Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-03@14:12:11 GMT

موسسه کنکور آسان است را بهتر بشناسیم

تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۲۵۶۳۱

موسسه کنکور آسان است با مدیریت استاد حسین احمدی در سال 1373 با هدف توسعه عدالت اموزشی برای تمام دانش آموزان ایران با تدریس بهترین اساتید کشور از جمله مهندس امیر مسعودی در ریاضی و فیزیک ، استاد حسین احمدی در ادبیات ، عربی و دینی و دکتر امیر دانش زاده در زبان انگلیسی و ... را فراهم نموده است.

تا به امروز اولین و بزرگترین موسسه تولید محتوای آموزشی و تست زنی و مشاوره در ایران با برندهای انتشارات گیلنا و اوج یادگیری بسیاری از داوطلبان کنکور را به هدفشان رسانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نگاهی اجمالی به رتبه ای یک تا 843 کنکور تجربی و ریاضی و انسانی از سالهای 74 تا 99 گویای واقعیتی انکار ناپذیر که نقش پر رنگ اساتید و مشاوران کنکور آسان است را به رخ می کشد.

اولین بودن برتری نیست اما بیش از دو دهه اولین و در صدر رتبه پرور ترین بودن در ایران بین موسسات کنکوری تولید محتوای صوتی و تصویری برتری است.

متاسفانه با توجه به تبلیغات هیجان انگیز موسسات تازه کار که خیلی کمتر از نیمی از تجربه کنکور آسان است را هم ندارند و فقط با تخفیفات غیر عادی و هیجانی چیزی شبیه سایتهای شرط بندی هوش را از ذهن مخاطب ربوده و فقط در صدد خالی کردن جیب دانش آموزان و والدینشان هستند .

اما نگران نباشید موسسه کنکور آسان است با بهترین بسته های معلم خصوصی و مشاورین حرفه ای آماده ارائه خدمات به همه دانش آموزان می باشد.

به دلیل وجود رتبه های تک و دو رقمی و به دور از قیل و قال اپلیکیشن کنکور آسان است به عنوان جامع ترین ارائه دهنده بسته معلم خصوصی در سالهای 1388 و 1389 شناخته شده و تقدیر شده بیش از 20 منطقه آموزش و پرورش می باشد.

در سکوت موفق می شویم

منبع: الف

کلیدواژه: کنکور آسان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۵۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید برای رفع تعهد ارزی از کشورهای همسایه ریال را به رسمیت بشناسیم

معاون صنایع عمومی وزارت صمت گفت: برای رفع تعهد ارزی از کشورهای همسایه در گروه‌های کالایی خاص، به‌ویژه کالاهای نهایی، باید ریال را به رسمیت بشناسیم.

به گزارش ایسنا، محمدمهدی برادران در مراسم اختتامیه ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی (اکسپو ۲۰۲۴) با بیان اینکه از ۳۵ کشور مقامات عالی رتبه در نمایشگاه اکسپو شرکت کردند، اظهار کرد: همچنین ایران در این نمایشگاه میزبان ۸۸ کشور و ۲۲۰۰ بازرگان بود.

وی با بیان اینکه پیمان‌های خوبی در این نمایشگاه بسته شد و برخی تجار خارجی برای بازدید از کارخانه‌ها به اصفهان و شیراز سفر کردند، اظهار کرد: لازمه جهش تولید جهش صادرات است. در همین راستا در ابتدای سال به ازای گروه‌های کالایی، برنامه رشد تولید به همراه برنامه رشد صادرات، تنظیم شده است.

برادران با بیان اینکه محصولاتی که در این نمایشگاه نمایش داده شد، همه صادراتی بودند، تصریح کرد: در مواردی تبدیل به صادرکننده کالاهایی شدیم که قبلا به کشور قاچاق می‌شد.

معاون صنایع عمومی وزارت صمت در ادامه با بیان اینکه اگر موضوع حمل و نقل داخلی و بین‌المللی حل نشود، به توفیقات نهایی نمی‌رسیم، گفت: بحث بعدی که باید به آن پرداخته شود، تبادلات مالی است. موضوع تبادلات مالی قابل حل است و باید استفاده از رمز ارزها جدی‌تر گرفته شود. در اصل این ظرفیت وجود دارد که تجارت غیرنفتی بیشتر شود. همین حالا هم آمار برخی کشورهای خارجی از کالاهای صادراتی ایران بیشتر از چیزی است که در گمرکات ایران ثبت شده است که نشان می‌دهد کالا از مرزهای دیگر صادر شده است.

برادران با بیان اینکه باید برای رفع تعهد ارزی از کشورهای همسایه از جمله عراق، افغانستان و غیره در گروه‌های کالایی خاص، ریال را به رسمیت بشناسیم، تصریح کرد: به رسمیت شناختن ریال در رفع تعهد ارزی از کشورهای همسایه مانند عراق، افغانستان و پاکستان خواسته بازرگانان است؛ زیرا اگر تاجری با ریال کالا صادر کند، اما از آن بخواهیم که به دلار رفع تعهد ارزی کند، این موضوع توهین به پول ملی است.

معاون وزیر صمت اظهار کرد: در حوزه استاندارد هم چالش هایی وجود دارد و بعضی مواقع سخت گیری‌ها در این حوزه مانع صادرات است و استاندارد برخی کشورهای هدف پایین‌تر از سطح استانداردهای ماست.

وی افزود: یکی از مشکلات دیگر این است که مناطق آزاد هنوز بر مدار واردات و قاچاق است، اما باید رویکرد صادرات محور در این مناطق جایگزین شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهره برداری از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام استان کرمان طی ۲ سال
  • امسال ۱۰۵ هزار معلم جذب آموزش وپرورش می‌شوند
  • تجلیل از دانش آموزان برتر یزدی
  • فیلمی متفاوت از کنکور دادن دانش آموزان قبل از انقلاب
  • اعطای بورس به رتبه‌های زیر ۱۰۰۰ کنکور سراسری ۱۴۰۳ برای تحصیل دردانشگاه تربت حیدریه
  • محتواهای کمک‌ آموزشی برای امتحانات نهایی موضوعیتی ندارد
  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • باید برای رفع تعهد ارزی از کشورهای همسایه ریال را به رسمیت بشناسیم
  • چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند