Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، احمد میدری معاون رفاه اجتماعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: از ۱۴۰ هزار کودکی که در مقطع ابتدایی از مدرسه و تحصیل بازمانده‌اند، ۳۰ هزار کودک شماره تماس ندارند، ۳۵ هزار کودک دارای معلولیت ذهنی هستند و نمی‌توانند مدرسه بروند. کودکانی هم که به علت فقر شناسایی شده‌اند، حدود ۱۰ هزار نفرند که با کمک نهادهای حمایتی در حال برگرداندن آنها به مدرسه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میدری تاکید کرد: ما تلاش می کنیم کودکان ابتدایی را به مدرسه برگردانیم اما یک خلأ‌ در سیاستگذاری و امور اداری کشور وجود دارد که باید اول آن را اصلاح کنیم و آن بحث محل سکونت این کودکان و کلا همه ساکنان کشور است. در جلسه‌ای با معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده، این موضوع مطرح شد و برای آنها هم تعجب‌آور بود و تاکید شد اقدامات لازم برای رفع این مسائل به عمل آید.

او گفت: ما محل دقیق و آدرس افراد را در ایران نمی‌دانیم؛ کودکانی را که در مدرسه نیستند، از طریق تطبیق اطلاعات آموزش و پرورش و ثبت احوال شناسایی کردیم اما وقتی می‌خواهیم بررسی کنیم چرا مدرسه نمی‌روند، با آدرس غلط مراجعه می شویم. چون آن کودکان دیگر در آن محل زندگی نمی‌کنند. چون آدرس‌ها به‌روزرسانی نمی‌شود.

وی با بیان اینکه قانون به مردم گفته است که آدرس را خودشان اطلاعات بدهند، اضافه کرد: هنگامی که آموزش و پرورش می خواهد از کودکان ثبت نام کند، باید از آنها آدرسی را بخواهد که در ثبت‌احوال ثبت شده است و مردم باید قادر باشند اطلاعات خود را از طریق تلفن یا سایت خیلی ساده در ثبت‌احوال ثبت کنند اما در ثبت‌نام آموزش و پرورش، آدرس بر اساس شفاهی یا قبض برق اخذ می‌شود.

معاون وزیر کار گفت: وقتی کدملی فرد را در پایگاه رفاه ایرانیان می‌زنیم، با کمال تعجب می بینیم که ۵ آدرس برای یک خانواده ثبت شده و جالبتر آن است که حتی یک آدرس آنها هم درست نیست. هنگامیکه از دادگاه برمی گردید که چکی وصول نشده است می گویند آدرس فرد کجاست؟ گویا افراد موظف هستند آدرس پیدا کنند. این مساله سیستم قضایی، تامین اجتماعی و آموزش و پرورش را ناکارآمد کرده است. این مشکل قابل رفع است و در ایران نیز نقل و انتقال و سکونت افراد باید با اجازه شهرداری باشد و آدرس‌ها ثبت شود.

معاون وزیر کار در ادامه به شرایط گروه‌های کم درآمد در شرایط کرونایی اشاره کرد و گفت: لازمه آموزش غیرحضوری، هزینه اینترنت و تبلت است اما گروه قابل توجهی از کودکان دسترسی به گوشی هوشمند ندارند.

میدری افزود: اینکه این کودکان در وضعیت کنونی چکار می کنند و آیا ترک تحصیل کرده اند یا آموزش نیمه‌حضوری دارند، معلوم نیست و این پرسش مطرح می‌شود که چه راه‌حلی وجود دارد که در این شرایط سخت، آسیب کمتری به خانواده ها وارد شود.

کد خبر 562000 برچسب‌ها وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی آموزشی دانش آموز

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی آموزشی دانش آموز آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۴۰۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است؟

سرانجام با اعلام رسمی وزیر بهداشت، دستورالعمل درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی، شکل اجرایی به خود گرفت.

به گزارش مشرق، موضوع رایگان شدن خدمات درمانی برای کودکان زیر ۷ سال، گذشته از سوی وزیر بهداشت، رسانه‌ای شد و در عین حال؛ اختلاف بر سر نحوه اجرای آن، باعث شد این موضوع در جلسات هیأت دولت مورد بررسی و بحث قرار گیرد.

اجرای چنین طرح یا دستورالعملی در ابعاد کشوری، نیازمند بودجه و اعتبار لازم است و شاید همین موضوع، باعث تأخیر آن شده بود.

در عین حال، در روزهای اخیر، وزیر بهداشت در حیاط دولت به اجرایی شدن این دستورالعمل، جنبه رسمی بخشید و قرار شد در تمامی بیمارستان‌های دولتی، درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان شود.

حالا، سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت؛ جزئیات بیشتری از این دستورالعمل را تشریح کرده است.

وی با یادآوری اینکه تمامی هزینه‌های درمان سرپایی و بستری این کودکان رایگان بوده و بر عهده دولت است، گفت: در تاریخ ۹ اسفند ۱۴۰۲ بر اساس مصوبه هیأت وزیران و ابلاغ معاون اول رئیس جمهور درمان کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی رایگان شد و هموطنان باید در جریان این موضوع قرار گیرند و بدانند که لازم نیست پولی بابت درمان فرزندانشان پرداخت کنند و اگر جایی با تخلف مواجه شدند این موضوع را به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.

وی افزود: این اقدام گام بلندی برای حمایت از آینده سازان کشور و خانواده‌ها آنان است و چنانچه خانواده‌ای تمکن مالی برای پرداخت هزینه‌های درمان فرزندش را نداشته باشند وظیفه ما است که آنها را به طور رایگان درمان کنیم در واقع ۸۰ درصد خدمات پزشکی کشور در مراکز دولتی و دانشگاهی ارائه می‌شود و این خدمات هم برای کودکان زیر ۷ سال رایگان خواهد بود.

در همین حال، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، با بیان اینکه هر حادثه یا بیماری که در ۷ سال اول زندگی رخ دهد، در بقیه عمر باقی می‌ماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، گفت: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیأت دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان تا زیر ۷ سال در مراکز دولتی داده شود تا از این طریق سلامت آنها ایمن شود. این به همه بیمارستان‌های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

دیگر خبرها

  • مرور خاطرات دوران تحصیل پس از ۴۵ سال
  • تحصیل رایگان دانشجوی اخراجی آمریکایی در ایران؛ کدام دانشگاه‌ها صف کشیدند؟
  • پوشش تحصیلی ۹۹.۸ درصدی مقطع ابتدایی در چهارمحال و بختیای
  • بازگرداندن ۳۰۰۰ کودک گلستانی بازمانده از تحصیل به مدارس
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه‌ها سهم دولت است
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است؟
  • بندبازی مرگبار برای تحصیل
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • اینجا دست‎‌ها، دانش و ایثار را روایت می‌کند
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند