Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-06@00:08:58 GMT

برتری بایدن در ایالت‌های‌ کلیدی آمریکا

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۴۲۵۴۷

برتری بایدن در ایالت‌های‌ کلیدی آمریکا

به گزارش پایگاه خبری هیل، یک نظرسنجی جدید از سوی دانشگاه مونماوث نشان می‌دهد که جو بایدن نامزد ریاست جمهوری حزب دموکرات آمریکا به میزان هفت درصد بر دونالد ترامپ در میان رای دهندگان احتمالی در ایالت پنسیلوانیا برتری دارد که از نظر بسیاری یک ایالت تعیین‌کننده در انتخابات ریاست جمهوری است.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، در عین حال این نظرسنجی پایانی دانشگاه مونماوث دریافته که جو بایدن در سناریوی شرکت بالای رای دهندگان ۵۱ درصد و دونالد ترامپ ۴۴ درصد در میان رای دهندگان احتمالی به دست می‌آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین نظرسنجی ماه گذشته میلادی برتری ۱۱ درصدی برای بایدن نشان داده بود.

در سناریوی شرکت کم رای دهندگان برتری بایدن به پنج درصد تقلیل می‌یابد و نتیجه ۵۰ به ۴۵ می‌شود.

هم بایدن و هم ترامپ امروز تمرکز کمپین‌هایشان را بر ایالت پنسیلوانیا گذاشته‌اند؛ ایالتی که ترامپ در سال ۲۰۱۶ توانست در آن پیروز شود.

نظرسنجی‌ها نشان می‌دهند که بایدن در دو ایالت مهم دیگر محل رقابت یعنی ویسکانسین و میشیگان هم برتری قاطعی دارد.

نامزد ریاست جمهوری دموکرات‌های آمریکا در عین حال طبق نظرسنجی مورنینگ کانسالت که نتایجش امروز دوشنبه منتشر شد در ایالت مهم فلوریدا هم بر ترامپ برتری شش درصدی دارد.

طبق این نظرسنجی، بایدن در این ایالت در مقایسه با ترامپ ۵۱.۵ به ۴۵.۴ درصد رای دارد. میانگین گیری وبسایت RealClearPolitics نشان داده که برتری بایدن در این ایالت برتری به طور میانگین بیش از یک درصد است.

همچنین نظرسنجی مورنینگ کانسالت برتری هشت درصدی را در سطح کشوری برای بایدن بر ترامپ با نتیجه ۵۱.۹ به ۴۳.۹ نشان داد.

همچنین یک نظرسنجی ان.بی.سی نیوز/وال استریت ژورنال هم برای بایدن برتری ده درصدی در سطح کشوری با نتیجه ۵۲ درصد به ۴۲ درصد ترامپ را نشان داد.

بر اساس این نظرسنجی بایدن در ۱۲ ایالت مهم محل رقابت شامل آریزونا، فلوریدا، جورجیا، آیووا، مین، میشیگان، مینه سوتا، کارولینای شمالی، نیو همپشایر، نوادا، پنسیلوانیا و ویسکانسین مجموعا برتری شش درصدی با نتیجه ۵۱ درصد به ۴۵ درصد ترامپ را داشته است.

پربیننده ترین ترامپ به «آی‌سی‌یو» منتقل شد! بایدن یا ترامپ؟/ کشورهای اروپایی خواستار پیروزی کدام نامزد انتخاباتی هستند؟ تنگی نفس ترامپ! +فیلم جدید بایدن: آمریکایی‌ها یاد گرفته‌اند که با کرونا بمیرند/ ترامپ: خانواده بایدن مثل جاروبرقی‌ پول را می‌بلعند ترامپ بعد از کرونا! +عکس

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: انتخابات آمریکا دونالد ترامپ جوبایدن انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا انتخابات ایالات متحده انتخابات ایالات متحده امریکا قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت رای دهندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۴۲۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!

روحانی رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند.

به گزارش سایت رسمی رئیس جمهور سابق ایران، حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با تأکید بر اینکه اگر مردم از حکومت فاصله گرفتند، اداره جامعه سخت خواهد بود، افزود: ما در دولت دوازدهم با مشکلات ویژه‌ای روبه‌رو بودیم. گویا داعش و ترامپ و کرونا کافی نبود که اقداماتی هم در داخل شد تا دولت را زمین بزنند. در طول ۴ سال دولت دوازدهم به مردم گفتند اگر ما بیاییم مسائل شما را در کوتاه‌مدت حل می‌کنیم. در اقتصاد و سیاست و سیاست خارجی به مردم قول دادند، گفتند برجام دولت قوی می‌خواهد. اما ضربه کاری میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ پس از انتخابات کم‌رمق مجلس در سال ۱۳۹۸ بود. وقتی مردم کنار زده می‌شوند و در امور کشور مشارکت ندارند، چطور می‌خواهند مشکلات را حل کنند؟

او رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند. وقتی ۷۳ درصد مردم در انتخابات حضور پیدا کردند معلوم است از دولت منتخب حمایت می‌کنند، وقتی مشارکت زیر ۵۰ درصد شد، مشخص است چه مشکلاتی پیدا می‌کنیم؟ روزی در منطقه افتخار می‌کردیم انتخاباتی با ۸۰ و ۸۴ درصد مشارکت برگزار می‌کنیم، حالا باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم.

دیگر خبرها

  • پس لرزه های خطرناک جنگ غزه در جهان؛ آیا زندگی یهودیان در غرب غیرممکن می شود؟
  • پیشنهاد جنجالی ایلان ماسک علیه دانشجویان معترض امریکا | نتایج نظرسنجی میلیونی‌اش را ببینید
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • حرف‌های جنجالی رابرت دنیرو درباره بازگشت ترامپ به قدرت
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • اسرائیلی ها توافق را بر حمله به رفح ترجیح می دهند