای تحریم‌ها، قیمت‌ها و انتخابات
  • مهاجرت غیرقانونی «بحران جدی» از نگاه آمریکایی‌ها