Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- فرمانده سپاه نینوای استان گلستان گفت: سپاه استان در عرصه محرومیت‌زدایی ۴ هزار و ۷۲۳ پروژه عمرانی و غیرعمرانی را به سرمنزل رسانده است تا در عمل هم نوکر مردم باشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از علی آبادکتول، سردار علی ملک شاهکوهی ظهر امروز در مراسم افتتاح مدرسه در روستای کردآباد این شهرستان که  توسط قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه نینوای استان ساخته شد، اظهار داشت: محرومیت‌زدایی یکی از رسالت‌های پاسداری است و هرجا احساس کنیم نیاز به خدمت است به عنوان خادم و نوکر مردم تمام قد حضور خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: سپاه نینوا در عرصه محرومیت‌زدایی 4 هزار و 723 پروژه عمرانی و غیرعمرانی را به سرمنزل رسانده است تا در عمل هم نوکر مردم باشد.

فرمانده سپاه استان گلستان یادآور شد: در سیل پارسال نیز یکهزار و 767  واحد مسکونی را ساختیم و هنوز هم پای تعهدات خود هستیم و نیرو های جهادی ما همچنان در مناطق سیل‌زده مشغول کار هستند.

وی با بیان اینکه حضور جهادی ما در زمان تهدیدها و بحران‌ها به منظور تبدیل تهدید به فرصت است، گفت: فرقی نمی‌کند در کجای استان باشد، هرجا که مشکلی وجود داشته باشد در کنار مردم خواهیم بود.

ملک شاهکوهی در ادامه با گرامیداشت روز 13 آبان بیان داشت: یکی از اصلی‌ترین آرمان‌های انقلاب اسلامی مبارزه با استکبار جهانی بوده و 13 آبان عینی‌ترین نماد استکبارستیزی است.

محرومیت‌زدایی در شرایط کرونایی هم تعطیل نمی‌شودقرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه خوزستان در مناطق صعب‌العبور دزفول جاده‌سازی می‌کندسپاه برای محرومیت‌زدایی در مناطق محروم زنجان برنامه ویژه دارد

وی با بیان اینکه مخالفت امام خمینی (ره) با قانون استعماری کاپیتالاسیون سرآغاز حرکت ضداستکباری ملت ایران بود، خاطرنشان کرد: هجوم مزدوران رژیم پهلوی در 13 آبان سال 57 به دانشگاه و تسخیر لانه جاسوسی در 13 آبان 58 هم یادآور گفتمان استکبارستیزی جریان انقلاب است که از آن به عنوان انقلاب دوم یاد می‌کنیم.

احسان گوهری راد، مدیرکل آموزش و پرورش گلستان هم در این مراسم اظهار داشت: حدود 30 درصد مدارس استان نیاز به مقاوم سازی یا بازسازی دارد که سپاه در کنار ما در حال رفع این مشکل است. کاری که امروز انجام می‌شود یکی از پرخیر و برکت‌ترین اقدامات جهادی سپاه نینوا است.

وی با قدردانی از قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه نینوای استان برای مشارکت در امر ساخت مدرسه گفت: با نوسازی مدارس سطح کیفی تعلیم و تربیت آینده سازان ایران اسلامی ارتقا می‌یابد و تمرکز دانش آموزان افزایش پیدا می‌کند.

انتهای پیام/581/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: محرومیت زدایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۳۷۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، افزود: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است.

وی اضافه کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌شده‌اند.

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به اینکه استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای طرحهای محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است.

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

دیگر خبرها

  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • قدرت امروز ایران به دلیل روحیه استکبارستیزی و مقاومت ملت ایران است
  • نقش روحیه بسیجی و استکبارستیزی در صدور انقلاب اسلامی
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • یکی از اولویت‌های لرستان باید ایجاد زیرساخت‌ها باشد
  • پخش گفتگوی اختصاصی با همسر شهید طهرانی مقدم از شبکه خبر
  • اجرای ۶۰ طرح محرومیت‌زدایی در پلدشت
  • دستگاه‌ها در اجرای مصوبات روستایی سفر‌های شهرستانی استاندار فارس کوتاهی نکنند
  • اجرای برنامه ملی بازآفرینی/ مردم مشارکت کنند
  • بررسی رونداجرا وبرنامه های محرومت زدایی در نقده