Web Analytics Made Easy - Statcounter

ارسلان سالاری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رشت با اشاره به آخرین وضعیت بیماری کووید۱۹ در گیلان اظهار کرد: با شیب ملایم رو به افزایش بیماران کرونایی در گیلان مواجه هستیم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر، ۴۱۰ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در بیمارستان‌های گیلان بستری هستند، افزود: تنها ۷۵ بیمار جدید طی ۲۴ ساعته گذشته در بیمارستان‌های استان بستری‌شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان با تأکید بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی گفت: حال ۳۰ تن از بیماران بستری کووید۱۹ در بیمارستان‌های استان بسیار وخیم است و می‌طلبد مردم بیشتر رعایت کنند.

دبیر ستاد کرونا گیلان با تأکید بر اینکه با رعایت پروتکل‌ها شمار مبتلایان به بیماری کرونا در گیلان کاهش پیدا می‌کند، بیان کرد: امیدواریم با محدودیت‌های ۱۰ روزه‌ای که در ۸۹ شهرستان کشور گذاشته‌شده، شمار مبتلایان در گیلان کاهش پیدا کند.

سالاری با اذعان به اینکه گیلان در شرایطی نیست که فعلاً برای آن محدودیتی در تردد بین استانی اعمال شود، تصریح کرد: گرچه همه شهرستان‌های گیلان درگیر ویروس کرونا هستند اما شهرستان آستارا به‌شدت جزو شهرستان‌های قرمز گیلان محسوب می‌شود و انتظار است محدودیت درون استانی حداقل برای این شهرستان اعمال شود.

وی با بیان اینکه شهرستان رضوانشهر و املش جزو شهرستان‌هایی هستند که از ابتدای شیوع کرونا تاکنون جزو شهرستان‌های با کمترین میزان ابتلا، بستری و فوتی ناشی از کرونا را داشته‌اند، گفت: علاوه بر رضوانشهر و املش شبکه بهداشت و درمان شهرستان‌های بندرانزلی و شفت نیز اقدامات قابل‌توجهی در جهت کنترل شیوع کرونا انجام داده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با ابراز نگرانی از شیوع مضاعف بیماری کووید۱۹ در رشت افزود: متأسفانه کمترین رعایت پروتکل‌های بهداشتی نظیر استفاده از ماسک و فاصله‌گذاری اجتماعی در شهرستان رشت است و به نظر می‌رسد پرجمعیتی، داشتن بازارهای محلی در بخش‌ها و هسته مرکزی شهر و همچنین مراجعه روزانه مردم شهرستان‌ها به مرکز استان دلیل آن باشد.

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا کووید19 گیلان ارسلان سالاری سالاری علوم پزشکی گیلان رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان رعایت پروتکل ها شهرستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۶۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما

 سازمان دامپزشکی کشور هشدار داد: با شروع فصل گرما، بیماری تب کریمه کنگو شیوع پیدا کرده که لازم است شهروندان توصیه های بهداشتی را جدی بگیرند.

به گزارش ایرنا، در این اطلاعیه آمده است: بر اساس آمار وزارت بهداشت و درمان تاکنون چهار نفر به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده اند که یک نفر از آنان فوت کرده است، بنابراین انتظار می رود هموطنان نکات بهداشتی را رعایت کنند.

این اطلاعیه می‌افزاید: با توجه به اینکه شرایط تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو (مشترک بین انسان و دام) در کشور مهیا شده، اما رعایت اصول بهداشتی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

این بیماری با رعایت اصول بهداشتی مذکور شامل حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام ها و سمپاشی و ضدعفونی اماکن دامی طبق نظر دامپزشکی، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن (نظیر چشم و دهان) با ترشحات و خون دام آلوده، خودداری از کشتار دام در محل های غیرمجاز، تهیه گوشت مورد نیاز از محل های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی، نگهداری گوشت تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۲ تا چهار درجه سانتیگراد (دمای یخچال)، روش های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک)، اجتناب از خوردن جگر خام و نیم پخته قابل کنترل است.

در پی اقدامات پیشگیرانه سازمان دامپزشکی کشور و اطلاع رسانی به موقع، میزان ابتلا در سال جاری نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد کاهش داشته است. همچنین این ویروس در برابر حرارت حساس است، بنابراین پختن گوشت موجب از بین رفتن آن می شود.

تولیدکنندگان و افرادی که در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی کار می‌کنند، در صورت ایجاد هرگونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، به‌سرعت به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.

به گزارش ایرنا، بیماری تب کریمه کنگو (CCHF)، نخستین بار در سال ۱۳۷۸ به‌طور رسمی و قطعی در کشور تایید و شناسایی شد. از جمله روش‌های انتقال ویروس CCHF را می‌توان به گزش انسان توسط کنه آلوده، تماس انسان با ترشحات و خون حیوان آلوده و تماس فردی با بیمار مبتلا به تب کریمه کنگو اشاره کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد اصفهان هستند
  • تعطیلی گذرگاه رفح موجب وخامت هرچه بیشتر اوضاع انسانی خواهد شد
  • مصدومیت ۱۰ نفر در واژگونی یک دستگاه مینی‌بوس در آستانه اشرفیه
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • طرح نهضت ملی مسکن رضوانشهر در مرحله صدور پروانه
  • آتش سوزی ۲ واحد تجاری و مسکونی در گیلان
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • حریق یک واحد تجاری و یک واحد مسکونی در ۲ شهرستان گیلان
  • آغاز برداشت گل گاو زبان در شهرستان املش
  • تصاویر آخرالزمانی از آتش سوزی عظیم گیلان