Web Analytics Made Easy - Statcounter

ﺑﻪ ﻣﻨﻈﻮر ﭘﯿﺸﮕﯿﺮی از ﺷﯿﻮع ﺑﯿﻤﺎری ﮐﺮوﻧﺎ در ﺑﯿﻦ ﭘﺮﺳﻨﻞ ﻣﺠﺘﻤﻊ ﮐﺸﺖ و ﺻﻨﻌﺖ روژﯾﻦ ﺗﺎک (رب روژین) و ﺑﻪ ﺗﺒﻊ آن ﮔﺴﺘﺮش وﯾﺮوس در ﻣﯿﺎن ﺧﺎﻧﻮاده ﻫﺎی آﻧﺎن و در ﺳﻄﺢ ﺟﺎﻣﻌﻪ، اﻗﺪاﻣﺎت ﭘﯿﺸﮕﯿﺮاﻧﻪ ﻻزم در اﯾﻦ ﺧﺼﻮص اﻧﺠﺎم شد.   به گزارش روابط عمومی روژین تاک، از اﺑﺘﺪای اﻋﻼم ﺷﯿﻮع وﯾﺮوس ﮐﺮوﻧﺎ در ﮐﺸﻮر ﭼﯿﻦ و اﻧﺘﺸﺎر وﯾﺮوس ﺑﻪ ﺧﺎرج از آن ﮐﺸﻮر و ﻗﺒﻞ از اﻋﻼم رﺳﻤﯽ ﺷﯿﻮع ﺑﯿﻤﺎری در اﯾﺮان، ﺑﻪ ﻣﻨﻈﻮر ﭘﯿﺸﮕﯿﺮی از ورود وﯾﺮوس ﮐﺮوﻧﺎ ﺑﻪ داﺧﻞ ﻣﺠﺘﻤﻊ روژﯾﻦ ﺗﺎک، ﮐﻠﯿﻪ ﺧﻮدروﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ از ﻣﺮزﻫﺎ ﺟﻬﺖ ﺑﺎرﮔﯿﺮی ﻣﺤﺼﻮل و ﯾﺎ ورود ﻣﻮاد اوﻟﯿﻪ ﺑﻪ ﺳﺎزﻣﺎن ﻣﺮاﺟﻌﻪ ﻣﯽ ﻧﻤﻮدﻧﺪ ﺿﺪﻋﻔﻮﻧﯽ ﺷﺪه و ﺑﻪ راﻧﻨﺪﮔﺎن آﻣﻮزش ﻫﺎی ﻻزم در ﺧﺼﻮص ﺑﯿﻤﺎری ﮐﺮوﻧﺎ و ﻋﺪم ﺗﻤﺎس ﺑﺎ ﭘﺮﺳﻨﻞ ﺳﺎزﻣﺎن داده ﺷﺪ.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ وﺳﺎﯾﻞ ﺣﻔﺎﻇﺖ ﻓﺮدی ﺷﺎﻣﻞ ﻣﺎﺳﮏ ﺗﻨﻔﺴﯽ و دﺳﺘﮑﺶ یکبار مصرف ﺑﻪ آﻧﻬﺎ ﺗﺤﻮﯾﻞ داده شد.   در اﯾﻦ زﻣﯿﻨﻪ ﯾﮏ ﻓﺮم ﻃﺮاﺣﯽ و ﻫﻤﺎﻫﻨﮕﯽ ﻫﺎی ﻻزم ﺑﺎ واﺣﺪ ﻓﺮوش و ﺣﺮاﺳﺖ ﻣﺠﺘﻤﻊ ﺻﻮرت ﮔﺮﻓﺖ ﺗﺎ اﻃﻼﻋﺎت ﺧﻮدروﻫﺎ اﻋﻼم ﺷﺪه و ﺧﻮدروﻫﺎ ﺑﺎ ﻧﻈﺎرت HSE ﻗﺒﻞ از ورود ﺑﻪ ﮐﺎرﺧﺎﻧﻪ، ﺟﻬﺖ اﻧﺠﺎم اﻗﺪاﻣﺎت ﺑﻬﺪاﺷﺘﯽ ﻣﻮرد ﻧﯿﺎز ﺑﻪ واﺣﺪ ﭘﺮﺳﻨﻞ اﯾﻦ واﺣﺪ ﺿﺪﻋﻔﻮﻧﯽ و ﻣﺠﻮز ورود ﺑﻪ ﺳﺎزﻣﺎن را درﯾﺎﻓﺖ ﮐﻨﻨﺪ.   ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻟﺰوم آﮔﺎﻫﯽ و آﺷﻨﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﻨﻞ ﺑﺎ ﺑﯿﻤﺎري ﮐﺮوﻧﺎ، ﻋﻼﯾﻢ اﺑﺘﻼ ﺑﻪ اﯾﻦ وﯾﺮوس، آﺷﻨﺎﯾﯽ ﺑﺎ زﻣﺎن و ﻧﺤﻮه  اﺳﺘﻔﺎده از وﺳﺎﯾﻞ ﺣﻔﺎﻇﺖ ﻓﺮدي و ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ رﻋﺎﯾﺖ ﺑﻬﺪاﺷﺖ ﻓﺮدي، آﻣﻮزش ﻫﻤﮕﺎﻧﯽ از ﻃﺮﯾﻖ ﺗﻮزﯾﻊ و ﻧﺼﺐ ﭘﻮﺳﺘﺮﻫﺎي آﻣﻮزﺷﯽ، ﺑﺮﮔﺰاري ﮐﺎرﮔﺎه ﻫﺎي آﻣﻮزﺷﯽ ﺗﻮﺳﻂ ﭘﺮﺳﻨﻞ واﺣﺪ و ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﺎن ﻣﺮﮐﺰ ﺑﻬﺪاﺷﺖ، HSE آﻣﻮزش ﭼﻬﺮه ﺑﻪ ﭼﻬﺮه اﻓﺮاد ﺑﻮﯾﮋه در زﻣﯿﻨﻪ ﺷﺴﺘﺸﻮي ﺻﺤﯿﺢ دﺳﺖ ﻫﺎ، ﻋﺪم دﺳﺖ دادن و ﺗﻤﺎس ﭘﺮﺳﻨﻞ ﺑﺎ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ.   ﮐﻨﺘﺮل ﺷﺪﯾﺪ ورود ﻣﺮاﺟﻌﯿﻦ ﺑﻪ ﺳﺎزﻣﺎن و ﻣﺤﺪود ﻧﻤﻮدن ورود اﻓﺮاد ﺑﻪ ﻣﻮارد ﺿﺮوري، ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ در اﯾﻦ ﺧﺼﻮص ﻣﺎﯾﻊ ﺿﺪﻋﻔﻮﻧﯽ دﺳﺖ و ﺳﻄﺢ، دﺳﺘﮑﺶ، ﻣﺎﺳﮏ ﺗﻨﻔﺴﯽ و ﯾﮏ دﺳﺘﮕﺎه ﺗﺐ ﺳﻨﺞ ﺑﻪ ﺣﺮاﺳﺖ ﮐﺎرﺧﺎﻧﻪ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺗﺐ ﺳﻨﺠﯽ و ﺿﺪﻋﻔﻮﻧﯽ اﻧﺠﺎم و ﺗﺠﻬﯿﺰات ﻣﻮرد ﻧﯿﺎز ﺗﺤﻮﯾﻞ ، داده ﺷﺪ و ﺑﺮاي ﮐﻠﯿﻪ اﻓﺮاد و ﺧﻮدروﻫﺎ ﻗﺒﻞ از ورود داده ﺷﺪ.   ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ رﯾﺰي و اﻧﺠﺎم ﺿﺪﻋﻔﻮﻧﯽ ﺳﺮوﯾﺲ ﻫﺎي اﯾﺎب و ذﻫﺎب  ﺣﻤﺎم ﻫﺎ، ﺳﺮوﯾﺲ ﻫﺎي ﺑﻬﺪاﺷﺘﯽ ، ﻣﻬﻤﺎﻧﺴﺮاﻫﺎ، واﺣﺪﻫﺎي اداري، ﺳﺎﻟﻦ ﻫﺎي ﺗﻮﻟﯿﺪ و دﺳﺘﮕﺎﻫ ﻬﺎ، دﺳﺘﮕﯿﺮه درب ﻫﺎ و ﮐﻠﯿﻪ ﻧﻘﺎط داراي ﺗﻤﺎس ﻣﺸﺘﺮك ﭘﺮﺳﻨﻞ ﺑﺼﻮرت ﺣﺪاﻗﻞ دو ﺑﺎر در روز انجام می شود.   ﻧﺼﺐ ﻣﺎﯾﻊ ﺿﺪﻋﻔﻮﻧﯽ دﺳﺖ ﺑﻪ ﺗﻌﺪاد ﻣﻨﺎﺳﺐ در ورودي و ﺧﺮوﺟﯽ ﻫﺎي ﻣﺠﺘﻤﻊ، ﺳﺎﻟﻦ ﻫﺎي ﺗﻮﻟﯿﺪ، ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن ﻫﺎي اداري، رﺳﺘﻮران و ﻗﺴﻤﺖ ﻫﺎي ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﺠﺘﻤﻊ و ﺗﺎﮐﯿﺪ و ﻧﻈﺎرت ﺑﺮ اﺳﺘﻔﺎده ﭘﺮﺳﻨﻞ از آن از دیگر اقدامات پیشگیرانه رب روژین برای جلوگیری از شیوع کرونا است.   ﺑﻪ ﻣﻨﻈﻮر رﻋﺎﯾﺖ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﮔﺬاري اﺟﺘﻤﺎﻋﯽ در ﺳﺎﻟﻦ ﻏﺬاﺧﻮري ﻫﺮ ﻣﯿﺰ ﻓﻘﻂ ﺑﻪ ﯾﮏ ﻧﻔﺮ ﺟﻬﺖ ﺻﺮف ﻏﺬا اﺧﺘﺼﺎص  ﯾﺎﻓﺖ ﮐﻪ ﺑﺎ اﯾﻦ ﮐﺎر ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺑﯿﻦ ﭘﺮﺳﻨﻞ ﺑﻪ ﻣﻘﺪار ﻗﺎﺑﻞ ﻗﺒﻮﻟﯽ اﻓﺰاﯾﺶ ﯾﺎﻓﺖ. در ﺷﺮاﯾﻂ ﻋﺎدي ﻫﺮ ﻣﯿﺰ ﺑﺮاي ﭼﻬﺎر ﻧﻔﺮ ﻗﺎﺑﻞ اﺳﺘﻔﺎده ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ.   رعایت فاصله گذاری ایمن به میزان 1 تا 2 متر بین افراد در سایر قسمت های کارخانه، افزایش سرویس های بهداشتی برای شست و شوی مرتب دست ها و همچنین افزایش  وسیله های ایاب و ذهاب کارکنان، چک کردن تب و ضدعفونی کردن دست های افراد هنگام ورود به کارخانه توسط حراست از دیگر اقدامات مجمع کشت و صنعت روژین تاک (رب روژین) برای حفظ سلامت کارکنان و تولید محصولی بهداشتی و مرغوب برای مشتریان است. لینک کوتاه: asriran.com/003A8p

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: روژین تاک کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۵۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟

گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، با شیوع بیماری کرونا بسیاری از ایرانی‌ها به دنبال واکسن کرونا بودند در این میان چند مدل واکسن در کشور وارد و توزیع شد، در این میان یکی از واکسن‌هایی که بسیاری از مردم ایران استفاده کردند آسترازنکا بود، در این میان از همان ابتدایی که واکسن آسترازنکا وارد کشور شد نظریه‌های مختلفی در مورد این واکسن در نشریه‌های مختلف منتشر می‌شد که قطعا واکسن آسترازنکا دارایی عوارضی است که می‌تواند به بدن گیرنده واکسن آسیب جدی وارد کند.

آسترازنکا چه نوع واکسنی است؟

واکسن آسترازنکا یک واکسن کووید ۱۹ است که توسط دانشگاه آکسفورد و شرکت آسترازنکا توسعه داده شده و از طریق عضلانی تزریق می‌شود. این واکسن، با استفاده از آدنو ویروس ChAdOx۱ شامپانزه به عنوان ناقل ویروسی ساخته شده‌است. این واکسن از دسامبر سال ۲۰۲۰، در حال انجام تحقیقات بالینی فاز III بوده‌است.

واکسن آسترازنکا، به‌صورت دو دوز نیم میلی‌لیتری در عضله دالی بازو، در افراد بالای ۱۸ سال، تزریق می‌شود. دوز دوم نیز پس از ۶ تا ۱۲ هفته از دوز نخست، تزریق می‌شود. اثربخشی این واکسن در پیشگیری از ابتلا به موارد حاد کووید ۱۹، پس از ۲۲ روز از تزریق دوز اول، معادل ۷۶ درصد و اثربخشی آن پس از تزریق دوم، به ۸۱ درصد می‌رسد.

اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون

شرکت داروسازی آسترازنکا اعتراف کرد واکسن کووید ۱۹ که با نام «کووید شیلد» عرضه شده بود، ممکن است به عوارض جانبی نادری از جمله لخته شدن خون و تعدادپلاکت‌های کم منجر شود.

واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در ۱۵۰ کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن ۶۰ تا ۸۰ درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است، اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود ۵۰ قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار ۱۰۰ میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی‌تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد، اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می‌شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت‌های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در ۲۰۲۳ میلادی مبنی بر این است که قبول نمی‌کند TTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

باید نگران واکسن آسترازنکا بود؟

در همین زمینه آمیتیس رمضانی متخصص بیماری‌های عفونی در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری آنا در مورد عوارض واکسن آسترازنکا اظهار کرد: این واکسن از جمله واکسن‌هایی است که بر پایه وکتور و آدونا ویروس به شمار می‌رود که غیر فعال است و نسبت به سایر واکسن‌ها عوارض بیشتری دارد.

وی افزود: واکسن‌های برپایه وکتور عوارض بیشتری نسبت به سایر واکسن‌ها دارند و باید حداقل تا ۱۰ سال مورد ارزیابی قرار بگیرد، اما با توجه به شرایط پاندمی کرونا بسیاری از واکسن‌ها خیلی زودتر وارد بازار شدند.

اکثر واکسن‌ها دارای عوارض هستند

این متخصص بیماری‌های عفونی ادامه داد: در نهایت برخی از واکسن‌های کووید ۱۹ باید بگیم دارای برخی عوارض خفیف یا بیشتر هستند؛ البته بیشتر واکسن ساز‌های داخلی عوارض واکسن را بررسی می‌کنند و افرادی که این واکسن هارا دریافت کردند باید مورد ارزیابی قرار بگیرند برای مثال واکسن پاستور از جمله واکسن‌هایی است که مورد ارزیابی پس از دریافت قرار می‌گیرند.

وی در مورد ایجاد لخته خون توسط واکسن گفت: احتمال ایجاد لخته‌ی خون برای همه‌ی افراد وجود دارد، اما بسیار بسیار کم بوده و حدود یک در ۱۰۰ هزار نفر این عارضه خود را نشان می‌دهد که این عارضه نیز اغلب در زنان در سن باروری شایع است مخصوصا زنانی که از دارو‌های ضد بارداری استفاده می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • آماده سازی شبکه های آبرسانی البرز برای ورود به تابستان ۱۴۰۳
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آخرین اقدامات برای جلوگیری از ورود تروریست ها به ایران از پاکستان
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود