Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- در حالی که در آستانه انتخابات حساس و به شدت دوقطبی آمریکا در روز سه شنبه سرمایه گذاران اقدام به سرمایه گذاری امن در بازار طلا کرده اند، قیمت فلز زرد امروز شاهد افزایش بود، هرچند که بالا بودن ارزش دلار سبب شد رشد قیمت محدود باشد.

 به نقل از رویترز، در حالی که در آستانه انتخابات حساس و به شدت دوقطبی آمریکا در روز سه شنبه سرمایه گذاران اقدام به سرمایه گذاری امن در بازار طلا کرده اند، قیمت فلز زرد امروز شاهد افزایش بود، هرچند که بالا بودن ارزش دلار سبب شد رشد قیمت طلا محدود باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش، قیمت هر اونس طلا امروز با 0.12 درصد افزایش به 1881 دلار و 7 سنت رسید. قیمت فلز زرد در معاملات آتی امروز برای تحویل در ماه دسامبر هم با 0.01 درصد رشد به 1880 دلار و 10 سنت رسید.

استفن اینز تحلیلگر بازار طلا در موسسه خدمات مالی آکسی تریدر گفت: «به دلیل احتمال در پیش بودن یک بسته محرک مالی دیگر در آمریکا که می تواند به تضعیف ارزش دلار و تقویت قیمت طلا منجر شود، چشم انداز بلندمدت بازار فلز زرد افزایشی است.» هنگام افزایش نرخ تورم و بی ثباتی در نرخ ارزها طلا معمولا به محلی امن برای سرمایه گذاری تبدیل می شود.

جو بایدن نامزد دموکرات انتخابات آمریکا در اکثر نظرسنجی ها فاصله معناداری با رقیب جمهوری خواه خود دارد، اما در برخی ایالت های سرنوشت ساز رقابت بین دو نامزد همچنان شانه به شانه و نزدیک است.

آوتار ساندو، تحلیلگر موسسه فیلیپ فیوچرز در یادداشتی نوشت: «موضوع انتخابات آمریکا به دلیل بحران کرونا و تبعات بعد از آن تاثیر قابل توجهی بر بازار طلا دارد، زیرا احتمال وجود دارد که زمان اعلام نتیجه قطعی انتخابات طولانی شود و این قطعا بر بازار فلزات گرانبها تاثیرگذار خواهد بود.»

ساندو افزود، پیروزی احتمالی دموکرات ها در انتخابات سنا و کاخ سفید می تواند موجب تقویت چشم انداز ارائه یک بسته محرک مالی قابل توجه شود که به افزایش قیمت طلا کمک خواهد کرد.

اما در عین حال، بالا بودن ارزش دلار سبب شده تا جذابیت سرمایه گذاری برای خریدارانی که با ارزهای غیردلاری خرید می کنند پایین بیاید و قیمت فلز زرد آنگونه که انتظار می رفت بالا نرود.

 تسنیم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سرمایه گذاری قیمت فلز زرد ارزش دلار بازار طلا قیمت طلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۳۳۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسی ترمز رشد ارز را کشید؛ دیگر خبری از افزایش قیمت نیست؟

یک کارشناس اقتصادی گفت: بازار ارز در یک هفته اخیر روند نزولی داشته به طوری که دلار به نزدیک ۶۰ هزار تومان رسیده و تا زمانی که آرامش در فضای سیاسی و اقتصادی حاکم باشد نرخ ارز در همین حدودها خواهد ماند و خبری از افزایش قیمت دلار نیست.

مرتضی افقه استاد اقتصاد و کارشناس مسائل اقتصادی در تسنیم با بیان اینکه اقتصاد کشور به میزان فروش نفت؛ ارتباطات خارجی و مسائل سیاسی وابسته است، اظهارداشت: هر تحول سیاسی که منجر به تغییر در روابط خارجی و تجارت شود بر بازار ارز اثر می‌گذارد.

وی افزود: درگیری‌های سیاسی ایران و همچنین تنش‌های منطقه باعث افزایش انتظارات تورمی و در نهایت رشد نرخ ارز شد؛ اما زمانی که مردم و فعالین اقتصادی از کاهش تنش و شوک‌ها سیاسی اطمینان پیدا کردند نرخ ارز روند نزولی خود را آغاز کرد.

این تحلیلگر مسائل اقتصادی اظهار داشت: بازار ارز در یک هفته اخیر روند نزولی داشته به طوری که دلار به نزدیک ۶۰ هزار تومان رسیده و تا زمانی که آرامش در فضای سیاسی و اقتصادی حاکم باشد نرخ ارز در همین حدودها خواهد ماند و خبری از افزایش قیمت دلار نیست.

وی افزود: افزایش یا کاهش نرخ ارز در بلند مدت به احتمال وقوع یا عدم وقوع شوک‌های سیاسی بستگی دارد، البته خوشبختانه طبق گزارش‌های اعلام شده از سوی مراجع رسمی فروش نفت افزایش یافته؛ بنابراین دست بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز باز است.

افقه بیان کرد: بانک مرکزی در سمت عرضه با مشکلی مواجه نیست؛ بنابراین می‌تواند سیاست‌های مناسبی را در بازار ارز اتخاذ کند؛ البته هم‌اکنون نیز با اقدامات خوب بازارساز و کاهش تنش‌های سیاسی شاهد اُفت قیمت دلار هستیم.

این استاد دانشگاه درباره نقش دلالان و سفته بازان در افزایش نرخ ارز در یک ماه گذشته گفت: زمینه فعالیت سفته بازان و سوداگران با رخ دادن تنش و شوک‌های سیاسی بیشتر می‌شود یعنی زمانی که ایران با مسائل سیاسی رو به رو است عده‌ای از این فضا برای دلالی و بالا بردن نرخ ارز به منظور به دست‌آوردن عایدی استفاده می‌کنند؛ بنابراین 

دیگر خبرها

  • طلای جهانی سقوط کرد
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • عبور از دژاووی بورسی
  • قیمت نفت چند دلار شد؟
  • تثبیت قیمت نفت در پی مذاکرات آتش‌بس در خاورمیانه
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • چه کسی ترمز رشد ارز را کشید؛ دیگر خبری از افزایش قیمت نیست؟
  • نقش انتخابات آینده آمریکا بر قیمت مسکن چیست؟
  • جزئیات مهم از افزایش سرمایه سنگین نماد‌های بورسی
  • چشم بازار نفت به خاورمیانه/ ضعف کوتاه‌مدت نفت نشانه چیست؟