Web Analytics Made Easy - Statcounter

مریم نجابتیان با اشاره به مشکلات اقتصادی و افزایش چند برابری قیمت کالا‌ها و اجاره بها گفت: در کنار همه این مشکلات اقتصادی، کرونا نیز به آن اضافه شده است و ماحصل این وضعیت این شده است که در بحث ازدواج جوانان و فرزند آوری دچار مشکل شده‌ایم. وی با بیان اینکه ازدواج آسان ازدواجی است که با سادگی شروع می‌شود، تصریح کرد: باید موانعی که در مسیر ازدواج آسان وجود دارد یعنی مشکلات اقتصادی، مشکلات اشتغال و مسکن را برداریم تا این اتفاق رخ دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس گروه مشاوره و خدمات روانشناختی وزارت ورزش و جوانان درباره اقدامات این وزارت خانه عنوان کرد: وزارت ورزش و جوانان و بخصوص معاونت امور جوانان، به عنوان یک دستگاه هماهنگ کننده تلاش کرده است در حوزه ازدواج جوانان فرهنگ سازی کند و در این راستا، مجمع خیرین را در سطح ملی و استانی راه اندازی کرده‌ایم. وی افزود: هم سال گذشته و هم در سال جاری از طریق مجمع خیرین، توانستیم به خیلی از جوانانی که در آستانه ازدواج بودند و از نظر تامین جهیزیه و مراسم عقد و عروسی دچار مشکل بودند، کمک کنیم. نجابتیان با بیان اینکه محور فعالیت‌های هفته ازدواج را روی موضوع کمک‌های خیرین به جوانان قرار داده‌ایم، اظهار کرد: سال گذشته محور برنامه‌ها بر اساس شعار «ازدواج ساده، مهربانی و محبت» بود و امسال محور برنامه‌ها را «ازدواج جوانان با همراهی خیرین» قرار دادیم. وی ضمن اشاره به اینکه یک سوم از ازدواج‌ها ناکام می‌مانند، گفت: برای اینکه یک جوان ازدواج کند مسائلی زیادی باید مورد توجه قرار گیرد؛ یک جوان نیازمند شغل و امید به آینده است و نمی‌توان با یک دستگاه به این هدف دست پیدا کرد. در حوزه جوانان تلاشمان این بوده است که آموزش و مشاور را محور قرار دهیم، اما برای اینکه یک ازدواج شکل بگیرد و دوام داشته باشد باید همه دستگاه‌ها پای کار باشند. رئیس گروه مشاوره و خدمات روانشناختی وزارت ورزش و جوانان با تاکید بر اینکه برای ازدواج، جوانان نیازمند شغل هستند، عنوان کرد: متاسفانه عدم توان امکان ازدواج برای جوانان مشکلات اجتماعی زیادی ایجاد کرده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ مریم نجابتیان با اشاره به مشکلات اقتصادی و افزایش چند برابری قیمت کالا‌ها و اجاره بها گفت: در کنار همه این مشکلات اقتصادی، کرونا نیز به آن اضافه شده است و ماحصل این وضعیت این شده است که در بحث ازدواج جوانان و فرزند آوری دچار مشکل شده‌ایم.

او با بیان اینکه ازدواج آسان ازدواجی است که با سادگی شروع می‌شود، تصریح کرد: باید موانعی که در مسیر ازدواج آسان وجود دارد یعنی مشکلات اقتصادی، مشکلات اشتغال و مسکن را برداریم تا این اتفاق رخ دهد.

رئیس گروه مشاوره و خدمات روانشناختی وزارت ورزش و جوانان درباره اقدامات این وزارت خانه عنوان کرد: وزارت ورزش و جوانان و بخصوص معاونت امور جوانان، به عنوان یک دستگاه هماهنگ کننده تلاش کرده است در حوزه ازدواج جوانان فرهنگ سازی کند و در این راستا، مجمع خیرین را در سطح ملی و استانی راه اندازی کرده‌ایم.

او افزود: هم سال گذشته و هم در سال جاری از طریق مجمع خیرین، توانستیم به خیلی از جوانانی که در آستانه ازدواج بودند و از نظر تامین جهیزیه و مراسم عقد و عروسی دچار مشکل بودند، کمک کنیم.

نجابتیان با بیان اینکه محور فعالیت‌های هفته ازدواج را روی موضوع کمک‌های خیرین به جوانان قرار داده‌ایم، اظهار کرد: سال گذشته محور برنامه‌ها بر اساس شعار «ازدواج ساده، مهربانی و محبت» بود و امسال محور برنامه‌ها را «ازدواج جوانان با همراهی خیرین» قرار دادیم.

او ضمن اشاره به اینکه یک سوم از ازدواج‌ها ناکام می‌مانند، گفت: برای اینکه یک جوان ازدواج کند مسائلی زیادی باید مورد توجه قرار گیرد؛ یک جوان نیازمند شغل و امید به آینده است و نمی‌توان با یک دستگاه به این هدف دست پیدا کرد. در حوزه جوانان تلاشمان این بوده است که آموزش و مشاور را محور قرار دهیم، اما برای اینکه یک ازدواج شکل بگیرد و دوام داشته باشد باید همه دستگاه‌ها پای کار باشند.

رئیس گروه مشاوره و خدمات روانشناختی وزارت ورزش و جوانان با تاکید بر اینکه برای ازدواج، جوانان نیازمند شغل هستند، عنوان کرد: متاسفانه عدم توان امکان ازدواج برای جوانان مشکلات اجتماعی زیادی ایجاد کرده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ازدواج اشتغال مشکلات وزارت ورزش وزارت ورزش و جوانان مشکلات اقتصادی محور برنامه ها ازدواج جوانان برای اینکه یک نیازمند شغل ازدواج آسان مجمع خیرین دچار مشکل سال گذشته یک دستگاه یک جوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۵۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست

مدیرعامل مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ‌ساز شیراز، حضور همیاران مهربان ترافیک را به مثابه مشارکت مردم در جهش تولیدات فرهنگی توصیف کرد و گفت: روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، سیدعبدالرضا دستغیب در نخستین جلسه تجلیل و هماهنگی همیاران مهربان ترافیک شیراز با اشاره به شعار سال و تأکید مقام معظم رهبری بر مشارکت مردم در جهش تولید، اظهار داشت: در بحث جهش تولید ملاک تنها تولید کالا نیست و تولید فرهنگ و مسائل اجتماعی و هر آنچه که ضرورت یک جامعه اسلامی ایرانی است را شامل می‌شود.

وی افزود: حضور همیاران مهربان ترافیک در چهارراه‌ها و نقاط کور ترافیکی و کمک به روان‌سازی ترافیک، همان مشارکت در جهش تولیدات فرهنگی است.

مدیرعامل مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز شیراز با تأکید بر ضرورت توجه مسئولان به مردمی که با وقف مال و ثروت خود و یا با وقف وقت باارزش خود در راه خیر قدم برمی‌دارند؛ عنوان کرد: شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» تأکید رهبری بر حمایت مسئولان از مردم است تا مسئولان ضمن قدردانی از خیرین، خدمات آنها را در حوزه خود گزارش دهند و با تقدیر و تجلیل، خیرین را به جامعه معرفی کنند تا بسیج عمومی برای این حرکت فرهنگی در جامعه ایجاد شود.

دستغیب همچنین با بیان اینکه روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست، تصریح کرد: خدمات فرهنگی در شیراز به راحتی قابل انجام است، چون شیراز پایتخت فرهنگی و تمدنی بزرگ است و شهروندان آماده پذیرش مسائل فرهنگی هستند.

وی با اشاره به حضور 45 نفر از همیاران مهربان ترافیک در مراکز مهم و پرتردد شیراز در ایام نوروز، خدمات همیاران را ارزشمند و قابل تقدیر خواند که با حضور خود گامی موثر در رشد و اعتلای فرهنگ برداشتند.
 
 مدیرعامل مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز شیراز همچنین به خدمت 130 همیار مهربان ترافیک در طول سال در خیابان‌های پرتردد شهر اشاره کرد که روزانه در کنار پلیس راهور، راهگشای گره‌های ترافیکی هستند.

دستغیب در ادامه گفت: آمار تصادفات و مرگ و میر ناشی از آن رقمی مشخص و قابل ارائه است، اما بهتر است به دنبال علل تصادفات باشیم تا بتوانیم برای آن راه حل ارائه نمائیم و این همان حلقه مفقوده است. 

وی افزود: پایین بودن فرهنگ رانندگی، استاندارد نبودن خودروها، جاده‌های نامناسب و غیراستاندارد، آموزش ناکافی برای گرفتن گواهینامه رانندگی و عدم سختگیری لازم در آموزش و امتحان رانندگی می‌تواند دلیل تصادفات باشد که لازم است به رابطه معناداری برسیم تا راه حل مناسبی ارائه دهیم، چرا که مرگ و میر ناشی از تصادفات، مشکلات و آسیب‌های اجتماعی بسیاری به دنبال دارد.

 نایب رئیس مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ‌ساز شیراز هم گفت: ما شهروندان شهری هستیم که مایه فخر و مباهات جامعه بشریت است.
 
طاهری با بیان این که باید به شهر و همشهریانمان افتخار کنیم؛ اضافه کرد: خیر نیکوکاری که علی‌رغم مشکلات موجود به حمایت از همشهریان خود برمی‌خیزد را باید حمایت کرد و ستود.

وی با بیان اینکه بی‌گمان همیاران مهربان ترافیک شایستگی این خدمت و لباس مقدس همیاری را داشته‌اند، گفت: برای یادآوری و آموزش فرهنگ به شهروندان لازم است تا الگو‌های تربیتی را اعمال کنیم و در کنار آموزش رسمی آموزش غیررسمی داشته باشیم.

مدیرعامل مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز شیراز با تأکید بر اهمیت آموزش به عنوان گام اول در مسائل فرهنگی، گام دوم پس از آموزش را نظارت عنوان کرد و گفت: در اجرای برنامه‌های فرهنگی یا تغییر رفتار و الگوی شهروندی باید ابتدا به آموزش بپردازیم و با نظارت مستقیم، رهاسازی و نظارت غیرمستقیم افراد را تا ورود به بلوغ روانی هدایت نماییم و این راه درستی است که جامعه می‌تواند شهروندانش را به کمال برساند.

حسین جوکار، عضو هیئت امنای مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز و از خیرین نیکوکار شیرازی به مشکلات فراوان اقتصادی در پی تحریم‌ها و ناکارآمدی برخی از مسئولان اشاره کرد و گفت: در کنار مشکلات عدیده در جامعه، زیبایی خدمت برخی از مردم به همشهریان خود ستودنی است.

وی افزود: همیاران مهربان ترافیک علی‌رغم سختی‌های زندگی، وقت باارزش خود را صرف امور خیر، خدمت به خلق خدا و اعتلای فرهنگ جامعه می‌کنند که قابل تقدیر است.

انتهای پیام/424.

دیگر خبرها

  • ۲۰ درصد امکانات دستگاه‌های دولتی در اختیار زوج‌های جوان قرار گیرد
  • روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • راه ‌اندازی برات الکترونیک برای تامین مالی تولید
  • واکنش وزارت ورزش به تغییرات مدیریتی در استقلال و پرسپولیس
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج پارسال در کشور
  • برگزاری جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در بام ایران
  • ۴۰۰ خیر مدرسه ساز در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • وام ازدواج ۸۸.۵ درصد متقاضیان قمی پرداخت شده است
  • تایید صلاحیت ۶ کاندیدای ریاست فدراسیون ورزش‌های رزمی