Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، گزارش آماری بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور مربوط به ۳ ماهه دوم سال ۹۹ توسط معاونت راهبردی و توسعه بازار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منتشر شده است.

این گزارش مربوط به وضعیت خدمات ارتباطی، خدمات پهن باند و خدمات پستی در کشور می شود که در حوزه خدمات ارتباطی، آخرین وضعیت تلفن ثابت و همراه در کشور و در حوزه خدمات پهن باند وضعیت استفاده از پهن باند ثابت و سیار به تفکیک استان و ارائه دهندگان این خدمات، مورد رصد و ارزیابی قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش وضعیت توسعه تلفن ثابت از حیث ضریب نفوذ، خطوط دایرشده و منصوب شده و نیز تعداد تلفن همگانی دایر شده در هر استان توسط شرکت مخابرات ایران به تفکیک استان ها تا پایان ۳ ماهه دوم سال ۹۹ مشخص است.

از سوی دیگر وضعیت توسعه تلفن ثابت توسط شرکت های FCP و servco نیز در هر استان به ترتیب دیده می شود.

این گزارش نشان می دهد که در مجموع بیش از ۵۲ هزار روستا در کشور دارای ارتباط هستند و ۴۷ هزار و ۹۳۴ روستا نیز به تلفن خانگی دسترسی دارند.

این آمار نشان می دهد که ۲۸ میلیون و ۷۵۶ هزار خط تلفن ثابت در کشور توسط شرکت مخابرات ایران دایر است و ضریب نفوذ تلفن ثابت هم اکنون ۳۴.۲ درصد ارزیابی می شود.

گزارش رگولاتوری در خصوص فعالیت شرکت های FCP و servco  نیز نشان می دهد که شرکت های FCP در مجموع یک میلیون و ۵۱۰ هزار خط تلفن ثابت در کشور نصب کرده اند که حدود ۳۲۶ هزار و ۸۲۸ خط هم اکنون دایر است. همچنین شرکت های SERVCO نیز ۱۱ هزار و ۸۴ خط منصوبه در کشور دارند.

در حوزه تلفن همراه نیز رگولاتوری وضعیت خطوط فعال ۳ اپراتور و تعداد سایت های نصب شده در کشور را منتشر کرده است. این آمار نشان می دهد که در مجموع ۱۲۵ میلیون خط تلفن همراه هم اکنون در کشور فعال است و ضریب نفوذ موبایل در آستانه ۱۵۰ درصد قرار دارد.

در این گزارش به خلاصه عملکرد هر یک از اپراتورهای موبایل از نظر تعداد خطوط واگذار شده و فعال، ضریب نفوذ به تفکیک هر استان، وضعیت شاخص های کیفی درون اپراتوری و برون اپراتوری و نیز ترافیک ورودی و خروجی اپراتورها و تعداد پیامک های صادره و وارده اشاره شده است.

در حوزه خدمات پهن باند، گزارش رگولاتوری مربوط به توسعه ارتباطات پهن باند ثابت و سیار در کشور تا پایان ۳ ماهه دوم سال ۹۹ است.

این ارزیابی برمبنای فناوری هایی مانند XDSL ، FTTX ، وای فای و TDLTE در حوزه پهن باند ثابت و نیز فناوری ۳G و ۴G در حوزه پهن باند سیار انجام شده است.

برآوردهای رگولاتوری نشان می دهد که ضریب نفوذ اینترنت پهن باند ثابت در کشور ۱۱.۲۸ درصد است و ۹ میلیون و ۴۷۹ هزار نفر در کشور از فناوری های اینترنت ثابت استفاده می کنند. این درحالی است که ضریب نفوذ اینترنت سیار به ۹۱ درصد رسیده و ۷۶ میلیون و ۵۳۱ هزار نفر در کشور مشترک اینترنت موبایل هستند.

در این گزارش تعداد مشترکان پهن باند ثابت و سیار به تفکیک استان ها و به تفکیک نوع کاربری و فناوری که از آن برای اتصال به اینترنت استفاده می کنند، دیده می شود.

در همین حال تعداد مشترکان خانگی و تجاری ارتباطات پهن باند ثابت تا پایان ۳ ماهه دوم سال ۹۹ به شرح زیر است.

در حوزه پهن باند سیار نیز تعداد مشترکان به تفکیک استان، اپراتور و تعداد سایت های فعال شبکه تلفن همراه آمده است.

در حوزه خدمات پستی نیز رگولاتوری، گزارش ترافیک مرسولات و تعداد واحدهای پستی را به تفکیک استان ها منتشر کرده است.

جزئیات کامل از این گزارش فصلی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در این آدرس است.

کد خبر 5061481 معصومه بخشی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: موبایل اینترنت ارزیابی عملکرد فناوری اطلاعات و ارتباطات رگولاتوری ویروس کرونا تحقیقات علمی نوآوری واکسن کرونا فناوری فضایی اینترنت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حاکمیت سایبری شرکت دانش بنیان ایالات متحده امریکا ایرانسل شرکت اسپیس ایکس فیس بوک موبایل ۳ ماهه دوم سال ۹۹ پهن باند ثابت تفکیک استان نشان می دهد حوزه خدمات تلفن ثابت ضریب نفوذ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۷۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف بیش از ۵۰۰ موبایل سرقتی در عملیات پلیس آگاهی پایتخت / کاهش آمار وقوع سرقت مسلحانه

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از کشف بیش از ۵۰۰ دستگاه تلفن همراه مسروقه از ۷۴ سارق به‌عنف و قاپ‌زنی حرفه‌ای در پایتخت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار علی ولیپور گودرزی اظهار کرد: همکاران من در پلیس آگاهی تهران بزرگ پس از چندین روز کار اطلاعاتی، موفق به شناسایی تعدادی از سارقان به عنف و قاپ‌زن شدند و در نهایت طی ۴۸ ساعت گذشته با هماهنگی مقام قضائی، عملیات متعددی را به اجرا گذشتند و در مجموع ۷۴ نفر از سارقان به عنف حرفه‌ای و قاپ‌زن را دستگیر کردند.

وی با اشاره به انجام بازجویی از متهمان دستگیر شده افزود: این افراد در بازجویی‌های اولیه به سرقت بیش از ۵۰۰ دستگاه تلفن همراه اعتراف کردند و با دستگیری این افراد ۲۱ باند سرقت نیز منهدم شد.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد: علاوه بر سارقان دستگیر شده، چند کلاهبردار و اخاذ هم دستگیر شده‌اند، همچنین مالخران اموال مسروقه نیز شناسایی، برخی از آنان دستگیر شدند و برخی دیگر نیز به زودی دستگیر خواهند شد.

سردار ولیپور گودرزی با بیان اینکه عمده افراد دستگیر شده، سابقه‌دار و جزو سارقان حرفه‌ای هستند، گفت: هماهنگی خوبی با دستگاه قضائی داریم و این افراد روانه زندان خواهند شد؛ بعد از آن هم با پابندهای الکترونیک کنترل خواهند شد.

وی در خصوص آمار سرقت مسلحانه ادامه داد: سرقت مسلحانه کاهش یافته است، اما در مواردی همچنان سلاح در دسترس مجرمان هست و ما در حال برخورد با این افراد هستیم، همچنین قانون تشدید مجازات در حال پیگیری است.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ در مورد امنیت کنکور سراسری گفت: در زمینه کنکور کارگروهی در وزارت کشور تشکیل شده که فراجا هم عضو آن است و اقداماتی برای بهتر برگزار شدن آن انجام می‌شود.

سردار ولیپور گودرزی درباره اینکه آیا انتشار ویدئوهایی مانند زورگیری در بزرگراه صدر نشان‌دهنده افزایش جرایم خشن است یا خیر، گفت: چنین مواردی در گذشته هم وجود داشته، اما در گذشته ضریب نفوذ اینترنت به اندازه امروز نبوده است؛ آمارها نشان می‌دهد که در چنین سرقت‌هایی با کاهش روبه‌رو هستیم، اما انتشار گسترده ویدئو سبب می‌شود که افراد بیشتری از وقوع یک مورد باخبر شوند، در این پرونده همانطور که اخبارش منتشر شد، کاراگاهان پلیس آگاهی در کمترین زمان ممکن مجرمان را شناسایی کردند.

وی درباره روند وقوع جرایم از سال ۱۴۰۱ به بعد خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۱ به دلیل اتفاقاتی که رخ داد شاهد افزایش ۲۰ درصدی جرایم بودیم و در ماه‌های پایانی سال موفق به توقف رشد این روند شدیم و در سال ۱۴۰۲ نیز با اقدامات انجام شده، وقوع جرایم ۱۲ درصد کاهش پیدا کرد.

کد خبر 747497

دیگر خبرها

  • وصل شدن تلفن ثابت ۲ هزار مشترک مخابرات در گنبدکاووس
  • وصل شدن تلفن ثابت ۲ هزار مشترک مخابرات در گنبدکاووس به همت نیرو‌های جهادی
  • ۹۵ درصد روستاهای خوزستان از اینترنت بهره‌مند هستند
  • در کنکور ۱۴۰۳ اینترنت قطع نمی‌شود / داشتن هندزفری و موبایل واره تخلف است
  • قیمت انواع گوشی موبایل در بازار، چهارشنبه ۵ اردیبهشت+اینفوگرافیک
  • کشف بیش از ۵۰۰ موبایل سرقتی در عملیات پلیس آگاهی پایتخت / کاهش آمار وقوع سرقت مسلحانه
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • دستگیری ۷۰ سارق و کشف ۵۰۰ موبایل مسروقه در پایتخت
  • اینترنت اختصاصی  یا اختلالی؟