Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهتمام رئیس مرکز امور قرآنی اوقاف به موضوع حفظ و به‌کارگیری از یک کارشناس حفظ نشان از احیای ستاد راهبری طرح ملی حفظ دارد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، محمدمهدی بحرالعلوم حافظ کل قرآن اخیراً به‌عنوان معاون آموزش و محمد ضرغام به‌عنوان رئیس اداره آموزش مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه منصوب شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دو چهره قرآنی پیش‌تر در مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت و سازمان دارالقرآن‌الکریم حضور داشتند.

قره‌شیخلو رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف درباره انتخاب این دو حافظ کل قرآن و برنامه‌های پیش‌روی این معاونت گفته بود که پیش از این، فعالیت بخش آموزش حوزه قرآنی سازمان اوقاف و همچنین طرح ملی حفظ کمتر مورد توجه بوده است و بر همین اساس، نیاز بود که این معاونت از سوی افرادی با ویژگی‌هایی همچون دارای سابقه آموزشی، چهره‌ قرآنی بودن، داشتن سابقه مدیریتی و صاحب‌نظر بودن در عرصه حفظ قرآن مدیریت شود. به همین دلیل از جناب آقای بحرالعلوم درخواست شد که به یاری ما بیایند و اینگونه حوزه آموزش مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف ارتقای جدی پیدا کند. در کنار ایشان نیز آقای ضرغام به عنوان رئیس اداره آموزش معرفی شده‌اند؛ ایشان نیز به دلیل فعالیت در سازمان دارالقرآن الکریم سازمان تبلیغات اسلامی و مرکز قرآنی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تجربیات خوبی را به دست آورده‌اند.

این تغییرات که با هدف ارتقای سطح کیفی فعالیت‌های قرآنی سازمان اوقاف به‌وجود آمده است، احتمالاً در روند پیگیری ستاد راهبری طرح ملی حفظ که حالا به‌عنوان ستادی نیمه تعطیل درآمده تحولی به‌وجود بیاورد. ضمن اینکه بحرالعلوم پیش از اینکه در جایگاه معاونت آموزش مرکز امور قرآنی اوقاف قرار بگیرد به‌عنوان یک عضو در ستاد راهبری طرح ملی حفظ عضویت داشته و در جریان برنامه‌های ستاد قرار دارد. با این وجود می‌توان گفت که حضور وی در این معاونت با هدف روشن‌کردن موتور ستاد نیمه تعطیل طرح ملی حفظ و به حرکت‌درآوردنش بی‌تأثیر نباشد.

رئیس قبلی مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف تلاش زیادی برای ایجاد تغییرات در ستاد راهبری طرح ملی حفظ داشت و جلسات متعددی را با حضور اعضای ستاد در سازمان اوقاف برگزار کرد اما آنچنان که باید و شاید تحولی در روند اجرایی ستاد راهبری طرح ملی حفظ به‌وجود نیامد اما قره‌شیخلو از ایجاد تغییرات در روند اجرایی این ستاد و تحولی رو به جلو سخن به میان آورده است و گفته  کار اصلی "ستاد راهبری حفظ" ایجاد نظام‌های یکپارچه در تمام زمینه‌ها است. او پیش از این نیز برای اعضای ستاد راهبری طرح ملی حفظ، خط و نشان کشیده بود که اگر روند فعالیت‌ آن تغییر نکند، دبیرخانه ستاد را به شورای توسعه فرهنگ قرآنی تحویل خواهد داد.

رئیس مرکز قرآنی سازمان اوقاف در نشست خبری روز گذشته از تشکیل دو کمیته علمی و نظارتی به‌عنوان بازوهای ستاد راهبری طرح ملی حفظ قرآن خبر داده است که نشان از توجه و اهتمام به فعالیت‌های ستاد دارد. اما به نظر می‌رسد تحقق منویات رهبر انقلاب مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآن که یک دهه از آن می‌گذرد تنها با تلاش یک مجموعه همچون سازمان اوقاف محقق نخواهد شد و برای رسیدن به مطالبات رهبر انقلاب، تمام ظرفیت نهادها و مؤسسات مردم‌نهاد با همتی بلند و روحیه جهادی محقق خواهد شد.

به هر حال، به نظر می‌رسد تغییرات در ساز و کار ستاد راهبری طرح ملی حفظ که پیش از این نیز چندین‌بار تجربه شده است، اگر بخواهد روند قبل را پیش بگیرد، به سرنوشت گذشتگانش دچار خواهد شد.

نام‌نویسی مرحله جدید مدرسه تلفنی حفظ قرآن آغاز شدطباطبایی: هدف‌گذاری کوتاه‌مدت در زمینه حفظ قرآن نتیجه‌بخش استجلسه آموزش قرائت و حفظ قرآن توسط محمود نوروزی افتتاح شد1500 نفر از زندانیان استان کرمان موفق به حفظ قرآن کریم شدندزویدات: خانه‌نشینی اجباری را با "حفظ قرآن" شیرین کنیمماشین ستاد راهبری "طرح ملی حفظ قرآن" چگونه حرکت می‌کند؟قره‌شیخلو: هم‌افزایی در "طرح ملی حفظ قرآن" وجود نداردمتولیان فراموش‌‌کار "طرح ملی حفظ قرآن"

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان اوقاف قرآن کریم طرح ملی حفظ قرآن سازمان اوقاف قرآن کریم طرح ملی حفظ قرآن مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف ستاد راهبری طرح ملی حفظ طرح ملی حفظ قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۷۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، سید عماد شاهرخی امروز پنج شنبه ۱۳ اردیبهشت در نشست با مدیرکل دفتر ترویج، روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان امور اراضی کشور با اشاره به اینکه از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ۲۳۹ واحد غیر فعال بخش کشاورزی در استان به چرخه تولید بازگشته است، گفت: از این تعداد ۱۶ واحد پرورش مرغ گوشتی بود.

وی افزود: سالانه ۴۵ میلیون قطعه جوجه ریزی در لرستان انجام می‌شود که ۳۰ درصد بیشتر از نیاز استان است.

به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان از ابتدای سال تاکنون یک هزار و ۲۰۰ تن مرغ مازاد در استان ذخیره سازی شده است.

شاهرخی اضافه کرد: همچنین ۱۳ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی با ظرفیت ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن در دولت سیزدهم در استان به بهره‌برداری رسیده است.

وی به افزایش تولید در بخش کشاورزی اشاره کرد و افزود: سال گذشته ۲۶ هزار تن معادل پنج هزار میلیارد ریال در مصرف آرد استان صرفه‌جویی شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان یادآورشد: تولید گندم لرستان از ۱۲۳ هزار تن در دولت دوازدهم به ۵۳۰ هزار تن در دولت سیزدهم افزایش یافته و در حوزه گلخانه نیز سطح زیر کشت از ۷۸ به ۱۳۰ هکتار رسیده است.

سید عماد شاهرخی با بیان اینکه سطح زیر کشت دانه‌های روغنی در لرستان نیز از دو هزار و ۲۰۰ به شش هزار و ۵۰۰ هکتار افزایش یافته است، گفت: ضایعات یکی از چالش‌های بخش کشاورزی استان است که برای رفع این مشکل باید از ادوات به روز در حوزه برداشت استفاده کرد و پرداخت تسهیلات ارزان قیمت نیز در این خصوص راهگشا خواهد بود.

وی بیان کرد: ۱۸ تا ۲۰ درصد از تولید ناخالص استان هم در بخش کشاورزی است.

دیگر خبرها

  • هر فردی می‌تواند حساب بانکی خود را وقف کند
  • نزدیک به ۳ میلیارد تومان وقف پول انجام شده است + فیلم
  • پاسخ رهبر انقلاب به نامه رییس سازمان تبلیغات اسلامی: کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کارهای اسلامی و جهادی است
  • برگزاری آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآنی
  • اقدامات هیئت امنای با تجربه؛ جهش خوبی برای احیای موقوفات
  • احیای ۲۶رشته قنات توسط بسیج سازندگی قزوین
  • امام جمعه اصفهان: گفتمان قرآنی باید در خانواده‌ها ایجاد شود
  • گفتمان قرآنی باید در خانواده‌ها ایجاد شود
  • احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان
  • تجلیل از ۸۰ خادم قرآنی در امام زاده نرمی اصفهان