Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: همه بیماران کرونایی در اورژانس بیمارستان‌ها پذیرش می‌شوند و هیچ بیماری پشت در بیمارستان نمی‌ماند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،  دکتر پیرحسین کولیوند افزود: باوجود افزایش دو برابری موارد جدید کرونا، هرگز آمبولانس‌های اورژانس برای پذیرش بیماران در بیمارستان‌ها در سطح شهر سرگردان نشده اند، همه بیماران در اورژانس بیمارستان‌ها پذیرش می‌شوند و هیچ بیماری پشت در بیمارستان نمی‌ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  پیرحسین کولیوند درباره کمبود تخت و مشکلات پذیرش بیماران و ایجاد نقاهتگاه افزود: یکی از علل افزایش مبتلایان به کرونا عدم رعایت نکات بهداشتی و مراقبت‌های فردی و اجتماعی است. همه باید با هم دست به دست هم بدهیم و با این ویروس مبارزه کنیم. تا سلامت خود، همسایه‌ها و اجتماع را حفظ کنند.

وی افزود: اینکه در تعطیلات به سفر می‌رویم، ماسک نمی‌زنیم، در اجتماعات، مهمانی‌ها و دورهمی‌ها شرکت می‌کنیم، عامل مهم افزایش موارد کروناست، اگر می‌خواهیم این وضعیت تغییر کند، همه مردم و مسئولان باید دست به دست هم بدهند و به توصیه‌ها و پروتکل‌های بهداشتی عمل کنند.

رئیس اورژانس کشور گفت: وزارت بهداشت در این دوران سخت، کم پروتکل تصویب نکرده است، مراعات مردم اصلی‌ترین روش کنترل اپیدمی کووید۱۹ است، بله درست است، بیمارستان‌ها شلوغ شده، اما بحران کمبود تخت هنوز وجود ندارد. بیمارستان‌ها شلوغ است، اما تاکنون هیچ موردی نبوده که آمبولانس‌های ۱۱۵ برای پذیرش بیماران کووید۱۹ در بیمارستان‌ها در سطح شهر سرگردان شوند، همه آن‌ها حداقل در اورژانس بیمارستان پذیرش می‌شوند و در اولین فرصت به بخش منتقل می‌شوند.

وی ادامه داد: مشکل جدی فعلی، این است که شاهد ابتلای خانوادگی مردم به کرونا هستیم و در موارد زیادی همه اعضای یک خانواده در بیمارستان بستری می‌شوند، باید قرنطینه‌ها را بهتر کنیم تا از شیوع بیشتر بیماری جلوگیری شود.

کولیوند گفت: اینکه عده‌ای می‌گویند، وارد شرایط بحرانی شده ایم یا پرسنل اورژانس یا بیمارستان‌ها خسته شده اند، خواسته و حرف دشمنان نظام است، پرسنل اورژانس با وجودی که ۹ ماه است به مرخصی نرفته اند و چهار شهید خدمت داده اند، اما همچنان به صورت جهادی و بی منت مشغول خدمت هستند، درست مثل دوران دفاع مقدس که تا آخرین روز جوانان کشور با شوق و اشتیاق به جبهه می‌رفتند.

رئیس اورژانس کشور ادامه داد: پرسنل اورژانس مشتاقانه و شبانه روزی حتی در روز‌های آف هم در محل کار حاضر هستند، من اعلام خستگی را نمی‌پسندم این تهاجم دشمن است.     افزایش ۲ برابری عملیات کرونایی اورژانس کشور   رئیس سازمان اورژانس گفت: تعداد عملیات و ماموریت‌های اورژانس برای انتقال بیماران کرونا حدود دو برابر شده است.   وی گفت: تاکنون موردی که بیمار کرونایی در آمبولانس جان خود را از دست بدهد، نداشته ایم و به هر قیمت که شده بیماران را به بیمارستان می‌رسانیم. البته تعداد عملیات‌های اورژانس برای انتقال بیماران کرونا حدود دو برابر شده و تعداد تماس‌های مردم برای دریافت مشاوره نیز بسیار بیشتر شده است، حدود ۷۵ درصد بیماران کرونا نیز توسط اورژانس ۱۱۵ به بیمارستان‌ها منتقل می‌شود.

کولیوند در پاسخ به ایرنا درباره کمبود اکسیژن و تخت بیمارستانی گفت: کمبود اکسیژن در بیمارستان‌ها تا حد زیادی حل شده است، معاون درمان وزیر بهداشت شهر به شهر و بیمارستان به بیمارستان برای حل این مشکل در تلاش است، به هر حال یکی از اصلی‌ترین درمان‌ها برای بیماران کرونا اکسیژن درمانی است، خیلی جا‌ها از این نظر شرایط سختی را پشت سر گذاشتیم، اما نسبت به گذشته با افزایش تولید اکسیژن در کشور که با همت سازمان غذا و دارو انجام شد، این مشکل کمتر شده است.

وی افزود: در مورد ایجاد نقاهتگاه ها، وزارت بهداشت پیشنهاد‌هایی را به ستاد ملی کرونا و قرارگاه جدید عملیاتی کرونا ارائه کرده است، اما تصمیم گیری در این زمینه باید در ستاد ملی کرونا و قرارگاه جدید انجام شود. برچسب ها: کولیوند ، اورژانس کشور ، بیماران کرونایی ، پروتکل ، رعایت

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: کولیوند اورژانس کشور بیماران کرونایی پروتکل رعایت بیماران کرونا اورژانس کشور بیمارستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۵۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۱۲۰۳ بیمار تالاسمی با درجات مختلف در استان اصفهان

به گزارش خبرآنلاین از اصفهان، کیان دهراب‌پور، اظهار کرد: در سامانه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، یک هزار و ۲۰۳ نفر بیمار تالاسمی با درجات مختلف در استان اصفهان ثبت شده است که تعداد ۸۶۵ نفر از این بیماران به طور مداوم (هر ۱۰ روز تا دو هفته) از انتقال خون استان، فرآورده خونی دریافت می کنند.

وی ادامه داد: میزان استفاده از خون بستگی به درجه تالاسمی افراد دارد اما هر فرد تالاسمی مداوم در اصفهان به طور متوسط در هر بار مراجعه، دو واحد «گلبول قرمز کم لکوسیت» استفاده می‌کند.

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان تصریح کرد: میزان استفاده افراد هموفیلی با تالاسمی متفاوت است و افراد هموفیلی بسته به وزن بیمار بین یک تا سه کیسه خون استفاده می‌کنند.

وی تاکید کرد: افراد هموفیلی و تالاسمی هر دو بیماری با جنبه ژنتیک هستند که به فرآورده خونی نیاز دارند اما نوع نیاز آن ها با هم متفاوت است به گونه ای که افراد هموفیلی در فاکتورهای انعقاد خون و افراد تالاسمی در گلبول قرمز مشکل دارند.

دهراب‌پور گفت: تالاسمی ها به طور میانگین هر دو هفته یک بار فرآورده گلبول قرمز استفاده می‌کنند اما افراد هموفیلی زمانی که دچار مشکل می‌شوند نیاز پیدا می‌کنند.

وی اضافه کرد: تالاسمی یکی از شایع‌ترین اختلال‌ها و بیماری‌های خونی است که به طور ژنتیکی از نسلی به نسل دیگر انتقال پیدا می‌کند.

استفاده ۱۰۰ درصدی از کیسه‌های خونگیری فیلتردار و کم لوکوسیت

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان بیان داشت: با تمهیدات دیده شده، سازمان انتقال خون ایران بهترین و با کیفیت ترین خدمات را در سریع ترین وقت به این بیماران ارائه می‌نماید که از جمله این خدمات، استفاده ۱۰۰ درصدی از کیسه‌های خونگیری فیلتردار و کم لوکوسیت برای این بیماران است تا کم ترین عوارض در تزریق مداوم فرآورده خونی برای آنها ایجاد شود.

وی یادآور شد: این اداره کل، کاهش آلام بیماران و پشتیبانی از سلامت و درمان بیماران نیازمند به خون را با تامین خون و فرآورده سالم و کافی مسوولیت و ماموریت اصلی خود می‌داند و تلاش دارد تا با افزایش کیفیت و کمیت خون و فراورده‌ها به این مهم دست یابد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903948

دیگر خبرها

  • ثبت ۱۲۰۳ بیمار تالاسمی با درجات مختلف در استان اصفهان
  • آمار هولناک از فوت بیماران تالاسمی در ایران
  • ۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد اصفهان هستند
  • هوش مصنوعی به این زودی جایگزین پزشکان اورژانس نمی‌شود
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور وجود دارد
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور داریم
  • ثبت ۱۵ هزار و ۹۴۹ ماموریت اورژانسی در هفته گذشته
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور