Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» احمد نادری نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی امروز (یکشنبه ۱۱ آبان) در جلسه علنی مجلس و در جریان بررسی گزارش کمیسیون شوراها درباره اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری و در مخالفت با این گزارش اظهار داشت: ‌این گزارش یک حسن دارد وچندین عیب.

وی درباره حسن این اصلاح قانون گفت: طبق این گزارش هر کسی نمی‌تواند در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کنند و عملا با این کار مقداری کار شورای نگهبان راحت خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نماینده تهران در مجلس  درباره عیوب این اصلاح قانون گفت: ‌در شرایط فعلی کشور و اقتصاد و معیشت مردم دچار مشکل شده و مردم هم اکنون دغدغه سفره و نان خود هستند و حتی دامدار مشکل کنجاله دام خود را دارد؛ کشاورز درگیر سم و کود شیمیایی خود است و ملت کوچکترین سرپناهی نداشته و سیاست‌های غلط و نئولیبرالی دولت کنونی طبقه متوسط را به طبقات پایین‌تر پرتاب کرده است.

نادری گفت:‌در شرایط فعلی همه مردم به مجلس چشم دوختند تا طرح‌های معیشتی ارائه داده و مشکلات کشور رفع شود. ولی آیا اولویت مجلس انقلابی آن است که قانون انتخابات ریاست جمهوری و برخی مواد آن را اصلاح کنیم؟

وی  خاطرنشان کرد: شائبه مهندسی کردن انتخابات هم وجود دارد که اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری شائبه این کار را توسط مجلس ایجاد می‌کند و چرا باید مجلس به این شائبه دامن بزند؟ و چنین نقطه ضعف را برای خود قائل شویم که از بیرون رسانه‌ها ببیند و بنویسند که مجلس به دنبال آن است انتخابات را به نفع افرادی خاص مهندسی می‌کند.

نماینده تهران در مجلس گفت: شرایط ذکر شده در اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری کارشناسی نیست و کاملا سلیقه‌ای نوشته شده و برخی از شرایط هیچ تناسبی با شرایط ریاست جمهوری ندارد.

نادری افزود: برای مثال سن نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری ۴۵ تا ۷۰ سال عنوان شده در حالی که چنین سؤالی وجود دارد که چرا ۴۰ سال نه؟

وی خاطرنشان کرد:‌مقام معظم رهبری درباره گام دوم انقلاب صراحتا فرمودند که جوانان شانه خود را زیر بار مسئولیت‌های کشور بدهند و آیا این طرح چنین چیزی را مهیا می‌کند؟

نماینده تهران در مجلس گفت: وقتی مقام معظم رهبری رئیس جمهور شدند ۴۲ سال داشتند ولی با اصلاح قانون فعلی انتخابات ریاست جمهوری نمی‌توانستند در آن دوران رئیس‌جمهور شوند.

نادری افزود:‌هم اکنون جوانان می‌توانند بعد از تاکید مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم وارد مسئولیت‌ها شوند.

وی  گفت:‌مجلس نباید فضای ناامیدی را برای جوانان ایجاد کند و اگر طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در مجلس تصویب شود منجر به یاس و ناامیدی جوانان خواهد شد ضمن اینکه می‌توانند منجر به کاهش شدید مشارکت‌های مردم را به وجود آورد.

نماینده تهران در مجلس گفت: بعید می‌دانم آقای قالیباف موافق طرح  اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری و کاهش سن نامزدهای انتخابات باشند. کما اینکه وی قبل از حضور در مجلس وقتی طرح نئو اصولگرایی را مطرح کردند بر حضور جوانان تاکید داشتند. در طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری عنوان شده که شهرداران شهرهای بالای سه میلیون نفر جمعیت می‌توانند نامزد شوند اما این سؤال وجود دارد مگر چند شهر بالای سه میلیون نفر وجود دارد و چرا شهردار شهر بالای دو میلیون نفر جمعیت چنین امکانی ندارد؛ مگر کلانشهر با کلانشهر دیگر فرق می‌کند؟  

نادری گفت:‌در این طرح عنوان شده که استانداران بالای دو میلیون نفر جمعیت می‌توانند نامزد انتخابات ریاست جمهوری شوند و این سؤال وجود دارد که استانداری که استانش یک میلیون و ۹۰۰ نفر جمعیت دارد چرا نمی‌تواند نامزد انتخابات شود مگر این استان با استان دو میلیون نفر جمعیت چه تفاوتی دارد؟

منبع: نماینده

کلیدواژه: احمد نادری طرح معیشتی مجلس مجلس مردم نماینده اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری نماینده تهران در مجلس میلیون نفر جمعیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۸۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس با اصلاح موادی از لایحه برنامه هفتم موافقت کرد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی صبح امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌)، موادی از لایحه برنامه هفتم اعاده شده از شورای نگهبان را اصلاح کردند.

همچنین نمایندگان در ماده ۳۱ به دنبال ایرادات شورای نگهبان، دولت را صرفا مجاز به تسری مزایا و امتیازات قوانین ایثارگران در طول برنامه به جانبازان و شهدای مدافع حرم و جانبازان و شهدای امنیت و اینکه «رزمندگان به ازای هر ۱۲ ماه حضور در جبهه مشمول ۸ درصد معافیت شوند»، کردند؛ بنابراین گزارش احمد امیرآبادی فراهانی پیشنهاد معافیت مالی رزمندگان را ارائه کرد و درخواست کرد که مجلس بر مصوبه خود اصرار ورزد و همراه دیگر مصوبات اصرار شده جهت بررسی به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال شود که قالیباف رئیس مجلس در پاسخ به تذکر و پیشنهاد این نماینده گفت: از آنجا که این مصوبه مشمول اصل ۷۵ قانون اساسی شده و بار مالی دارد دیگر نمی‌توانیم بر آن اصرار ورزیم یا اصلاحش کنیم ضمن آن که در همین برنامه هفتم دولت مکلف شده است ظرف ۶ ماه قانون جامع ایثارگران را بیاورد، این در حالی است که قانون برنامه ششم تا همان زمان تمدید شده است، لذا بهتر است از این ماده عبور کنیم چرا که نمی‌توانیم مدافعان حرم را نادیده بگیریم، اما در قانون جامع ایثارگران تکلیفی شده است که همه موارد در آن ذکر شده است بنابراین پیشنهاد می‌کنم عبارت «مجاز است» را جایگزین عبارت «مکلف است» کنید. در نهایت عبارت «مجاز است» به هر دو بند اضافه شد؛ بنابراین گزارش نمایندگان با این پیشنهاد با ۱۵۶ رأی موافق، ۵ رأی مخالف و ۷ رأی ممتنع از مجموع ۱۹۹ نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

ممنوعیت ارائه خدمات مرتبط با شرکت‌های صوری با هدف اجرای قانون مبارزه با پولشویی مصوب شد

همچنین نمایندگان در راستای مبارزه با فساد، آیین‌نامه اجرایی محدودیت ثبت، تأسیس، تغییرات و ممنوعیت ارائه خدمات مرتبط با شرکت‌های صوری موضوع قانون مبارزه با پولشویی توسط دستگاه‌های اجرایی و موسسات خصوصی عهده دار مأموریت عمومی با پیشنهادات وزارتخانه‌های مرتبط با مسئولیت سازمان ثبت اسناد به تصویب شورای عالی پولشویی با اصلاح تبصره (۱) ماده (۱۱) این لایحه موافقت کردند.

همچنین در ادامه نمایندگان با اصلاح مواد ۳۳، ۳۸، ۴۰، ۴۲، ۴۴، ۴۸، ۵۰، ۵۱، ۵۳ و ۵۵ به منظور تامین نظر شورای نگهبان اصرار ورزیدند.

به موجب یکی از این اصلاحات در ماده ۴۲ عبارت «ظرفیت و تولید نفت خام تا ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه در روز اقدام قانون لازم را به عمل آورد» حذف شد.

همچنین در ادامه نمایندگان با اصلاح مواد ۵۸، ۵۹، ۶۱، ۶۵، ۶۶، ۶۷، ۶۹، ۷۰، ۷۱ و ۷۵ به منظور تامین نظر شورای نگهبان اصرار ورزیدند.

به موجب یکی از این اصلاحات در بند (ث) ماده ۶۹؛ عبارت «دولت مکلف است نسبت به تعیین ضوابط، کیفیت و نحوه جبران متناسب با محرومیت در بخش خصوصی اقدام قانونی نماید» جایگزین عبارت «دولت مکلف است به منظور اجرای این حکم از طریق اعمال تعرفه مربوط و اصلاح نظام پرداخت کارانه در بودجه سنواتی خدمات ذینفعان را مطابق قوانین جبران نماید»، شده است.

متن گزارش کمیسیون تلفیق در خصوص رفع ایرادات شورای نگهبان به لایحه برنامه هفتم را در  اینجا مشاهده کنید.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • مجلس با اصلاح موادی از لایحه برنامه هفتم موافقت کرد
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • جبهه پایداری به دنبال تصاحب هیات رئیسه مجلس است
  • اخبار سیاسی ۸ اردیبهشت؛ رقابت‌ها برای ریاست مجلس/تحلیل‌ها از خیزش دانشجویان آمریکایی
  • ۵ رقیب قالیباف در کرسی ریاست مجلس /تندروها به صف شدند /وزیر احمدی نژاد هم هست
  • اعلام آمادگی قالیباف ، متکی ، ذوالنوری ، آقاتهرانی ، رسایی و حاجی‌بابایی برای ریاست مجلس
  • تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟
  • ۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند