Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - طرح یکی از کارکنان پالایشگاه گاز ایلام برای مقابله با خوردگی در واحدهای شیرین‌سازی آمین در این مجموعه به‌کار گرفته شد.
به گزارش شانا به نقل از شرکت پالایش گاز ایلام، طرح ایجاد کلادینگ (روکش‌دار کردن) بخشی از سیستم لوله‌کشی میان برج احیا و ریبویلرهای واحدهای شیرین‌سازی آمین پالایشگاه گاز ایلام و بخش‌های داخلی این ریبویلرها و نازل‌های برج مذکور با ورق نازک از جنس استنلس استیل، توسط یکی از کارکنان این واحد صنعتی به نظام مشارکت این شرکت پیشنهاد شد که با اجرای موفق آن در بخش نگهداری و تعمیرات این تجهیزات، صرفه‌جویی اقتصادی و در حوزه تولید نیز تأثیر بسیار مثبتی بر کاهش توقف‌ها به همراه داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


غلامحسین سلیمانی‌زاده، ارائه‌دهنده این طرح که 21 سال سابقه اجرایی پایپینگ دارد و از تکنیسین‌های مکانیک پیمانکاری این پالایشگاه است، در این باره گفت: پیش از این برای مقابله با خوردگی در این نقاط از پوشش‌های ضدخوردگی ویژه استفاده می‌شد که ضمن هزینه بالای تأمین، تأثیر چندانی در جلوگیری از خوردگی‌های شیمیایی این نقاط نداشت و در چند نوبت برای انجام تعمیرات اضطراری و مقابله با پیشرفت خوردگی مستلزم توقف تولید می‌شد.
وی افزود: برای بالا بردن استحکام این نقاط ابتدا پیشنهاد شد از ورق استنلس استیل با ضخامت مناسب که هزینه آن نسبت به سایر راه‌های پیشگیری از خوردگی از جمله پوشش‌های یادشده به مراتب کمتر است، استفاده شود که این پیشنهاد با توجه به جزئیات اجرایی ارائه‌شده، تائید شد و با اجرای موفق آن، در بازرسی‌های انجام‌شده در مدت اخیر هیچ‌گونه مشکلی در نقاط یادشده مشاهده نشد و برای این موارد توقف تولیدی هم نداشتیم.
سلیمانی‌زاده همچنین به مزایای این طرح اشاره و اظهار کرد: نیاز نداشتن به تعویض سالانه پایپینگ و نازل‌های ریبویلر و برج احیا و نیاز نداشتن به تغییر جنس آنها برای افزایش استحکام، کاهش هزینه‌های تیم‌های تعمیراتی، کاهش توقف‌های تولید و جلوگیری از هدر رفتن ماده شیمیایی حلال آمین که هزینه‌های تأمین آن در شرایط فعلی سرسام‌آور است، از دستاوردهای این طرح به شمار می‌رود.
مصدق رضایی، دبیر نظام مشارکت شرکت پالایش گاز ایلام نیز با بیان اینکه نظام پیشنهادها به‌عنوان مهم‌ترین ابزار مدیریت مشارکتی، زمینه‌ساز مشارکت کارکنان در تصمیم‌گیری‌های سطوح مختلف سازمان، از امور اجرایی تا اتخاذ تصمیم‌های راهبردی است، گفت: در مدیریت مشارکتی، کارکنان در گرفتن تصمیم‌ برای ایجاد تحول در سازمان سهیم هستند و در مرحله اجرا نیز همکاری و همدلی بیشتری دارند که به تبع آن شاهد افزایش بهره‌وری نیز هستیم.
وی افزود: نظام پیشنهادهای شرکت پالایش گاز ایلام از سال 1387 طبق آیین‌نامه مصوب شرکت ملی گاز ایران تشکیل شد و با اهداف افزایش بهره‌وری، تقویت روح ابتکار و حس مسئولیت در کارکنان، افزایش همکاری میان کارکنان، امکان استفاده از تجارب عملی و نظرات و اندیشه‌های آنها ، فعالیت خود را آغاز کرد.
دبیر نظام مشارکت شرکت پالایش گاز ایلام تصریح کرد: با توجه به امکان صرفه‌جویی اقتصادی ناشی از اجرای برخی طرح‌های پیشنهادی همچون طرحی که در این گزارش به آن اشاره شده است و هزینه‌کرد سود حاصل از صرفه‌جویی برای توسعه نیروی انسانی، گسترش مشارکت کارکنان و سایر سرفصل‌های مصوب شورای همیاری و مشارکت، نظام پیشنهادهای این شرکت به سمت ایجاد زمینه دریافت پیشنهادهایی با مزیت و ویژگی ایجاد صرفه‌جویی مالی در شرکت حرکت کرده و همسو با این موضوع پیشنهادهای متعددی دریافت کرده است.
رضایی یادآور شد: طبق آیین‌نامه، پیشنهادهای دریافتی در چند مرحله توسط کارشناسان و اعضای شورا از حیث کاربردی بودن، قابلیت اجرا و تناسب هزینه - فایده بررسی می‌شوند و در صورت تأیید، ضمن اجرا، مطابق ضوابط به پیشنهاددهنده پاداش داده می‌شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شرکت پالایش گاز ایلام صرفه جویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۵۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز‌های خوب تولید در نیشکر هفت تپه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، توسعه نیشکر هفت تپه نخستین و قدیمی‌ترین کارخانه شکر از نیشکر در کشور است.

این شرکت پس از سپری کردن مشکلات و بحران چند سال گذشته با تلاش مدیران و کارکنان خود در حال تولید و فعالیت است.

دورباشی زاده، مدیر عامل شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه گفت: میزان تولید در این شرکت امسال با یک جهش دو برابری (۲۰۰ درصدی) نسبت به مشابه پارسال افزایش یافت.

دورباشی زاده افزود: در این شرکت علاوه بر کشت نیشکر، محصولاتی از جمله گندم، کلزا، جو کشت می‌شود.

در شرکت نیشکر هفت تپه ۶ هزار نفر به طور مستقیم مشغول به فعالیت هستند. 

یکی از مطالبات کارکنان این شرکت واگذاری قطعی به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی است. 

دیگر خبرها

  • تجمع اساتید و کارکنان دانشگاه ایلام در محکومیت آمریکا در سرکوب اساتید و دانشجویان حامی فلسطین
  • خانواده‌های شهدا پشتوانه‌های اصلی نظام هستند
  • طرح های بزرگ اقتصادی اشتغال محور در ایلام تکمیل می شوند
  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی
  • استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای خدمت به خانواده شهدا
  • بازدید دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس
  • هزینه ساخت مسکن چند درصد افزایش یافته است؟
  • بازدید سرلشکر رحیم صفوی از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس
  • وظیفه «هیئت»، مقابله با جنگ شناختی و عملیات روانی دشمن است
  • روز‌های خوب تولید در نیشکر هفت تپه