Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴  ذبیح الله حسن زاده، متخصص ارتوپد و جراح زانو اظهار کرد: دانشمندان معتقد هستند تمام بیماری‌های ویروسی مانند: آنفلوانزا، کرونا و... با درد‌های عضلانی همراه بوده و این دردها به طور کلی در اثر ۲ عامل ظاهر خواهند شد.

او با اشاره به اینکه یکی از دلایل ایجاد دردهای عضلانی در بیماری‌های ویروسی تحریک سیستم ایمنی بدن توسط ویروس است، افزود: زمانی که ویروس به سلول آسیب وارد می‌کند با ترشح موادی در بدن باعث تحریک سیستم ایمنی خواهد شد که با فعال شدن آن کوفتگی و گرفتگی عضلانی در بدن ایجاد می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسن زاده گفت: ویروس کرونا می‌تواند باعث افزایش سطح لاکتات شده و مواد اسیدی بدن را بالا ببرد که در این مواقع گلبول‌های قرمز که وظیفه اکسیژن سازی به بافت‌های مختلف بدن را دارند کاهش پیدا می‌کنند. ویروس کرونا می‌تواند بسیار متفاوت‌تر از بیماری‌های دیگر باشد و شرایط بدنی سختی را برای همه ایجاد کند، زیرا درد‌های عضلانی ناشی از این ویروس شدیدتر و طولانی‌تر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: ۷ دلیل بالا بودن مرگ کرونا در ایران

او افزود: ویروس کرونا برای افراد مبتلا به روماتیسم، ام اس، لوپوس و نقرس که سیستم ایمنی بدن آن‌ها به شدت تحت تاثیر ویروس‌ها قرار می‌گیرد می‌تواند خطرناک‌تر از بقیه باشد. ایمنی بدن این بیماران در روزهای کرونایی باید به خوبی تقویت شود، زیرا این بیماران در صورت ابتلا به کووید ۱۹ درد‌های اسکلتی و عضلانی بیشتری را تجربه خواهند کرد.

حسن زاده بیان کرد: توصیه می‌شود این بیماران در صورت ابتلا به کرونا به خوبی استراحت کرده و مصرف آب و مایعات را افزایش دهند. اگر فرد مبتلا حالت تهوع و استفراغ نداشته باشد می‌تواند با مصرف آبمیوه‌های مختلف، مایعات لازم را به بدن خود برساند.

او در پایان اظهار کرد: افراد مبتلا به روماتیسم، ام اس و ... در صورت ابتلا به کرونا علاوه بر دارو‌های کرونایی باید دارو‌های مخصوص بیماری خود را هم به موقع مصرف کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ویروس کرونا اخبار سلامت ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۴۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون

به گزارش خبرآنلاین، آسترازنکا شرکت بزرگ تولیدکننده دارو سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت می‌تواند عوارض جانبی لخته خون و کاهش پلاکت‌ ایجاد کند.

تسنیم در خبری نوشت: آسترازنکا ـ شرکت بزرگ تولیدکننده دارو ـ سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت با نام تجاری کوویشیلد (Covishield) که در سطح گسترده‌ای استفاده شده، ممکن است عوارض جانبی نادر از جمله لخته خون و کاهش پلاکت‌ خون ایجاد کند.

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از ۱۵۰ کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد مؤثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901644

دیگر خبرها

  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • سروصدای ترافیک برای سلامتی خطرناک است
  • شک و تردید سالم است، اما در پزشکی می‌تواند خطرناک باشد!
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • کلسترول خوب برای این افراد مفید نیست
  • وجود کلسترول خوب در بدن برای این افراد مفید نیست
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟