Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش دوشنبه ایرنا از نشریه آتلانتیک، شیوع ویروس کرونا در آمریکا از کنترل خارج شده،این درحالی است که «دونالد ترامپ» رییس جمهوری این کشور از مرحله کم اهمیت جلوه دادن همه گیری کووید-۱۹ به انکار آن رسیده است.  

 این نشریه آمریکایی افزود: اساسا مغز انسان در دو حالت تصمیم می‌گیرد؛ یکی حالت تحلیلی است که شامل دقیق سنجیدن معایب و مزایا برای انتخاب بهترین گزینه است و دیگری حالت بصری.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالت بصری تصمیم گیری براساس براساس احساسات ادراکی است.  

از مدت‌ها پیش حتی ناظران معمولی، امید به شیوه تفکر تحلیلی ترامپ را از دست داده‌اند. این در حالی است که ترامپ دستکم باید زمانی که خود به ویروس کرونا مبتلا شد، قدرت این بیماری را می‌پذیرفت. کمتر از یک ماه پیش بیماری ترامپ به‌اندازه‌ای سخت بود که احتمال مرگ وی می‌رفت. اگرچه جزئیات بیماری ترامپ پنهان مانده است، از جمله ناهنجاری در سی تی اسکن قفسه سینه و تاریخ مثبت شدن آزمایش کرونای وی و واقعیت‌هایی که خبر از شدت بیماری وی می‌داد. اما وی در نهایت پس از چند روز از بیمارستان مرخص شد.  

«کریس کریستی» فرماندار پیشین نیوجرسی هفته گذشته پس از ترخیص از بیمارستان به دلیل ابتلا به کووید-۱۹ و یک هفته بستری شدن در بخش مراقبت‌های ویژه، به اشتباه خود اعتراف کرد. وی در مصاحبه‌ای اعلام کرد «من باید ماسک می‌زدم، هنگامی که به این بیماری مبتلا می‌شوید، به راحتی به شما ضربه می‌زند. از ما خواسته شده که ماسک بزنیم، دستان خود را بشوییم و از رفتن به مناطق پرازدحام خودداری کنیم. چنین درخواست‌هایی برای یک بیماری خطرناک چیزی زیادی نیست». 

اما ترامپ چنین سخنانی بر زبان نیاورد. وی پس از آنکه از بیمارستان مرخص شد، دست از کم اهمیت دادن و حتی انکار این بیماری برنداشت و پس از بازگشت به کاخ سفید و برداشتن نقاب مقدس نما، فعالیت‌های انتخاباتی خود را حول مفهوم پایان همه گیری متمرکز کرده است. وی در یکی از تازه‌ترین کارزارهای انتخاباتی هفته در اوماها ایالت نبراسکا گفت: «با اخبار جعلی، همه چیز کووید، کووید و کووید است. من به آن مبتلا شدم، اما حالا اینجا هستم. درست است؟». 

ترامپ که در اوایل شیوع بیماری در کنار پزشکان مخصوص تیم مقابله با کرونای کاخ سفید از جمله «آنتونی فائوچی» و «دبورا برکس» می‌ایستاد و هشدارهای آن‌ها را تایید می‌کرد، اکنون به تمسخر فاصله گذاری اجتماعی پرداخته و مساله گسترش ویروس کرونا را یک تئوری توطئه دانسته و اعلام مرگ و میر ناشی از کرونا را هم اقدامی برای آزار خود توصیف کرده است. وی حتی پزشکان را به گزافه گویی در مورد شدت علائم بیماری متهم کرده است. این در حالی است که تعداد فوتی‌های ناشی از کووید-۱۹ در آمریکا در روزهای اخیر به بیش از یک هزار نفر در روز رسیده است.  

اما بی‌اعتنایی و نادیده انگاری مرگ و میر آمریکایی‌ها در نتیجه کووید-۱۹ یک چیز است و انکار این مساله موضوعی دیگر. درواقع این مساله نشان می‌دهد که چنانچه ترامپ در قدرت بماند، روند همه گیری چگونه پیش خواهد رفت. بنابراین در آخرین روز ورود آمریکا به تاریخ انتخابات، رییس جمهوری چهره‌ای ظلمانی‌تر از خود به نمایش گذاشته و به قیمت ماندن در قدرت سلامت و رفاه آمریکایی‌ها را رها کرده است. او اکنون حتی به عنوان ناقل بیماری خطرناک‌تر از زمانی است که ویروس را کم اهمیت جلوه می‌داد.  

«برت گایرویر» Brett Giroir دستیار وزیر بهداشت و خدمات انسانی روز چهارشنبه در یک برنامه تلویزیونی ظاهر شد و گزارشی خلاف آنچه رییس جمهوری در خصوص ویروس کرونا بر زبان می‌آورد، ارائه داد. وی گفت:   «موارد ابتلا در واقع در حال افزایش است. آن‌ها واقعی هستند». 

اما ترامپ در روزهای اخیر این ایده عجیب را به خورد هوادارنش می‌دهد که پزشکان برای نفع خود در حال گزافه گویی در مورد موراد ابتلا به کووید-۱۹ هستند. او حتی دروغ قدیمی خود را دوباره تکرار کرده که می‌گفت موارد ابتلا زیاد شده به این دلیل که میزان آزمایشات کرونا افزایش یافته است. این در حالی است که گایرویر تصریح کرد که در واقع این تنها شمار موارد ابتلا به کرونا نیست که در حال افزایش است، بلکه تعداد افرادی که هر روز در بیمارستان‌ها بستری می‌شوند و می‌میرند در حال رشد است. او ماسکی به دست گرفت و از آمریکایی‌ها خواست که ماسک بزنند.  

از طرفی در حالیکه متحدان اروپایی آمریکا مقررات قرنطینه و منع آمد و شد را به دلیل شدت موارد ابتلا به ویروس کرونا را دوباره برقرار کرده‌اند، ترامپ در حال برگزاری گردهمایی‌های انتخاباتی است و از ایالتی به ایالت دیگر می‌رود و زدن ماسک را هم بی‌فایده توصیف می‌کند.  

طی چهار سال گذشته، روانشناسان و روانپزشکان تلاش کرده‌اند رفتارهای ترامپ را تشخیص دهند. بسیاری از آن‌ها به اختلالات مختلف شخصیتی وی پرداخته‌اند و خودشیفتگی، ضد اجتماعی و اختلالات شخصیت مرزی از شایع‌ترین بیماری‌های رفتاری وی آن‌ها بوده است.  

بنابراین اگر ترامپ برای دومین بار پیروز شود، همانگونه که تاکنون شاهد بودیم روند گسترش همه گیری همانگونه که اکنون هم شاهد آن هستیم، ادامه خواهد یافت. مرگ و میر هزاران آمریکایی ادامه خواهد یافت و رییس جمهوری به جای آنکه وقت و انرژی خود را صرف کاهش موارد ابتلا کند، صرف انکار آن می‌کند. تنها کاری که وی در همایش‌های انتخاباتی خود در خصوص ویروس کرونا انجام داده این است که می‌گوید ویروس ناپدید خواهد شد، اما به تعداد مرگ و میرها حتی اشاره هم نمی‌کند. بنابراین اگر ما هم در مسیر انکار این بیماری به ترامپ بپیوندیم و به وی رای دهیم، ما هم باید به لحاظ آسیب شناسی بررسی شویم.  

براساس آخرین آمار منتشر شده تا به امروز بیش از ۹ میلیون و ۴۷۴ هزار نفر در سراسر آمریکا به کووید-۱۹ مبتلا شده و از این میان بالغ بر ۲۳۶ هزار نفر جان خود را از دست داده‌اند.  

برچسب‌ها ویروس کرونا دونالد ترامپ ایالات متحده آمریکا پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا دونالد ترامپ ایالات متحده آمریکا ویروس کرونا دونالد ترامپ ایالات متحده آمریکا اخبار کنکور رییس جمهوری ویروس کرونا موارد ابتلا همه گیری کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۳۹۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود

 علی القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران در نشست هم اندیشی و تبادل نظر سازمان بازرسی با قضات دادگستری استان تهران که با حضور رئیس سازمان بازرسی کل کشور در این سازمان برگزار شد با اشاره به اینکه مبارزه با فساد از جمله مطالبات مهم مقام معظم رهبری در تمامی ادوار قوه قضاییه بوده است، گفت: مقوله مبارزه با فساد و برخورد با مفسد به عنوان یکی از برنامه‌های تحولی قوه قضاییه همواره مورد تاکید این قوه است.

وی با تشریح نقش مهم سازمان بازرسی کل کشور در راستای مبارزه با فساد بیان کرد: بدون شک این سازمان به عنوان یک دستگاه نظارتی عام الشمول، با دارا بودن اختیارات وسیع قانونی یک دستگاه تخصصی برای مبارزه با فساد محسوب می‌شود که وظیفه سنگین و دشواری را برعهده دارد.

رئیس کل دادگستری استان تهران ادامه داد: سازمان بازرسی نقش اساسی و کاملی را هم در صیانت و پیشگیری از آسیب دستگاه‌ها و نهاد‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی برعهده دارد و هم اینکه برای آسیب شناسی تخلفات دستگاه‌ها و مسئولان به واسطه امانتی که به آنها سپرده شده، جایگاه حایز اهمیتی دارد.

وی ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات سازمان بازرسی کل کشور در راستای مبارزه با فساد در تمامی دوره‌ها به ویژه چند سال اخیر اظهار کرد: گزارش‌های حرفه‌ای ارسالی سازمان بازرسی کل کشور به دادگستری استان تهران حاکی از آن است که امروز این سازمان مهم، به نقش نظارتی خود در راستای صیانت از نظام و عملکرد دستگاه‌ها و نهاد‌ها به طور قابل ملاحظه‌ای جامه عمل پوشانده است.

وی با یادآوری دو وظیفه مهم سازمان بازرسی کل کشور بیان کرد: این سازمان، حسب قانون ماموریت نظارت دارد تا هم قوانین به نحو صحیح در تمامی دستگاه‌ها اجرا شود و هم حسن جریان امور نیز نظارت داشته باشد.

القاصی با تاکید بر اینکه برای تحقق این دو وظیفه مهم قوانین متعددی به عنوان ابزار در اختیار این سازمان قرار دارد، یادآور شد: برای اثربخشی بیشتر گزارشات سازمان بازرسی کل کشور نقش دادسرا و دادگاه بسیار مهم است بر همین اساس گزارشات این سازمان باید در زمان مناسب و کوتاه منتهی به احکام متقن؛ عادلانه و بازدارنده شود چراکه نتیجه آن کارآمدی نظام و صیانت از همه دستگاه‌ها را به همراه دارد.

وی هماهنگی و همکاری بین مجموعه دادگستری استان تهران و سازمان بازرسی را یک تکلیف مهم دانست و ادامه داد: معمولا گزارشات سازمان بازرسی به تمامی شعبه‌های دادگستری ارجاع نمی‌شود و در مجتمع‌های تخصصی توسط قضات توانمند و حساس به مقوله فساد رسیدگی می‌شود و طبیعی است که اگر این تعاملات همه جانبه باشد نتایج بهتری حاصل خواهد شد.

رئیس کل دادگستری استان تهران توصیه‌هایی را نیز برای نیل به اهداف مورد نظر در مقوله مبارزه با فساد و گزارش‌های سازمان بازرسی مطرح کرد و گفت: بخش عمده‌ای از گزارشات سازمان بازرسی مرتبط به مفاسد اقتصادی است که لازم است در این خصوص دو مقوله کارشناسی و حسابرسی مالی اشخاص به طور ویژه‌ای مورد توجه قرار گیرد.

القاصی همچنین توصیه کرد که گزارشات ارسالی از سازمان بازرسی جامع، کامل، مستدل و متقن باشد به گونه‌ای که از حیث دارابودن مستندات و اتقان شبیه کیفرخواست برای دادگستری را داشته باشد.

وی از رئیس سازمان بازرسی کل کشور خواست که نماینده ویژه‌ای را برای پیگیری گزارشات ارسالی این سازمان به دادگستری استان تهران معرفی کند و گفت: به طور حتم مطالبه گری و پیگیری سازمان بازرسی از مجموعه قضایی، کاهش اطاله دادرسی را به همراه دارد.

رئیس کل دادگستری استان تهران همچنین با اشاره به حساسیت مجموعه قضایی استان تهران نسبت به تضییع حقوق بیت المال، برای پیگیری موضوعات و همچنین هماهنگی بیشتر با بازرسی اعلام آمادگی و اظهار کرد: در این راستا باید کارگروه مشترکی بین سازمان بازرسی و دادگستری استان تشکیل تا نتایج مطلوب تری حاصل شود.

القاصی خواستار آسیب شناسی موضوعات در روند رسیدگی به گزارشات ارسالی و همچنین موضوعات مطرح شده سازمان بازرسی از سوی کارگروه مشترک این دو مجموعه شد. 

علی صالحی دادستان عمومی و انقلاب تهران نیز در این نشست به طرح موضوعاتی پرداخت.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام