Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-02@06:38:24 GMT

ایران به ونزوئلا و کشورهای دیگر بنزین صادر می‌کند

تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۲۸۲۵۲

ایران به ونزوئلا و کشورهای دیگر بنزین صادر می‌کند

مدیر مسئول روزنامه کیهان گفت: پالایشگاه ستاره خلیج فارس که ۷۰ درصد آن در دولت قبل ساخته شده بود و ۳۰ درصد آن را نیز سپاه پاسداران بر عهده داشت، باعث شده در حوزه بنزین تولید کننده و صادر کننده باشیم. ایران به ونزوئلا و کشورهای دیگر بنزین صادر می‌کند و آمریکایی‌ها می‌توانند بگردند تا آن را پیدا کنند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، حسین شریعتمداری صبح امروز -یکشنبه، ۱۱ آبانماه ۱۳۹۹- در نشست تخصصی مجازی با موضوع «تحلیل مسائل سیاسی روز» که به همت دفتر هم اندیشی استادان نهاد نمایندگی مقام معظّم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان اصفهان و با همکاری بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میمه برگزار شد، اظهار کرد: برای بررسی دقیق وضعیت فعلی جهان باید به این موضوع پرداخت که این داستان‌های پر ماجرا از کجا شروع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماجرا دقیقاً از زمانی آغاز شد که اسلام ناب از کتابخانه‌ها به کرسی حاکمیت تکیه زد. همان‌طوری که حضرت محمد (ص) تا قبل از مبعوث شدن به رسالت پیامبری، محبوب مردم شبه جزیره عربستان بودند و لقب محمد امین به ایشان دادند، اما در زمانی که پیام خود را ابلاغ کردند، صف بندی‌ها مقابل ایشان آغاز شد. تا زمانی که اسلام ناب در کتابخانه‌ها بود کسی به آن کاری نداشت.

وی افزود: اسلام ناب تا پیش از انقلاب نیز وجود داشت، اما بر کرسی حاکمیت تکیه نزده بود. امام خمینی (ره) اسلام ناب را از غبارهای کج اندیشی‌ها زدود و به مردم ارائه کرد و به تعبیر مقام معظم رهبری، بعثت دوباره بود. زمانی که اسلام بخواهد اجرایی شود و با کفر و ظلم مبارزه کند، با مخالفت نظام سلطه بین‌المللی روبه‌رو می‌شود.

مدیر مسئول روزنامه کیهان ادامه داد: باید توجه داشت که اسلام یک باور است و در هر نقطه‌ای که مسلمانان حضور داشته باشند، حرکت‌هایی مانند انقلاب اسلامی در آن رخ می‌دهد. در روزهای ابتدایی انقلاب اسلامی این موضوع شبیه به یک شعار بود، اما امروز مشاهده می‌کنیم که انقلاب تکثیر شده و در کشورهایی مانند یمن، سوریه، عراق و فلسطین نشانه‌هایی از آن دیده می‌شود.

شریعتمداری تصریح کرد: انقلاب اسلامی فراتر از مرزهای جغرافیایی است؛ بنابراین درگیری اسلام با نظام سلطه، درگیری ماهیت‌ها است و این درگیری از نخستین روزهای بعد از انقلاب اسلامی شروع شد. زمانی این درگیری‌ها به اتمام می‌رسد که آمریکا از خوی استکباری خود کنار بکشد. تا زمانی که این مورد اجرا نشود، درگیری‌ها ادامه دارد و تنها میدان‌های درگیری تغییر می‌کند.

وی تاکید کرد: برخی مطرح کنند که چرا امام (ره) در حالی که شعار «جنگ جنگ تا پیروزی» را می‌دادند، قطعنامه ۵۹۸ و پایان جنگ را پذیرفتند؟ اما باید به این نکته توجه کرد که تنها جنبه نظامی آن به اتمام رسید و همچنان در حال جنگ در جنبه‌های مختلف دیگر هستیم؛ البته در این مدت از تنگناهای بسیار زیادی عبور کرده و به دستاوردهای فراوانی رسیده‌ایم. در برخی از دوره‌های جنگ تحمیلی، در حالی که جنگنده‌های عراقی تمامی مناطق مسکونی را بمباران می‌کردند، ما حتی محل تجهیزات نظامی خود را نمی‌دانستیم، اما امروز موشک‌های دور برد ایران تمامی کشورهای اروپایی را زیر سلطه قرار داده است.

مدیر مسئول روزنامه کیهان خاطرنشان کرد: نظام سلطه جهانی زمانی برای ایجاد درگیری در ایران به چند نفر نفوذی مانند بنی‌صدر که دارای کد جاسوسی بود دلخوش کرده بود، اما در حال حاضر برای مقابله با سیاست‌های ایران، نظام سلطه دست به تشکیل ائتلاف‌های جهانی مانند «ورشو» زد که بی نتیجه ماند. پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا نیز در سخنرانی خود در ائتلاف ورشو، بیش از ۳۵۵ بار از نام ایران در سخنان خود استفاده کرد.

چرا سفره مردم را رها کرده و منتظر نتایج انتخاباتی آمریکا هستید؟

وی با اشاره به نزدیکی انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا، گفت: اینکه چه کسی در انتخابات آمریکا پیروز شود برای ایران تفاوتی ندارد؛ زیرا سیاست‌های کلان ترامپ با بایدن فرقی نمی‌کند. جریان جمهور خواه و دموکرات هیچگاه در دشمنی با جمهوری اسلامی اختلاف نظر ندارند. بایدن در حالی بحث بازگشت به برجام را مطرح می‌کند که معتقد است باید مسائل تسلیحاتی و حضور منطقه‌ای ایران نیز در قالب آن بررسی شود.

مدیر مسئول روزنامه کیهان تصریح کرد: مشکلات در آمریکا روندی صعودی دارد و به ترامپ مربوط نیست؛ زیرا وی تنها نمونه‌ای هویت درهم ریخته ایالات متحده است. چرا سفره مردم را رها کرده و منتظر نتایج انتخاباتی آمریکا هستید؟ زمانی که به موضوعات اصلی کشور توجه کنیم، به خوبی می‌توانیم موضوعات فرعی را پیدا کنیم.

شریعتمداری در مورد وضعیت اقتصادی فعلی کشور گفت: برخی آقایان زمانی می‌گفتند نهایتاً تأثیر تحریم‌های آمریکا ۳۰ درصد است و ۷۰ درصد آن به دلیل نحوه مدیریت کشور است، اما در حال حاضر نمونه‌های عکس آن مشاده می‌شود. زمانی که برخی از آقایان به سرکار آمدند، دائماً از مسکن مهر انتقاد می‌کردند و عباس آخوندی پس از ۵ سال تصدی وزارت مسکن اعلام کرد که افتخار می‌کنم در ۵ سال گذشته حتی یک خانه نساخته‌ام؛ در حالی که متولیان ساخت مسکن اعلام کردند توانایی ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی را با استفاده از ظرفیت‌های داخلی دارند. امروز آقایان با تغیر نام مسکن مهر به مسکن ملی، در حال ساخت واحد مسکونی هستند.

ایران به ونزوئلا و کشورهای دیگر بنزین صادر می‌کند

وی ادامه داد: در مباحثی مانند کارت سوخت، علیرغم اینکه سوخت رسانی را ساماندهی کرده بود، اما برخی اعلام کردند چنین طرحی در هیچیک از کشورهای دنیا به کار برده نمی‌شود، اما بعد از جمع‌آوری کارت‌های سوخت، قاچاق بنزین افزایش یافت و دوباره مجبور شدند آنها را به مردم بازگردانند.

مدیر مسئول روزنامه کیهان مدعی شد: بارها مقام معظم رهبری اعلام کرده‌اند که چاره مشکلات کشور در داخل است. برخی در ابتدا اعلام کردند نباید پالایشگاه ساخته شود؛ زیرا وقت گیر است و دست به واردات بنزین زدند، اما امروز به تولید بنزین در داخل کشور روی آورده‌ایم. پالایشگاه ستاره خلیج فارس که ۷۰ درصد آن در دولت قبل ساخته شده بود و ۳۰ درصد آن را نیز سپاه پاسداران بر عهده داشت، باعث شده در این حوزه تولید کننده و صادر کننده باشیم. همانگونه که چندین نفتکش حامل سوخت بنزین ایرانی به ونزوئلا رفت؛ البته ایران به کشورهای دیگر هم بنزین صادر می‌کند و آمریکایی‌ها می‌توانند بگردند تا آن را پیدا کنند.

شریعتمداری با اشاره به ساختار بودجه ۹۹، گفت: بارها تاکید شد که باید ساختار بودجه باید تغییر کند. آیا می‌دانید ۷۵ درصد بودجه کشور به شرکت‌های دولتی اختصاص یافته که اکثراً زیان ده هستند؟ صرفاً این بودجه‌ها صرف برخی نورچشمی‌ها می‌شود که البته پنهانی هم نیست و می‌توانیم از آن جلوگیری کنیم.

وی تاکید کرد: حدود ۵ سال است که قانون مالیات بر خانه‌های خالی در مجلس شورای اسلامی تصویب شده است، اما اجرایی نمی‌شود و به همین دلیل شاهد افزایش قیمت روزانه مسکن هستیم. امروز با ۳۰ هزار میلیارد تومان افت مالیاتی به دلیل اجرایی نشدن این قانون روبه‌رو هستیم.

مدیر مسئول روزنامه کیهان خاطرنشان کرد: در شرایط بد اقتصادی امروز، حدود ۱۸ میلیارد دلار سرمایه به باد رفت؛ زیرا قرار بود با آن کالا وارد کشور شود، اما به دلیل عدم نظارت دقیق، در جای دیگر سرمایه گذاری شده است. متأسفانه امروز با مشکل افزایش قیمت ارز روبه‌رو هستیم. در تماسی که با یکی از مسئولان داشتم، متوجه شدم که قیمت ارز ساعت ۲ بامداد، در حالی که تمامی بازارهای اقتصادی تعطیل است افزایش پیدا می‌کند و نمی‌توانیم جلوی افزایش آنرا بگیریم؛ اما به عقده من ما می‌توانیم جلوی این افزایش قیمت را بگیریم، زیرا در گذشته مشکلات سخت‌تری را حل کرده‌ایم.

خبر تکمیل می‌شود…

کد خبر 452930

منبع: ایمنا

کلیدواژه: حسین شریعتمداری روزنامه کیهان آمریکا جو بایدن مجلس شورای اسلامی ترامپ دونالد ترامپ شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مدیر مسئول روزنامه کیهان بنزین صادر انقلاب اسلامی کشورهای دیگر اسلام ناب نظام سلطه درصد آن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۸۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲ حکم رئیس دانشگاه تهران برای بزرگداشت سنت دانشگاهی ایران صادر شد

رئیس دانشگاه تهران در پی مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی دبیران علمی و اجرایی و مسئولان کمیته‌های این آیین را که همزمان با نود سالگی دانشگاه تهران برگزار می‌شود، منصوب کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آیین بزرگداشت ۱۷۵۷ سالگی سنت دانشگاهی ایران همزمان با نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران «نماد آموزش عالی ایران» در خرداد ماه ۱۴۰۳ با شعار «ایران آغازگر سنت دانشگاهی ۱۷۵۷ ساله در جهان و دانشگاه تهران نماد این فخر ملی در ۹۰ سالگی» افتتاح و در طول این سال دنبال می‌شود.

دکتر سید محمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران با صدور احکام مسئولان ستاد بزرگداشت این فخر ملی، دکتر مهدی شهبازی رئیس مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه تهران را به عنوان دبیر شورای علمی ستاد آئین بزرگداشت ۱۷۵۷ سالگی سنت دانشگاهی ایران در نودمین سالگی تأسیس دانشگاه تهران، محمدحسین حاج ابراهیمی معاون مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه تهران را به عنوان دبیر شورای اجرایی این ستاد و حسین رضایی دبیر نظام پیشنهاد‌های دانشگاه تهران را به عنوان رئیس دبیرخانه و کنترل پروژه این ستاد منصوب کرد.

رئیس دانشگاه تهران در احکام دیگری، روسای کمیته‌های این ستاد را نیز منصوب نمود که بر اساس آن، دکتر الهام امین‌زاده معاون بین‌الملل دانشگاه تهران به عنوان رئیس کمیته امور بین‌الملل، دکتر فرزاد زیویار مشاور رئیس دانشگاه به عنوان رئیس کمیته فرهنگی و سیاسی، دکتر مهدی قربانی رئیس دانشکده منابع طبیعی به عنوان رئیس کمیته ذی‌نفعان، ابراهیم حسن‌زاده کلیشمی مدیرکل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران به عنوان رئیس کمیته تدارکات و پشتیبانی، مهدی تجلی معاون ستاد مسئولیت‌پذیری اجتماعی (سمات) دانشگاه تهران به عنوان رئیس کمیته هنری، دکتر ناصر غلامی مدیرعامل بنیاد حامیان دانشگاه تهران به عنوان رئیس کمیته مشارکت‌های مردمی، محمدرضا تقی‌دخت رهقی رئیس اداره روابط عمومی دانشکدگان فنی به عنوان رئیس کمیته تولید محتوا و مدیریت دانش، ابراهیم پاک رئیس اداره تشریفات و مراسم‌های مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه تهران به عنوان رئیس کمیته تشریفات و نیما شایان مدیر ارتباطات و رسانه دانشگاه تهران به عنوان رئیس کمیته روابط عمومی و رسانه ستاد آئین بزرگداشت ۱۷۵۷ سالگی سنت دانشگاهی ایران در نودمین سالگی تأسیس دانشگاه تهران منصوب شدند.

دکتر مقیمی همچنین دکتر رقیه قاسم‌پور مدیر اجرایی مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه تهران را به عنوان قائم‌مقام دبیر نشان عالی دانش دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران که دومین دوره اعطای این نشان در آیینی ویژه در هشتم خرداد ماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود و از برنامه‌های ویژه دانشگاه تهران است، منصوب کرد.

پیشنهاد منضم نمودن سابقه ۹۰ ساله دانشگاه تهران با قدمت بیش از ۱۷ قرن آموزش عالی در ایران و برگزاری بزرگداشت ۱۷۵۷ سال قدمت آموزش عالی در ایران به عنوان یک فخر ملی، در سال ۱۴۰۲ از سوی دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه شد و این پیشنهاد در اسفند ماه ۱۴۰۲ در شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید. در نهایت، اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه ۸۹۸ این شورا که ۲۸ فروردین ماه ۱۴۰۳ به ریاست آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی برگزار شد، واگذاری مأموریت بزرگداشت سنت دانشگاهی به دانشگاه تهران را تصویب کردند.

بررسی سیر تکامل نماد‌های آموزش عالی ایران را می‌توان به پنج دوره شامل تاسیس دانشگاه جندی شاپور در سال ۲۷۱ میلادی، تاسیس نظامیه‌ها در سال ۱۰۶۵ میلادی، تاسیس ربع رشیدی در سال ۱۲۷۵ میلادی، تاسیس دارالفنون در دسامبر سال ۱۸۱۴ میلادی و شکل‌گیری دانشگاه نوین، دانشگاه تهران در سال ۱۹۳۴ میلادی تقسیم‌بندی نمود.

در سی و نهمین اجلاس کنفرانس عمومی یونسکو که در نوامبر سال ۲۰۱۷ میلادی برگزار شد، سابقه طولانی دانش و آموزش در تمدن ایران باستان مورد توجه قرار گرفت. یونسکو در این اجلاس، قدمت تاسیس دانشگاه جندی شاپور را ۱۷۵۰ سال ثبت و آن را کهن‌ترین دانشگاه جهان اعلام کرد. پیش از این رویداد، دانشگاه‌های بزرگ و نام‌آشنایی، چون بولونیا، آکسفورد، کمبریج و سوربون، با قدمت نزدیک به ۱۲۰۰ سال را آغازگر سنت دانشگاهی در جهان می‌دانستند. ثبت پیشینه تاریخی جندی شاپور، بر قدمت آموزش عالی در جهان افزود و کانون آن را از مغرب زمین به مشرق و دیار کهن ایران انتقال داد.

معرفی جندی شاپور به عنوان قدیمی‌ترین دانشگاه جهان افتخاری است که نصیب کشور ایران شده است و این امر سابقه طولانی و قدیمی آموزش و علم‌اندوزی در کشور را به همگان اثبات می‌کند لذا اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی با تصویب «واگذاری مأموریت بزرگداشت سنت دانشگاهی و نظام آموزش عالی ایران به دانشگاه تهران» ماموریتی خطیر به دانشگاه تهران نماد آموزش عالی ایران واگذار کرد.

دیگر خبرها

  • گشتی در اقتصاد ایران | بازگشت ایران و امارات به میز همکاری‌های اقتصادی
  • از افزایش تراز آب دریاچه ارومیه تا آغاز تولید بنزین از متانول
  • نتانیاهو یکی از بدترین قاتلان تاریخ است/ رسانه‌های غربی منافق‌اند
  • ۱۲ حکم رئیس دانشگاه تهران برای بزرگداشت سنت دانشگاهی ایران صادر شد
  • جنبش دانشجویی جهانی «حمایت از فلسطین» به ونزوئلا رسید
  • ساینا اس اتوماتیک روانه عراق می شود / صادرات چندین هزار ساینا و کوئیک به ونزوئلا
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • داروسازی ایران، حرکت به سوی آینده یا اسیر روندهای تکراری
  • واکنش رئیس‌جمهور ونزوئلا به سرکوب دانشجویان آمریکا
  • فرمانده کل سپاه، پیام صادر کرد +جزئیات