Web Analytics Made Easy - Statcounter

 عباس جهانگیرزاده در نشست علنی صبح امروز(یکشنبه، 11 آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود ضمن تبریک هفته وحدت گفت: انتظار مردم از ما نمایندگان ملت، حرکت های انقلابی و جهادی است به خصوص که در سخت ترین دوران تاریخ و بحرانی ترین شرایط سیاسی و اقتصادی جهان قرار گرفته ایم.

نماینده مردم پارس آباد و بیله سوار در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه از ظهور تروریسم در عرصه بین المللی نظیر القاعده و داعش، جنگ های نیابتی و منطقه ای توهین به ادیان الهی، نقض مکرر معاهدات بین المللی گرفته تا تحریم های اقتصادی و یکجانبه و مواضع ظالمانه برخی دولت های اعراب در حق مسلمانان و اپیدمی ویروس منحوس کرونا، همه و همه صلح و امنیت جهانی را به مخاطره انداخته است، عنوان کرد: از آنجایی که کشور عزیزمان تحت تأثیر این تحولات و در کانون آن قرار گرفته است ضمن اینکه نیازمند دیپلماسی فعال در حوزه بین المللی هستیم، در حوزه های داخلی نیز نیازمند حرکت های فعالانه، جهادگر و انقلابی در پرتو قانون اساسی و سیاست های کلی نظام هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در بخش های مختلف گردشگری، اقتصادی، تجاری، صنایع و معادن و حمایت از تولیدات داخلی و کشاورزی و نیز حمایت از سرمایه گذاری داخلی ضعف های بسیار جدی داریم که اکثریت آنها در حد شعار باقی مانده است همچنین اوضاع اقتصادی مردم، سفره مردم، معیشت مردم، اشتغال زایی و تورم در انتظار حرکت ها و تصمیمات انقلابی است.

جهانگیرزاده در ادامه با تأکید بر اینکه مبارزه با فساد و رانت های افسارگسیخته باید در رأس امور مجلس قرار گیرد، اظهار داشت: معتقدیم انتقادها باید واقع بینانه بوده و عاری از هرگونه اتهامات و اهانت ها باشد تا بتوانیم از مسائل حاشیه ای عبور کرده و به فکر راهکار مناسب باشیم.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم در ادامه با اشاره به برخی مسائل حوزه انتخابیه خود بیان داشت: دشت زرخیز مغان به لحاظ موقعیت بی نظیر جغرافیایی و استراتژیکی، از ظرفیت های طبیعی و انسانی بالایی برخوردار است و علیرغم همه ویژگی های مثبت جای سوال باقی است که چرا جزء مناطق کمتر توسعه یافته محسوب می شود و حتی بعد از 42 سال که از انقلاب می گذرد، هنوز مشکلات اساسی و حقوق اولیه شهروندی مانند آب آشامیدنی، بهداشت و درمان، امکانات تفریحی و ورزشی، جاده ها و راه های مواصلاتی اعم از آزادراه، بزرگراه، راه آهن، به عنوان مهم ترین شاخصه های توسعه نیافته در سطح منطقه است.

وی در ادامه با ابراز تأسف از اینکه تصادفات و تلفات جانی در یک دهه اخیر واقعیت های تلخی را نمایان می کند، ابراز داشت: در طول یک سال گذشته شمار تلفات جانی به بیش از 200 نفر رسیده و با توجه به قبیله ای و عشیره ای بودن منطقه، مرگ این عزیزان مشکلات روحی و روانی بسیاری را برای خانواده ها و اقوام به وجود آورده است از این رو از وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان برنامه و بودجه، درخواست تخصیص اعتبارات ویژه برای اجرای پروژه های جاده های مغان به خصوص آغداش به مرکز استان را دارم.

جهانگیرزاده در ادامه با اشاره به برخی مشکلات که در طول سالیان به وجود آمده، عنوان کرد: بی عدالتی در تصمیم گیری و تصویب و تخصیص اعتبارات لازم که صرفا در مراکز استان ها متمرکز شده، بی عدالتی در نظارت بر عملکردها، انتخاب مدیران و مسئولان ناکارآمد و کم تجربه، بی توجهی به مناطق کشاورزی، عشایری و مرزی از مهم ترین مشکلات منطقه است.

عضو مجمع نمایندگان استان اردبیل در مجلس در ادامه با اشاره به برخی اقدامات مثبت دولت در منطقه بیان کرد: در حوزه استخراج نفت مغان، راه سازی و جاده سازی، اراده جدی و محکم برای رفع این مشکلات به وجود آمده که البته کافی نیست.

وی در ادامه با بیان اینکه دشت مغان سالیانه با تولید بیش از 3 میلیون تن محصولات کشاورزی به عنوان قطب کشاورزی ایران و انبار غله کشور است، ابراز کرد: ایجاد صنایع تبدیلی، کارخانجات تولید مواد غذایی، ریسندگی و بافندگی، ایجاد کارخانه چرم، پالایشگاه غلات، راه اندازیه کارخانجات روغن کشی وامثال آن، علاوه بر تأمین نیازهای منطقه و کشور باعث می شود دست دلالان و واسطه گران در منطقه کوتاه شده و نرخ بیکاری کاهش یابد.

جهانگیرزاده در ادامه در تذکری خطاب به وزرای صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی گفت: لازم است با تأمین اعتبارات از منابع مالی وزارتخانه و با حمایت از سرمایه گذاران، گام های اساسی برداشته شود.

این نماینده مردم در دشت مغان در تذکر دیگری خطاب به وزیر جهاد کشاورزی یادآور شد: خرید تضمینی محصولات کشاورزی توسط دولت به قیمت واقعی، بیمه کشاورزان و عشایر منطقه، تأمین نهاده های دامی و کشاورزی، حل اختلاف عشایر در محدوده کشت و صنعت و دامپروری مغان و پارس آباد که از سال 83 بلاتکلیف مانده و نیاز به کارشناسان خارجی و اعتباری ندارد از جمله مسائلی است که باید برطرف شود.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در پایان واگذاری کشت و صنعت و دامپروری مغان به بخش خصوصی را از مهم ترین دغدغه مردم منطقه دانست و خاطرنشان کرد: این موضوع اخیرا با درایت و نظارت رئیس قوه قضائیه، ابطال شد و اکنون امید و انتظار مردم منطقه بر این است که در ادامه و نحوه مدیریت این بنگاه اقتصادی، با نظارت دقیق و به شکل مناسب صورت پذیرد./

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۶۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم کشت و صنعت مغان برای تبدیل شدن به مرکز تولید بذر صیفی‌جات

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، صمد بهزاد در بازدید شاهین رستم‌پور مشاور معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی از شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان گفت: مذاکرات و پیگیری‌های لازم از طریق وزارت جهاد کشاورزی برای تولید بذور سبزی و صیفی‌جات در این شرکت انجام شده است.
وی تاکید بر لزوم فراهم شدن فضای مناسب و بستر علمی در تولیدات زراعی شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان افزود: این مجتمع اقتصادی به دنبال تحقق تولید محصولات کشاورزی پول‌ساز با راندمان بالا بوده و این امر را در دستور کار قرار داده است.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با بیان این که در کنفرانس کشاورزی اوراسیا مقرر شد که ایران بذر مورد نیاز کشور‌های منطقه را تامین کند و مقدمات آن در وزارت جهاد کشاورزی فراهم شده است، اظهار کرد: برای تحقق این هدف، با دعوت از کارشناسان و تولیدکنندگان اوراسیا، توان مجتمع عظیم ملی کشت و صنعت مغان را در زمنیه تولید بذر به صورت شایسته معرفی خواهیم کرد.
مشاور معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی نیز در این بازدید با تاکید بر بهره‌برداری از ظرفیت‌های کشت و صنعت مغان در زمینه‌های مختلف گفت: باید با برنامه‌ریزی دقیق در حوزه تولید بذر، ارقام جدیدی را معرفی کرده و با جایگزینی ارقام پربازده و اقتصادی، عملکرد تولیدی این شرکت را افزایش دهیم.
شاهین رستم‌پور آینده کشاورزی ایران را منوط به فراهم شدن بستر تولیدات پایه، علمی و فعالیت تحقیقاتی مجتمع‌‎هایی مانند کشت و صنعت مغان دانست و افزود: با استفاده از ظرفیت موجود در این بنگاه اقتصادی بزرگ استان اردبیل، می‌توان نهال‌های خوبی را در این شرکت تولید و به باغات کل کشور معرفی کرد.
وی با اشاره به آینده درخشان شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان در حوزه تولید بذر و نهال اظهار کرد: کشت و صنعت مغان با همکاری متخصصان بین‌المللی بذر به زودی تولید بذر محصولاتی همچون خیار، گوجه فرنگی، فلفل، بادمجان، کدو، هندوانه، ملون و لوبیا را شروع خواهد کرد.
مشاور معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی بیان کرد: پس از آزمایش اولیه و تایید لاین برای سال آتی و معرفی برند مشترک می‌توان بازار خوبی را در زمینه تولید بذر برای شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان فراهم و از واردات بذور مختلف جلوگیری کرده و بازار داخلی را با بذور تولیدی برند مغانه تامین کرد.
رستم‌پور سرمایه‌گذاری در بخش تولید بذر را دارای سود کلان عنوان و تاکید کرد: شرکت کشت و صنعت مغان می‌تواند با برنامه‌ریزی پنج ساله در امر تولید بذور صیفی و نهال، چند برابر تولیدات فعلی خود سود کسب کند.

دیگر خبرها

  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟
  • انتقاد از رفیق بازی مدیران ورزشی در اصفهان/ وزیر ورزش به این بازی مار و پله خاتمه دهد
  • یکی از استان‌های پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای هستیم
  • دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • عزم کشت و صنعت مغان برای تبدیل شدن به مرکز تولید بذر صیفی‌جات
  • استقرار شعب ویژه برای رسیدگی به تخلفات انتخاباتی در مرحله دوم انتخابات مجلس
  • ۶۵۶ ایل و طایفه مستقل در ایران زندگی کوچندگی دارند
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه ایران در جهت فعال شدن بند جریمه در صورت عدم اتصال کامل خط لوله صلح در پاکستان
  • (تصاویر) جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان
  • پایان جشنواره بین المللی کوچ عشایر جعفر آباد مغان