Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- معاون عمرانی استاندار مرکزی با بیان اینکه "طرح اکتشاف معدن مس در پهنه ۲۴۰ کیلومترمربعی در استان مرکزی اجرا می‌شود" گفت: مسائل زیست‌محیطی باید در اکتشافات معدنی استان مرکزی موردتوجه قرار گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک ، مهدی زندیه‌وکیلی بعدازظهر امروز در حاشیه جلسه بررسی مشکلات اجرای طرح اکتشاف معدن مس در پهنه‌ای به وسعت 240 کیلومترمربع در جمع خبرنگاران با اشاره به ضرورت حمایت از سرمایه‌گذاری در استان مرکزی اظهار داشت: یکی از مهمترین تاکیدات استاندار مرکزی حمایت از سرمایه‌گذاران بوده که در این راستا اقدامات بسیاری برای ترغیب سرمایه گذاران جهت راه اندازی معدن مس و به تبع آن اشتغالزایی و رونق اقتصادی در منطقه انجام گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: البته در این راستا باید مشکل تعیین پهنه اکتشافی و گمانه‌زنی با وسعت 240 کیلومتر مربع و تداخل طرح مزبور با برخی از طرح های منابع طبیعی و محیط زیست از طریق همکاری دستگاه‌های متولی برطرف شود.

زندیه‌وکیلی عنوان کرد: با توجه به اینکه تاکنون اکتشاف معدنی با این وسعت در سطح استان مرکزی نداشتیم، دغدغه‌هایی را برای برخی از مسئولین دستگاه‌ها ایجاد کرده که باید پیگیری لازم برای رفع این دغدغه و ملاحظات صورت بگیرد.

انتقاد یک تشکل مردمی از احداث معادن مخرب در منطقه حفاظت شده کرکس استاندار قزوین: یک درصد از درآمد معادن باید برای بهسازی راه‌های روستایی هزینه شود گزارش| ادعای استاندار زنجان درباره فرآوری 100 درصدی معادن کذب است/ واحد فرآوری مس نداریم

وی اضافه کرد: با این وجود اما اجرای طرح اکتشافی معدن مورد نظر با گمانه‌زنی با قطر کم در محدوده مورد نظر، موجب آسیب به منابع طبیعی و محیط زیست منطقه نمی‌شود و باید تدابیر لازم برای موارد زیست محیطی در زمان بهره برداری در نظر گرفته و از روش‌هایی مانند زدن تونل استفاده شود که آسیبی به منابع طبیعی و محیط زیست نرسد.

معاون عمرانی استاندار مرکزی بیان کرد: با گفت‌وگوهای صورت‌گرفته و هماهنگی‌های ایجادشده در این نشست مقرر شد که گروه صنعتی و معدنی متقاضی، در اسرع وقت نسبت به اخذ پروانه اکتشاف و آغاز عملیات گمانه‌زنی در محدوده مورد نظر اقدام و پس از اکتشاف، مجدداً پروانه بهره‌برداری اخذ کند.

انتهای پیام/711/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان مرکزی اکتشاف معدن طرح اکتشاف معدن مس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۸۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژوهش بدون اجرا هیچ فایده‌ای به حال ‌مردم ندارد

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: رشته‌هایی که در دانشگاه‌ها تدریس می‌شوند باید متناسب با نیازهای استان بومی‌سازی شوند تا افراد پس از فراغت از تحصیل بتوانند صدها شغل ایجاد کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، محمد کرمی در نشست با جمعی از مدیران استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: صف و ستاد باید دو مجموعه هماهنگ باشد و تمام تلاش ستاد باید برای پویایی صف به‌کارگیری شود.

وی افزود: اگر ستاد اهل پویایی و نوآوری بود؛ قطعاً این ویژگی متوجه صف نیز می‌شود اگر این پویایی و نوآوری در مجموعه‌ای وجود نداشته باشد قطعاً آن مجموعه محکوم به روزمرگی است.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به نقش مردم در تکمیل عملیات آبرسانی به روستاها خاطرنشان کرد: باید با راهبری درست از توان مردم استفاده کرد چرا که مردم خواهان پیشرفت و توسعه منطقه هستند.

کرمی با اشاره به اینکه اختیار مولدسازی با مجموعه استان است، ادامه داد: مولدسازی دارایی‌ها می‌تواند باعث افزایش درآمد یک دستگاه شود همچنین خدمات بهتری به مردم ارائه دهد. یکی از تاکیدات هیئت دولت این است که با استفاده از مولدسازی دارایی‌ها پروژه‌های نیمه تمام موجود استان را به اتمام برسانیم. مطالعات باید در کف میدان اجرایی شود و پژوهش بدون اجرا هیچ فایده‌ای به حال استان و مردم ندارد.

وی خاطرنشان کرد: رشته‌هایی که در دانشگاه‌ها تدریس می‌شوند باید متناسب با نیازهای استان بومی‌سازی شوند تا فرد پس از فراغت از تحصیل بتواند صدها شغل ایجاد کند. در اسلام بازنشستگی وجود ندارد و انسان تا هنگامی که زنده است، باید کار کند چرا که این تلاش و کوشش عین عبادت است.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • اعتبار ۴۰ هزار میلیاردی پروژه آب‌های سرانی خراسان شمالی در ۱۴۰۳
  • آغاز اجرای طرح پاکسازی طبیعت در استان مرکزی
  • ساماندهی ۹۰ تن نخاله ساختمانی با اجرای یک پویش در استان مرکزی
  • دیدار استاندار لرستان با کارگران معدن
  • استاندار لرستان روز کارگر به دیدار کارگران معدن رفت + فیلم
  • پژوهش بدون اجرا هیچ فایده‌ای به حال ‌مردم ندارد
  • وزیر آفریقای مرکزی: ما به دنبال دانش ایرانی در حوزه معدن هستیم
  • همکاری با آفریقای مرکزی در حوزه محیط زیست
  • تقدیر استاندار لرستان از کارگران یک معدن
  • سرمایه‌گذاری ۱۵۰ همتی در صنعت و معدن خراسان رضوی