Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار مرتضی کشکولی روز یکشنبه به رسانه‌ها اعلام کرد: سپاه استان یک درمانگاه، یک سالن ورزشی و نقاهتگاهی با ظرفیت ۷۰ تا ۲۰۰ تخت برای اسکان بیماران کرونایی در اختیار دانشگاه علوم پزشکی و نظام سلامت استان قرار می دهد.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان با اشاره به اهمیت غربالگری و قرنطینه مبتلایان به کرونا ادامه داد: سپاه برای اجرای این طرح بیماران کرونایی را کنترل می‌کند و اجازه خروج از منزل را به آن‌ها نمی‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار کشکولی با تاکید بر اینکه معاش بیماران کرونایی تامین می‌شود اظهار کرد: بیماران می‌توانند مایحتاج روزانه خود را از طریق تماس تلفنی به ما اطلاع دهند تا آن‌ها را تامین کنیم.

وی گفت: با کمک قدرت حاکمیتی نباید اجازه خروج بیماران کرونایی از منزل را داد و علاوه بر این بیماران، تمام افرادی که با آن‌ها در ارتباط بوده‌اند مانند اعضای خانواده و همکارانشان نیز کنترل می‌شوند.

وی همچنین افزود: از هرگونه همکاری دانشجویان رشته پرستاری و گروه‌های جهادی برای درمان بیماران کرونایی و جایگزینی نیروهای خسته کادر درمان نیز استقبال می کنیم.

تاکنون بیش از ۴۰ هزار لرستانی به کرونا مبتلا و ۸۱۳ نفر فوت شده اند.

برچسب‌ها کرونا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران ویروس کرونا قرنطینه لرستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران ویروس کرونا قرنطینه لرستان کرونا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران ویروس کرونا قرنطینه لرستان اخبار کنکور بیماران کرونایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۵۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ به افغانستان صادر شد

حسن آذریان مدیر شبکه دامپزشکی تایباد گفت: تعداد ۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ زنده از طریق مرز زمینی دوغارون، به مقصد هرات افغانستان صادر شد.

وی افزود: این تعداد جوجه شترمرغ، اولین محموله دامی صادراتی در سال جاری بود که مقصد افغانستان ارسال شد.

مدیر شبکه دامپزشکی تایباد ادامه داد: این پرندگان از مبدا شهرستان خواف بارگیری شده بودند و پس از انجام آزمایش‌های دامپزشکی در مرکز قرنطینه دامی مرز دوغارون به کشور مقصد منتقل شدند.

آذریان بیان کرد: مراکز قرنطینه دامی در مبادی مرزی وظیفه نظارت و پایش، صدور گواهی حمل و مجوز ترخیص، آزمایش و نمونه گیری محمولات صادراتی، وارداتی و ترانزیتی را دارند.

این مقام مسئول تصریح کرد: با توجه به اینکه مرز دوغارون تایباد در محل ورود و خروج حجم بالایی از انواع محمولات قرار دارد؛ مرکز قرنطینه این مرز زمینی نقش بسزایی را در پدافند غیرعامل، امنیت زیستی و جلوگیری از ورود بیماری‌های دامی به کشور دارد.

مدیر شبکه دامپزشکی تایباد خاطرنشان کرد: هیچ گونه محدودیتی در صادرات، واردات و ترانزیت ضابطه‌مند فرآورده‌های دامی و حیوانی در مرز دوغارون وجود ندارد و در سال گذشته بیش از ۱۰ محموله شامل جوجه زنده مرغ، تخم مرغ، دارو و مکمل دامی، پودر گوشت، خوراک آبزیان و نهاده طیور به افغانستان صادر شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • شناسایی ۳۳ مورد سه قلوزایی در لرستان
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • مدیرعامل شرکت گاز کهگیلویه و بویراحمد تغییر کرد
  • عزم جدی برای فعال شدن واحدهای تعطیل/لزوم تامین امنیت شغلی کارگران
  • فرمانده نیروی زمینی سپاه: امنیت ملی خط قرمز ماست و در تامین امنیت با کسی شوخی نداریم
  • ۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ به افغانستان صادر شد
  • اجرای طرح آبخیز تا جالیز در لرستان
  • کنترل حکشتی به زودی در دستان تامین‌اجتماعی؟!
  • پیام تبریک فرمانده سپاه لرستان به مناسبت روز معلم
  • مجهز شدن ۳۰ درصد چاه‌های لرستان به دستگاه کنترل هوشمند