Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، محمدجواد ظریف در مصاحبه ای با شبکه سی. بی. اس نیوز که دوشنبه شب منتشر شد، اظهار داشت: ایران از میان دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا و جو بایدن هیچ کدام را ترجیح نمی‌دهد.

تارنمای این شبکه نوشت: وقتی اصرار شد که پاسخی داده شود، ظریف گفت که «اظهارات اردوگاه بایدن امیدبخش‌تر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما باید منتظر باشیم و ببینیم.»

وزیر خارجه ایران گفت: آنچه که برای ما مهم است نحوه رفتاری است که کاخ سفید بعد از انتخابات دارد، نه وعده‌ها و شعارهایی که داده می‌شود. مهم، رفتار آمریکا است.

وی افزود: اگر آمریکا تصمیم بگیرد که رفتار مخرب خود را علیه ایران متوقف کند، صرف نظر از اینکه چه کسی در کاخ سفید مستقر باشد، ماجرا فرق خواهد کرد.

ظریف بار دیگر مذاکره مجدد با آمریکا بر سر برجام را رد کرد و اظهار داشت: اگر می‌خواستیم این کار [مذاکراه مجدد] را انجام بدهیم، چهار سال پیش آن را با دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا انجام می‌دادیم.

وی ادامه داد: ایران «تحت هیچ شرایطی» مذاکره مجدد در مورد مفاد برجام را مد نظر ندارد.

به نوشته تارنمای سی. بی. اس نیوز، ظریف با تاکید بر اینکه ایران مایل است که آمریکا به توافق هسته‌ای بازگردد، ادامه داد: روشن است که می‌توانیم راهی برای تعامل مجدد پیدا کنیم. اما تعامل مجدد به معنای مذاکره دوباره نیست. بلکه به معنای بازگشت آمریکا به میز مذاکره است.

وی با اشاره به کارزار فشار حداکثری و تحریم‌های آمریکا گفت: این مساله به ایران آسیب زده است اما آن نوع تغییر سیاسی را که آمریکا می‌خواست، ایجاد نکرد، خواه تغییر رژیم که خواست بخش خاصی از دولت فعلی آمریکا بود، خواه آنچه که پرزیدنت ترامپ می‌خواست که همانا به زانو در آوردن ایران و تحمیل شرایط مذاکره بود.

وزیر خارجه ایران در بخش دیگری از صحبت‌هایش تصریح کرد: می‌دانم بایدن درک می‌کند که این موضوع [مذاکره مجدد درباره مفاد برجام] رخ نخواهد داد و وی ممکن است که عملکرد متفاوتی داشته باشد.

به نوشته سی. بی. اس نیوز، وی ابراز امیدواری کرد که ترامپ هم «بتواند متفاوت عمل کند.»

ظریف ادعاهای نهادهای اطلاعاتی آمریکا درباره دخالت ایران در انتخابات آن کشور را رد کرد و گفت که ترامپ «تنها فردی است که مهمترین و موثرترین اهانت‌ها را به سیستم انتخاباتی آمریکا کرده است.»

وزیر خارجه ایران در ادامه اظهار داشت که هر کسی که به تضعیف دموکراسی آمریکا علاقه‌مند باشد «فقط از پرزیدنت ترامپ خواهد خواست که به صحبت درباره تقلب و تخلف‌ها در رای‌گیری پستی و مسائل دیگری از این قبیل ادامه دهد.»

به نوشته سی. بی. اس نیوز، ظریف گفت که ایران یک نامه از دولت ترامپ دریافت کرده که در آن گفته شده است که ایران در مورد انتخابات آمریکا اقدامی انجام ندهد.

کد خبر 562086 برچسب‌ها ایران و آمریکا محمدجواد ظریف

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ایران و آمریکا محمدجواد ظریف اس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۴۵۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات

روحانی رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند.

 

به گزارش سایت رسمی رئیس جمهور سابق ایران، حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با تأکید بر اینکه اگر مردم از حکومت فاصله گرفتند، اداره جامعه سخت خواهد بود، افزود: ما در دولت دوازدهم با مشکلات ویژه‌ای روبه‌رو بودیم. گویا داعش و ترامپ و کرونا کافی نبود که اقداماتی هم در داخل شد تا دولت را زمین بزنند. در طول ۴ سال دولت دوازدهم به مردم گفتند اگر ما بیاییم مسائل شما را در کوتاه‌مدت حل می‌کنیم. در اقتصاد و سیاست و سیاست خارجی به مردم قول دادند، گفتند برجام دولت قوی می‌خواهد. اما ضربه کاری میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ پس از انتخابات کم‌رمق مجلس در سال ۱۳۹۸ بود. وقتی مردم کنار زده می‌شوند و در امور کشور مشارکت ندارند، چطور می‌خواهند مشکلات را حل کنند؟

او رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند. وقتی ۷۳ درصد مردم در انتخابات حضور پیدا کردند معلوم است از دولت منتخب حمایت می‌کنند، وقتی مشارکت زیر ۵۰ درصد شد، مشخص است چه مشکلاتی پیدا می‌کنیم؟ روزی در منطقه افتخار می‌کردیم انتخاباتی با ۸۰ و ۸۴ درصد مشارکت برگزار می‌کنیم، حالا باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم.

دیگر خبرها

  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • واکنش ظریف به اعتراضات دانشجویی در آمریکا برای حمایت از فلسطین
  • واکنش ظریف به اعتراضات دانشجویی در آمریکا
  • ترامپ طرح مفصلی برای پایان جنگ اوکراین دارد، اما ...
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • تایمز: ترامپ طرح مفصلی برای پایان جنگ اوکراین دارد
  • تایمز: ترام طرح مفصلی برای پایان جنگ اوکراین دارد