Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناصر مزینی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا با اشاره به هدف از برگزاری این رویداد، اظهار داشت: دانشگاه‌ها از ترم تحصیلی گذشته به دلیل شیوع ویروس کرونا مجبور به استفاده از آموزش‌های الکترونیکی برای ادامه آموزش‌ها شدند اما در ابتدا از شرایط مناسب زیرساختی برخوردار نبودند و از ابزارهایی مانند اسکایپ برای آموزش استفاده می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ابزارهای الکترونیکی نظیر اسکایپ مناسب محیط آموزشی و تحصیلی نیست، افزود: دانشگاه‌ها و اعضای هیأت علمی ترم تحصیلی گذشته را با هر روش و ابزاری که در اختیار داشتند به اتمام رساندند، اما در ترم تحصیلی جاری دانشگاه‌ها تمهیدات بهتری اندیشیدند.

دبیر رویداد میز تکنولوژی برای آموزش‌های الکترونیکی درباره چالش‌های پیش روی دانشگاه‌ها به دلیل در اختیار نداشتن تکنولوژی متناسب با آموزش‌های الکترونیکی، گفت: بسیاری از دانشگاه‌ها هنوز اطلاعی درباره ابزارهای آنلاین و آفلاین آموزش، محیط‌های الکترونیکی آزمونی و تستی برای پیش بردن این آموزش‌ها ندارند.

به گفته مزینی، با توجه به توسعه روزافزون بسترهای فناوری ‌های ارتباطی، دیجیتالی و افزایش دسترسی مخاطبان شامل استادان، مدرسان و دانشجویان به شبکه اینترنت، تغییرات در فناوری‌های آموزشی و توسعه شیوه‌های نوین آموزشی و یادگیری به سرعت در حال تحول است.

وی ادامه داد: در چنین شرایطی انبوهی از ایده‌ها، شیوه‌ها و ابزارهای فناورانه مرتبط با آموزش و یادگیری توسعه یافته و معرفی می‌شوند. این تحولات نیازمند اطلاع رسانی و ارزیابی ‌های کارشناسانه بیشتر و پرسرعت است که بتواند به جامعه مخاطب در بخش آموزش کشور معرفی شود.

مزینی زمان برگزاری این رویداد مجازی را روزهای ۲۶ تا ۳۰ آذرماه در دانشگاه علم و صنعت ایران اعلام کرد و افزود: فرایند ثبت نام در روزهای ۱۵ تا ۳۰ آبان ماه از طریق انجمن الکترونیکی یادگیری ایران انجام می شود.

عضو هیأت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران، سامانه های مدیریت یادگیری، تولید محتوای آموزشی، برگزاری آزمون، کلاس مجازی، شبیه‌ سازها و آزمایشگاه ‌های مجازی، تجهیزات کمک آموزشی، پشتیبانی از سرورها و هاست‌ های اینترنتی و تجهیزات ارتباط و انتقال اینترنت به مناطق محروم را زمینه های مورد نظر برای محصولات و خدمات قابل ارائه در این نمایشگاه اعلام کرد.

دبیر رویداد میز تکنولوژی برای آموزش های الکترونیکی درباه برگزارکنندگان این رویداد، گفت: رویداد میز تکنولوژی آموزشی با محوریت انجمن یادگیری الکترونیکی ایران، کارگروه آموزش‌های الکترونیکی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، همکاری دانشگاه‌ علم و صنعت ایران به عنوان میزبان و دیگر مراکز علمی مرتبط با موضوع، طراحی و اجرا خواهد شد؛ در این رویداد فرصت اعلام حضور و معرفی توانمندی‌های صاحبان فناوری‌ های آموزشی و یادگیری فراهم می‌شود.

به گزارش ایرنا، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور از ابتدای اسفندماه گذشته با اعلام رسمی شیوع ویروس کرونا کلاس‌های درس را تعطیل و به سمت آموزش‌های الکترونیکی کوچ کردند؛ این رویه تا تابستان ۹۹ به طول انجامید و به دلیل دامنه‌دار شدن بحران ویروس کرونا، کلاس های درس ترم تحصیلی دانشگاه‌ها همچنان در بستر فضای مجازی ادامه دارد. در این زمینه خدماتی مانند فعال کردن سامانه آموزش‌های الکترونیکی با امتیاز رایگان شدن اینترنت دانشگاه‌ها و دانشجویان همچنین ارائه بسته اینترنت ۱۲۰ گیگابایتی به اعضای هیأت علمی ارائه شده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا اختصاصی ایرنا دانشگاه آموزش الکترونیکی پروندهٔ خبری آموزش مجازی ؛ تجربه ای نو در سایه کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اختصاصی ایرنا دانشگاه آموزش الکترونیکی ویروس کرونا اختصاصی ایرنا دانشگاه آموزش الکترونیکی اخبار کنکور آموزش های الکترونیکی ویروس کرونا ترم تحصیلی دانشگاه ها آموزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۴۷۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، قاسم عمو عابدینی معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پیام تبریکی به مناسبت دهه سرآمدی آموزش، این دهه را فرصت مغتنمی دانست تا به ساحت آموزش که ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است، ادای احترام کنیم و تلاش‌های پیشگامان این عرصه را قدر بنهیم.

متن پیام تبریک قاسم عموعابدینی به شرح زیر است:

خدمت‌رسانی به جامعه، فرهنگ‌سازی و توسعۀ حرفه‌ای تدریس از جمله اهداف راهبردی دانشگاه‌های موفق دنیاست. جایگاه والای ایران در کسب دستاورد‌های علمی، مرهون تلاش‌های عالمانه و متعهدانه اعضای هیات علمی و یاوران علمی است که روشنی‌بخش مسیر اعتلای دانایی و فرهیختگی‌اند. بخش اعظم این تلاش‌ها در کلاس‌های درس که سنگر اصلی خدمت‌رسانی اساتید است، در تعامل اثربخش با دانشجویان رقم می‌خورد.

دهه سرآمدی آموزش فرصت مغتنمی است تا به ساحت آموزش که ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است، ادای احترام کنیم و تلاش‌های پیشگامان این عرصه را قدر بنهیم. توجه به کیفیت در آموزش عالی از لوازم نقش‌آفرینی دانشگاه‌ها در شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی است و همت ستودنی و کوشش خستگی‌ناپذیر بزرگ‌مردان و زنانی که طلایه‌داران علم‌آموزی و معرفت‌افزایی هستند، در تحقق دانشگاه حکمت‌بنیان و تمدن‌آفرین نقشی مهم و غیر قابل انکار دارد.

در دانشگاه ها، اساتید نه تنها از آثار علمِ آموزش، بهره‌مند هستند، بلکه در تولید آن مشارکت دارند و تولید این دانش منحصر به متخصصان آموزش نیست. تحقق دانشگاه تمدن‌ساز و حکمت‌بنیان و تحقق مرجعیت علمی و سرآمدی جهانی آموزش، نیازمند توجه جدی به مقولۀ آموزش است و بر این اساس رویکرد برنامه‌محوری، استادمحوری، شاگردپروری و اخلاق‌مداری در کانون توجه نظام آموزش عالی کشور بر اساس برنامه هفتم توسعه قرار دارد.

معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با تأکید بر نقش مهم اساتید در این مسیر، انتخاب سرآمدان آموزشی را مورد توجه قرار داده است. دهه سرآمدی آموزش در سال ۱۴۰۳ با شعار «سرآمدی آموزشی، هدفمندی و مردمی‌سازی آموزش» از هشتم تا هفدهم اردیبهشت ماه در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور با هدف تبیین جایگاه والای آموزش و تقدیر و تجلیل از سرآمدان آموزشی در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور برگزار می‌شود.

در پایان، با تبریک دهۀ سرآمدی به همه تلاشگران عرصه آموزش در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور، بر عهد خود، که حمایت همه‌جانبه از توسعه کیفی، نیازمحوری و مبتنی بر دانایی فرایند آموزشی است، تأکید می‌کنم و از همه دست‌اندرکاران برای برگزاری هر چه با شکوه‌تر این مراسم دعوت می‌نمایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جشنواره تدریس برتر ساختگاه معلمان قوی برای ایران قوی است
  • ۱۱ اردیبهشت؛ برگزاری مرحله دوم آزمون پایش عملکرد یادگیری دبیرستانی‌ها
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • جزئیات برگزاری دور دوم انتخابات مجلس
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد
  • «مقرأة الحرمین» خدمتی برای تصحیح قرائت، یادگیری تجوید
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • گسترش اعتراضات حامیان فلسطین در اروپا
  • «مقرأة الحرمین»؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا
  • برگزاری ۴۳ دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان