Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@16:44:51 GMT

نیویورکر: ترامپ چاره ای جز شکست ندارد

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۳۸۹۸۸

نیویورکر: ترامپ چاره ای جز شکست ندارد

به گزارش دوشنبه ایرنا، نیویورکر با تشریح رسوایی واترگیت که در نهایت به استعفای نیکسون منجر شد نوشت: به دنبال این رسوایی بیست و نه نفر از افراد نزدیک به دولت او محکوم شدند و تعدادی از مشاوران ارشدش از جمله دادستان وقت به زندان رفتند اما خود نیکسون از پیگرد قضایی جان سالم به در برد و جرلد فورد جانشین نیکسون سپتامبر ۱۹۷۴میلادی وی را عفو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاکنون هیچ رئیس جمهوری در آمریکا با اتهامات جنایی متهم مواجه نبوده است اما در حالی که ترامپ برای حفظ کاخ سفید دست و پنجه نرم می کند او و اطرافیانش مطمئنا می دانند که اگر در انتخابات شکست بخورند مصونیتی که در دوران ریاست جمهوری اش از آن برخوردار بوده از بین خواهد رفت.

با توجه به ده ها تحقیقات و شکایتی که علیه او مطرح شده ممکن است در وضعیت خطرناک تری نسبت به آنچه که نیکسون با آن مواجه بود قرار داشته باشد.

مایکل بِسلاس تاریخ نویس آمریکایی گفته است: اگر ترامپ ببازد وضعیتی به بار خواهد آمد که بی شباهت به نیکسون در زمان استعفایش، نیست.  

نیویورکر افزود: حتی اگر ترامپ در انتخابات پیروز شود تهدیدهای مالی و حقوقی  دوره دوم ریاست جمهوری اش را تحت الشعاع قرار خواهد داد.

براساس گزارش اخیر تکان دهنده نیویورک تایمز در چهار سال آینده چه ترامپ انتخاب شود یا نشود، او با مهلت پایانی پرداخت بیش از سیصد میلیون دلار وامی که شخصا دریافت کرده مواجه است. بیشتر این وام ها را به بستانکاران خارجی از جمه دویچه بانک بدهکار است.

این رسانه با اشاره به بدهی ترامپ در بخش املاک و خودداری ترامپ از پرداخت مالیات خود نوشت: ترامپ برای پرداخت بدهی هایش که بر اساس آمار فوربس دو و نیم میلیارد دلار است باید تقریبا همه دارایی های ارزشمند خود را در بخش املاک بفروشد. این در حالیست که براساس تحلیل های واشنگتن پست دارایی های ترامپ به ویژه در بخش هتلداری و تفریحگاه ها بشدت در معرض آسیب ناشی از همه گیری کرونا و تبعات فعالیت سیاسی تفرقه برانگیز او بوده است.

در سراسر کمپین های انتخاباتی سال ۲۰۲۰، نظرسنجی های ملی نشان می دهد که ترامپ از بایدن عقب تر است و دو منبعی که در دو ماه گذشته با ترامپ گفت و گو داشته اند وی را در وضعیتی بی حوصله و بدون خلق و خوی مناسب توصیف کرده اند.

مری ترامپ برادرزاده ترامپ و نویسنده کتاب «بیش از حد اما همیشه ناکافی» گفت: ترامپ می داند که اگر در قدرت بماند با مشکلات جدی مواجه خواهد شد. من باور دارم که او تحت تعقیب قضایی قرار خواهد گرفت زیرا به نظر می رسد که دامنه و فهرست بالای جرم او قابل انکار نیست. اگر این اتفاق در سطح فدرال رخ ندهد ممکن است در سطح ایالتی رخ دهد.

برادرزاده ترامپ توضیح داده که برای خانواده او «شکست حکم اعدام را دارد.»

باربارا راس در کتاب جدید خود تحت عنوان «برج دروغ» که مروری بر هجده سال تجربه او برای توسعه و مدیریت پروژه های ساخت و ساز ترامپ هست نیز فکر می کند که رئیس جمهوری کنونی آمریکا فقط برای انتخاب شدن در دوره دوم ریاست جمهوری اش تلاش نمی کند بلکه او در حال فرار از قانون است.

وی چنین براورد کرده که اگر ترامپ شکست بخورد او کشور را ترک خواهد کرد.

در سال ۲۰۱۶ ترامپ برنامه هایی برای خروج از ایالت متحده آمریکا بعد از انتخابات داشت. آنتونی اسکاراموچی حامی سابق ترامپ که به عنوان مدیر روابط عمومی مدتی در کاخ سفید مشغول بود در ساعات پایانی نظرسنجی ها کنار او بود و نویسنده نیورکر می گوید اسکاراموچی به او گفته است که ترامپ و تقریبا هر کسی در کمپین او انتظار داشتند هیلاری کلینتون نامزد وقت انتخابات پیروز شود.

یک استاد دانشگاه ییل معتقد است ترامپ ممکن است به یک کشور خارجی که فاقد پیمان استرداد با آمریکا است فرار کند.

این استاد دانشگاه به تهدید ترامپ درباره تاخیر در انتخابات اشاره کرده و نوشت او سیستم ما را نابود کرده است. به طور کلی افراد افراد خودکامه برای حفظ قدرت سیستم را در صورت لازم تحریف می کنند. از نظر فرد خودکامه انتخابات فقط یک نمایش است. اما نتیجه رقابت های بایدن و ترامپ هنوز نامعلوم است هرچند که نگرانی هایی درباره سرکوب رای دهندگان و ناآرامی مدنی وجود دارد.

اگر فاصله پیشتازی یک نامزد دارای الکترال بالا باشد کسی نمی تواند به آسانی نتایج را به چالش بکشد. با این حال برخی از نزدیکان ترامپ گفته اند که رئیس جمهور تاکید خواهد داشت که او برنده انتخابات است.

این گزارش افزود: برخی از تهدیدهای قانونی علیه ترامپ جدی هستند بر اساس اسناد دادگاهی ناشی از پیگرد قانونی کوهن وکیل سابق ترامپ وی تنها نبوده است. پرونده کوهن درباره حق السکوت به یک هنرپیشه پورن بوده است که ظاهرا رئیس جمهوری آمریکا با او رابطه داشته است.   دولت آمریکا مدعی است طرح کوهن با فرد توطئه گر دیگری در ارتباط بوده است که توانست کمپین موفقیت آمیزی برای رئیس جمهوری آمریکا داشته باشد.

با توجه به این که وزارت دادگستری آمریکا رئیس جمهوری در حال خدمت را تحت پیگرد قرار نمی دهد این پرونده بعد از محکومیت کوهن بسته شد.

ترامپ هرگونه خطای مالی را رد کرده و تلاش ها برای مداقه پرداخت مالیات خود را «تداوم تحقیقاتی برای یک متهم غیرواقعی در تاریخ آمریکا توصیف کرده است.» برای محکومیت ترامپ باید ثابت شود که او آگاهانه تقلب کرده است.

دادستانی که نویسنده نیویورکر با آنها مصاحبه کرده گفته است که این امر می تواند دشوار باشد وهمان طور که کوهن گفت ترامپ کمتر یادداشتی بر جای می گذارد، ایمیل می فرستد یا متنی را ارسال می کند و اغلب از طریق ابزارهای غیرمستقیم خواسته های خود را بیان می کند اما دادستان ها همچنین همکاری کوهن را جلب کرده اند.

محققان اکنون نسبت به گذشته بیشتر در باره عقلانیت عفو روسای جمهوری در آمریکا اتفاق نظر دارند. عفو نیکسون توسط فورد با تردیدهایی مواجه بوده است. هر چند اقدام فورد خشم عمومی را برانگیخت در نهایت در این زمینه توافق شد که او به «کابوس ملی طولانی مدتی» پایان داده است. فورد انتخابات سال ۱۹۷۶ را به دلیل واکنش ها به این تصمیمش از دست داد اما بعدها جایزه شجاعت را از جان اف کندی دریافت کرد. سم تاننهاوس روزنامه نگار و تاریخ نویس نوشت عفو فورد به نیکسون و حامیانش کمک کرد تا نشان دهند که در رسوایی واترگیت نیکسون خطایی مرتکب نشده و قربانی بوده است.

 از آن زمان به بعد ترامپ و دیگر افراد عوام فریب با تکرار استدلال فورد تلاش کرده اند که مانع تحقیقات بدلیل رفتارهای غلط خود شوند.

تعدادی از نزدیکان ترامپ نگران هستند اگر بایدن در انتخابات پیروز شود ممکن است مدتی تا انتقال قدرت جنجال هایی برپا شود.  آنها پیش بینی می کنند تا زمان تحلیف بایدن ممکن است ترامپ باعث تحریک خشونت شود.

مری ترامپ پیش بینی کرده اگر ترامپ شکست بخورد او و متحدانش یازده هفته پیش رو را صرف دزدید پول مالیات پردازان خواهند کرد.

نیویورکر نتیجه گرفته که به نظر نمی رسد بازگشت ترامپ به تلویزیون موفقیتی نصیب او کند. فرانک ریش منتقد سابق تئاتر که تهیه کننده دو شوی تلویزیونی برای اچ بی او بوده به تازگی در مقاله ای نوشت «آمریکا از شوهای ترامپ خسته شده است»

شواهد موجود در جهان املاک و مستغلات نیویورک نیز چندان امیدوارکننده نیست. نویسنده نیویورکر نوشت به تازگی یک بانکدار نیویورکی که ترامپ را دهه هاست که می شناسد درباره اینده ترامپ گفته است هیچ بانکی حتی دویچه بانک هم که به او وام می داد حاضر به همکاری با ترامپ نخواهد بود. نام ترامپ به یک بدهکار بزرگ تبدیل شده است.

لاورنس داگلاس استاد حقوق و نویسنده کتابی درباره ترامپ با این عنوان که «ایا او می رود؟» پیش بینی کرده که ترامپ چه در کاخ سفید یا خارج از آن همچنان منبع آشوب و اختلاف افکنی در کشور خواهد بود.

برچسب‌ها انتخابات ۲۰۲۰ دونالد ترامپ ایالات متحده آمریکا پروندهٔ خبری آمریکا ۲۰۲۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۲۰۲۰ دونالد ترامپ ایالات متحده آمریکا انتخابات ۲۰۲۰ دونالد ترامپ ایالات متحده آمریکا اخبار کنکور رئیس جمهوری اگر ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۳۸۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب ازسرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله

بین الملل تابناک: اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران، افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز، افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان، تکذیب ازسرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله و احضار سفیر آلمان از سوی وزارت خارجه چین، از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های منطقه‌ای و بین المللی در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.

اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران

یک رسانه غربی از اعمال تحریم‌های جدید از سوی آمریکا و انگلیس علیه ایران به بهانه‌های مختلف خبر داد.

به گزارش رویترز، وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد، آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال می‌کند.

این وزارتخانه تاکید کرد که فعالیت‌های دفاعی ایران را هدف قرار داده است.

رویترز همچنین گزارش داد: انگلیس اشخاص و نهادهای مربوط به بخش دفاعی ایران را تحریم می‌کند.

وزارت امور خارجه انگلیس با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که دو شخص و چهار شرکت مرتبط با شبکه تولید پهپاد در ایران را به فهرست تحریم‌های خود افزوده است.

به نظر می‌رسد، این تحریم‌های انگلیس و آمریکا نیز مانند تحریم‌های گذشته کشورهای غربی علیه کشورمان به بهانه حمایت از جریان‌های محور مقاومت در منطقه و عملیات تنبیهی ایران علیه رژیم صهیونیستی با استفاده از موشک‌ها و پهپادهای مختلف و همچنین در راستای حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی صورت می‌گیرد.

افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز

دولت ارمنستان در جلسه روز پنجشنبه کابینه، بر تصمیم خود درباره افتتاح کنسولگری این کشور در تبریز تاکید کرد.

«حسین امیر عبداللهیان»، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در روزهای نخستین زمستان گذشته و در نشست خبری مشترک با «آرارات میرزویان» همتای ارمنستانی خود در ایروان گفته بود: «ارمنستان کشور دوست و همسایه خوب ماست. در دیدار با وزیر خارجه ارمنستان موافقت تهران را برای افتتاح سرکنسولگری جمهوری ارمنستان در شهر تبریز اعلام کردیم و امیدواریم، در هفته‌های آغازین سال جدید میلادی با حضور وزیر خارجه ارمنستان شاهد افتتاح رسمی این سرکنسولگری در تبریز باشیم.»

در سال ۲۰۲۲ و در دیدار «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان و «سید ابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهوری اسلامی ایران نیز دو طرف درباره ارتقای سطح همکاری‌های تجاری بین دو کشور و همچنین این موضوع که افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز می‌تواند بر ارتقای سطح همکاری‌های اقتصادی تاثیر مثبتی داشته باشد، به توافق رسیدند.

رسانه‌های ارمنستان نوشته‌اند، در اکتبر سال ۲۰۲۲ سرکنسولگری ایران در قاپان ارمنستان افتتاح شد و افتتاح سرکنسولگری این کشور در تبریز، این اقدام دوجانبه را تکمیل می‌کند.

آن‌ها همچنین با اشاره به اینکه استان آذربایجان شرقی ایران با استان سیونیک ارمنستان هم‌مرز است، گفته‌اند افتتاح کنسولگری در تبریز باعث توسعه بیش از پیش روابط تجاری و گردشگری خواهد شد.

امیرعبداللهیان در دیدار میرزویان همچنین گفته بود: موافقت دولت ارمنستان در ایجاد سرکنسولگری ایران در منطقه قاپان باعث شده که تردد ایرانیان و همکاری‌های ترانزیتی دو کشور تسهیل شود.

افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان

شبکه آمریکایی «سی ان ان» جزئیات تماس اخیر دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا و محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی را فاش کرد.

 این شبکه گزارش داد لیندسی گراهام، سناتور جمهوری خواه به عنوان یک کانال دیپلماتیک اصلی بین بن سلمان و دولت جو بایدن، رییس جمهور کنونی ظاهر شده است؛ کانالی که تلاش‌هایی را که در دوره ترامپ برای دستیابی به توافق عادی سازی روابط بین عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی آغاز شد، افزایش داد.

این شبکه آمریکایی افزود که در آخرین سفر گراهام به عربستان سعودی در اواخر ماه گذشته میلادی، او و بن سلمان با ترامپ تماس گرفتند. طبق این گزارش، این تماس تقریباً پنج دقیقه طول کشید.

دو فرد آگاه از این تماس به این شبکه گفتند: «مکالمه دوستانه و بیشتر شامل تبادل نظر و گفت‌وگوهای غیررسمی درباره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بود.»

یکی از این منابع گفت: «در مقطعی ترامپ آمار و ارقام نظرسنجی‌های خود را اعلام کرد»، در حالی که این دو منبع گزارش دادند، «توافق عادی‌سازی روابط حتی یک بار هم در آن تماس مطرح نشد.»

این تماس خلاصه شد به اینکه چگونه ترامپ در خصوص دستیابی به توافقی که مقامات آمریکایی، اسرائیلی و سعودی آن را برای دستیابی به «ثبات پایدار در خاورمیانه» حیاتی می‌دانند، «در افق ظاهر می‌شود.»

افراد آگاه از این موضوع به سی ان ان گفتند در حالی که رییس جمهور سابق از مذاکرات مربوط به سازش آگاه است، اما «در این مذاکرات دخالتی ندارد.»

این شبکه اشاره کرد نگرانی واقعی در میان برخی شرکت کنندگان در مذاکرات جاری وجود دارد که «ترامپ ممکن است تلاش کند هر گونه توافقی مربوط به دولت بایدن را خنثی کند، نظیر آنچه در اوایل سال جاری انجام داد و از جمهوری خواهان در کنگره خواست تا از توافقنامه مهاجرتی بین دو حزب حمایت نکنند.

افراد نزدیک به ترامپ می‌گویند که رییس‌جمهور سابق معتقد است که اگر بتواند به کاخ سفید بازگردد، می‌تواند در مورد توافق بهتری با سعودی‌ها مذاکره کند و همچنین به دنبال مشارکت یا کار فعالانه برای خنثی کردن هر نوع توافق عادی سازی روابط در دوران بایدن نیست.»

دو مقام آمریکایی گفتند که تماس ترامپ با محمد بن سلمان «در کاخ سفید به مذاقشان خوش نیامد» اگرچه آنها به صراحت گفتند که هیچ مدرکی دال بر تأثیر آن بر مذاکرات بین نمایندگان بایدن و همتایان سعودی آنها وجود ندارد.»

گراهام مقامات بایدن را از آن تماس مطلع کرد و گفت، آنها «درک می‌کنند که چرا او می‌خواهد ترامپ را در جریان قرار دهد.»

سناتور گراهام به سی‌ان‌ان گفت که «همه کار انجام می‌دهد تا اطمینان حاصل شود که توافق در زمان بایدن منعقد می‌شود، تا حدی به این دلیل که معتقد است بایدن شانس بیشتری برای بسیج حمایت دموکرات‌ها در کنگره خواهد داشت.»

تکذیب ازسرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله

دولت صنعا ازسرگیری مذاکرات با عربستان که رهبری ائتلاف سعودی در یمن را بر عهده دارد، تکذیب کرد و آمریکا و انگلیس را مسئول اجازه ندادن به تحقق توافق صلح دانست.

 وزارت امور خارجه دولت صنعا از زبان یک منبع رسمی که توسط خبرگزاری یمنی «سبأ» گزارش شده است، گفت: «آنچه روزنامه اماراتی (البیان) و برخی دیگر از رسانه‌ها درباره بازگشت مذاکرات منتشر کرده‌اند، تکذیب می‌کنیم. آنچه در این گزارش آمده کاملا نادرست است.»

وی ادامه داد: هنوز هیچ یک از موارد نامبرده در این گزارش به ما ارائه نشده است، بلکه سازمان ملل هرازچند گاهی اشاره‌هایی در این باره می‌کند؛ اما آمریکایی‌ها و انگلیسی‌ها به دلیل موضع یمن در حمایت از مظلومیت ملت فلسطین نمی‌توانند اجازه توافق در این مرحله را بدهند.

او توضیح داد، «به سازمان ملل تاکید کرده است، طرح نقشه‌ای که با طرف سعودی به آن دست یافته شده ربطی به حوادث غزه ندارد و قرار نیست ربطی به آمریکایی‌ها و انگلیسی‌ها داشته باشد.»

وزارت خارجه یمن در پایان گفت: به هر حال ما به موضع آمریکایی‌ها و انگلیسی‌ها اهمیتی نمی‌دهیم و همانطور که مشخص است با آنها درگیر هستیم.

چهارشنبه گذشته، دفتر هانس گروندبرگ، فرستاده سازمان ملل متحد اعلام کرد، در تماسی با لرد احمد از ویمبلدون، وزیر مشاور انگلیس در امور خارجه، مشترک المنافع و امور توسعه خاورمیانه داشت. وی در مورد ضرورت حفظ محیطی که از گفت‌وگوی سازنده و راه‌های دستیابی به پیشرفت در نقشه راه بین‌المللی حمایت می‌کند بحث و گفت‌وگو کرده است.

سه‌شنبه گذشته، گروندبرگ در ریاض با رشاد العلیمی، رییس شورای رهبری یمن و شایع الزندانی، وزیر امور خارجه در دولت مستعفی در مورد تلاش‌ها برای احیای روند سیاسی در یمن، تحت نظارت سازمان ملل، گفت‌وگو کرد.

نماینده سازمان ملل دوشنبه گذشته از برگزاری گفت‌وگو با «انصارالله» و مقامات عمانی خبر داد که در آن راه‌های دستیابی به پیشرفت در نقشه راه سازمان ملل برای یمن و ضرورت کاهش تنش‌ها در منطقه خاورمیانه که ناشی از درگیری رژیم صهیونیستی و فلسطینی‌ها در غزه و حملات ارتش یمن در دو دریای سرخ و عرب و خلیج عربی و خلیج فارس است، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

گروندبرگ در اواسط آوریل اعلام کرده بود که «شتاب دستیابی به توافق بین طرف‌های درگیر در یمن به دلیل تحولات نوار غزه، ضعیف و کند شده است». وی تاکید کرد که این مسائل «فضای میانجی‌گری را بسیار پیچیده کرده‌اند.»

وی افزود: در صورت برقرار نشدن آتش‌بس در غزه و متوقف نشدن کامل حملات در دریای سرخ و خلیج عدن، خطر تشدید تنش همچنان وجود دارد.

در آن زمان، فرستاده سازمان ملل نسبت به «عواقب جدی نه تنها برای یمن، بلکه برای کل منطقه، در صورت غفلت از روند سیاسی در یمن و ادامه مسیر تنش‌ها» هشدار داد و بر لزوم تصمین این مساله تاکید کرد که حل مناقشه در یمن با حل و فصل مسائل دیگر مرتبط دانسته نشود.

۲۳ دسامبر گذشته، گروندبرگ در بیانیه‌ای اعلام کرد که طرف‌های یمنی، متعهد به اجرای اقداماتی شده‌اند که شامل اجرای آتش‌بس شامل تمام یمن، اقداماتی برای بهبود شرایط زندگی و مشارکت در آماده‌سازی برای ازسرگیری یک روند سیاسی فراگیر تحت نظارت سازمان ملل می‌شود.

وی این اقدام را «گامی مهم» توصیف کرد و گفت: «با طرفین برای تهیه نقشه راه تحت نظارت سازمان ملل متحد که شامل این تعهدات باشد و از اجرای آنها حمایت کند، همکاری می‌کنم.»

احضار سفیر آلمان از سوی وزارت خارجه چین

سفیر آلمان در پکن روز (پنجشنبه) به علت طرح اتهام‌هایی از سوی برلین مبنی بر دستگیری چند جاسوس مرتبط با چین به وزارت خارجه این کشور احضار شد.     به گزارش تارنمای شبکه خبری دویچه وله، «پاتریشیا فلور» امروز پنجشنبه در حساب ایکس خود نوشت: پس از دستگیری چهار آلمانی به اتهام جاسوسی برای سرویس‌های مخفی چین، من به وزارت خارجه چین احضار شدم.   چین پیشتر اتهام فعالیت جاسوسی در آلمان را «قاطعانه» رد کرده و از برلین خواسته است که وجهه پکن را خدشه‌دار نکند.   سفارت چین در برلین روز دوشنبه اعلام کرد: ما از طرف آلمانی می‌خواهیم که بهره‌برداری از اتهام جاسوسی به منظور خدشه‌دار کردن وجهه و بدنام کردن چین را متوقف کند.   مقام‌های برلین همان روز گفتند که سه آلمانی را به ظن همکاری با سرویس مخفی چین و انتقال فناوری به پکن برای مقاصد نظامی بازداشت کرده‌اند.   «نانسی فیزر» وزیر کشور آلمان گفت که دولت تهدیدهای ناشی از جاسوسی چین در تجارت، صنعت و علم در آلمان را رصد می‌کند.   بازداشت این افراد یک هفته پس از آن انجام شد که ««اولاف شولتس» صدراعظم آلمان به چین سفر کرد تا درباره همکاری‌های تجاری چین و روسیه در بحبوحه جنگ اوکراین، مالکیت معنوی و سیاست‌های بازار آزاد گفت‌وگو کند.  

دیگر خبرها

  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • شکست حمله نظامی آمریکا در صحرای طبس تجلی حقانیت جمهوری اسلامی بود
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب ازسرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب از سرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند