Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی عنوان کرد: مرکز رشد واحدهای فناور این دانشگاه باید در آینده نزدیک از طریق تعامل با مراکز علمی، صنعتی، تجاری و ...، به یک مرکز مستقل تبدیل شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بندرانزلی، آیین گشایش مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی با حضور سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، مدیر مرکز رشد واحد‌های فناور واحد رشت، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی، مدیر مرکز رشد اقماری واحد بندر انزلی و جمعی دیگر از مسئولان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی در این آیین با بیان اینکه گشایش مرکز رشد با توجه به ظرفیت‌ها و استعدادهای این دانشگاه و اقلیم این منطقه مورد توجه قرار گرفته و عملیاتی شد، اظهار کرد: با بهره‌برداری از این مرکز گام نخست را برداشتیم.

حسین شریفی با بیان اینکه یکی از نیاز‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی استفاده از ظرفیت‌های اداری و علمی بوده و گشایش مرکز رشد در این راستا صورت گرفته است، ادامه داد: با توجه به اقماری بودن این مرکز، لازم است در آینده نزدیک از طریق تعامل با مراکز علمی، صنعتی، تجاری و ...، آن را به یک مرکز مستقل تبدیل کنیم.

انتهای پیام/4078/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت استان گیلان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی حسین شریفی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی مرکز رشد واحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۴۰۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح روند انتخاب استادان نمونه کشوری

 علیرضا حیدری در سی و یکمین آیین نکوداشت استاد برگزیده کشوری که امروز در سازمان پژوهشی‌های علمی و صنعتی درحال برگزاری است، گزارشی از روند انتخاب استادان نمونه اشاره کرد و گفت: در ابتدای سال تحصیلی بخشنامه انتخاب عضو هیئت علمی برجسته به همه دانشگاه‌ها ارسال و مدتی به آنها فرصت داده شد تا افراد واجد شرایط را به دبیرخانه معرفی کنند.

وی در ادامه تصریح کرد:  ابتدا تا ۳۰ دی ماه فرصت داشتند ولی تا فروردین هم پرونده‌هایی دریافت شد، بهتر است در دوره بعد بازه زمانی را رعایت کنیم. در نهایت حدود ۱۵۰ پرونده بعد از داوری اولیه در دانشگاه‌ها به دبیرخانه رسید.

معاون مرکز هیئت‌های امنا و هیئت‌های ممیزه وزارت علوم تأکید کرد: تعدادی از پرونده‌ها حداقل امتیازهای تعیین کننده را نداشتند و بقیه پرونده‌ها غربالگری شدند و در نهایت ۸۷ پرونده به دست آمد که انتخاب کار دشواری بود.

حیدری در پایان اظهار کرد: با توجه به برخی معیارها مانند توجه به گستره جغرافیایی، گروه‌های آموزشی یعنی ۶ گروه علوم پایه، علوم انسانی، فنی و مهندسی، کشاورزی، دامپزشکی و هنر و معماری ۶۵ عضو هیئت علمی از ۳۱ دانشگاه به این عنوان دست یافتند.

معاون مرکز هیئت‌های امنا و هیئت های ممیزه وزارت علوم خاطرنشان کرد: امسال تعداد اعضای هیئت علمی نمونه کشوری در مقایسه با سال گذشته ۱۰ نفر بیشتر شده است و ۶ نفر از استادان نمونه خانم هستند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • حجاب و عفاف یک مقوله فرهنگی و سیاسی است
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • تشریح روند انتخاب استادان نمونه کشوری
  • شانزدهمین دوره مسابقات قرآنی طرح قدس در بندرانزلی آغاز به کار کرد
  • شیراز قهرمان مسابقات والیبال اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد منطقه یک کشور
  • بهزیستی پیگیر تنبیه در مرکز نگهداری از کودکان بی‌سرپرست کرج است
  • رویداد صدرا با حضور ۳۱ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد دزفول گشایش یافت
  • نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد
  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند