Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام حقانی با تأکید بر اینکه حسب فرمایشات مقام معظم رهبری در بحران کرونا تضرع و امیدبخشی هر دو باید با هم باشد؛ گفت: مساجد همچنان در کمک های مؤمنانه فعال هستند.

حجت الاسلام غلامحسین حقانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان با تأکید بر اینکه حسب فرمایشات مقام معظم رهبری در بحران کرونا تضرع و امیدبخشی هر دو باید با هم باشد؛ گفت: مساجد همچنان در کمک های مؤمنانه فعال هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمان اقدامات محله محور با شناسایی خانواده های آسیب دیده از کرونا و حمایت از آنان با توزیع بسته های معیشتی و اقلام بهداشتی توسط هیئتی ها را از دیگر اقدامات دانست و افزود: حضور طلبه ها در بیمارستان ها و کمک به کادر درمان نیز در حال انجام است.

 

 

وی ادامه داد: یکی دیگر از فعالیت های مسجدی ها این است که عده ای داوطلبانه متولی امورات بیمارانی هستند که در قرنطینه خانگی به سر می برند و کارهای بیرون از منزل را برای آنان انجام می دهند.

 

 

حقانی با اشاره به هفته وحدت اظهار کرد: برنامه های هفته وحدت بیشتر در فضای مجازی در حال انجام است.

پایان پیام/80

منبع: شبستان

کلیدواژه: بیمار کرونایی حجت الاسلام حقانی اهل مسجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۳۴۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خمس و زکات در عین وجوب یک امر داوطلبانه است
  • انجام امور فرهنگی باید برعهده مردم باشد
  • مشق نوشتن دانش‌آموزان چینی زیر سرم/ شکست اصلاحات آموزشی چین برای تکالیف منزل (فیلم)
  • ضرورت انجام کارهای فرهنگی در حوزه دانش آموزی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • خبر خوب برای دانشجویان افغان در ایران
  • حضور ۲۰ واحد تولیدی و فعال استان بوشهر در نمایشگاه ایران اکسپو
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • هشدار حماس درباره توطئه‌های صهیونیست‌ها علیه مسجدالاقصی