Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شهید تندگویان با اشاره به اجرای همزمان ۲۵ پروژه زیست محیطی در این زنجیره پلی‌اتیلن ترفتالات صنعت پتروشیمی، اعلام کرد: امیدواریم با تکمیل و بهره‌برداری این طرح‌ها، به‌زودی جشن تبدیل به صنعتی "سبز"را برگزار کنیم. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام روابط عمومی و امور بین‌الملل پتروشیمی شهید تندگویان، «سیدرضا قاسمی شهری» در حاشیه کلنگ‌زنی طرح‌های جدید زیست محیطی پتروشیمی شهید تندگویان با بیان اینکه هم اکنون ۲۵ پروژه زیست محیطی توسط این شرکت پتروشیمی در دست اجرا است، گفت: دو پروژه احداث سیستم تصفیه و بازیافت آب بلودان برج‌های خنک کننده و احداث راکتور‌های بی‌هوازی تصفیه خانه که گلنگ‌زنی شده در مرحله تهیه اسناد مناقصه بوده و پیش بینی می‌شود سال آینده در مدار بهره برداری قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  مدیرعامل شرکت پتروشیمی شهید تندگویان با اعلام اینکه هدف از اجرای ۲۵ طرح زیست محیطی تبدیل به یک شرکت پاک، سبز و حامی محیط زیست است، تصریح کرد: این زنجیره پلی‌اتیلن ترفتالات صنعت پتروشیمی به دنبال آن بوده که در کنار افزایش کمی و کیفی تولید حتی یک لیوان پساب را هم وارد محیط زیست نکند.
این مقام مسئول با اشاره به انجام تعمیرات اساسی در این شرکت پتروشیمی، بیان کرد: مهرماه امسال با اجرای این پروژه تعمیراتی، میزان خروج دی اکسیدکربن کنترل شده و در بالاترین سطوح مدیریتی میزان انتشار الایندگی‌ها مدیریت شده و امیدواریم با تکمیل و بهره برداری طرح‌های جدید زیست محیطی به زودی جشن تبدیل به صنعتی «سبز» را برگزار کنیم.
محمدجواد اشرفی مدیرکل حفاظت از محیط زیست استان خوزستان هم در حاشیه این مراسم با بیان اینکه باید نام پتروشیمی شهید تندگویان را به عنوان شرکتی موفق در کار‌های زیست محیطی برد و این پتروشیمی الگویی در سطح استان خوزستان است، گفت: پتروشیمی شهید تندگویان شرکتی موفق در اقدامات زیست محیطی بوده و امیدواریم به زودی نام این شرکت پتروشیمی در لیست صنایع سبز و غیرآلاینده استان خوزستان قرار دهیم.
وی با اشاره به بسته شدن ۱۶ کانال به خور‌های خلیج فارس توسط پتروشیمی شهید تندگویان، تاکید کرد: پتروشیمی شهید تندگویان گام‌هایی برای حرکت به سمت صنعت سبز برداشته و قطعا سازمان حفاظت محیط زیست از این اقدامات حمایت خواهد کرد.   بیشتر بخوانید: سود هم‌زمان تولیدکننده و مصرف‌کننده فولاد با حضور در بورس کالا| تعادل قیمت‌ها در مدت کوتاه
انتهای پیام/ برچسب ها: پتروشیمی محیط زیست

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پتروشیمی محیط زیست پتروشیمی شهید تندگویان شرکت پتروشیمی زیست محیطی محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۳۶۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود پتروشیمی ها به بالادست نفت بازی برد_برد است

به گزارش خبرنگار مهر محسن خجسته‌مهر مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی گفت: با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، در این حوزه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم.

وی ادامه داد: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

خجسته مهر گفت: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران خاطر نشان کرد: قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها به امضا رسید و به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

ادامه دارد....

کد خبر 6092877 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش «مسیرسبز- ایران پاک»
  • اخطار زیست محیطی به سه واحد خدماتی در نهاوند
  • جبران خسارت زیست محیطی ازسوی آزادراه تهران-شمال
  • ورود بیش از ۵۰ درصد متانولی‌ها به حوزه بنزین
  • بازدید جمعی از مسئولان قضایی استان قم از منطقه حفاظت شده پلنگ دره
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • برپایی پویش های هفته زمین پاک در مازندران
  • ورود پتروشیمی ها به بالادست نفت بازی برد_برد است
  • فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست
  • محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند