Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-27@02:33:26 GMT

مهم ترین دلیل افزایش نیافتن سود بانکی چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۳۲۲۶۵

مهم ترین دلیل افزایش نیافتن سود بانکی چیست؟

به گزارش افکارنیوز،

کامران ندری کارشناس مسائل اقتصادی اظهار کرد:  سود سپرده های بانک ی با توجه به تورم بالای اقتصاد پایین بوده و این مسئله به صرفه نیست. در حال حاضر نرخ واقعی سود سپرده های بانکی به شدت منفی شده است و این منفی شدن موجب  عدم تمایل مردم  برای نگهداری ریال شده است.

وی ادامه داد: نگهداری ریال به این معناست که مردم منابع ریالی خود را به صورت بلند مدت در بانک ها نگهداری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش نرخ رشد پول و سپرده های پولی نشان دهنده این مسئله است که ریال دارایی مطمئنی برای پس انداز نبوده و  مردم به دنبال  دارایی های با ارزش تری نسبت به ریال  هستند.

این کارشناس اقتصادی بیان کرد: همواره مثالی را برای ارزش ریال می زنم و معتقدم؛ ریال به سیب زمینی داغی تبدیل شده که کسی تمایلی به نگه داشتن آن  ندارد و افراد سعی می کنند این سیب زمینی را از دست خود به دست افراد دیگری انتقال دهند.

ندری تصریح کرد: پایین بودن نرخ سود سپرده   موجب افزایش تورم و تلاطمات در سایر بازارها باشد. تورم موجود در کشور و پایین بودن نرخ سود سپرده های بانکی موجب می شود تا افراد به سمت سوداگری پیش روند و سفته بازی در بازار به وجود آید.

وی با اشاره به اینکه نرخ سود سپرده نباید به اندازه نرخ تورم بالا رود بیان کرد: باید از منفی بودن نرخ سود واقعی کم شود. همه مسائل تورمی در کشور با افزایش سود سپرده برطرف نمی شود. 

این کارشناس مسائل اقتصادی  بیان کرد: البته نرخ سود سپرده های بانکی موجب  ضرر مردم در بازار سرمایه می شود. سود سپرده نوسانی مانند بورس ندارد. همچنین اگر  سود سپرده‌های بانکی افزایش پیدا کند مردم تمایلی به نگهداری پول‌های خود در بازار بورس نخواهند داشت و سرمایه افراد از بازار سرمایه به سمت بانک ها روانه می شود.

ندری در پایان اظهار کرد: گر سود سپرده‌های بانکی افزایش پبدا کند, مردم از  سود در بازار های طلا و ارز روی برمی گردانند. به طور معمول  اغلب مردمی ریسک گریز  ترجیح می دهند پس اندازهای خود را به صورت ریالی  در بانک ها انجام دهند. البته این پس انداز ریالی در بانک ها باید در مردم رغبت ایجاد کند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: سود سپرده های بانک سود سپرده نرخ تورم بازار سرمایه بازار سرمایه نرخ تورم سود سپرده سود سپرده های بانک سود سپرده های بانکی سود سپرده های بانک نرخ سود سپرده بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۳۲۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب ۱۰ هزار میلیارد ریال برای استان ایلام

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسن نامی معاون وزیر و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور روز جمعه ۷ اردیبهشت‌ماه در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان ایلام، گفت: ۱۰ هزار میلیارد ریال از محل بودجه مدیریت بحران کشور به استان ایلام مصوب گردید و اختصاص یافت.

وی افزود: مشارکت مردم اساس قدرت جمهوری اسلامی در مواقع بحران‌هاست و در پیشگیری از تلفات در مواقع بحران هر قدر مردم بیشتر مشارکت داشته باشند به آن اندازه، خسارت و تلفات کاهش می‌یابد.

وی با بیان این‌که ایلام از استان‌های شاخص در مدیریت بحران به ویژه مدیریت سیلاب بود، یادآورشد: امسال از نظر میزان نزولات جوی و بارش، ۱۴ میلیمتر بیش از سال ۹۸ بود که در سال ۹۸ خسارات جانی و زیرساختی و مالی زیادی وارد شد.

نامی با تاکید بر رفع مشکل نخاله‌های ساختمانی و پسماندها در حاشیه جاده و مسیرها، یادآورشد: نیازمند هستیم در کنار کار جهادی شهرداران، مردم نیز بیشترین مشارکت را در این حوزه داشته باشند.

وی بیان داشت: قرارگاه مردم‌نهاد در سازمان مدیریت بحران نهاد تشکیل شده که همه سازمان‌های مردم نهاد در آن قرار می‌گیرند و با فعالیت این قرارگاه تلاش می‌کنیم که مشارکت مردم در مدیریت و پیشگیری از بحران بیشتر شود.

معاون وزیر و رییس سازمان مدیریت بحران کشور با تاکید بر این مطلب که کل صنایع باید از پساب‌ها استفاده کنند، گفت: این مهم در قانون بودجه ۱۴۰۳ هم دیده شده و لازم اجرا است.

نامی اضافه کرد: پیوند و هماهنگی خوبی بین مدیران و استاندار ایلام وجود دارد که یک اصل بسیار مهم و پرفایده است و در مواقع بحران می‌تواند بسیار مهم و اثرگذار باشد.

کد خبر 6089108

دیگر خبرها

  • تسهیلات بانکی به سمت رونق تولید هدایت شود
  • تصویب ۱۰ هزار میلیارد ریال برای استان ایلام
  • اعلام نرخ جدید کرایه تاکسی در خرم آباد
  • سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی
  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی
  • افزایش ۴۱ درصدی مصوبات سفر رییس جمهور در حوزه آبرسانی گناباد
  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • بانک‌هایی که همچنان نرخ سود ممنوعه روی میز دارند/ با بهره بانکی ۴۰ درصد، دلالی جایگزین تولید می‌شود!
  • هر ریال عربستان ۱۷۰۷۰ تومان
  • هشت هزار و ۴۱۳ تن برنج و شکر به نرخ دولتی در لرستان توزیع شد