Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

اگرچه پس از مدت‌ها تلاش برای افزایش کرایه حمل و نقل مسافری جاده‌ای روز گذشته نامه افزایش 26 درصدی کرایه‌ها ابلاغ شد اما فعالان بخش سواری کرایه و همچنین برخی رانندگان اتوبوس‌ها با انتقاد از شرکت‌های حمل و نقل مسافربری بخش اتوبوس که نسبت به تخفیف‌های بیش از اندازه به متقاضیان بلیت اقدام کرده و با حمل بار برای خود درآمد زایی می‌کنند، خواستار برخورد مسئولان با این موضوع شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تین نیوز، در این زمینه برخی فعالان بخش سواری کرایه معتقدند ارایه تخفیف‌های عجیب توسط شرکت‌های حمل و نقلی به خصوص در فروش اینترنتی بلیت، موجب کاهش اقبال متقاضیان به ناوگان سواری کرایه می‌شود.

به گفته آنان، شرکت‌های حمل و نقل مسافری در بخش اتوبوس، اغلب  قیمت بلیت تصویب شده از سوی اتحادیه خود را اعمال نمی‌کنند و در 90 درصد مواقع بین 20 تا40 درصد به مسافر تخفیف می‌دهند که این اقدام فقط به دلیل درآمد آنها از حمل بار با اتوبوس‌هاست.

برخی رانندگان می‌گویند در جعبه‌های اتوبوس در شهرهای شمالی و تهران به مشهد و برعکس و برخی دیگر شهرها گاهی به اندازه یک نیسان بار بارگیری می‌شود در حالی به گفته یک مالک اتوبوس، بیشترین سود حمل بار تجاری با اتوبوس به اتوماسیون‌های حمل بار  می‌رسد و در این میان تنها کسانی که بیشترین ضرر را می‌کنند رانندگان و مالکان اتوبوس‌ها هستند.

معضل حمل بار تجاری با اتوبوس‌های مسافربری + عکس

به گفته رانندگان، ظهرها و اوایل شب‌ها با حضوری کوتاه مدت در ترمینال شرق مشاهده می‌شود شرکت‌های مسافربری به چه میزان در اتوبوس‌ها بارگیری می‌کنند و در شهرهای جنوبی و جنوب شرق هم که بحث قاچاق مطرح است و اگر غیر از این باشد در اتوبوسی که بین یک تا 4 میلیارد قیمت دارد با حقوق راننده، هزینه تعمیرات و بیمه بدنه و شخص ثالث،  هرگز نمی‌توان زیر قیمت مسافر سوار کرد.

به گزارش تین نیوز، این رانندگان معتقدند: لازم است با نظارت دستگاه‌های مرتبط، شرکت‌های مسافربری در بخش اتوبوس نیز ملزم خواهند شد همچون ناوگان سواری کرایه، قطار، هواپیما و...نرخ بلیت را به قیمت نرخنامه بفروشند.
به گزارش تین نیوز، در این زمینه علیرضا انصاری از انجمن صنفی سواری کرایه دزفول  معتقد است: اگر شرکت‌های مسافربری اتوبوسی ملزم به رعایت کردن نرخ نامه شوند مشکل فرار مسافر از سواری‌های کرایه کمتر خواهد بود.

وی افزود: در بحث بیمه، شرکت‌های بیمه هیچ توجهی به درخواست‌های فعالان بخش سواری کرایه نداشته و اعلام زیان از طرف سواری کرایه‌ها می‌کنند در صورتی‌که اگر تفحصی از درآمدشان در بخش سواری کرایه از محل صورت وضعیت‌های صادره از طرف شرکت‌های حمل و نقلی، صورت گیرد به احتمال زیاد کفه ترازو به سمت ما سنگین‌تر خواهد بود.

به گزارش تین نیوز، روز گذشته 11 آبان افزایش 26 درصدی نرخ حمل مسافر ناوگان مسافری در بخش‌های اتوبوس و سواری کرایه به شرکت‌های مسافربری ابلاغ شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: بلیط بلیت اتوبوس حمل و نقل مسافری سواری کرایه حمل بار با اتوبوس افزایش قیمت بلیت بلیت سواری کرایه تخفیف شرکت های حمل و نقل علیرضا انصاری شرکت های مسافربری شرکت های حمل و نقل گزارش تین نیوز بخش سواری کرایه اتوبوس ها حمل بار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۳۷۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تا پایان سال آینده تهران ۷۵۰۰ اتوبوس فعال خواهد داشت

مهدی علیزاده مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهرداری تهران در گفت‌وگو با با خبرنگار مهر اظهارداشت: بیش از ۱۰ سال است که ناوگان اتوبوسرانی تهران نوسازی نشده و وقفه‌های زیادی در این زمینه داشته‌ایم به طوری که تولید کنندگان داخلی اتوبوس خط تولید خود را تعطیل و یا نیمه تعطیل کردند.

وی افزود: سال پیش ۴۵ درصد بودجه شهرداری و امسال ۵۰ درصد بودجه به این موضوع حمل و نقل عمومی اختصاص یافته و بر اساس برنامه ۴ ساله تا پایان ۱۴۰۴ باید تعداد اتوبوس‌های فعال تهران به ۷۵۰۰ مورد برسد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران ادامه داد: سال گذشته قرارداد تولید ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس با تولید کنندگان داخلی منعقد شد که ۲۰۰۰ مورد آن دیزلی و بر اساس استاندارد و معیارهای روز دنیا است. ۵۰۰ مورد آن هم برقی بوده که تا پایان سال تحویل شرکت واحد داده می‌شود.

علیزاده اعلام کرد: ۲۵۰۰ اتوبوس هم از خارج از کشور تهیه می‌شود و در مجموع تعداد اتوبوس‌های جدید تهران به ۵۰۰۰ مورد خواهد رسید.

کد خبر 6089521 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • اولین پرواز مسافربری خودروی پرنده در جهان
  • ◄ کرایه رانندگان کامیون در جیب انبارداران/ نقش انبارها در فقر کامیونداران
  • اولین پرواز مسافربری خودروی پرنده در جهان را ببینید
  • اتوبوس‌هایی که به فرمان خانم‌ها حرکت می‌کنند
  • ◄ روش ابطال کارت هوشمند رانندگان کامیون اعلام شد+ سند
  • انتقاد ملی‌پوش بوکس از«تبعیض فدراسیون» و«رفتار عجیب فونتانا»
  • تا پایان سال آینده تهران ۷۵۰۰ اتوبوس فعال خواهد داشت
  • جزئیات پرداخت تسهیلات ارزی برای واردات اتوبوس
  • عجیب اما واقعی؛ پرسپولیس با اتوبوس به اراک رفت!
  • شهروندان تخلفات رانندگان تاکسی را گزارش دهند