Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسرائیل آزمایش بالینی واکسن کووید-19 را روی داوطلبان آغاز کرد. این واکسن در صورت موفقیت تا پایان تابستان آینده در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.

به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز، در فاز اولیه واکسن روی 80 داوطلب آزمایش خواهد شد و در صورت موفقیت در اواخر ماه آذر (دسامبر) تعداد داوطلبان استفاده از واکسن در فاز آزمایشی به 960 نفر خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فاز سوم آزمایش بالینی واکسن اسرائیل با شرکت بیش از 30 هزار داوطلب و در ماه آوریل (اردیبهشت) سال آینده برنامه‌ریزی شده است.

"شموئل شاپیرا" مدیر کل موسسه تحقیقات بیولوژیکی اسرائیل در این باره گفت: ما در آخرین مرحله گسترده تحقیق هستیم.

این موسسه که 7 ماه پیش با همکاری و تحت نظارت وزارت دفاع اسرائیل آزمایش واکسن "بری‌لایف"در فاز حیوانی را آغاز کرده بود، در هفته پیش از دریافت مجوزهای قانونی برای انتقال به مرحله بعدی گفت.

مدیر مدرسه در حال صحبت با دانش‌آموز ماسک زده مقطع ابتدایی که پس از موج دوم تعطیلات سراسری به مدرسه  در اسرائیل بازگشته است/ عکس: رویترز

"شموئل ایتژاکی" (Shmuel Yitzhaki) رئیس بخش زیستی موسسه تحقیقات بیولوژیکی اسرائیل اعلام کرد که اگر همه چیز خوب پیش رود، واکسن می‌تواند تا پایان تابستان بعد در دسترس عموم قرار گیرد.

در حالیکه دسته اول داوطلبان فاز آزمایشی واکسن را دریافت می‌کنند، دانش‌آموزان مقاطع ابتدایی در سراسر اسرائیل به مدرسه بازمی‌گردند زیرا مرحله دوم تعطیلات سراسری در اسرائیل به تدریج در حال اتمام است.

محدودیت‌ها در اسرائیلِ 9 میلیون نفری به دنبال کاهش مداوم میزان مبتلایان و شناسایی موارد جدید روزانه در حال لغو شدن است.

دانش‌آموزان کلاس‌های اول تا چهارم ابتدایی اولین کسانی هستند که از روز یکشنبه هفته جاری به مدرسه بازگشتند. دانش‌آموزان مقاطع بالاتر همچنان در خانه آموزش می‌بینند.

دانش‌آموزان مقاطع اول تا چهارم ابتدایی پس از لغو تدریجی محدودیت‌ها و تعطیلات سراسری به مدارس بازگشتند/ عکس: رویترز

کابینه اسرائیل همچنین بازگشایی مرحله به مرحله فعالیت‌های تجاری و تفریحی را نیز تصویب کرده است.

اسرائیل در روز جمعه از شناسایی 674 مورد جدید مبتلا به کرونا خبر داد که در مقایسه با شناسایی 9 هزار موردی در هفته‌های گذشته کاهش شدیدی نشان می‌دهد. اسرائیل همچنین مرگ 2541 نفر در دوران شیوع کرونا را گزارش کرده است.

 

بیشتر بخوانید: اعتراضات در اسرائیل به قانون جدید کرونایی (+عکس)/ تظاهرات فقط در فاصله یک کیلومتری خانه امریکا و اسرائیل تنها مخالفان طرح سازمان ملل درباره کرونا اعلام اولین نتایج همکاری اسرائیل و امارات برای مقابله با کرونا لینک کوتاه: asriran.com/003A9n

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: اسرائیل کرونا واکسن فاز بالینی آزمایش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۸۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟

ایتنا - پژوهشگران انگلیسی که اولین واکسن سرطان مبتنی بر فناوری نوآورانه «ام‌آر‌ان‌ای» را برای درمان ملانوم یا سرطان پوست آزمایش کرده‌اند می‌گویند این ماده در درمان دیگر سرطان‌ها نیز آزمایش می‌شود.
کتر هدر شاو، محقق ملی هماهنگ‌کننده این کارآزمایی، می‌گوید این تزریق‌ها پتانسیل درمان افراد مبتلا به ملانوم را دارند و در سرطان‌های دیگر از جمله ریه، مثانه و کلیه آزمایش می‌شوند.

این واکسن سفارشی که "نئوآنتی ژن درمانی فردی" نامیده می‌شود، برای تحریک سیستم ایمنی بدن طراحی شده تا بتواند با نوع خاص سرطان و تومور هر بیمار به طور جداگانه مقابله کند.

دکتر شاو می‌گوید: "این یک درمان کاملاً فردی است که برای هر بیمار به صورت اختصاصی ساخته می‌شود. ساختار واکسن با ژنتیک مخصوص تومور آن فرد هماهنگ است."

این واکسن به سیستم ایمنی آموزش می‌دهد تا پادتن‌هایی برای حمله به آنتی‌ژن‌های سلول‌های سرطانی بسازد. برای طراحی آن، نمونه تومور بیمار برداشته شده و دی‌ان‌ای آن توالی‌یابی می‌شود که در این فرآیند از هوش مصنوعی نیز استفاده می‌شود.

نتایج آزمایش‌های مرحله دوم نشان داد احتمال مرگ یا بازگشت سرطان در افرادی که این واکسن را همراه با درمان ایمونوتراپی دریافت کردند، نسبت به گروه کنترل تقریباً نصف (۴۹ درصد) کاهش یافته است.

در این مرحله نهایی کارآزمایی که توسط بنیاد NHS لندن هدایت می‌شود، بیماران هر سه هفته یک بار یک میلی‌گرم از واکسن ام‌آر‌ان‌ای را به همراه دوز دیگری از ایمونوتراپی برای حدود یک سال دریافت خواهند کرد.

فناوری ام‌آر‌ان‌ای پیش از این در تولید واکسن‌های کرونا نیز استفاده شده بود. اکنون محققان امیدوارند با بهره‌گیری از همین فناوری، بتوانند انقلابی در درمان سرطان‌ها به وجود آورند.

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • آموزش ایمنیِ ترافیک به ۴۶۰۰ از دانش آموزان دختر و پسر مقطع ابتدایی مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان غربی
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • برگزاری جشنواره خوشنویسی «کاتبان وحی» ویژه دانش‌آموزان مقطع ابتدایی
  • (ویدئو) روش خطرناک دانش آموزان یک روستا برای رفتن به مدرسه
  • ببینید | روش جالب یک معلم برای آموزش مفهوم فسیل به دانش آموزان ابتدایی
  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزان مقطع ابتدایی شهرستان بیضا