Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  ازلرستان،ناهید پرویزپور،مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری لرستان اظهار داشت: کشور ما عضو معاهده بین المللی کنوانسیون حقوق کودک می‌باشد و این پیمان نامه برای کشور‌های عضو وظایفی را احصا نموده است.

او افزود: آنان ملزم به رعایت و اجرای مواد پیمان‌نامه در کشور خود هستند، اما تا قبل از تصویب قانون حمایت از اطفال و نوجوانان در خرداد ماه سال جاری توسط مجلس شورای اسلامی قوانین محدودی برای حمایت از کودکان و نوجوانان تصویب شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اظهار داشت: خلاء یک نظام حمایتی کامل و جامع به خصوص در سال‌های اخیر که نمونه‌هایی از کودک آزاری، کودک همسری، کودکان کار و آسیب‌های اجتماعی حوزه کودکان، توجه افکار عمومی را به خود جلب کرده منجر به تدوین لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان شد.

پرویزپور گفت: در نهایت تصویب آن در خرداد ماه سال ۹۹ با تایید شورای نگهبان، توسط مجلس شورای اسلامی تصویب شد.

او بیان کرد: قانون در چهار فصل، ۵۱ ماده و ۱۵ تبصره تصویب شده و کلیه اشخاصی که به سن ۱۸ سال شمسی تمام نرسیدند از حمایت‌های این قانون بهره‌مند خواهند شد.

او ادامه داد: در این قانون شرح وظایفی برای دستگاه‌های متولی و دست‌اندرکاران حوزه کودک و نوجوان تعریف شده است و دستگاه‌های اجرایی موظف به اجرای مفاد آن هستند.

مدیرکل بانوان استانداری لرستان گفت: از نظر ساختار تشکیلاتی دفتر حمایت از اطفال و نوجوانان در قوه قضائیه است و واحدی از این دفتر در حوزه قضایی هر استان و تحت نظر رئیس کل دادگستری تشکیل و مستقر می‌شود.

او تصریح کرد: دفاتر امور زنان و خانواده با حکم وزیر محترم دادگستری به عنوان مراجع متناظر مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک دارای مسئولیت هستند.

پرویز پور گفت: نظارت بر حسن اجرای بهینه قانون توسط دستگاه‌ها بر عهده مدیران کل امور زنان و خانواده استانداری‌ها می‌باشد که می‌بایست با تشکیل کمیته تخصصی ذیل کارگروه اجتماعی فرهنگی زنان و سلامت متشکل از دستگاه‌های که قانونگذار برای آن‌ها شرح وظایف تعریف کرده است بر حسن اجرای مفاد قانون نظارت و به صورت مستمر رصد و پایش داشته باشند.

او افزود: امیدواریم با اجرای صحیح و دقیق قانون توسط دستگاه‌های متولی، از این پس شاهد احقاق حقوق کودکان در استان باشیم.

انتهای پیام/ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری لرستان احقاق حقوق کودکان آسیب های اجتماعی حقوق کودک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۴۴۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جام باشگاه های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه

پوریا جلالی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر بابیان اینکه جام باشگاه‌های کتابخوانی باهدف توسعه و ترویج کتابخوانی برای کودکان و نوجوانان شهری و روستایی برگزار می‌شود، اظهار کرد: جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان از جمله اقدامات و برنامه‌هایی است که از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای گسترش و ترویج کتابخوانی برای کودکان و نوجوانان شهری و روستایی سراسر ایران طراحی و برنامه‌ریزی شده است.

وی افزود: برقراری ارتباط بین نویسندگان و کودکان و نوجوانان علاقه مند به کتابخوانی، کمک به ترویج، تبلیغ و معرفی کتاب‌های خوب و مفید، توانمندسازی مربیان باشگاه‌ها ی کتابخوانی با ارائه آموزش‌های استاندارد و مهارتی و به وجود آوردن فضای رقابتی سازنده و مؤثر وشویق کتابخوانان و باشگاه‌های برتر از مهم‌ترین اهداف تشکیل باشگاه‌های کتابخوانی است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه تصریح کرد: در این طرح مربیان باشگاه‌های کتابخوانی با شرکت در کارگاه‌های آموزشی مجازی علاوه بر آشنایی با روش‌های استاندارد و نوین ترویج کتابخوانی با معیارهای انتخاب کتاب مناسب برای کودکان و نوجوانان، شیوه‌های مختلف خواندن جمعی و گفت‌وگو درباره کتاب و استفاده از شیوه کارگاهی، بر چگونگی راه‌اندازی و اداره باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان نیز مسلط می‌شوند.

جلالی آخرین مهلت ثبت نام مربیان متقاضی شرکت در جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در سامانه مذکور تا ۲۰ اردیبهشت تمدید شده است.

گفتنی است این دوره‌ها مطابق شیوه‌نامه شبکه‌های اجتماعی و به صورت مجازی برگزار خواهد شد و شرکت در ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان طی چند مرحله و به صورت مجازی امکان‌پذیر است و در مرحله نخست مربیان متقاضی ثبت و راه‌اندازی باشگاه کتابخوانی باید با مراجعه به سامانه جشنواره به نشانی http://www.tarvijeketab.ir ثبت‌نام اولیه خود را انجام دهند.

کد خبر 6094092

دیگر خبرها

  • شناسایی ۳۰۵۴ کودک مشمول قانون حمایت از جمعیت در لرستان
  • تعیین ۳۵ شعبه دیوان عدالت اداری برای احقاق حق کارگران
  • اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • معرفی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک
  • تسریع در اجرای قانون جوانی جمعیت نیازمند همراهی جدی دستگاه‌هاست
  • ۵ هزار کودک خیابانی در تهران
  • اعضای شورای سیاستگذاری سی و ششمین جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • برگزاری جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • برگزاری جام باشگاه های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • بحران کودک‌همسری در آمریکا