Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@18:46:28 GMT

شمارش معکوس برای فوران آتشفشان در آمریکا

تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۲۹۷۰۵

شمارش معکوس برای فوران آتشفشان در آمریکا

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل- عبدالحمید بیاتی؛ از مدت ها قبل هرگاه بحث انتخابات در آمریکا بویژه انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ مطرح می شد، تحلیلگران اشاره هایی را نیز به احتمال بروز آشوب و درگیری میان طرفداران نامزدهای انتخاباتی می کردند؛ اما در چند ماه اخیر با توجه به تحولات موجود در ایالات متحده امکان وقوع این احتمال نه تنها افزایش یافته بلکه با توجه به آنکه شبه نظامیان هر دو نامزد برای یکدیگر خط و نشان می کشند هراس از تبعات آشوب های پسا انتخاباتی نیز بیشتر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنچه بیش از همه موجب نگرانی در مورد این آشوب شده آن است که طرفداران افراطی «دونالد ترامپ» و «جو بایدن» هر دو مسلح هستند و از دید برخی کارشناسان حتی امکان بروز جنگ داخلی در آمریکا در جریان تحولات پس از انتخابات سوم نوامبر نیز وجود دارد.

به موجب احتمال طولانی شدن روند شمارش آرا در این دور از انتخابات و تردیدها مبنی بر انتقال مسالمت‌آمیز قدرت از سوی ترامپ، پیش‌بینی می‌شود که شاهد ناآرامی‌های به مراتب گسترده‌تری در روزهای بعد از انتخابات ۳ نوامبر (۱۳ آبان) باشیم.

آمادگی برای جنگ داخلی در آمریکا و حصار کشی در کاخ سفید

در چنین شرایطی رسانه ها گزارش داده اند که نیروهای نظامی و امنیتی در واشنگتن دی سی و دیگر مناطق آمریکا آماده وقوع جنگ داخلی در نتیجه اعلام نتایج انتخابات آمریکا هستند. از سوی دیگر صاحبان کسب و کارها در واشگتن دی سی آمریکا در میان ترس و وحشت از خشونت احتمالی در روز انتخابات، از چند روز پیش از روز انتخابات موقتاً اقدام به بستن و مهروموم کردن فروشگا ها و مغازه های خود کرده اند.

صاحبان کسب و کار در این زمینه به خبرنگار اسپوتنیک گفته اند که این اقدامات را برای پیشگیری از وارد آمدن خسارت به اموالشان، نظیر آنچه در تابستان سال جاری اتفاق افتاد، انجام می دهند.

در شهرهای دموکراتی چون لس‌ آنجلس، شیکاگو، کالیفرنیا و نیویورک، نیروهای پلیس از بیم طغیان طرفداران ترامپ به حال آماده باش درآمده اند و حتی فرماندار ایالت کالیفرنیا، از احتمال توسل به گارد ملی سخن گفته است

علاوه بر این موارد محدودیت هایی برای پارک خودرو در واشنگتن دی سی اعمال شده است و قرار است روز سه شنبه چندین خیابان بسته باشند. با نزدیک شدن به روز انتخابات سوم نوامبر، نگرانی ها در بین مردم و مقامات آمریکا به طور فزاینده ای در حال افزایش است برای مثال ای بی سی نیوز گزارش داده که در ادامه محدودیت های انتخاباتی حتی گردشگران که یپش از این می توانستند از پشت فنس های کاخ سفید به مشاهده منظره این مکان تاریخی بنشینند، حال این منظره را پوشیده از نظامیان و حضور گسترده پلیس می بینند.

دفتر کار رئیس جمهور آمریکا نیز با چندین لایه فنس و موانع موتوری و نظایر آن بیشتر به استحکامات دفاعی شبیه شده است.

ای بی سی نیوز در ادامه آورده که مقامات شهری و انتظامی در ایالات مختلف آمریکا برای دو سناریو تشویش انگیز آماده می شوند؛ نخست، درگیری در خیابان ها و دوم، درگیری در مراکز رأی دهی.

در این میان سرویس مخفی آمریکا مسئول حفاظت از رئیس جمهور آمریکا و خانواده وی، کاخ سفید و محوطه آن شده است.

«دن میهالک» عامل کهنه کار سابق سرویس مخفی در این زمینه گفته بود که اعتراضات خشونت آمیز سال جاری در واشنگتن دی سی و سایر شهرهای آمریکا، مأموران پلیس را بر آن داشته است تا آماده تشدید رویدادها در جریان این اعتراضات شوند.

همزمان، در شهرهای دموکراتی چون لس آنجلس، شیکاگو، کالیفرنیا و نیویورک، نیروهای پلیس از بیم طغیان طرفداران ترامپ به حال آماده باش درآمده اند و حتی فرماندار ایالت کالیفرنیا، از احتمال توسل به گارد ملی سخن گفته است.

حتی پنتاگون قصد دارد در صورت باخت ترامپ و تجمع مردم در واشنگتن دی سی، ارتش را به خیابان‌ها اعزام کند.

حصارکشی در اطراف کاخ سفید

«رابرت مالی» و «استفان پامپر» از اعضای اسبق تیم امنیت ملی آمریکا در دولت باراک اوباما در مقاله‌ای برای پایگاه خبری «پراجکت سیندیکیت» از خطرات و تهدیداتی سخن گفته اند که احتمال دارد پس از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا، در این کشور نمایان شوند. آن‌ها در این رابطه می‌نویسند: «انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا، تقریباً در تاریخ این کشور بی سابقه است. تقریباً در هیچکدام از انتخابات گذشته در تاریخ آمریکا، مردم آمریکا با اظهارنظرهایی نظیر آنچه ترامپ انجام می‌دهد و به وضوح از عدم تعهد خود به انتقال مسالمت آمیز قدرت سخن می‌گوید، و یا با خطر و تهدید منازعات و درگیری‌های مسلحانه در پی برگزاری انتخابات در آمریکا، رو به رو نبوده اند».

انبار آذوقه و برگزاری دوره های آموزش نظامی

روزنامه آمریکایی «یو اس ای تودی» نیز طی گزارشی فضای عمومی حاکم بر ایالات آمریکا را به تصویر کشیده و نوشته است که مردم این کشور در آستانه انتخابات ریاست جمهوری و از ترس بروز جنگ داخلی به ذخیره سازی گسترده مواد غذایی و اسلحه روی آورده اند.

کانال ۱۰ تلویزیون استرالیا نیز طی گزارشی از انتخابات آمریکا اعلام کرده: «میلیون ها آمریکایی در حال خرید اسلحه و فراگیری آموزش های نظامی هستند».

به نوشته این روزنامه، برخی از آمریکایی ها در حال ذخیره آذوقه، و مواد غذایی هستند تا پس از انتخابات پناه گرفته و خود را از موج هرج و مرج و درگیری های احتمالی پس از آن در امان نگه دارند. این افراد به دنبال آن هستند که یا در پناهگاه پناه گیرند یا به صورت موقت به نواحی دورافتاده مهاجرت کنند تا اعتراض ها فروکش کند.

عده ای نیز مشغول خرید سلاح و مهمات هستند و آماده می شوند که پس از انتخابات و در صورت پیروزی نامزد رقیب، تابلوهای انتخاباتی را از حیاط خود برچیده و برچسب های حمایت از کاندیداها را از سپر ماشین خود بکنند».

کانال ۱۰ تلویزیون استرالیا نیز طی گزارشی از انتخابات آمریکا اعلام کرده: «میلیون ها آمریکایی در حال خرید اسلحه و فراگیری آموزش های نظامی هستند».

به گفته این رسانه برخی از مردم در کنار ذخیره سازی مواد غذایی و اسلحه حتی ماسک و لباس های ضد حملات شیمیایی! نیز ذخیره کرده اند تا در صورت لزوم از آن استفاده کنند.

بر همین اساس مراکز پلیس که مدت هاست در پی رفتارهای تبعیض آمیزشان علیه اقلیت سیاه پوست و قتل چند نفر از سیاه پوستان در آمریکا، شاهد انزجار فزاینده علیه خود هستند، در حال آماده باش برای مقابله با ناآرامی هایی هستند که احتمالاً در پی اعلام نتیجه انتخابات در آمریکا رخ خواهد داد.

آموزش نظامی شبه نظامیان در آمریکا

نیویورک احتمالاً یکی از مراکز عمده این اعتراضات خواهد بود و در همین راستا فرمانده پلیس این ایالت چند روز قبل ضمن اذعان بر اینکه انتخابات اخیر جنجالی ترین انتخابات تاریخ آمریکا خواهد بود، بر آمادگی نیروهای امنیتی این ایالت برای مقابله با این شورش ها تأکید کرد.

دیوید براون فرمانده پلیس شیکاگو، که احتمالاً یکی از دیگر مراکز اعتراضات پساانتخاباتی خواهد بود، چند روز پیش در کنفرانسی خبری بر آمادگی همه جانبه نیروهای پلیس این منطقه تأکید و اذعان کرد که پلیس این شهر با سایر نهادها در زمینه آمادگی برای مقابله با این شورش ها همکاری داشته است.

او همچنین افزود که «بسیاری از شهرها در حال برنامه ریزی برای این اتفاقات هستند.»

فارغ از اینکه برنده نهایی انتخابات سوم نوامبر چه کسی باشد مستاجر آتی کاخ سفید با یک آمریکای رو به افول مواجه خواهد بود؛ افول از این نظر که چه در مسائل خارجی و چه مسائل داخلی آمریکا دیگر آن جایگاه سابق را ندارد

جورج کولینا، فرمانده پلیس میشیگان، نیز از افزایش تعداد نیروهای امنیتی و پلیس برای کنترل شرایط پس از انتخابات خبر داد.

سخنگوی پلیس پیتزبورگ در پنسیلوانیا نیز از افزایش شیفت پلیس در هفته انتخابات از ۸ به ۱۲ ساعت خبر داد.

جرد ماپلس، رئیس دفتر وزارت امنیت داخلی آمریکا در نیوجرسی نیز اعلام کرد که فعالیت های معترضان در روز انتخابات به صورت آنلاین رصد خواهد شد.

افول در انتظار آمریکا

در چنین شرایطی سایت «بازفید» به نقل از پژوهشگرانی که «شاخص تنش سیاسی» را ابداع کرده اند نوشت که صرف نظر از نتیجه انتخابات، آمریکا کماکان درگیر خشونت و اعتراضات خواهد بود.

این پژوهشگران عنوان کردند که شاخص بی ثباتی سیاسی آنها نشان می دهد که حتی اگر جو بایدن با اختلاف زیاد پیروز شود، آمریکا همچون یک بشکه باروت آماده انفجار است.

روزنامه یو اس ای تودی به نقل از گزارش مشترک «پروژه داده‌های رویدادها و نقاط درگیری مسلحانه» و سایت «دیده بان میلیشیا» اعلام کرد که پنج ایالت پنسیلوانیا، جورجیا، میشیگان، ویسکانسین و اورگان در آستانه انتخابات و پس از آن با بیشترین خطر افزایش فعالیت گروه های مسلح مواجه هستند.

بر همین اساس فارغ از اینکه برنده نهایی انتخابات سوم نوامبر چه کسی باشد مستاجر آتی کاخ سفید با یک آمریکای رو به افول مواجه خواهد بود؛ افول از این نظر که آمریکا دیگر آن جایگاه سابق را در میان متحدان خود نداشته و در حال حاضر فقط رژیم صهیونیستی و چند کشور عربی را در کنار خود می بیند و علاوه بر مسائل خارجی در موضوعات داخلی همچون نژادپرستی، خود برتر بینی سفید پوستان، مسائل بهداشتی و بیمه، وضعیت اقتصادی و فقر فزاینده نیز با مشکلات بی‌شمار دست به گریبان است.

برهمین اساس رئیس جمهور آتی ایالات متحده آمریکا هم باید به دنبال ترمیم آسیب هایی باشد که در دوران ریاست جمهوری ترامپ به جامعه آمریکا وارد شده و هم باید در پی کسب آبرو و بهبود وجهه مخدوش شده این کشور در سطح جهانی باشد تا شاید این طریق آمریکا را از افول خودخواسته خارج کند.

کد خبر 5061543 عبدالحمید بیاتی

منبع: مهر

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020 آشوبگران جو بایدن دونالد ترامپ جنگ داخلی ایالات متحده امریکا عراق رژیم صهیونیستی فرانسه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020 دونالد ترامپ فلسطین عادی سازی روابط با اسرائیل ویروس کرونا سودان توهین به پیامبر امانوئل ماکرون ترکیه روسیه انتخابات ریاست جمهوری انتخابات سوم نوامبر واشنگتن دی سی پس از انتخابات روز انتخابات جنگ داخلی کاخ سفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۹۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاستمدار انگلیسی: جریان حمایت غرب از اسرائیل معکوس شده است

کریس ویلیامسون گفت: امروز شاهد موج عظیم و بی سابقه حمایت از فلسطین در سراسر جهان هستیم که می‌تواند دلیلی برای امیدواری باشد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، دومین جشنواره بین المللی رسانه‌ای «صبح» به دبیری محسن یزدی و در سه بخش «اصلی»، «معاونت برون مرزی» و «ویژه فلسطین» برگزار می‌شود و فراخوان ارسال آثار آن منتشر شده است.

«بخش اصلی» جشنواره بین المللی صبح اختصاص به تمامی هنرمندان و فعالان رسانه‌ای داخل و خارج از ایران دارد و در سه گروه اصلی برنامه تلویزیونی، رادیویی و رسانه‌های جدید برگزار می‌شود.

کریس ویلیامسون، مجری برنامه «فلسطین از طبقه بندی خارج شده» در شبکه پرس تی وی و نماینده سابق پارلمان بریتانیا است. او درباره آشنایی خود با فعالیت رسانه‌های ایرانی گفت: به طور کامل از فعالیت رسانه‌ای در ایران مطلع نیستم؛ با این حال، آشکارا با پرس تی‌وی و فعالیت آن در بریتانیا آشنایی دارم. فکر می‌کنم، پرس‌تی‌وی بستر ارزشمندی برای اطمینان از انتشار صدای مردم فلسطین برای جامعه غربی، فراهم می‌کند.

نوبت پاسخگویی تمدن غرب !

وی اضافه کرد: در جریان اصلی رسانه‌ای بریتانیا، به طرز باورنکردنی مغرضانه و تحت تاثیر لابی صهیونیستی است. در نتیجه، مردم بریتانیا تصویر دقیقی از رسانه‌های جریان اصلی دریافت نمی‌کنند. با این حال، پلتفرم‌های جایگزینی وجود دارد که مردم به طور فزاینده به آنها روی می‌آورند. پرس تی‌وی یکی از این رسانه‌ها است. برنامه‌ای که در پرس تی‌وی به همراه پروفسور «دیوید میلر» ارائه می‌کنم، بستر ارزشمندی را جهت اصلاح ویژگی‌های نادرست فضای رسانه‌ای بریتانیا فراهم می‌کند.

او با اشاره به اینکه این ایران الهام بخش مبارزات آزادی بخش در جهان است، گفت: به نظرم ایران چراغ راه جنبش‌های آزادی بخش در سراسر جهان است، به این دلیل که به طور کامل امپریالیسم غرب و ایالات متحده را کنار گذاشته است. با وجود گسترده‌ترین تحریم‌های غرب که به رهبری آمریکا علیه ایران تحمیل می‌شود، ایران توانسته پیشرفت کند. فکر می‌کنم، تهران الهام بخش مبارزات آزادی خواهانه در سراسر جهان است.

مجری برنامه «فلسطین از طبقه بندی خارج شده» درباره بازنمایی وارونه از ایران توسط رسانه‌های غربی گفت: رسانه‌های غربی، تصویر بسیار تحریف‌شده ای نسبت به واقعیت زندگی در ایران به مردم خود ارایه می‌کنند. هرچند گاهی توسط رسانه‌های مستقل، به طور اجمالی شاهد نمایش وضعیت حقیقی هستیم؛ من با افرادی که در ایران بوده‌اند صحبت کرده‌ام؛ همه آنها هم عقیده‌اند که تهران با تصویر رسانه‌های غربی و چیزی که انتظار داشتند متفاوت بود.

وی خاطرنشان کرد: جالب است که برخی از مردم جهان به طور فزاینده اعتماد خود به ایران را از دست می‌دهند؛ هرچند، این تنها در مورد تهران صدق نمی‌کند و دلیل آن عملکرد رسانه‌های غربی است. به همین دلیل است که مردم زیادی از رسانه‌های جریان اصلی فاصله می‌گیرند. مردم در کشورهای غربی تا حد زیادی به دنبال بسترهای رسانه‌ای جایگزین هستند که فکر می‌کنم دلیل آن، آنچه است که در غزه در حال رخ دادن است.

این چهره رسانه‌ای درباره افزایش حمایت مردم جهان از فلسطین نسبت به دهه‌های گذشته گفت: اگر به عقب بازگردید، متوجه می‌شوید که 40 یا 50 سال پیش، سطح حمایت از فلسطین در مقابل حمایت از موجودیت رژیم صهیونیستی بسیار کمتر بود و بیشتر مردم با اسرائیل همراه بودند. اما امروز ما شاهد موج عظیم و بی سابقه حمایت از فلسطین در سراسر جهان هستیم که این می‌تواند دلیلی برای امیدواری باشد.

ویلیامسون در پاسخ به سوالی درباره راهکارهای رسانه‌ای که می‌تواند تصویر تحریف شده از ایران را تغییر دهند، گفت: در حال حاضر ایران از طریق پلتفرم‌هایی مانند پرس تی‌وی، به اصلاح تصویر مخدوش شده‌ای که توسط رسانه‌های غربی نمایش داده می‌شود، پرداخته است. فکر می‌کنم این روش ارزشمند و مفیدی جهت آشکار شدن حقایق برای مردم جهان است. این تولیدات می‌تواند از طریق شبکه‌های اجتماعی در سراسر جهان توزیع شود. این کار، به طور آشکار راه مهمی برای مقابله با تبلیغات جهان غرب است. به نظر من رساندن پیام درست به جهان واقعاً مهم است و باید انحصار روایتگری غربی شکسته شود. در بریتانیا، مردم به طور فزاینده‌ای از احزاب سیاسی اصلی سرخورده شده‌اند و به دنبال جایگزین هستند. البته این مساله فقط به بریتانیا محدود نمی‌شود. در این صورت ما شروع به شنیدن صداهای مستقل جدیدی خواهیم کرد که رویکرد ضد امپریالیستی خواهند داشت.

او درباره برگزاری کنفرانس رسانه‌ای «صبح» و نشان دادن چهره ایران واقعی به مردم جهان در چنین رویدادهایی گفت: فکر می‌کنم برگزاری یک کنفرانس رسانه‌ای بین‌المللی در ایران بسیار مهم است و باید تعداد بیشتری از این همایش‌ها برگزار شود زیرا فکر می‌کنم این یک پادزهر واقعا مفید برای فعالیت رسانه‌های غربی است. وضعیت موجود و تبلیغ برای نئولیبرالیسم یک فاجعه برای افرادی که در دنیای غرب زندگی می‌کنند بوده است. در حالی که میلیون‌ها نفر در فقر زندگی می‌کنند و دستور کار اقتصادی که توسط دولت در بریتانیا و در واقع در سراسر اروپا و ایالات متحده دنبال می‌شود، در خدمت منافع اکثریت قریب به اتفاق مردم نیست و چیزی از آن در رسانه‌های جریان اصلی شنیده نمی‌شود.

وی ادامه داد: بنابراین، من فکر می‌کنم کنفرانس‌هایی مانند این برای گردهم آمدن، به اشتراک گذاشتن ایده‌ها واقعاً مفید است؛ از این طریق می‌توان برای انتشار یک روایت واضح و دقیق‌تر برای عموم مردم تلاش کرد. اگر بخواهم درباره انگلستان صحبت کنم باید بگویم که پلتفرم‌های رسانه‌ای مستقل مخاطبان زیادی پیدا کرده است اما رسانه‌های سنتی هنوز هم به وضوح تأثیر زیادی برای نسل قدیمی‌تر در بریتانیا دارند اما رسانه‌های جدید در حال رشد هستند. بنابراین تصور من این است که کنفرانس‌هایی مانند این برای تقویت و رشد رسانه‌های جایگزین مفید هستند و همچنین می‌تواند بر اعمال فشار بر جریان اصلی برای تغییر روش‌ آنها موثر باشد. رسانه‌های غربی همیشه مغرضانه عمل کرده‌اند اما این اواخر خیلی بدتر نیز شده است.

دومین جشنواره بین المللی رسانه ای «صبح» 30 اردیبهشت تا 1 خرداد به دبیری محسن یزدی در سه بخش «اصلی»،‌«معاونت برون مرزی» و « فلسطین» برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نخستین امپراتور روم کجا دفن شد؟
  • (ویدئو) فوران یک آتشفشان در اندونزی و تخلیه ساکنان
  • فیلم/ فوران آتشفشان در اندونزی
  • هشدار وضعیت اضطراری در پی فوران آتشفشانی در اندونزی
  • فوران دوباره کوه «روآنگ» در اندونزی
  • دومین فوران آتشفشان در اندونزی/ فرودگاه تعطیل و خورشید تاریک شد!
  • سیاستمدار انگلیسی: جریان حمایت غرب از اسرائیل معکوس شده است
  • چرا نمی‌توانیم همه زباله‌های‌مان را داخل آتشفشان‌ها بسوزانیم؟
  • شمارش معکوس: رانگنیک این هفته به بایرن جواب می‌دهد
  • شمارش معکوس راه اندازی خط مسافربری دریایی خرمشهر به بصره