Web Analytics Made Easy - Statcounter

بررسی تقاضای عده‌ای از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مورد رسیدگی به طرح جمعیت و تعالی خانواده طبق اصل هشتاد و پنجم قانون اساسی در دستور کار جلسه علین امروز مجلس شورای اسلامی قرار گرفت. خبرگزاری میزان - بررسی تقاضای عده‌ای از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مورد رسیدگی به طرح جمعیت و تعالی خانواده طبق اصل هشتاد و پنجم قانون اساسی در دستور کار جلسه علین امروز مجلس شورای اسلامی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حجت الاسلام آقا تهرانی در جریان بررسی این طرح در صحن مجلس گفت: اهمیت بحث جمعیت روشن است چراکه ما در این راستا مشکلاتی داریم و هیچ کس نیست که در مجلس مخالف این موضوع باشد.

وی بیان داشت: خیلی از دوستان مجلسی ما با کمیسیون‌های مختلف در این رابطه همکاری داشتند و به واسطه این مسئله اقدامات جلو رفته است.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بیان داشت: این موضوع در سه دوره مجلس در نوبت مانده بود بنابراین وقت، وقت این موضوع است و از همه دستگاه‌ها هم در این جهت برای حضور در کمیسیون دعوت به عمل امده است.

این نماینده مجلس بیان داشت: در حال حاضر ۱۲۳ نفر درباره این طرح در مجلس ثبت نام کردند.

آقا تهرانی درباره ضرورت پرداختن به این موضوع در قالب اصل ۸۵ تاکید کرد: اصل ۸۵ شدن این طرح می‌تواند این طرح را محققانه‌تر کند.

این نماینده مجلس بیان داشت: کمیسیون‌هایی از جمله اقتصاد و برنامه و بودجه مشکلات این طرح را دیده‌اند و اذعان داشند که این موارد قابل حل است. همچنین کمیسیون بهداشت و درمان و همچنین و وزرات بهداشت و درمان این طرح را مورد بررسی قرار داده‌اند.

وی با اشاره به مباحث بودجه‌ای طرح جمعیت و تعالی خانواده گفت: روی این مسئله فکر شده و البته دولت هم باید بداند که بی مایه فتیر است.

آقاتهرانی با بیان اینکه ۱۵۰۰ نفر ساعت وقت برای این طرح گذاشته شده است، بیان داشت:۱۰ سال است که مقام معظم رهبری در این زمینه اصرار می‌کنند. ما تلاش کردیم در این قانون بیشتر موانع را برداریم. اگربررسی این طرح در مجلس در قالب اصل ۸۵ قانون اساسی پیگیری شود می‌توانیم عیب‌های این طرح را به درستی ارزیابی کنیم.   زهره الهیان به عنوان موافق این طرح در مجلس گفت: ما در یک وضعیت هشدار جمعیتی قرار داریم و این بدین معناست که وارد فاز بحران جمعیتی خواهیم شد. به تعبیری آش به قدری شور شده که آشپز هم صدایش درآمده است.   این نماینده مجلس گفت: چطور هست که مسئولین در این زمینه بیدار نمی‌شوند. این طرح  8 سال است که معطل مانده است. متاسفانه طبق آمار مجامع بین المللی سریع ترین افت در نرخ رشد جمعیت از آن ایران است. باید روند انقراض نسل را در ایران متوقف کنیم.   تکمیل می شود ...

برچسب ها: مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم مجلس شورای اسلامی اصل ۸۵

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۳۴۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این حساب‌های بانکی مشمول مالیات می‌شوند/ اعلام جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مهدی طغیانی سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به انتقاد برخی نمایندگان مجلس نسبت به تغییرات ایجاد شده در طرح مالیات بر سوداگری گفت:‌ شورای نگهبان به برخی مواد طرح مالیات بر سوداگری از جمله ماده ۸ این طرح ایرادات و ابهاماتی را وارد کرده است.

تسنیم در گزارشی نوشت: وی افزود: با توجه به اینکه ماده ۸ از مواد زیرساختی طرح مالیات بر سوداگری به شمار می‌رود که پایه‌های اطلاعاتی برای اجرای این طرح را فراهم می‌کند، بنابراین ماده ۸ یکی از مواد مفصل طرح است که رفع ابهام از برخی دیگر از مواد طرح نیز منوط به اصلاح همین ماده شده است.

طغیانی با رد ادعای برخی نمایندگان مجلس که معتقدند کمیسیون اقتصادی برای جلب نظر شورای نگهبان اقدام به قانون‌گذاری جدید کرده، گفت: به هیچ عنوان چنین اتفاقی نیفتاده و ما در کمیسیون صرفاً ایرادات و ابهامات شورای نگهبان به طرح را رفع کردیم. به طور مثال یکی از ابهاماتی که شورای نگهبان به طرح وارد کرده این است که بانک مرکزی و سازمان امور مالیاتی چه تعداد از تراکنش‌ها در حساب‌های غیرتجاری را مورد بررسی قرار می‌دهند.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: در اصلاحیه‌ای که جهت مرتفع کردن نظر شورای نگهبان در کمیسیون صورت گرفت، تصریح شد که تنها ۵ دهم درصد از تراکنش‌های مرتبط با حساب‌های غیرتجاری افراد که بالاترین اعداد را داشته باشند مورد بررسی قرار می‌گیرند. بنابراین اینطور نیست که این قانون تمام مردم را شامل شود.

وی خاطرنشان کرد: البته یک شائبه درباره این بخش از طرح وجود داشت که این نیم دهم درصد آیا ناظر به اشخاصی است که بالاترین تراکنش‌ها را داشتند یا اینکه ناظر به کل جمعیت کشور است که ما توضیح دادیم ملاک ما در بررسی‌ها، کل جمعیت کشور است. به عبارت دقیق‌تر اگر جمعیت کشور را ۸۵ میلیون نفر در نظر بگیریم، تنها حساب غیرتجاری ۴۲ هزار و ۵۰۰ نفر از اشخاصی که بالاترین تراکنش‌ها را در این دسته از حساب‌های بانکی خود داشته باشند، مورد بررسی قرار می‌گیرد و سایر مردم از بررسی‌ها معاف هستند.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900150

دیگر خبرها

  • بررسی مشکل مجوز‌های مالکان زمین «تپه سیف جاجرود» در کمیسیون اصل نود
  • برای اولین بار قرار است «جداول بودجه» در صحن مجلس بررسی شود
  • جداول بودجه ۱۴۰۳ کاملا شفاف است
  • بررسی نقض در اجرای قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی در مجلس
  • آغاز جلسه علنی مجلس/ بررسی ایرادات شورای نگهبان در طرح مالیات بر سوداگری
  • جلسه علنی مجلس آغاز شد/ بررسی ایرادات طرح مالیات بر سوداگری
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات می‌شود؟
  • این حساب‌های بانکی مشمول مالیات می‌شوند/ اعلام جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی
  • گزارش متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان بررسی می‌شود
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟