Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران تعداد واحد‌های صنعتی غیرفعال را که تا پایان سال راه‌اندازی می‌شوند، دو هزار واحد اعلام کرد و گفت: علت عمده غیرفعال شدن این واحد‌ها تأمین نقدینگی، تأمین مواد اولیه، تأمین ماشین آلات و فقدان بازار است. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام شاتا، اصغر مصاحب با بیان این که جلوگیری از غیرفعال شدن واحد‌های صنعتی فعال، از دیگر برنامه‌های اصلی این سازمان است، از برنامه‌ریزی جدید برای راه اندازی مجدد ۲ هزار واحد صنعتی راکد تا پایان سال جاری در کشور خبر داد و افزود: رصد واحد‌های صنعتی غیرفعال مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی در سطح کلان و ساختاری نشان می‌دهد که می‌توان علت عمده غیرفعال شدن آن‌ها را در چهار گروه "تأمین نقدینگی"، "تأمین مواد اولیه"، "تأمین ماشین آلات" و "فقدان بازار" دسته بندی نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از این مقرر بود که تا پایان سال ۱۳۹۹ تعداد ۱۵۰۰ واحد صنعتی غیرفعال به چرخه تولید بازگردند که در راستای اهداف جهش تولید و استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود در بخش صنعت، این تعداد افزایش یافت.

سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران اضافه کرد: در راستای تحقق این اهداف، اقدامات بسیار گسترده‌ای در قالب توانمند سازی واحد‌های صنعتی صورت پذیرفته است که از آن جمله می‌توان به خدمات ارائه شده در کلینیک‌های کسب و کار، تقویت شبکه سازی در کسب و کار‌های کوچک و متوسط و پیوند آن‌ها با صنایع بزرگ در قالب برنامه‏‌های توسعه خوشه‌های کسب و کار و نظام مبادلات پیمانکاری فرعی، ارتقاء دانش و مهارت شاغلان واحد‌های صنعتی، حمایت از حضور و پذیرش SME‌ها در فرابورس، حمایت از تولید محتوا برای بازاریابی در سامانه فروش محصولات، توسعه بازار در قالب حضور در نمایشگاه‌های مختلف و ... اشاره نمود.

بنا به گفته مصاحب نتایج اجرای طرح‌های حمایتی از صنایع کوچک و متوسط را می‌توان در کاهش ۵.۲ درصدی روند غیرفعال شدن واحد‌های تولیدی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی طی یک سال گذشته، کاهش ۱.۷ درصدی طی شش ماه و افزایش ۵۴ درصدی نرخ رشد واحد‌های مجدد راه اندازی شده طی هفت ماهه سال جاری در مقایسه با هفت ماهه سال گذشته به وضوح مشاهده نمود.

سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، تعداد واحد‌های راه اندازی مجدد تا پایان مهر سال جاری را ۸۱۹ واحد صنعتی اعلام کرد که در نتیجه آن، برای ۱۴ هزار و ۴۵۸ نفر با میزان سرمایه گذاری ۲۶ هزار و ۷۴۳ میلیارد ریال، معادل میزان سرانه اشتغال ۱۸ نفر و سرمایه گذاری ۳۳ میلیارد ریال، شغل ایجاد شده است.

وی استفاده از خدمات ارائه شده در کلینیک‌های کسب و کار در جهت عارضه یابی دقیق و کارشناسانه واحد‌های صنعتی را بهترین گزینه پیشنهادی برای صاحبان صنایع به منظور افزایش بهره وری، ارتقاء ظرفیت تولید و یا راه اندازی مجدد کسب و کار‌های راکد عنوان کرد.

عضو هیئت مدیره و سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران به عوامل تأثیرگذار در جلوگیری از غیرفعال شدن واحد‌های صنعتی فعال نیز اشاره و بیان کرد: افزایش تجربه و مهارت آموزی کارکنان، کسب منابع مالی بیشتر، سرشکن شدن هزینه‌های بازاریابی در بازار‌های وسیع‌تر و بهبود فنآوری می‌تواند باعث کاهش هزینه‌های ثابت واحد‌های تولیدی، افزایش صرفه ناشی از مقیاس و رشد بسیاری از صنایع شود.

مصاحب ادامه داد: اصل اساسی در شاخص "صرفه ناشی از مقیاس"، بهره وری، فنآوری و تخصص است که در کلینیک‏های کسب و کار با جزئیات کامل بررسی خواهد شد؛ بنابراین در کنار هدایت به سمت مسیر صحیح تولید، واحد‌های صنعتی می‌توانند از حمایت‌های مالی انجام این پروژه‌ها تا ۸۰ درصد بهره‌مند شوند.

وی یادآور شد: در حال حاضر ۲۸ کلینیک کسب و کار راه اندازی شده در کشور در ده گروه عارضه یابی، فنآوری اطلاعات، زیرساخت، تأمین ورودی و مواد اولیه، بازاریابی و بازرگانی، توسعه محصول و فنآوری، توسعه نظام مدیریت حقوقی و سیاستگذاری، امور مالی، بیمه‌ای و مالیاتی به ارائه خدمات به منظور عارضه یابی، ارتقاء و افزایش بهره وری، کاهش هزینه‌های تمام شده و همچنین آماده سازی بنگاه‌ها در جهت حرکت به سمت انقلاب صنعتی چهارم می‌پردازند. بیشتر بخوانید: لوازم خانگی در چنبرۀ گرانی یا گران‌فروشی؟| افزایش هزار درصدی قیمت مواد اولیه عضو هیئت مدیره و سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در پایان ابراز امیداوری کرد با نهادینه شدن فرآیند انجام عارضه یابی کلینیکی که منتج به ایجاد تغییر و تحول به‌موقع و بهبود کسب و کار در راستای ارتقاء بهره وری و رقابت پذیری خواهد شد، بتوان به‌صورت چشمگیری از غیرفعال شدن واحد‌های صنعتی در کشور جلوگیری نمود.

سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و شرکت‌های استانی تابعه آن اکنون با دارا بودن ۵۰۱ شهرک و ۳۲۲ ناحیه صنعتی و سه منطقه ویژه اقتصادی درحال بهره‌برداری، ۷۷ شهرک و ناحیه صنعتی تخصصی، ۶ شهرک فنآوری، ۳۷ مرکز خدمات فنآوری و کسب و کار، ۲ مجتمع فنآوری اطلاعات و خدمات نرم افزاری، ۸۷ هزار و ۸۶۳ قرارداد منعقده و بهره‌برداری از ۴۶ هزار و ۴۱۳ واحد صنعتی و سه هزار و ۵۵ واحد کارگاهی، زمینه اشتغال مستقیم ۹۳۵ هزار و ۵۵۷ نفر را در سراسر کشور فراهم کرده است.   انتهای پیام/ برچسب ها: اخبار اقتصادی وزارت صنعت بخش خصوصی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزارت صنعت بخش خصوصی سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران غیرفعال شدن واحد واحد های صنعتی صنعتی غیرفعال کسب و کار تا پایان سال واحد صنعتی مواد اولیه راه اندازی عارضه یابی بهره وری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۶۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده

فرزاد محمدی  اظهار کرد: توسعه فناوری یکی از زیرپروژه‌های اصلی شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان است.

وی با بیان اینکه یکی از چالش‌هایی که در کشور و به تبع آن در استان وجود دارد موضوع فناوری است، گفت: در این راستا به منظور رفع موانع تکنولوژی و فنی واحد‌های صنعتی احیا شده که ماموریت و رسالت آن شناسایی نیاز‌های فناورانه است فن‌بازار در استان تشکیل شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان گفت: در حال حاضر نیاز‌های فناوری چندین واحد صنعتی در استان شناسایی و مرتفع شدند.

محمدی بیان کرد: در استان چندین واحد صنعتی را دانش‌بنیان کردیم؛ همچنین با حمایت‌های مالی واحد‌های تحقیق و توسعه مورد حمایت قرار گرفته شده‌اند.

وی در ادامه اظهار کرد: در منطقه ویژه اقتصادی ازنا، اولین سرمایه‌گذاری خارجی جذب شد و این موضوعی بود که در سال‌های گذشته شاهد آن نبودیم.

مدیرعامل شرکت‌شهرک‌های صنعتی لرستان با بیان اینکه این سرمایه‌گذار چینی پروژه فروسیلیس منگنز را در ازنا در حال احداث دارد، یادآور شد: خوشبختانه این واحد پیشرفت بسیار خوبی دارد و ظرف دوسه ماه آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • ۷۰ درصد ظرفیت شهرک صنعتی شورمست غیرفعال است
  • تأمین برق، چالش جدی شهرک‌های صنعتی
  • تا پایان سال در ۹۲ نقطه نیروگاه خورشیدی برای شهرک‌های صنعتی ایجاد می‌شود
  • بهره برداری از ۱۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال
  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است
  • بهره برداری از یکصد واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • واگذاری کارخانه سامان کاشی بروجرد به هیات حمایت از صنایع
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست