Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-27@15:17:58 GMT

زعفرانکاران خسته از جولان دلالان

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۳۷۹۱۳

زعفرانکاران خسته از جولان دلالان

این روزها زعفران کاران خراسانی، خسته از جولان دلالان و ملول از جنگ خام فروشی طلای سرخ، بادست های پینه بسته حاصل دسترنج و تلاش های یک ساله شان را اسیرتاراج خزان می بینند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ درایام نورانی ماه ربیع وهفته مبارک وحدت هستیم و روزهای زیبایی که جهان به نور پیامبر رحمت و رافت اسلام صلی الله علیه و آله و سلم منور می شود، همان پیامبر تمدن سازی که تمام پروانه ها را پیرامون شمع وجود خویش به طواف در آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایشان که در ابتدای ورود به یثرب پیمان اخوت را میان انصار و مهاجرین برقرار کرد و تمام ظرفیت ها را به سمت تعالی اهداف اسلام هدایت کرد تا یثرب به مدینه النبی تبدیل شود و وحدت به عنوان رمز حیات و بقای اسلام در همه سالها و همه مکانها سرلوحه فرزندان ایمانی اش باشد.

پیامبری  که بابوسه بردستان کارگری ابو ایوب انصاری رفعت مقام کارگر و نیروی انسانی رادرچرخه تولید وحیات اجتماعی و اقتصادی اسلام به ما یاد آوری کرد تاموقعیت های اجتماعی، سیاسی و اقتصادی، ما را ازتوجه به کارگران یعنی ارکان تولید غافل نسازد.

اما متاسفانه ابوایوب های امروز از جمله زعفران کاران عزیزخراسانی، خسته از جولان دلالان و ملول از جنگ خام فروشی طلای سرخ، بادست های پینه بسته حاصل دسترنج و تلاش های یک ساله شان را اسیرتاراج خزان می بینند.

کشاورزان خراسان بزرگ ( رضوی، جنوبی و شمالی) امیدوارند که دولتمردان ونمایندگان مجلس فارغ ازتفاوت درنگرش های سیاسی و سلیقه های مدیریتی، پاییز امیدهای آنها را به بهار باورها تبدیل کنند و لحظه هایشان رابا طعم وحدت ورنگ زعفران جلا ببخشند

در سال جهش تولید به یک نمونه از بی تدبیری و عدم هماهنگی آشکار در جلسه حوزه مدیریت زعفران کشور اشاره می شود که متاسفانه نتیجه این جلسه چیزی جز ایجاد نارضایتی در جمع بیش از  ۵۰۰ هزار کشاورز و خانواده های آنها که بصورت مستقیم و غیر مستقیم در زنجیره تولید زعفران در سطح حدود ١١٤ هزار هکتار با تولید قریب ٥٠٠ تن طلای سرخ  فعالیت دارند و صادرات زعفران در سال ۱۳۹۷ حدود ۵۰۰ میلیون دلار برای کشور ارزآوری داشته اند نبوده است

جلسه با حضور اکثریت مسوولین مدیریت حوزه زعفران کشور ولی بدون نتیجه و شرح جلسه از زبان مسوول اصلی زعفران وگیاهان دارویی در وزارت جهاد کشاورزی:

مجری طرح گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی در تاریخ ۰۳ آبان ۱۳۹۹ :

امسال با حمایت نمایندگان مجلس، در تاریخ ۱۲ مهرماه جلسه‌ای با حضور نمایندگان شورای ملی زعفران و مجموعه از صادرکنندگان در اتاق بازرگانی شکل گرفت و قیمت زعفران به ازای هر کیلو گل تَر، ۱۵۰ هزار تومان و به ازای هر کیلو پوشال ۱۶ میلیون تومان و به ازای هر کیلو نگین زعفران ۲۰ میلیون تومان تعیین شد و با موافقت وزارت جهاد کشاورزی این تشکل‌ها متعهد شدند که خرید تضمینی زعفران را آن‌ها امسال برعهده بگیرند و در همین راستا تعهد نامه‌ی خرید تضمینی زعفران نیز به امضا رسید.

وی افزود: متاسفانه  اوج تولید گل زعفران شاهد آن هستیم که تعهدات داده شده درباره خرید تضمینی زعفران از طرف بخش خصوصی تحقق نیافته... که این موضوع موجبات ضرر و زیان کشاورزان را فراهم آورده است و باعث شده تا دلالان با سوء استفاده از فرصت این محصول با ارزش را به نازل‌ترین قیمت از کشاورزان خریداری کنند.

زینلی گفت: در چند روز اخیر با توجه به چالش‌های به وجود آمده در خرید تضمینی این محصول، کشاورزان خسارت قابل توجهی دیده اند

یکی از نمایندگان سابق  مجلس:

به این افراد بارها توصیه شده که با حوزه کشاورزی زعفران مدارا کنند و در غیر این صورت با اطلاعاتی که در دست داریم، دست های پشت پرده و مافیای زعفران را به مردم معرفی و خواهیم گفت چه کسانی با سوار شدن بر گرده زعفرانکاران در مشهد هتل دار شدند.

این مافیای زعفران چه کسانی هستند. چرا افراد وابسته به مافیای زعفران معرفی نمی شود؟!

چراهر ساله با فرارسیدن فصل برداشت، ردپای دلالان در بازار زعفران  پیدا می‌شود‌ و همواره سعی می‌کنند تا با پایین آوردن مصنوعی قیمت‌ها، حاصل دسترنج کشاورزان را با ارزان‌ترین قیمت غارت کنند.

سوال این است عوامل این آشفته بازار چه کسانی هستند؟ چرا این عوامل فساد شناسایی و ریشه کن نمی شوند؟

قیمت سه کیلو گل تر در سال جاری از هشتصد هزار تومان تا یکصد هزار تومان نوسان داشته است!

در پایان بعد از بیانات حکیمانه رهبری معظم انقلاب در خصوص ضرورت جلو گیری از خام فروشی  زعفران

خدمت دولتمردان و جناب آقای کتر قالیباف ریاست محترم مجلس سردار جهادی و خستگی ناپذیری عرصه های مختلف خدمت به مردم، جناب آقای دکتر قاضی زاده هاشمی نائب رئیس اول مجلس، حجت الاسلام والمسلمین پژمان فر رئیس محترم کمیسیون اصل نود سه رکن اصلی مجلس و مجمع نمایندگان خراسان بزرگ یک درس بزرگ از سیره عالم مجاهد شهید نواب صفوی یادآوری می شود

وقتی از این عالم مبارز سوال می شود با حضور مرجعیت وقت حضرت آیت العظمی بروجردی رضوان الله تعالی علیه چرا شما به عنوان یک طلبه علم اقدام به دوش گرفته اید؟ شهید نواب صفوی فرمودند برای اینکه من سرباز اسلام هستم و آقای بروجردی افسر و تا زمانی که سرباز هست فرمانده به میدان نمی رود

افسوس که در عرصه اقتصاد کشور جای شهید تهرانی مقدم ها و چمران و صیادها خالی است

در هر حال شاید علت آشفتگی زعفران را عدم تدبیر بعضی دولتمردان بدانیم  ولی آیا ما تمام و کمال مثل شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید حججی ها در مقابل این مردمی که بهتر از مردم عهد رسول الله و امیر المومنین هستند  انجام وظیفه کرده ایم.

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار

ابوالقاسم خسروی سهل آبادی نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: خرید تضمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۳۷۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!

ثبات نسبی بازار مسکن و کاهش انتظارات تورمی باعث کساد شدن بازار بخر و بفروش‌ها شده و به گفته واسطه‌های ملکی، برای آپارتمان‌هایی که با قیمت‌های اعلامی جدید عرضه می‌شوند مشتری چندانی وجود ندارد.

به گزارش ایسنا، فروردین امسال توقع مدنظر دلالان از بازار مسکن شهر تهران برآورده نشد. آن‌طور که واسطه‌های ملکی می‌گویند گروهی از متقاضیان سرمایه‌گذاری در بازار ملک که به شکل سنتی از نیمه دوم فروردین فعالیت خود را به منظور ارزیابی وضعیت این بازار آغاز می‌کنند با این برآورد که بازار مسکن در سال جاری ظرفیت رشد چندانی در مقایسه با بازارهای رقیب ندارد از خرید ملک منصرف شدند.

در حال حاضر تقاضای سرمایه‌گذاری در بازار مسکن کاهش محسوسی در مقایسه با سال‌های گذشته دارد. با این حال به گفته مشاوران املاک، عده‌ای از بخر و بفروش‌ها فایل‌های زیر قیمت را در مناطق شمالی تهران خریداری و با سود بیش از نرخ تورم، آپارتمان مدنظر را فایل می‌کنند.

تقاضای مصرفی خرید مسکن نیز پس از رشدهایی که از اواخر سال ۱۳۹۶ آغاز شد و ادامه یافت به نوعی از بازار حذف شده است. با این اوصاف به نظر می‌رسد بازار ملک در اردیبهشت کم‌رونق‌تر از مدت مشابه سال گذشته باشد.

فروردین سال گذشته تعداد معاملات آپارتمان‌های مسکونی در پایتخت ۱۷۵۷ فقره بود. اردیبهشت نیز ۴۳۵۹ فقره خرید و فروش آپارتمان در تهران انجام شد. اسفند ۱۴۰۲ این تعداد ۶۱۷۹ فقره بود.

درخصوص قیمت نیز طبق اعلام بانک مرکزی، میانگین قیمت هر متر مربع مسکن شهر تهران در فروردین و اردیبهشت پارسال به ترتیب ۶۶.۴ میلیون و ۷۵.۳ میلیون تومان بود. این رقم تا پایان سال به ۸۱.۴ میلیون تومان رسید که در مقایسه با اسفند سال قبل از آن ۲۴.۸ درصد رشد یافت.

با توجه به تورم عمومی حدود ۴۰ درصد و رشد حدود ۲۴ درصدی قیمت مسکن در پایتخت ارزیابی کارشناسان و فعالان بازار مسکن این است که این بازار از ظرفیت لازم برای رشد برخوردار نیست.

یکی از مشاوران املاک فعال در منطقه ۱ تهران درخصوص وضعیت بازار ملک در اردیبهشت به ایسنا گفت: بازار مسکن بی‌مشتری است. با وجود آن‌که در مناطق شمالی تهران بعضا میزان افزایش قیمت آپارتمان با نرخ دلار سنجیده می‌شود امسال میزان رشد آن به اندازه بازار ارز نبوده است.  قیمت‌های پیشنهادی تقریبا ۱۰ تا ۱۵ درصد نسبت به اسفند بالا رفته اما خریدار وجود ندارد.

وی افزود: در منطقه ۱ میزان خرید و فروش، قیمت را تعیین نمی‌کند بلکه دلالان به منطقه قیمت می‌دهند. یک سری سرمایه‌گذار، واحدها را خریداری می‌کنند و اجاره هم نمی‌دهند. برای آن‌که مالیات خانه خالی مشمولشان نشود مثل ماشین، آپارتمان را با سند وکالتی واگذار می‌کنند. بخر و بفروش‌ها بین خودشان معامله می‌کنند ولی سند نمی‌زنند.

یکی از واسطه‌های ملکی در جنوب شرق تهران نیز گفت: با آمدن سال جدید، قیمت ملک مقداری تغییر کرد ولی تعداد مشتری تغییر چندانی نکرد. البته رکود به شدت پارسال نیست. در دفتر ما تقریبا هفته‌ای یک مبایعه‌نامه (خرید و فروش) امضا می‌شود اما این‌طور نیست که بگوییم بازار رونق گرفته است. نرخ‌های اعلامی مالکان هم ۱۰ تا ۱۵ درصد تغییر کرده ولی هنوز تثبیت نشده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هشدار به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم
  • تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران
  • ضرورت تعیین تکلیف چای سنواتی/ دغدغه کشاورزان برطرف شود
  • دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • جولان خسارت‌های سیل در محور‌های خراسان جنوبی
  • توزیع انواع بذور اصلاح و گواهی شده برنج بین کشاورزان شهرستان بابل
  • کشاورزان همچنان چشم انتظار اعلام جایزه تحویل گندم
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای مهلت تسهیلات مراجعه کنند
  • ببینید | ترس مردم لندن از جولان اسب‌های زخمی در خیابان‌های کاخ باکینهام