Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین گفت: توزیع کالابرگ الکترونیک میان 20 میلیون نفر از دهک های کم درآمد و طرح راهبردی مقابله با تحریم برای بازگشت کشور به اقتدار هسته ای گذشته از مهمترین مصوبات مجلس در هفته جاری است.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ لطف الله سیاهکلی در خصوص مهمترین مصوبات مجلس برای کمک به دهک های کم درآمد اظهارداشت: در مجلس روزهای پرکاری داشتیم و دو طرح مهم تصویب شد که امیدواریم بتواند بخشی از مشکلات مردم در تنگنای اقتصادی را برطرف کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: ارائه کالابرگ الکترونیک کالاهای اساسی از مصوبات مجلس است که حدود 20 میلیون نفر از دو دهک پایین جامعه را تحت پوشش قرار می دهد که به این افراد ماهانه 120 هزار تومان و 4 دهک بالاتر ماهانه به هر نفر 60 هزار تومان کالابرگ داده می شود.

رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین تصریح کرد: البته دولت نگران تامین منابع مالی این طرح است که قرار شد اعتبار آن از محل فروش اموال مازاد دولت تامین شود و چون این منابع از محل استقراض بانکی و فروش اوراق نیست لذا تورم زا نخواهد بود که امیدواریم با همکاری دولت بتوانیم آن را اجرا کنیم.

وی اضافه کرد: البته این مصوبه در شرایطی که اقتصاد کشور مشکلات جدی دارد و مردم در حوزه معیشت چالش های جدی دارند حتما یک راه حل اساسی و دراز مدت نیست بلکه به عنوان مسکن موقت می تواند مرهم بخشی از دردهای جامعه باشد.

نماینده قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: باید در این شرایط بتوانیم کمکی هر چند ناچیز به مردم داشته باشیم و به تقویت بنیه اقتصاد خانواده ها کمک کنیم.

وی گفت: این مصوبه می تواند تا پایان سال اجرا شود و برای سال آینده نیازمند برنامه ریزی اصولی هستیم تا وضعیت زندگی مردم سامان یافته و بهبود یابد.

اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری برای تقویت جایگاه آنسیاهکلی اظهارداشت: یکی دیگر از مصوبات روزهای اخیر مجلس موضوع اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری است که در گذشته 

هیچ محدودیتی برای نامزدی و ثبت نام افراد وجود نداشت و صدها نفر و حتی هزاران نفر که رجل سیاسی نبودند به وزارت کشور مراجعه می کردند و در زمان بررسی چون  شرایط لازم را نداشتند رد صلاحیت می شدند و این موضوع یک نقطه منفی بود و دشمنان هم روی آن تبلیغات می کردند که شورای نگهبان جمع کثیری از داوطلبان را تایید نکرده است.

وی بیان کرد: با این قانون هر فردی که رجل سیاسی هم نیست می تواند برای نامزدی اعلام آمادگی کند و متاسفانه در سالهای اخیر افرادی ثبت نام کردند که شان این جایگاه را زیر سوال بردند و آن را به تمسخر گرفتند و هنگامی که شورای نگهبان این افراد را فاقد شرایط اعلام می کرد نظام را زیر سوال می بردند و این بستر غلط همه ما را زیر سوال می بردند.

رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین گفت: با اصلاح این قانون فقط رجل سیاسی و کسانی که شرایط لازم و کافی را برای حضور دراین مسند داشته باشند می توانند ثبت نام کنند و با این وضعیت تعداد محدود و شایسته می توانند خود را در معرض رای مردم قرار دهند.

ترامپ و بایدن هیچ فرقی ندارد/ عزت خود را نمی فروشیم

سیاهکلی در خصوص نگاه مجلس به انتخابات آمریکا و تصویب طرح راهبردی مقابله با تحریم اظهارداشت: بیانات رهبری در این زمینه فصل الخطاب و یک راهنمای روشن است و در این رابطه باید اذعان کرد هر چند اصل برجام جای سوال دارد و ما به تکلیف خود عمل کردیم اما طرف های مقابل حتی همین برجامی که خودشان آن را امضا کردند را عمل نکردند و آمریکا نیز یک طرفه از آن خارج شد.

وی گفت: اگر این معاهده بین المللی بود چرا طرف های مقابل آن را اجرا نکردند نشان می دهد باید در ادامه نیز به پایبندی آنها به تعهدات دیگر هم تردید داشت.

نماینده قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: امروز اگر کسانی فکر می کنند یکی از دو نامزد ریاست جمهوری می تواند برای ما مزیتی داشته باشد در اشتباه هستند و دل خوش کردن به انتخابات آمریکا هیچ توجیهی ندارد.

سیاهکلی افزود: بر اساس رهنمود رهبری ما هم هیچ نگاهی به انتخابات آمریکا نداریم که چه کسی انتخاب خواهد شد و چه رخ خواهد داد و هر دو برای ما یکسان هستند.

وی تصریح کرد: باید بپذیریم به دلیل شیطنت استکبار متاسفانه کمی از اقتدار هسته ای خود دور شده ایم و با مسدود کردن غنی سازی ابزار قدرت خود را تضعیف کرده ایم و مجلس مصمم است تا یه شرایط قبلی بازگردیم و بتوانیم موضوع غنی سازی در راستای دستیابی به انرژی هسته ای در مسیر صلح آمیز را بدست آوریم تا در صورت مذاکره بتوانیم در شرایط متعادل و مساوی به مصالح کشور فکر کنیم.

الزام به حفظ اقتدار هسته ای گذشته

سیاهکلی بیان کرد: عزم مجلس این است که بتوانیم با رسیدن اقتدار گذشته همچنان با دست پر در مقابل دشمنان بایستیم و با عزت از مصالح کشور دفاع کنیم تا اگر شرایط گفتگو مهیا شد طرف های مقابل با محترم شمردن حق و حقوق ملت در پشت میز مذاکرهع بنشینند و استقلال و مطالبات ملتها را بپذیرند.

وی اظهارداشت: مهمترین ویژگی جمهئری اسلامی آن است که فقیهی عالیقدر و مرجعی دینی در جایگاه رهبری قرار دارد که بر اساس آموزه های دینی فرموده اند از انرژی هسته ای فقط در مسیر صلاح آمیز استفاده خواهد شد و ما به عنوان مسلمان به هیچ عنوان اجازه نداریم از سلاح هسته ای استفاده کرده و جان انسان ها را به خطر بیندازیم و این آموزه دینی یک تکلیف لازم الاجرا برای همه ما محسوب می شود که دنیا نیز باید آن را بداند.

رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین یادآورشد: تاکید مجلس به بازگشت به اقتدار هسته ای گذشته در واقع تعیین مسیری است برای آینده تا آنها که تصور می کنند توانسته اند اقتدار هسته ای ما را کاهش دهند متوجه شوند مجلس شورای اسلامی عزم جدی دارند این اقتدار را باز گردانند.

وی گفت: مصوبه مجلس درس خوبی برای مستکبران و گردن کشانی است که دنبال تضعیف کشورهای مستقل و توانمند هستند تا سر جای خود نشسته و به عزت و حقوق دیگران احترام گذاشته و اهداف استکباری خود را کنار بگذارند.

سیاهکلی در خصوص ارتقای جایگاه روستای زیاران در شهرستان آبیک به شهر هم گفت: یکی دیگر از کارهای خوبی که با کمک نمایندگان و مسئولان استانی انجام شد تبدیل شدن روستای زیاران به شهر بود که یکی از خواسته های مردم این منطقه محقق شد.

وی بیان کرد: در استان مناطق متعددی از جمله طارم و الموت و محمدیه قابلیت شهرستان شدن و برخی مانند اقبالیه، نصرت آباد، قشلاق و عصمت آـباد قابلیت شهر شدن دارند که با پیگیری های انجام شده توانستیم زیاران را به شهر تبدیل کنیم و روستاهای قشلاق و عصمت آباد هم شهر خواهند شد که با این کار عمران و آبادانی این مناطق با استقرار شهرداری سرعت خواهد یافت.

نماینده قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: اجرای تقسیمات کشوری و تبدیل زیاران به شهر و استقرار شهرداریمی تواند موجب رفع مشکلات و ایجاد رفاه بیشتر شده و رضایت مردم را جلب کند.

  

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: لطف الله سیاهکلی نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین مجلس شورای اسلامی اقتدار هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۴۹۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به وضعیت بودجه احزاب در لایحه بودجه 1403 / مرکز پژوهش های مجلس: وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب ارائه کند

گروه اقتصاد و درآمد: در لایحه بودجه 1403، 3 میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار هزینه ای به عنوان یارانه احزاب اختصاص یافته است.

 

به گزارش جماران، مرکز پژوهش های مجلس با اشاره به اختصاص 3 میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار هزینه ای به عنوان یارانه احزاب، در گزارشی نوشت: در این خصوص، مسئله مهم استفاده از سازوکاری مناسب برای توزیع کمکهای مالی بین احزاب است، توزیع یارانه بین احزاب سیاسی توسط وزارت کشور، بدون تعیین ضابطه و چارچوب از سوی قانونگذار، مغایر اصل 85 قانون اساسی است. بنابراین ضروری است ضوابط و مقرراتی برای توزیع عادلانه این یارانه در قانون توسط مجلس شورای اسلامی تنظیم و تصویب شود؛ در غیر این صورت، دادن اختیار به وزارت کشور در این زمینه بدون ضابطه محل اشکال است.

 

بند 8 ماده 11 قانون احزاب نیز رافع ایراد نیست و تاکنون قانونگذار ضوابط و مقرراتی در این خصوص تصویب نکرده است.

 

یکی از راهبردهای معمول برای تقویت و توانمندسازی احزاب و تشکل های سیاسی معاضدت حقوقی و حمایت مالی دولت از احزاب سیاسی است. براساس بند ز ماده 105 قانون برنامه ششم توسعه کشور، دولت موظف است برنامه ریزی های لازم جهت توسعه سیاسی را به گونه ای طراحی کند که تا پایان اجرای قانون برنامه ششم، احزاب و تشکلهای سیاسی مطابق ضوابط قانونی مصوب مجلس شورای اسلامی، مورد حمایت قرار گیرند.

 

یکی از راههای حمایت از احزاب سیاسی، اختصاص کمک ها و یارانه های دولتی برای آنهاست تا به کمک آن بتوانند سازمان اداری خود را تجهیز و مقداری از هزینه های تبلیغات انتخاباتی خود را تأمین کنند. اما درخصوص تخصیص یارانه به احزاب به منظور حمایت از آنها چند نکته قابل توجه است: اول؛ اعتبار اختصاص یافته به این منظور به قدری اندک و ناچیز است که کمک مؤثری به وضع مالی احزاب سیاسی نخواهد کرد، دوم اینکه صرف پیش بینی کمک مالی به احزاب در بودجه سالیانه، موجب تقویت و توانمندی احزاب و تشکلهای سیاسی نخواهد شد، بلکه مسئله مهم استفاده از سازوکاری مناسب برای توزیع کمک های مالی بین احزاب است.

 

مرکز پژوهش های مجلس تاکید دارد: ضروری است که قانون انتخابات در راستای تقویت نقش احزاب اصلاح شود. با توجه به اینکه سال جاری، به نوعی سال پایان برنامه ششم توسعه و آغاز برنامه هفتم است، شایسته است که وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب طی برنامه ششم توسعه و میزان دستیابی به توانمندسازی احزاب و نتایج کمک های مالی داده شده، به کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها ارائه کند.

         

دیگر خبرها

  • مسئولان عملیات فرهنگی و جهاد تبیین را جدی بگیرند
  • قانون حمایت از صنایع پایین‌دستی نفت خام و میعانات گازی به تولید و اشتغال منجر می‌شود
  • نگاهی به وضعیت بودجه احزاب در لایحه بودجه 1403 / مرکز پژوهش های مجلس: وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب ارائه کند
  • موافقت مجلس با جدول مربوط به توزیع اعتبارات نیرو‌های مسلح
  • موافقت با جدول توزیع اعتبارات نیروهای مسلح در بودجه سال ۱۴۰۳
  • وزیر کار : طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا خواهد شد
  • طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا می‌شود
  • وزیر کار: طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا خواهد شد
  • نگاهی به تمام جنجال‌های کریمی قدوسی | گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • ضبط برنامه تلویزیونی نامزد‌های انتخابات میان دوره‌ای مجلس