Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول توسعه گردشگری میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان گفت: آموزش و فرهنگ سازی یکی از وظایف و مبانی مهم در مسیر توسعه سیستان و بلوچستان از مسیر گردشگری است و باید در این فرآیند از تمام امکانات و توان منابع موجود نهایت بهره را برد.

محمدعلی ابراهیمی در گفت و گو با شبستان اظهار کرد: معاونت گردشگری برنامه ریزی های لازم را در راستای در برگزاری دوره های تخصصی آموزشی منطبق بر اهداف سازمانی، با نهادها، موسسات دولتی و بخش خصوصی استان در چارچوب پروتکل های بهداشتی به ویژه در فضای مجازی انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: آموزش و فرهنگ سازی یکی از وظایف و مبانی مهم در مسیر توسعه کهن دیار سیستان و بلوچستان از مسیر گردشگری قلمداد میشود و باید در این فرآیند از تمام امکانات و توان منابع موجود نهایت بهره را برد.

ابراهیمی از برگزاری کارگاه آموزشی آداب معاشرت، فنون پذیرایی و تشریفات با همکاری معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و مدیریت منابع انسانی شعب بانک انصار استان خبر داد و گفت: کارگاه آموزشی ۸ ساعته آداب معاشرت، فنون پذیرایی و تشریفات در سرفصلهای مختلفی از جمله آشنایی با الگوهای رفتاری، اخلاق حرفه ای، آداب معاشرت براساس فرامین دینی، ارزش های فرهنگی، فنون پذیرایی، تشریفات، مهمانداری، شیوه های ارتباطی کلامی و غیر کلامی و زبان بدن در سالن همایش های شعبه مرکزی مدیریت بانک انصار در زاهدان با حضور جمعی از کارکنان بانک از سرتاسر استان برگزار شد.

مسئول توسعه گردشگری میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان گفت: این دوره با همکاری واحد آموزش معاونت گردشگری و مدیریت منابع انسانی بانک انصار با هدف ارائه مطالب کارشناسی در زمینه های مشترک با تشریفات در گردشگری و آشنایی کارکنان بانک با مباحث تخصصی علمی در غالب کدهای اخلاقی و منشهای اخلاق حرفه ای در زمینه آداب معاشرت و شیوه های برخورد مناسب، مشتری مداری اسلامی و رفتارشناسی علمی متناسب با آیین نامه های موجود برگزار شد.

پایان پیام/714

منبع: شبستان

کلیدواژه: میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری توسعه گردشگری گردشگری سیستان و بلوچستان آداب معاشرت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۳۵۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعزام بیش از ۲۰۰۰ مددجوی سیستان‌وبلوچستان به اردوهای زیارتی مشهد مقدس

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون فرهنگی و مشاوره کمیته امداد امام خمینی(ره) سیستان‌ و بلوچستان گفت: ۲ هزار و ۸۰۰ مددجوی زیر پوشش کمیته امداد استان، در قالب طرح «شوق زیارت» به مشهد مقدس اعزام شدند.

سیدمحمدعلی حسینی، امروز شنبه در جلسه هماهنگی اعزام ممدجویان به مشهد با بیان اینکه اردوهای شوق زیارت ویژه مددجویان زیارت اولی است، اظهار کرد: این طرح، یکی از طرح‌های خداپسندانه و فرهنگی کمیته امداد است که طی آن، نیازمندانی که تاکنون به زیارت بارگاه ملکوتی ثامن الحجج مشرف نشده‌اند، در طول سال شناسایی و ساماندهی می‌شوند تا با کمک خیران امکان سفر آنان فراهم شود.

معاون فرهنگی و مشاوره کمیته امداد امام خمینی(ره) سیستان‌ و بلوچستان بیان کرد: همچنین در سال ۱۴۰۲، تعداد ۱۰ هزار و ۷۰ دانش‌آموز سیستان و بلوچستان، به ویژه دانش‌آموزان کنکوری، در اردوهای آموزشی از جمله پانسیون‌های مطالعاتی، دوره‌های مشاوره درسی و شغلی حضور پیدا کردند.

معاون فرهنگی و مشاوره کمیته امداد سیستان و بلوچستان گفت: فعالیت‌های فرهنگی، کتابخوانی، اردوهای زیارتی و آموزشی، برگزاری جشنواره‌های تابستانی، رقابت و دوره‌های مهارت آموزی از جمله اقداماتی است که کمیته امداد در راستای غنی‌سازی اوقات فراغت مددجویان زیرپوشش این نهاد انجام می‌دهد.

وی اظهار کرد: هم‌اکنون ۱۴۹ هزار و ۴۴۱ دانش‌آموز و بیش از چهار هزار دانشجو و طلبه، تحت پوشش کمیته امداد سیستان و بلوچستان قرار دارند و از خدمات این نهاد، بهره‌مند می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • استفاده از ظرفیت نخبگان موجب توسعه می‌شود
  • تاکید استاندار بر ضرورت ایجاد تعاونی‌های گردشگری در سیستان و بلوچستان
  • تبادل فرهنگ گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تقویت شود
  • برگزاری ۶۰ برنامه فرهنگی در سیستان و بلوچستان
  • ۲ هزار و ۸۰۰ مددجوی سیستان‌وبلوچستان به اردو‌های زیارتی مشهد مقدس اعزام شدند
  • جشنواره فرهنگی گردشگری سی ترمی در شهرستان زهک
  • جشنواره‌های گردشگری با رویکرد ملی و بین‌المللی تدوین شود
  • اعزام بیش از ۲۰۰۰ مددجوی سیستان‌وبلوچستان به اردوهای زیارتی مشهد مقدس
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • نصب ۲۰ دوربین پلاک‌خوان برای اولین‌بار در شهرستان زابل