Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@11:46:38 GMT

جریمه ۱۲ میلیون دلاری اتریش برای شرکت های بزرگ فناوری

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۳۵۲۹۳

جریمه ۱۲ میلیون دلاری اتریش برای شرکت های بزرگ فناوری

به گزارش خبرنگار، به نظر می رسد اتریش سعی دارد فضای مجازی را قانونمندتر کند و درهمین راستا با برخی آسیب های آن از جمله نفرت پراکنی  به شدت مقابله می کند.

 سال گذشته  اخباری مبنی بر تصمیم دولت اتریش برای تصویب قانونی منتشر شد که افراد را ملزم کند هنگام ثبت کامنت در یک وب سایت نام و آدرس خود را نیز ثبت کنند تا به این ترتیب از آزار آنلاین و نفرت پراکنی جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا،  قانونگذاران اتریشی اکنون تصمیم گرفته اند شرکت های بزرگ اینترنتی مانند فیس بوک و گوگل را موظف کنند محتوای غیرقانونی را طی چند روز حذف کنند که در صورت نقض این قانون با جریمه ای ۱۲ میلیون دلاری (معادل ۱۰ میلیون یورو) روبرو خواهند شد.

به گفته «آلما زادیاک» وزیر دادگستری اتریش، قانون نفرت پراکنی آنلاین این کشور که هم اکنون در حال تنظیم است، پلتفرم هایی را هدف گرفته که بیش از ۱۰۰ هزار کاربر دارند و درآمد سالانه آنها بیش از ۵۰۰ هزار یورو است. این امر به قربانیان نفرت پراکنی و اهانت های آنلاین کمک می کند با هزینه ای اندک با چنین اقدامات خلاف قانونی مقابله کنند. 

او در یک کنفرانس خبری در ماه سپتامبر گفت: اینترنت همیشه یک فضای بی قانون نیست. قانون اساسی ما در اینترنت نیز به کاربرده می شود. 

براساس پیش نویس قانون مذکور، پلتفرم های آنلاین موظف هستند سیستم های گزارش دهی با دسترسی ساده، تعیین کارمندی برای پاسخگویی به کاربران و گزارش شکایات دریافتی طی یک سال خواهند بود. محتوایی که به طور واضح تبهکارانه است باید ۲۴ ساعت پس از دریافت گزارش و محتوای غیرقانونی باید طرف ۷ روز حذف شود. 

سال گذشته دولت اتریش پیش نویس یک قانون را به دولت ارائه کرد که طبق آن افراد قبل از اظهارنظر و ثبت کامنت در وب سایت‌های بزرگ باید نام واقعی و آدرس خود را ارائه کنند.

البته طبق این قانون افراد می‌توانستند از نام‌های مستعار استفاده کنند، اما اگر مقامات به این نتیجه  می رسیدند که کاربری قصد آزار کاربران دیگر را دارد یا قوانین را زیر پا می‌گذارد، به راحتی می‌توانستند فرد مورد نظر را شناسایی کنند.

در این پیش نویس جریمه ای ۵۰۰ هزار یورویی برای شرکت هایی تعیین شده بود که قانون را نقض کنند. شرکت‌هایی که از این قانون پیروی نکنند احتمالاً با جریمه‌ای ۵۰۰ هزار یورویی روبرو خواهند شد، در صورت تکرار این روند نیز میزان جریمه ۲ برابر خواهد شد.

بر اساس پیش نویس این قانون، پلتفرمها مسئول تأیید اطلاعات ارائه شده از سوی کاربر خواهند بود. چگونگی این تأیید نیز بر عهده خود پلتفرم گذاشته شده است. لازم به ذکر است که در تفسیر قانون به استفاده از احراز هویت دو عاملی از طریق شماره موبایل کاربر اشاره شده است. باید یادآوری کرد که از ابتدای سال ۲۰۱۹ نیز، تمامی سیمکارتها در کشور اتریش با شناسه عکس کاربر رجیستر می شوند. علاوه بر موارد فوق، پلتفرمها موظفند تا رابطی را در کشور اتریش مستقر کنند که مسئولیت تهیه اطلاعات مورد نیاز در مورد کاربران اتریشی بر عهده وی خواهد بود. اگر اطمینان حاصل شود که قوانین و مقررات به درستی دنبال نمی شوند، می توان نماینده پلتفرم را تا سقف صدهزار دلار جریمه کرد.

اداره مخابرات اتریش که با نام KommAustria شناخته می شود، مسئول اجرای این قانون است. پلتفرمهای تجارت الکترونیک و همچنین پلتفرمهایی که درآمدی از محل تبلیغات و محتوا ندارند، از این قاعده مستثنی شده اند. 

در ابتدای امر، کشور اتریش قصد داشت تا قانونی همانند آنچه در کشور آلمان برای حذف پستهایی با محتوای خشونت و نفرت تعیین شده، وضع کند که در مرحله توسعه رها شده و به پیشنویس کنونی رسید.

کد خبر 5062054

منبع: مهر

کلیدواژه: اتریش حاکمیت سایبری قانون کاربران اینترنت ویروس کرونا تحقیقات علمی نوآوری واکسن کرونا اینترنت فناوری فضایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حاکمیت سایبری فیس بوک شرکت اسپیس ایکس سامسونگ شرکت دانش بنیان ایالات متحده امریکا موبایل نفرت پراکنی پیش نویس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۳۵۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری خارجی ۸ میلیون دلاری در بندر امام خمینی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیر کل بنادر و دریانوردی خوزستان گفت:: به دنبال رونق و رشد فعالیت‌های ترانزیتی طی چند سال اخیر، یک فقره تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری با یک شرکت فعال در این حوزه به ارزش ۸ میلیون دلار برای احداث و بهره‌برداری از مخازن نگهداری فرآورده‌های سبک و سنگین نفتی به امضا رسید.

ابوطالب گرایلو افزود: بر اساس این تفاهم‌نامه سرمایه‌گذار خارجی مخازن نگهداری فرآورده‌های نفتی سبک و سنگین به ظرفیت ۴۰ هزار متر مکعب با هدف فعالیت‌های ترانزیتی احداث می‌کند. 

وی اظهار امیدواری کرد انعقاد این تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری با شرکت بازرگانی خارجی بتواند سرآغازی برای تقویت فرآیند فعالیت‌های تزانزیتی و حضور پررنگ‌تر سرمایه گذاران در زمینه توسعه فعالیت‌های لجستیکی و ایجاد زیرساخت‌های بندری در اراضی توسعه‌ای این بندر بزرگ تجاری بشود.

گرایلو اظهار کرد: با اتخاذ تمهیدات مناسب به منظور بهره‌گیری از مزیت‌های ترانزیتی در این مجتمع بزرگ بندری، ترانزیت کالا در سال گذشته به بیش از سه میلیون و ۷۲۷ هزار تن رسید که بیش از دو برابر رشد را نسبت به مدت مشابه در سال گذشته نشان می‌دهد.

دیگر خبرها

  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • آیا خشکاندن و آب ندادن به درختان جرم است؟
  • پرسپولیس به جد‌ی‌ترین طلبکارش رسید!
  • تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری خارجی ۸ میلیون دلاری در بندر امام امضا شد
  • بایدن قانون کمک ۹۵ میلیارد دلاری برای ارسال سلاح به اوکراین و اسرائیل را امضا کرد
  • حضور پارک فناوری و نوآوری نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • حضور پارک فناوری و نوآوی نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • انعقاد تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری خارجی ۸ میلیون دلاری در بندر امام خمینی