Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، داریوش باقرجوان مدیر کل دفتر حمل‌ونقل مسافری سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، با بیان اینکه روند توزیع لاستیک در حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای همان روند گذشته است، گفت: رانندگان وسایل نقلیه سنگین بر اساس پیمایش‌هایی که انجام می‌دهند، لاستیک مورد نیاز خود را از طریق حواله‌هایی که در سامانه راهداری توزیع می‌شود، دریافت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: بر این اساس رانندگان به اداره کل حمل‌ونقل جاده‌ای استان‌ها مراجعه می‌کنند و در صورتی که مشمول دریافت حواله باشند از سامانه مخصوص سازمان راهداری حواله‌های لاستیک را دریافت می‌کنند؛ که در این حواله‌ها آدرس فروشنده، آدرس نمایندگی، سایز و نوع لاستیک مشخص شده است و رانندگان می‌توانند بلافاصله بعد از واریز مبلغ، لاستیک مورد نیاز خود را دریافت کنند.

باقر جوان تاکید کرد: میزان پیمایش اتوبوس‌ها برای دریافت ۲ حلقه لاستیک، ۱۰ هزار کیلومتر و میزان پیمایش کامیون‌ها هم ۱۵ تا ۲۰ هزار کیلومتر است که به نسبت نوع بارگیری و پیمایش می‌توانند لاستیک مورد نیاز خود را دریافت کنند.

مدیر کل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با اشاره به اینکه به طور تقریبی از اوایل سال ارز نوع اول که همان ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی است و همچنین ارز نیمایی برای واردات لاستیک تخصیص داده شده است، افزود: لاستیک‌های وارد شده در سامانه توسعه تجارت وزارت صمت وارد شده است.

باقر جوان توضیح داد: طبق مصوبه اخیر هر لاستیکی که تا اول شهریور ماه امسال در گمرک اظهار شده باشد شامل ارز دولتی می‌شود.

او افزود: در صورتی که بانک مرکزی پیش از این برای آن لاستیک‌ها ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی در نظر گرفته باشد امروز با همین نرخ می‌توانند ترخیص شوند.

باقرجوان ادامه داد: متقاضیان هم براساس حواله لاستیک و با توجه به میزان پیمایش می‌توانند در سامانه، برند و سایز لاستیک مورد نظر خود را انتخاب  و آن را با ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی خریداری کنند.

این مقام مسئول با بیان اینکه حدود ۳۰۰ هزار حلقه لاستیک در سامانه موجود است، گفت: ۲۰۰ هزار حلقه دیگر به آن اضافه می‌شود و بنابراین ۴۸۶ هزار حلقه لاستیک با ارز دولتی موجود بوده است.

مدیرکل حمل‌ونقل مسافری سازمان راهداری در پایان تصریح کرد: تلاش خواهیم کرد که لاستیک‌هایی که از طریق دیگر وارد کشور شده‌اند را هم به این سامانه اضافه کنیم تا هرچه سریعتر بازار به تعادل برسد و مشکل رانندگان در بحث کمبود لاستیک برطرف شود.

پربیننده ترین ثبت نام سایپا ادامه دارد +لینک ثبت نام سایپا (فرصت پایانی) سورن پلاس قیمت گذاری شد +عکس آغاز طرح جدید پیش فروش ایران خودرو از فردا +جزییات قرعه کشی ایران خودرو +لینک اسامی

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: خودرو بازار خودرو لاستیک خودرو لاستیک ایرانی توزیع لاستیک لاستیک خارجی خودرو قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت حمل ونقل جاده ای سازمان راهداری لاستیک مورد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۹۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟

به گزارش خبرگزاری مهر، گمرک ایران در گزارشی آمار عملکرد ۱۰۰ وارد کننده برتر کشور طی سال ۱۴۰۲ را با جزئیات تهیه کرد.

طبق این فهرست، شرکت‌های بازرگانی دولتی ایران، آوا تجارت صبا، پشتیبانی امور دام و ماهیدشت کرمانشاه، خودروسازی مدیران، وزارت دفاع، پاک دیده، کرمان موتور، کوروش موتور، اکسون، غذایی کوروش، ذوب آهن، بهمن موتور، صبا پیشرو، طبیعت، ایران خودرو دیزل، داریا همراه پایتخت، فولاد مبارکه، کروز، سایپا و آرین موتور در صدر واردکنندگان قرار دارند.

نکته قابل توجه حضور پررنگ شرکت‌های مونتاژکار خودرویی در این فهرست است؛ بر این اساس شرکت صنایع خودروسازی مدیران در سال گذشته بالغ بر یک میلیارد دلار ارز دریافت کرده که نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش ۸۹ درصدی را نشان می‌دهد.

همچنین شرکت کرمان موتور ۷۴۷ میلیون و ۹۱۲ هزار دلار ارز دریافت کرده که نسبت به سال ۱۴۰۱ بیانگر رشد ۷۵ درصدی است. شرکت کوروش موتور آریا ۶۳۴ میلیون و ۴۸۱ هزار دلار ارز گرفته که افزایش ۵۷ درصدی را نشان می‌دهد.

شرکت بهمن موتور ۳۹۳ میلیون و ۷۹۵ هزار دلار ارز دریافت کرده که در قیاس با سال ۱۴۰۱ بیانگر افزایش ۳۷ درصدی است. مجتمع صنعتی آرین پارس موتور ۲۷۵ میلیون و ۴۴۴ هزار دلار ارز دریافت کرده که نسبت به سال ۱۴۰۱ رشد ۷۸ درصدی را نشان می‌دهد.

صنایع اتومبیل سازی فردا نیز ۱۱۱ میلیون و ۴۷۹ هزار دلار ارز دریافت کرده که در قیاس با سال ۱۴۰۱ افزایش ۸ درصدی را نشان می‌دهد.

به این ترتیب در مجموع بالغ بر ۳ میلیارد و ۱۶۳ میلیون دلار ارز به شرکت‌های مونتاژکار ارز تخصیص داده شده است.

این وضعیت تخصیص ارز به مونتاژکاران در حالیست که برای واردات خودرو در مجموع یک میلیارد دلار ارز در نظر گرفته شده بود که برای پرداخت همین مقدار هم به قدری سنگ اندازی صورت گرفت که در انتهای سال ۱۴۰۲ تنها ۱۱ هزار خودروی خارجی وارد کشور و از این تعداد ۸ هزار دستگاه به مشتریان تحویل شد.

برای مشاهده فهرست ۱۰۰ واردکننده برتر سال ۱۴۰۲ اینجا را کلیک کنید.

کد خبر 6089959 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • متقاضیان لاستیک دولتی بخوانند؛ چگونه لاستیک بخریم؟
  • ◄ کارت هوشمند رانندگان کامیون ؛ بخشنامه جدید و خوشحال کننده برای رانندگان
  • ◄ اسارت رانندگان کامیون در کشور آذربایجان به بهانه تصادف + فیلم
  • کارگران در سنگر نخست رفع محرومیت و شکوفایی اقتصادی قرار دارند
  • تلاش برای امرار معاش مصداق جهاد با دشمن است
  • ۵۳۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن استان اختصاص یافت
  • کنوانسیون کارخدمه رانندگان (AETR) با تصویب در پاستور جهت گام آخر به بهارستان ارسال شد
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟
  • سقوط وحشتناک یک زن از اتوبوس درون شهری (فیلم)
  • ◄ کرایه رانندگان کامیون در جیب انبارداران/ نقش انبارها در فقر کامیونداران