Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-07@03:36:38 GMT

امامزادگان و بقاع متبرکه کرمان تعطیل شدند

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۳۷۷۴۰

امامزادگان و بقاع متبرکه کرمان تعطیل شدند

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمان با اشاره به شیوع ویروس کرونا و تعطیل بودن امامزادگان و بقاع متبرکه این استان گفت: تمام کارکنان بقاع متبرکه کرمان از تصمیمات ستاد مقابله با کرونا تبعیت می‌کنند.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا،  علی جلالی روز دوشنبه ضمن تبریک ولادت پیامبر اکرم و هفته وحدت و با اشاره به شیوع ویروس کرونا در استان کرمان، افزود: طبق اعلام ستاد مقابله با کرونا محوطه امام زادگان بروی مردم و زائرین باز خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: ۱۴ بقعه شاخص کشوری و ۲۲ بقعه شاخص استانی در استان کرمان وجود دارد که تمام آنها در یک مرکز به نام افق دایر شده که در سه بخش اجتماعی، فرهنگی و قرآنی فعالیت دارند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمان یادآور شد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا، به تمام هیأت امنای بقاع متبرکه، امامزادگان و مساجد پروتکل‌های بهداشتی مقابله با کرونا ابلاغ شده و در این راستا تمام بقاع متبرکه به ویژه بقاع مسقف را تعطیل کرده ایم تا از این طریق، ویروس کرونا شیوع پیدا نکند.

حجت الاسلام جلالی با اشاره به اینکه فضای تربت خانه های امامزادگان در ایام کرونا بسته بوده و این امر ادامه خواهد داشت، تصریح کرد: هر چند بر اساس مصوبه ستاد پیشگیری از کرونا، بقاع متبرکه در این ایام تعطیل بود و مردم حضوری برای زیارت نداشتند، اما این تعطیلی به منزله تعطیلی خدمت رسانی بقاع متبرکه نبوده و لذا بقاع استان، در این مدت از حالت فرهنگی، مذهبی، تبدیل به کارگاهی برای ارائه خدمات به مردم شده‌اند.

وی با اشاره به اجرای دستورات مقام معظم رهبری پیرامون کرونا، یادآور شد: پس از آنکه رهبر معظم انقلاب، با شیوع ویروس کرونا بر لزوم کمک به نیازمندان و آسیب دیدگان از کرونا تاکید فراوانی داشتند، اداره اوقاف استان کرمان نیز در این راستا تمام امکانات خود را در اجرای منویات ایشان به کار گرفته است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمان به استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود اماکن متبرکه برای کمک به اقشار کم برخوردار اشاره کرد و گفت: امروز نیاز داریم تا همه دستگاه ها و نیروها با تمام توان به میدان بیایند و به دور از موازی‌کاری‌ها، برای رسیدن به یک هدف واحد، که آن هم خدمت‌رسانی بهتر به جامعه است، فعالیت کنند.
حجت الاسلام جلالی با تاکید بر اینکه تمام اقدامات و خدمات، با رعایت اصول بهداشتی و پروتکل‌های موجود انجام شده است، یادآور شد: مردم متدین استان کرمان با حضور جهادی خود در بقاع متبرکه اقدام به تهیه و توزیع بسته‌های بهداشتی کرده‌اند و با کمترین امکانات، بیشترین خدمات را ارائه داده‌اند.

وی تصریح کرد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا تا کنون قریب به ۱۰ هزار بسته کمک معیشتی شامل اقلام خوراکی و بهداشتی تهیه و میان آسیب دیدگان کرونا و اقشار کم درآمد توزیع شده است.

لینک کوتاه: asriran.com/003ABp

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کروناویروس تعطیلی اماکن متبرکه کرمان شیوع ویروس کرونا استان کرمان بقاع متبرکه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۳۷۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گندم‌کاران مراقب شیوع بیماری زنگ زرد باشند

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، علی دیانتی معاون بهبود تولیدات گیاهی استان در بازدید از مزارع گندم مرگور با اشاره به مشاهده علائم اولیه آلودگی بیماری زنگ زرد گندم در برخی از مزارع شهرستان، در خصوص پایش مستمر مزارع و مبارزه با زنگ زرد گندم و سایر بیماری های برگی غلات هشدار داد.

  وی ضمن دستور به کارشناسان پهنه جهت حضور و پایش مستمر مزارع برای کنترل به موقع سن در مرحله مادری ادامه داد: با توجه به وزش باد و بارندگی روزهای آتی و مرحله حساس رشدی گندم، رصد بیماری های برگی غلات و در صورت تداوم شرایط مساعد، مبارزه با بیماریها را با جدیت پیگیر شوند.   در ادامه دیانتی افزود: کنترل علف های هرز حاشیه مزارع به منظور جلوگیری از ورود به مزارع و کاهش بانک ژنی علف های هرز آموزش و ترویج داده شود.   این بازدید به منظور پایش، بررسی و نظارت بر روند مبارزه با عوامل خسارتزا گیاهی با حضور مدیر زراعت سازمان و کمیته فنی جهاد کشاورزی ارومیه در منطقه مرگور انجام و توصیه های فنی لازم به کارشناسان پهنه و کشاورزان ارائه شد.   تاکنون  بیش از ۱۸۱۶ هکتار از مزارع ارومیه بر علیه آفت مضر سن غلات و ۶۸۰۰ هکتار علیه علف های هرز سمپاشی انجام شده است.

دیگر خبرها

  • اخذ سند مالکیت امامزاده بی‌بی خدیجه خاتون(ع) شهرستان میبد
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • ارسال سند محتوایی ۲۰ برنامه‌ آستان قدس رضوی برای عتبات
  • برگزاری مراسم ویژه شهادت امام جعفرصادق (ع) در ۱۶۲ بقعه متبرکه گیلان
  • گندم‌کاران مراقب شیوع بیماری زنگ زرد باشند
  • ۳۰۰ بقعه متبرکه استان میزبان عزاداران امام جعفر صادق (ع)