Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، «علی ربیعی» روز دوشنبه با حضور در شهرستان بنت  و در آیین کلنگ زنی دبیرستان شبانه روزی دخترانه در روستای دَستگِرد نیک‌شهر در جنوب سیستان و بلوچستان گفت: دولت یازدهم و دوازدهم در گسترش زیرساخت های جاده ای و ریلی، آب، برق و گاز در روستاهای کشور و در یک کلام توسعه روستایی از موفقیت ترین دولت ها بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اتصال زیرساخت ها به معیشت و زندگی مردم یکی از لوازم توسعه پایدار در کشور است ، گفت: برای توسعه به معنای اعم و توسعه روستایی به طور اخص نیازمند زیرساخت کافی، نظام تأمین مالی مناسب، نظام رفاهی مناسب و سیاست‌های معطوف به تولید اقتصادی متناسب با شرایط محلی هستیم.

ربیعی  با اشاره به اینکه راه بی بدیل توسعه از مهارت آموزی صورت می گیرد، تصریح کرد: در این راستا افزایش مهارت به خصوص مهارت های فنی با توجه به مزیت های منطقه باید مورد توجه جدی قرار بگیرد.

۳۳ درصد پست های مدیریتی دولت در اختیار بانوان است.

دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهوری با اشاره به توجه ویژه دولت به توانمندسازی بانوان گفت: در سطح ملی و با همین نگاه ۳۳ درصد پست های مدیریتی دولت در اختیار بانوان است. در منطقه سیستان و بلوچستان نیز دولت و خیرین به طور فشرده سرمایه گذاری کرده اند. 

 وی اضافه کرد: مطالعات دولت نشان می دهد دختران این منطقه با موانع فرهنگی متعدد و فقر و محرومیت رو به رو  هستند و ساخت این دبیرستان شبانه روزی در هفته وحدت گامی در جهت محرومیت زدایی و رفع موانع فرهنگی دختران این خطه خواهد بود.در همین راستا مجتمع شبانه روزی دستکرد بنت با هزینه ۱۰ میلیارد تومانی و با زیربنای یکهزار و ۲۵۰ مترمربع و مدرسه ۸۰۰ مترمربع ساخته خواهد شد.

ربیعی همچنین با مردم و اهالی روستای بنت و شورای روستا دیدار و گفت وگوی صمیمانه ایی انجام داد و در جریان آخرین وضعیت و مشکلات آنان قرار گرفت. 

در ادامه این سفر با حضور سخنگوی دولت در روستای زَهَک شهرستان نیکشهر، عملیات احداث مجتمع بزرگ پرورش محصولات گلخانه‌ای با محوریت پرورش میوه های گرمسیری و فلفل دلمه‌ در این روستا آغاز شد.


منابع را باید به سمت مزیت‌های محلی و منطقه‌ای ببریم 

دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهوری در آیین کلنگ زنی این طرح گفت: معتقدم باید منابع موجود را به هر اندازه که هست به سمت مزیت‌های محلی و منطقه‌ای ببریم و زندگی مردم را در سطح محلی متحول کنیم. بر همین اساس در دولت های یازدهم و دوازدهم برنامه توسعه بر روستاها متمرکز و ایده تحول محلی برای توسعه ملی پیگیری شد.

ربیعی گفت: مطالعات دولت نشان می دهد با توجه با ظرفیت ها و توانایی های موجود در سیستان و بلوچستان می توان در این منطقه در خصوص توسعه حمل و نقل، خدمات مولد، توسعه کشاورزی و صنایع جانبی، توسعه معادن، صنایع دستی و گردشگری سرمایه گذاری درستی صورت بگیرد.

سخنگوی دولت با اشاره به این موضوع که کشاورزی یکی از مهمترین کشانه های توسعه ملی و پایدار در کشور است، گفت: آب و هوای منطقه امکان صادرات میوه های گرمسیری را فراهم کرده است و افتتاح مجتمع گلخانه ای کشت هیدروپونیک صیفی جات و میوه های گرمسیری در این منطقه می تواند یکی از نشانه های توسعه در استان سیستان و بلوچستان باشد.

 وی افزود: شهرک گلخانه ای جهاد کشاورزی به مساحت ۶۰ هکتار در این منطقه قرار دارد که در این مرحله، اولین مجتمع گلخانه ای کشت هیدروپونیک صیفی جات و میوه های گرمسیری به مساحت پنج هکتارو با سرمایه هفت میلیارد تومان ساخته خواهد شد.

جهت‌گیری اصلی دولت توسعه و توانمندسازی جوامع محلی است 

دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهوری در ادامه سفر به سیستان و بلوچستان با سفر به چابهار از مناطق حاشیه نشینی، صنایع دستی و صنایع پرورش طیور این منطقه بازدید و با کارآفرینان چابهاری دیدار کرد.

ربیعی در این دیدار گفت: جهت‌گیری اصلی دولت مبتنی بر توسعه و توانمندسازی جوامع محلی، ایجاد تعاونی‌ها و اجتماعات محلی، اشتغال‌های ارزان‌ قیمت برای مردم منطقه و زنجیره ‌کردن تولیدات روستایی است.  

سخنگوی دولت بر ضرورت سوق دادن  منابع موجود به سمت مزیت‌های محلی و منطقه‌ای تاکید کرد و افزود: باید زندگی مردم را در سطح محلی متحول کنیم. هدف باید دستیابی به وضع بهتر برای خانواده‌ها و ارتقای کنش‌های فردی و جمعی در سطح محلی باشد.

دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهوری  تاکید کرد: از مهمترین برنامه‌های به اجرا درآمده در دولت‌یازدهم و دوازدهم برنامه توسعه کسب و کار و اشتغال روستایی و عشایری بوده و در این طرح بیشترین سهم به استان سیستان و بلوچستان رسیده است.

به گزارش ایرنا، «علی ربیعی» دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهوری و سخنگوی دولت در هفته وحدت و به مناسبت ولادت رسول اکرم(ص) در سفر به استان سیستان و بلوچستان از چندین طرح مهم اقتصادی و زیربنایی بازدید و با مدیران استان، مردم و کارآفرینان دیدار کرد.

ربیعی، یکشنبه شب با سفر به زاهدان با استاندار، مدیران و مسئولان ارشد استان سیستان و بلوچستان دیدار و مهمترین مشکلات و برنامه های این استان را مورد بررسی قرار داد.

سخنگوی دولت در کمتر از دو ماه برای دومین بار به استان سیستان و بلوچستان سفر کرده تا روند برنامه های توسعه این استان سرعت بیشتری بگیرد. آمارها نشان می دهد بودجه عمرانی که دولت تدبیر و امید ظرف ۶ سال یعنی در سال های ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۸ به استان سیستان و بلوچستان اختصاص داده ۱.۴ برابر بیشتر از ۳۵ سال قبل از آن بوده و به ۱۳ هزار و ۳۳۱ میلیارد تومان رسیده است.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان توسعه روستایی علی ربیعی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان توسعه روستایی علی ربیعی سیستان و بلوچستان توسعه روستایی علی ربیعی اخبار کنکور استان سیستان و بلوچستان یازدهم و دوازدهم میوه های گرمسیری توسعه روستایی سخنگوی دولت گلخانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۴۴۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی علل مهاجرت در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در سیستان و بلوچستان

در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در دانشگاه سیستان و بلوچستان پیرامون علل مهاجرت و پیامدها و راهکارهای پیشگیری از آن بحث و بررسی شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان، دومین روز از گردهمایی سه روزه مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی و مدیران مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های سراسر کشور که از پنجم اردیبهشت در تالار امام رضا (ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرده است، امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ برگزار شد.

علی باباپور عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز درباره علل مهاجرت و پیشگیری از آن اظهار کرد: برخی از کشورها تلاش دارند نخبگان یا دانشجویان ما را به دلایل مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و زیست محیطی و غیره به مهاجرت وادار کنند که لازم است دانشجویان را نسبت به پیامدهای مهاجرت هوشیار کنیم.

وی همچنین به تشریح چالش‌های ترویج سبک زندگی سالم پرداخت و گفت: با پیشگیری از افراط و تفریط در زمینه‌های مختلف می‌توانیم چرخ زندگی را متعادل کنیم.

پرسش و پاسخ شرکت‌کنندگان پیرامون مشاوره، سلامت و سبک زندگی از دیگر برنامه‌های دومین روز همایش ملی بود.

گفتنی است، چنگیز رحیمی عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز نیز در این گردهمایی در زمینه "ساماندهی مدیریت خدمات مشاوره برای مدیران" و احسان اسکندری عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در زمینه "راهکارهای حل چالش‌های روانی - اجتماعی دانشجویان، به ارائه سخنرانی پرداختند.

کد خبر 747904

دیگر خبرها

  • ️اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد
  • همچنان حدود ۴۵ راه روستایی بلوچستان بر اثر سیلاب بسته است
  • بررسی علل مهاجرت در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در سیستان و بلوچستان
  • کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید
  • رشد ۷۸ درصدی ساخت راه‌های روستایی در سیستان و بلوچستان
  • افزایش ۷۸ درصدی ساخت بزرگراه در سیستان و بلوچستان
  • رشد ۷۸ درصدی احداث راه‌های روستایی در سیستان و بلوچستان
  • همچنان ۱۰۱ راه روستایی جنوب سیستان و بلوچستان بر اثر سیلاب بسته است
  • دانشگاه برای ارتقای عقلانیت در حکمرانی استان مؤثر باشد
  • توقیف خودروهای حامل بار سوخت قاچاق در مرزهای جنوبی سیستان و بلوچستان